Batranul provider - Page 4 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > Spectral Net

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 09-02-2005, 12:17
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Unde este Astral - UPC adica - in Barlad?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #62  
Old 09-03-2005, 03:34
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Quote:
Originally Posted by djlyon
Unde este Astral - UPC adica - in Barlad?
au foarte putini clienti in barlad...dar exista....unul dintre clienti este la blocul unic la parter(se vede antena deasupra) ... internetul il aduc la barlad prin Orange
Reply With Quote
  #63  
Old 09-03-2005, 05:33
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Aaa, da, Alvarionul in 3.5GHz, dar din partea mea aia nu se pune..
Sa vina Astral pana in Barlad prin reteaua proprie, si apoi sa distribuie in oras tot prin reteaua proprie - atunci putem zice ca "a venit"

Asa.. daca-mi fac si eu un VPN pana in state se cheama ca dau net acolo?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #64  
Old 09-17-2005, 04:16
haker2001's Avatar
haker2001 haker2001 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 45
Default

Mda... iar mi-a trebuit 20 de min sa citesc... scrietzi fratzilor si voi mai putzin... uff. interesanta istorie djlyon... iar povestea cu flodurile nu o stiam... pt ca eu atunci aveam internet prin romtelecom sau prin xnet... iar jocurile in retea le jucam la euroclass... Asta ar fi tare... sa vina ASTRAL-ul in Barlad... am auzit ca au servicii decente...

POSTED by haker2001
__________________
Death comes for us all... but we can hope it would be painless and swift...
Reply With Quote
  #65  
Old 09-17-2005, 06:57
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

ce tot atatea mistere si tabu-uri ?!?!?!

ala care flooda si rex si spectral din cunostintele mele il cheama Dan Albu si acum ajuta la pornirea unei afaceri similare cu tc-net in Focsani.

daca ma insel sa ma scuze persoana in cauza.....dar eu mi-am f****t juma din creditele de la telefon intreband de ce a picat netu.
iar despre flood, ce sa zic....am prins odata unu la vox cu 30 de ferestre de putty deschise si care radea de mama focului ca da flood. (i-am scos flood-ul atunci din cap ).
__________________
opriti siluirea limbii romāne.
--> "orbit pentru copii cu calciu"
Reply With Quote
  #66  
Old 09-17-2005, 06:58
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Haker5632, tu te duci pe toate topic-urile de X pagini si le spui sa scrie mai putin ca iti ia prea mult sa citesti?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #67  
Old 09-17-2005, 16:27
haker2001's Avatar
haker2001 haker2001 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 45
Default

Nu... era asa ca o paranteza... Si de obicei cand postez... este o ora tarzie... de 4-5 dimineatza.. pt ca atunci am timp... daca ma intelegi.. si nu aleg posturile lungi... ci topicurile interesante... si lasa ironiile din nikul meu... te rog... eu nu te-am insultat sau jignit in nici un fel... te rog sa ma respectzi... daca esti cu adevarat un operator decent...

POSTED by haker2001
__________________
Death comes for us all... but we can hope it would be painless and swift...

Last edited by haker2001; 09-17-2005 at 16:29.
Reply With Quote
  #68  
Old 09-17-2005, 20:34
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Quote:
Originally Posted by farfui
ce tot atatea mistere si tabu-uri ?!?!?!

ala care flooda si rex si spectral din cunostintele mele il cheama Dan Albu si acum ajuta la pornirea unei afaceri similare cu tc-net in Focsani.

daca ma insel sa ma scuze persoana in cauza.....dar eu mi-am f****t juma din creditele de la telefon intreband de ce a picat netu.
iar despre flood, ce sa zic....am prins odata unu la vox cu 30 de ferestre de putty deschise si care radea de mama focului ca da flood. (i-am scos flood-ul atunci din cap ).
Loooooooooooool
Pai parca era contra TcNet(sau cel putin asa spuneau legendele....) acum e in echipa cu ei!
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #69  
Old 09-17-2005, 21:14
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

mai lasati-ne cu scuzele astea penibile "era ora t cand am postat".

nu exista o ora anume pentru a putea vorbi romaneste....ori vorbesti bine, ori nu.
sa inteleg ca atunci cand vorbesti corect te controlezi...si atunci cand esti obosit lansezi numai tampenii ca ai lasat garda jos...sau cum ?
__________________
opriti siluirea limbii romāne.
--> "orbit pentru copii cu calciu"
Reply With Quote
  #70  
Old 09-17-2005, 21:28
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Cred ca se mira si el.. "bai ce-am putut sa postez azi-noapte"..
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #71  
Old 09-18-2005, 01:39
haker2001's Avatar
haker2001 haker2001 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 45
Default

Funny....

Nu sunt impotriva la nimeni si nu tzin cu nimeni.... Tzin doar cu mine si atat...

Farfui de obicei cineva posteaza pe un forum cand are ceva de spus... iar asta ca era ora x cand postezi nu e scuza penibila... poate pt tine e pentru mine nu este... cand ai timp cu tzaraita.... si djlyon nu ma mir niciodata de ce postez... pentru ca incerc sa fiu la subiect... daca altzi percep altfel ceea ce posteaza un user e problema lor...

POSTED by haker2001
__________________
Death comes for us all... but we can hope it would be painless and swift...
Reply With Quote
  #72  
Old 08-30-2006, 18:12
niga4lif3 niga4lif3 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 208
Default

Quote:
Originally Posted by Florinelu
Se inkiriaza de la romtelecom, se ofera un sistem de tip ADSL, dar sa va spun sincer NU SE MERITA
folosesc adsl de cca 7 luni si tin sa te contrazic... chiar se merita...daca facem o comparatie intre romtelecom si banda inchiriata de la rds....se va remarca o mare diferenta la pret....daca pentru o linie de 756 kbps plateam la rds cca 10 milioane lunar....pentru o linie de 2mbps negarantat (dar tot se face trafic pe o linie de aproape 1.6 mbps) platesc doar 50 de euro+tva...deci vorba katjiei ... o renastere din propria`i cenusa
__________________
Reply With Quote
  #73  
Old 09-26-2006, 18:06
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

www.spectral.ro nu merge ?????
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #74  
Old 09-27-2006, 10:50
wxdj's Avatar
wxdj wxdj is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 394
Send a message via Yahoo to wxdj
Default

merge eee
__________________
fii aerisit !
www.barlad-online.ro
www.alesimon.ro
Reply With Quote
  #75  
Old 09-27-2006, 13:50
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Incearca de pe TCnet sa intri pe spectral....ai sa ai o surpriza...sint FILTRE APLICATE!
Uite fa asa START ->RUN si acolo scrie asa: tracert www.spectral.ro ai sa vezi ca se opreste undeva in RDS (
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #76  
Old 09-27-2006, 14:05
ticabd ticabd is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 307
Default

a pus RDS-ul filtre la toata reteaua Tc-net
__________________
Omul cu kafeaua. Prietenii stiu de ce
Reply With Quote
  #77  
Old 09-27-2006, 16:20
ionut232 ionut232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 16
Default

tcnet a pus filtre
Reply With Quote
  #78  
Old 09-27-2006, 16:33
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Quote:
Originally Posted by ionut232
tcnet a pus filtre

daca cu traceroute se opreste in RDS INSEAMNA clar ca is puse filtre la nivel de RDS ... acum 2 zile au fost puse filtre si pentru barlad-online...deci clientii RDS din barlad nu aveau acces la site...vad ca problema cu barlad-online-ul s-a rezolvat intre timp a mai ramas cu spectral-ul si rexnet-ul...
Reply With Quote
  #79  
Old 09-27-2006, 16:35
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Ionut...ABEREZI
Uite aici dovada

Tracing route to ns.spectral.ro [82.79.59.130]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.xxx.xxx.xxx
2 1 ms <1 ms <1 ms 89-xx-xx-xxx.tc-net.ro [89.xx.xx.xxx]
3 1 ms 1 ms 1 ms 89-xx-xx-xx.tc-net.ro [89.xx.xx.xx]
4 2 ms <1 ms 2 ms 89-xx-xx-x.tc-net.ro [89.xx.xx.x]
5 27 ms 34 ms 34 ms 81.xx.xx.xxx
6 27 ms 25 ms 52 ms vl11-ge1-r0-iasi.ew.ro [81.180.201.206]
7 55 ms 47 ms 59 ms buc-bb-v64.ew.ro [193.230.183.82]
8 79 ms 79 ms 84 ms xr01.bucuresti.rdsnet.ro [81.196.1.29]
9 50 ms 55 ms 65 ms bb01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.99.9]
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * *



CINE a pus filtre?
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #80  
Old 09-27-2006, 16:40
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Din tc-net in rds din toata romania merge pe banda de national in afara de BARLAD..
exemplu:

UN CLIENT RDS BARLAD VREA SA JOACE PE games.tc-net.ro trebuie sa treaca prin Frankfurt sa poata sa ajunga la tc-net

Buna treaba ....
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 03:41.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.06805 seconds with 11 queries [Server Loads: 0.56 0.59 : 0.47]