RAM instalat - Page 2 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

View Poll Results: Cat RAM aveti instalat in calculator?
< 128 MB 0 0%
128 MB 0 0%
256 MB 11 20.00%
512 MB 17 30.91%
1 GB 21 38.18%
> 1GB 6 10.91%
Voters: 55. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 08-06-2005, 14:37
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

La 1GB merge totul ideal, uiti de swap.
2GB iti pui doar daca faci editare video intensa sau ceva grafica suparata.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #22  
Old 08-06-2005, 14:40
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

multumesc frumos deci sa vorbesc cu AIWA sa mai aduca 512 de ram
Reply With Quote
  #23  
Old 08-06-2005, 15:02
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 223
Default

1 gb corsair traiasca familia lui!
Reply With Quote
  #24  
Old 08-06-2005, 15:04
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

...familia aluia care ti-a adus-o
__________________
opriti siluirea limbii romāne.
--> "orbit pentru copii cu calciu"
Reply With Quote
  #25  
Old 08-15-2005, 16:24
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Hmm .. cat ram avem ? ... avem indeajuns ... dar vad ca nimeni nu a pus problema cat de rapid este ramul fiecaruia.
Hai sa incercam acum .. intrati pe http://www.cpuid.org/cpuz.php si descarcati acel programel care se numeste cpu-z . .si care in tabul memory sa spune frecventa si timing`urile la care functioneaza. O frecventa mai inalta si timing`uri mai mici inseamna o memorie mai rapida.

Apropo ... eu nu pot sa va spun ce cantitate de ram am pt ca ... pur si simplu nu am calculator. .. dar pot sa va spun ca cea mai rapida memorie pe care am pus mana a fost un corssair xms xpert care rula la 400 MHz cu timingurile 1,5 2 2 5 si la 610 MHz cu 3 4 4 8.

Last edited by w`t`f`; 08-15-2005 at 16:28.
Reply With Quote
  #26  
Old 08-15-2005, 16:39
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

PAT Enabled pe 865

GEIL: 2.5 - 3 - 3 - 6
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cpuz.jpg
Views:	244
Size:	38.3 KB
ID:	22  
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #27  
Old 08-15-2005, 17:39
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Ai incercat sa le pui la 2 2 2 5 ? si dupa aia sa faci iar un test cu 3dmark2005 ?
Reply With Quote
  #28  
Old 08-15-2005, 17:44
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Deja scula zboara, si in plus nu sunt maniac cu jocurile.

Las-o ba ca merge-asa
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #29  
Old 08-15-2005, 17:53
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Intotdeauna este loc de mai bine .. si nu neaparat pt jocuri .
Reply With Quote
  #30  
Old 08-15-2005, 18:06
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Da, dar prefer stabilitatea mai sigura, ca sa ma exprim asa
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #31  
Old 08-16-2005, 00:20
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

corsair xms si kingmax puse pe SPD
...dar la vremea lor m-au costat o caruta de bani..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	mem corsair.JPG
Views:	264
Size:	37.2 KB
ID:	25  Click image for larger version

Name:	memorie.JPG
Views:	244
Size:	30.8 KB
ID:	26  

Last edited by dadosh; 08-16-2005 at 00:23.
Reply With Quote
  #32  
Old 08-16-2005, 08:23
ticabd ticabd is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 307
Default

Quote:
Originally Posted by Omu
DJ daca bag mai mult ram (sa vad daca tata imi da bani) cu cat creste viteza PCului de la o scara 1->10 daca am 1G si bag 2G care e sporul?
De la 1Gb la 2 Gb nu ai sa-i vezi sporul deoarece nu rulezi programe care sa-ti consume memorie.Iar daca rulezi astfel de programe probabil ai sa fii tras in jos de placa video care e un FX 5200 la 128 mb daca mai tin eu bine minte din ce spuneai intr-un post de-al tau.Parerea mea este ca nu folosesti nici acel 1 gb care il ai...asa ca spunei lui Nea Nelu mai bine sa-ti ia o placa video mai tare
Reply With Quote
  #33  
Old 08-23-2005, 18:18
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

OMU..tica ti-a raspuns corect...si mai corect este sa stai linistit intrucat acum ai sistem stabil. Iar 2x256MB e ok la ce folosesti tu PCul....mai bine bagam ceva bani intr-o placa video!
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #34  
Old 08-28-2005, 08:27
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

1 Gb GEIL dual chanel puse pe 865 PE , 2,5 , 3 , 3 , 6 si cu PAT activat , nu mai spun ca djlyon ca zboara scula ca se supara unii pe mine , eu nu's admin.:P

djlyon , coincidenta .
Reply With Quote
  #35  
Old 09-02-2005, 12:33
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

1Gb PQI 3200 2,5 3 3 11(special pt nForce 2 Ultra ca mere mai bine )...se pare ca acu e numa bine...la 512 mi se sacadau unele joace
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 09-02-2005 at 12:35.
Reply With Quote
  #36  
Old 12-22-2005, 01:03
HaraKiri's Avatar
HaraKiri HaraKiri is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Send a message via Yahoo to HaraKiri
Thumbs up

Eu dupa indelungi cautari acuma o luna shi ceva am reushit sa pun mana pe un sysem cu 1GO RDRAM
Reply With Quote
  #37  
Old 04-20-2006, 22:49
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

M-am upgradat
2GB Corsair TwinX XMS C2PT @240 2,5 3 3 7
La un giga facea swap in joace ...creca is prea mari texturile la 1280x1024 cu AA4x si AF8x
Acu se (re)incarca nivelul instant la FEAR si merg ceas si joacele/aplicatiile.Consuma nesimtitu de XP aproape 1G daca are de unde la encodari video
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 04-20-2006 at 22:53.
Reply With Quote
  #38  
Old 04-24-2006, 20:44
ombladon's Avatar
ombladon ombladon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Torino
Posts: 463
Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon
Default

am 1 gb ram
__________________
PLC
Reply With Quote
  #39  
Old 05-12-2006, 15:16
VelsatiS's Avatar
VelsatiS VelsatiS is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: on air!
Posts: 15
Send a message via Yahoo to VelsatiS Send a message via Skype™ to VelsatiS
Default :)

2 x 256 ddr400 PC3200 Geil-x (radioatori de aluminiu)..se misca destul de bine....
Reply With Quote
  #40  
Old 12-20-2006, 21:35
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

daca joci Solitaire este zero
__________________
A fost odatå...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 04:11.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07032 seconds with 12 queries [Server Loads: 0.29 0.32 : 0.34]