![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() salut.....posesorii de logan, daca vor, intrati pe loganclub.ro/forum poate facem un mic logan club si la noi in judet.....suntem 3 4 din barlad care ne intalnim mai stam la o poveste, la o bere.....intrati pe forum si acolo vedeti mai bine
|
|
|||
|
|||
![]() Am vizitat forumul si am gasit multe informatii interesante -in special la sectiunea "How to ...Cum sa faci singur ..." faza cu deschiderea porbagajului din cheie este foarte tare!
Si ca sa contribui si eu cu o informatie utila conducatorilor auto: www.rca-ieftin.ro si pareri despre site. Sa ne auzim cu bine! |
|
|||
|
|||
![]() poi eu de pe forum ala mi-am facut multe la masina revizii fara service acasa in garaj curatat injectoare si motor eu care nu aveam nici o treaba cu asta...sunt multe chestii si oameni super care te ajuta in orice privinta....si suntem cativa care vrem sa infiintam si in barlad un logan club....
|
|
|||
|
|||
![]() si thazul daca ai logan esti bine venit sa postezi si u pe thread la vaslui si poate ne intalnim si noi cand mai organizam o intalnire
|
|
|||
|
|||
![]() Am logan(1,5 dci -versiunea de 50kw; 70000km). Faza nasoala este ca nu il mai scot prea des la asfalt, deoarece nu am reusit sa aloc fonduri si pentru cauciucuri de iarna, asa ca poate ne vedem la primavara
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
party hallowe club dublin | DarknedSoul | Bārlad | 2 | 11-17-2008 17:09 |
Club Premier | wxdj | Bārlad | 25 | 06-09-2008 15:14 |
Sala de fitness Premier Club | djlyon | Bārlad | 83 | 09-28-2007 20:08 |
EvZ - Logan, ruginit din fabrica | djlyon | Mini revista presei | 0 | 06-09-2006 09:45 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |