![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Am si eu o rugaminte la cei care sunt pe tc-net...am mare nevoie de filmuletzele de la sarbatoarea toamnei.Cine are un dvd writer...si ar putea sa imi faca si mie alea doua dvd'uri...platesc(adik dvd'urile si dau si o bere :P )
|
||||
|
||||
![]() Pai in primul rand cred ca ar putea sa te ajute cel ce a bagat filmele pe site....iar in al 2lea rand oricine are un DVDRW ...
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() si tu nu ai un dvdrw...ca vad ca numa u mai rasp asa din cand in cand...
![]() ![]() ![]() ![]()
Daca s-ar putea vreodata sa auzi neauzitul,sa privesti īn nevazut si sa afli nestiutul, ar urma iar īnceputul? Last edited by cristinee_1956; 10-31-2006 at 21:53. |
|
||||
|
||||
![]() Daca aveam crezi ca nu anuntam?
Ce e asa mare lucru sa faci unui amic 2-3 DVDuri? ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() ms mult oricum...asa deci cine ma ajuta si p mnnnnnnn...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
de la mine pentru tine... dedicatii | silvercut | Muzică | 286 | 01-07-2013 19:41 |
Ia sa vad: Ce parere ai despre mine? | Kent | Life | 38 | 04-14-2008 10:48 |
Cine ati vrea sa concerteze la Revelionul 2007 la Barlad? | djlyon | Bārlad | 76 | 01-13-2008 12:15 |
hantru - cine stie mai multe | dadosh | Life | 1 | 02-27-2006 20:31 |
RL - Editorial - Din Kiseleff mai scapa cine poate! Soc si degringolada in PSD | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-17-2006 22:33 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |