![]() |
![]() |
|
View Poll Results: Sunteti de acord cu semafoarele? | |||
da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 75.00% |
nu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 25.00% |
Voters: 32. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() cine este pentru semafoare?
|
|
|||
|
|||
![]() hai sa facem un sondaj?cine este pentru?
|
|
||||
|
||||
![]() Eu sunt pentru, dar sa le respecte si pietonii.
Apropo, conform legislatiei de pe 20 septembrie mai esti vinovat daca iei un pieton pe capota daca trece pe rosu ? |
|
||||
|
||||
![]() Cred ca da ... Oreste , se numeste conduita preventiva , chiar daca este verde pt automobil sau pieton asta nu inseamna ca trebuie sa treci ca prostu prin garla , cel putin aici asa este . + ca pietonul are de fiecare data dreptate .
|
||||
|
||||
![]() da sunt de acord cu semafoarele....este cel mai bun lucru facut pana acum...d.p.d.v. al soferului
si sa puna semafoare pana la confectii cred ca trebuia facut un poll |
|
|||
|
|||
![]() S-a facut
Am adaugat un poll |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
dilema ... Voi ce ati face in situatia asta ? P.S. Am zis : " conform legislatiei intrata in vigoare pe data de 20 septembrie " Last edited by Oreste; 09-25-2006 at 17:23. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Eu va sfatuiesc asa: Calcati fratilor acceleratia .. e mai bine.... si.. mie imi convin semafoarele.. nu de alta.. nu locuiesc io in barlad..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() 5 secunde ? franez pentru ca este mai bine pt toti .
ps. chiar daca pietonul nu are deptate si trece pe rosu asta nu inseamna ca trebuie sa accelerezi ca un dement . In codul rutier aveti dreptate, probabil nu vatzi gandit ca daca e sa calcati pe cineva pe strada la semafor datorita faptului ca tu ai verde sau datorita faptului ca pietonul nu era pe trecere de pietoni poti dormi relaxat ? NU tu ca sofer ai dreptate in codul tau rutier iar pietonul are o dreptate mai avantajoata in fata unui proces civil , pana la urma ajungandu`le la aceleasi probleme, daca se dovedeste mai mult ca sigur ca tu, ca sofer puteai sa eviti acel incident stradal .
PLC Last edited by ombladon; 09-25-2006 at 20:35. |
|
|||
|
|||
![]() Discutam daca suntem deacord cu semafoarele din Barlad ?Sau daca suntem deacord cu semafoarele , in general?
Pentru Barlad, consider ca sunt binevenite semafoarele!In afara de faptul ca dirijeaza circulatia , mai calmeaza si traficul!Se observa o lipsa de educatie sau neobisnuinta de a astepta culoarea verde, atat din partea soferilor , dar mai ales a pietonilor!Banuiesc ca foarte curand , politia rutiera o sa-si faca datoria si va mai taia din elanul celor care trec pe rosu! |
|
||||
|
||||
![]() Daca se sincronizeaza da sint binevenite! si mai ales daca cei ce le sincronizeaza inteleg ca poate 10sec pt pietoni e ok la 2 benzi...si nu la 4!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Ombladoane, am zis "Daca mai sunt 5 secunde de verde, franez sa ma uit daca nu vine cineva pe trecere ? sau sa apas acceleratia ?"
Bravo tie daca franezi. Cred ca primesti 1000 de multumiri de la restul participantilor la trafic pentru condusul preventiv al tau. |
|
||||
|
||||
![]() ombladon tu ai fost calcat cumva pe vreo trecere de pietoni de le tot ti partea
![]() |
|
||||
|
||||
![]() by the way ... Pietonii surprinşi şi accidentaţi ca urmare a traversării prin locuri nepermise, la culoarea roşie a semaforului destinat acestora sau nerespectării altor obligaţii stabilite de normele rutiere, poartă īntreaga răspundere a accidentării lor, īn condiţiile īn care conducătorul vehiculului respectiv a respectat prevederile legale privind circulaţia prin acel sector.
Articol din : MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMANE DIRECŢIA POLIŢIEI RUTIERE PRINCIPALELE NOUTĂŢI prevăzute īn proiectul Legii de aprobare a O. U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Asa ca unda verde pentru autoturisme ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Da am fost calcat pe o trecere de pietoni de un fiat punto in 2003. Cu semafoarele in barlad , imi place ideea chiar daca nu mai am nici o treaba pe acolo
PLC Last edited by ombladon; 09-26-2006 at 13:03. |
|
||||
|
||||
![]() De ce sa franezi cand mai ai 5 secunde de verde? pentru ca dupa verde vine galben...abia atunci ar trebui sa franezi...sa franezi cand e verde? asta nu e condus preventiv... pentru asta o sa-ti iei bataie de la toti aia din spatele tau..care au fost nevoiti sa opreasca din cauza ta...
|
||||
|
||||
![]() nu doresc sa ma contrazic cu nimeni , pntru simplul motiv ca nu mai locuiesc in barlad nestiind ce tip de semafoare sunt " secundale ?",. este mai bine sa eviti. + nu cred ca pe forumul asta sunt numai soferi asa ca nu mai postati la gramada .
|
||||
|
||||
![]() ai dreptate in privinta asta ... dar pana ajungem sa conducem ca in occident mai dureaza ceva timp ... cred ca stim cu toti care e spiritul conducatorului roman
![]() Last edited by prise; 09-26-2006 at 20:46. |
|
||||
|
||||
![]() Pai depinde ce distanta mai ai pana la semafor, si functie de asta franezi sau nu
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce ma scoate din sarite/ma supara/ma enerveaza (azi) | AIWA | Life | 430 | 08-25-2015 17:07 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |