![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salut!
Cum se numeste strada care duce spre Bacau? Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Str. Victoriei.
Pleaca de la CAPSA si tine pana se termina ultima casa.
|
||||
|
||||
![]() Nope! Asta era denumirea comunista. De vreo 10-15 ani se cheama "1 Decembrie"
|
||||
|
||||
![]() Apropo de strazi ...barladene!
A aruncat cineva ochiul aici? http://hartabarlad.3x.ro/ Macar asa de curiozitate l-am aruncat eu...si am vazut ca ori nu mai stiu eu unde stau ![]() ![]() ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() As vrea si eu harta topografica a Barladului...
|
|
|||
|
|||
![]() Stie cineva sa-mi explice unde e strada Titu Maiorescu?
|
|
||||
|
||||
![]() E o strada noua in zona garii spre confectii, pe langa fabrica de mobila, unde erau niste garaje. Cica e doar o casa pe strada aia.
|
|||
|
|||
![]() Fabrica de mobila nu e in Munteni/Podeni?!
|
|
||||
|
||||
![]() "e" mai multe
|
|||
|
|||
![]() in legatura cu harta aceea a Barladului .. am observat si eu ca nu prea sunt precise numele strazilor :-? ... as nimeri cu vreo 2 strazi mai departe daca m-ash ghida dupa ea
![]() Last edited by NaCKa; 03-18-2008 at 21:51. |
|
||||
|
||||
![]() Nu inteleg de ce s-a chinuit (e de apreciat gestul totusi si munca) daca nu e exacta!
Adica te chinui muncesti...pierzi nopti dar...rezultatul e GRESIT Sau vezi ca e gresit si....in loc sa-l corectezi...preferi sa-l lasi asa!?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Premiera la Barlad: Telefonie IP de la TCNET&AIRBITES! | djlyon | Telefonie şi telecomunicaţii | 41 | 04-02-2007 23:50 |
Gandul - In semn de protest, La EuroRevelionul de la Barlad nu s-a rostit cuvantul "integrare" | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-03-2007 13:00 |
Abuzuri la RDS Barlad | djlyon | Bārlad | 112 | 10-05-2006 08:04 |
Barlad Vara 2006 | Maarten | Bārlad | 12 | 09-17-2006 02:37 |
Aveti poza cu STEAUA la Barlad? | drag17axl | Bārlad | 5 | 06-08-2006 22:44 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |