windows vista - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-19-2005, 15:37
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default windows vista

eu tot cu sisteme de astea curioase umblu si pun o intrebare
are vreo cineva build-ul de la PDC 2005 de Vista ? si daca da ... l-a instalat ? si mai important daca l-a instalat are Windows Sidebar ca in filmele facute la PDC unde apare componenta asta ? si poate imi spune si mie cum si unde a gasit Sidebar-ul ca tare vreau si eu sa-l am
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2006, 09:56
ady_ilie ady_ilie is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Send a message via Yahoo to ady_ilie Send a message via Skype™ to ady_ilie
Default

Nu poti sa-ti faci o parere pe variante Beta!
Reply With Quote
  #3  
Old 08-24-2006, 22:40
Kent Kent is offline
Banned
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 159
Default Va tot bateti in piept...

Va tot bateti in piept cu windovs Vista! .. dar de Windows Re-Vista ati auzit? E un magazine de cultura de cartofi si ceapa! Se merita! =))
Reply With Quote
  #4  
Old 08-26-2006, 20:08
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

acelasi stil tipic pentru tine Kent ... si te mai intrebi de ce iei ban ... sau mai esti si revoltat de asta !
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-27-2006, 15:16
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by twisted
acelasi stil tipic pentru tine Kent ... si te mai intrebi de ce iei ban ... sau mai esti si revoltat de asta !
twisted ...daca avatarul si semnatura te caracterizeaza...

apropo..ori esti ruda/prieten cu administratorul/moderatorul ...ori ai o influienta prea mare asupra lor...daca ar fi dupa mine...ai avea ban pana cand ti-ai schimba si avatarul si semnatura...
Reply With Quote
  #6  
Old 08-27-2006, 21:54
Kent Kent is offline
Banned
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 159
Default Stau si ma intreb...

Some mother fuckerz ... e vb d tine? hmmmm .... si ... are dreptate dadosh .. tu ori ar fi trebuit sa iei ban de mult.. ori esti amantu` (amanta) vreunui personaj IMPORTANT de pe forum.... Azi sigur iau ban! (Asa se intampla knd dau peste nas cuiva.)
Reply With Quote
  #7  
Old 08-27-2006, 22:22
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Quote:
Originally Posted by Kent
Azi sigur iau ban! (Asa se intampla knd dau peste nas cuiva.)
S-o crezi tu, ban iei cand gresesti.
Dadosh, si tu puteai sa-ti pui avatarul ala ca nu ziceam nimic.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #8  
Old 08-28-2006, 03:06
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

dadosh avatarul l-am ales pur si simplu ca mi-a placut... semnatura e altceva, daca parerea ta insa e ca nu are sens/e aiurea sau ti se pare obscena atunci e problema ta, in semnatura nu e vorba neaparat de mother ... putea fi foarte bine ori care alt sinonim decent, semnatura e un citat dintr-un film care insa se potriveste al naibii de mult si cu ce e pe aici, dar deja incep cu chestii serioase si e posibil sa pierd niste oameni pe drum ! asa ca ma rezum la o singura afirmatie : nu-ti place, nu o citi !

Quote:
Originally Posted by dadosh
daca ar fi dupa mine...ai avea ban pana cand ti-ai schimba si avatarul si semnatura...
pai atunci in cazul asta ar trebui sa ma bucur ... fiindca NU e dupa tine !
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.

Last edited by twisted; 08-28-2006 at 03:14.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-28-2006, 08:04
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Kent, ti-am sters postul pentru offtopic. La urmatoarea abatere ai din nou ban.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #10  
Old 09-16-2006, 23:06
ombladon's Avatar
ombladon ombladon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Torino
Posts: 463
Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon
Default

Ok , am instalat versiunea 5600 ,

Probleme : autorun ,
__________________
PLC
Reply With Quote
  #11  
Old 12-12-2006, 12:43
keNnY's Avatar
keNnY keNnY is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 220
Send a message via Yahoo to keNnY
Question

OFF: twisted iar posteaza offtopic... si posturile lui raman...?


Pana la urma cat RAM consuma Vista in Stand-By? Auzisem ca destul de mult... Si mai ales, stie careva pentru ce consuma atat de mult RAM in stand-by?
__________________
Live with honor, die for honor!

Last known location by GSM-Tracker
http://www.gsm-tracker.com/signature...6006021106.png
Reply With Quote
  #12  
Old 12-12-2006, 21:13
kohan kohan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 22
Default

consuma cam mult in stand-by mie cel putin imi cosuma 289mb
iar in diferite processe 588mb
Reply With Quote
  #13  
Old 12-31-2006, 14:56
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

eu vista-ul meu nu am reusit sa-l fac sa consume mai putin de aproximativ 400 de mega de nici o culoare.
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #14  
Old 02-18-2007, 00:03
catalin's Avatar
catalin catalin is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 13
Default

eu zic sa vorbim numai despre vista
mai lasti deoparte subiectele care sunt offtopic
eu am pus vista bussines si merge foarte bine in comparatie cu xp pe alta partitie pe acelasi calc
sempron3300+, 512 ram DDR2(fara dual chanel activat) 160 GB hard disc (SATA 100) grafica integrata nvidia 6200, sunet integrat 7.1, MB Asrock.
kitul de vista este pe un cd cu tot cu activare
maninca cu interfatza Aero 351 MB
Reply With Quote
  #15  
Old 02-18-2007, 01:29
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

351mb fara nimic altceva ...ai 512mb si spui ca merge bine ? ....merge bine solitaire probabil .... si nici de asta nu sunt chiar sigur 100% ...
__________________
A fost odatå...
Reply With Quote
  #16  
Old 02-18-2007, 10:04
Adrian's Avatar
Adrian Adrian is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Barlad
Posts: 545
Send a message via Yahoo to Adrian
Default

Am instalat Vista Ultimate si la 3 ore l-am dat jos. Motivul: desi am un p4 3ghz, 1gb ram kingmax dual channel, placa video ge force 6600, placa de baza Asus p4se deluxe gold edition, doar sistemul de operare fara nici o aplicatie papa 750 mb de ram...si deocamdata mie mi se pare mult prea mult. Nu o sa imi schimb eu pc-ul doar sa mearga un sistem de operare. Iar ca serial am folosit serialul dat de microsoft dupa ce m-am inscris ca beta tester la vista.
__________________
Mda...sunt roman in Romania...
..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect?
Reply With Quote
  #17  
Old 02-18-2007, 15:14
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

daca ii pui 2gb de ram o sa pape 1,7
__________________
A fost odatå...
Reply With Quote
  #18  
Old 02-18-2007, 16:35
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

mda true si asta, e nesimtit windows-ul daca il lasi in pace si ii dai mai mult ram mananca si mai mult, nu doar vista-ul face asa ci am vazut ca si xp-ul ... oricum mai are de mancat vista-ul ca si xp-ul a patit la fel cand a fost lansat back in 2002 sau 2001 a trebuit sa treaca un an si ca sa inceapa oamenii sa prefere xp-ul fata de win 98 !
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #19  
Old 02-18-2007, 19:46
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

majoritatea care au intarziat trecere au fost baieti destepti care se pricep ...si motivul au fost driverele ...care la fiecare inceput sunt "o problema" ba nu sunt ba sunt proaste "bugoase" (eu am facut trecerea nu la XP ci la Win 2000 mai inainte de aparatita XP ului si am mers mult timp cu 2000) pana cand nu mai stia de HDD de 200Gb :P
__________________
A fost odatå...

Last edited by hocus; 02-18-2007 at 19:47.
Reply With Quote
  #20  
Old 02-21-2007, 03:41
Dark_Lord Dark_Lord is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 34
Default

Daca vreti am un vista care consuma mai putine resurse. Dar e cam nud, nu are nimic in el... Merge mai bine ca Xp, dar nu am gasit drivere pentru creative
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows VS Linux BlackIce Software 10 08-23-2006 14:29
Hdtv djlyon Filme 10 03-02-2006 15:35
EvZ - "Bill Gates implineste 50 de ani" djlyon Mini revista presei 0 10-28-2005 09:20
Incarcare Windows ionut2610 Hardware 3 08-22-2005 14:08
Disable Autorun la CD-ROM pentru Windows XP djlyon Software 1 08-19-2005 16:17


All times are GMT +3. The time now is 15:59.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07305 seconds with 14 queries [Server Loads: 0.49 1.04 : 1.03]