![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Uni cu glumele la adresa lui hocus..:"tzacash,tzacash,tzacash..."
|
|
||||
|
||||
![]() da,si pe mn tot uni...
|
|
||||
|
||||
![]() Persoanele prea...."misterioase"
![]()
|
||||
|
||||
![]() asfaltul
|
||||
|
||||
![]() Trei zile in care voi lucra timp de 13 ore/zi!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Ma enerveaza "vanzatoarele" de cartier si nu numai care atunci cand platesti cu bani mai marunti numai ca nu te injura sau ti-i da in cap insa atunci cand trebuie sa-ti dea rest nu au niciodata bani potriviti. Ma enerveaza "fatucile" de la buticuri care non-stop stau de vorba si se pupa cu toti golanasii de cartier sau fac ochi dulci unor mosi libidinosi care n-au ce face pe-acasa si-si pierd vremea prin aceste cosmelii!
|
|
||||
|
||||
![]() Ca dupa 10 ani de la o operatie au aparut complicatii FFS!!!!!!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Mergi la un medic
![]() Ma enerveaza cumplit starea de somnolenta ce m-a apucat de la ora 14! ![]()
|
||||
|
||||
![]() referitor la postul lui thethis despre vanzatoarele de cartier.si pe mine ma enerveaza acelasi lucru insa saptamanal le enervez eu pe ele.strang toti banii marunti pe care i-am avut in acea saptamana si cumpar cate ceva.Si ce ma distrez cand vad cat stau sa numere teancurile de maruntei
![]() |
|
|||
|
|||
![]() pe mine ma enerveaza fiimea, cand nu ma asculta..........mor de ciuda
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ontopic: -ca nu am o fica ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Totul: Femeile.. ploaia.... etc! Azi dau ignore la peste 70% din lista!
|
|
||||
|
||||
![]() Oamenii ce nu stiu sa piarda(sa termine un lucru) si incearca sa arunce cu noroi in tot ce au construit!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() ma enerveaza caldura asta prea mare si ca nu pot dormi din cauza eii........asta este naspa daca stau la etajul 4
![]() |
|
|||
|
|||
![]() K am primit urmatorul mesaj: Mi-ai distrus viata si toate visele! Blestem ziua cand te-am vazut! Pentru mine ai murit. Iti jur ca ca ne vom mai intalni nenorocitule. MORI! TE URASC DIN TOATA INIMA.MORI!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() probabil ca nu e de la o persoana ...ci de la un grup
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
urat mesaj inseamna ca ti-ai mai facut un dusman ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
mi-am dat seama despre asta......adevarul urata urare ti-a trimis ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Cernobal, cosmarul care nu se mai termina | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-25-2006 08:07 |
Cotidianul - Containerele din China, lista completa | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-08-2006 07:51 |
25-01-2006 - RevPress | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-25-2006 00:05 |
30.03.2004 - EvZ - Bivolarii sint frati de tata | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 10:13 |
EvZ - O vila din Pipera insulta la pret mai multe castele din Franta | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-06-2005 08:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |