Zilele Culturale ale Barladului - Ce parere aveti despre programul editiei 17-24 mai - Bârlad Online Forum
Bârlad Online Forum  

Go Back   Bârlad Online Forum > Bârlad > Bârlad

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2009, 16:53
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Default Zilele Culturale ale Barladului - Ce parere aveti despre programul editiei 17-24 mai

Reply With Quote
Old 05-16-2009, 17:09
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Ma uit pe acest afis si vad nume noi...cum am inteles ca e criza si...ne descurcam cu resurse locale stau si descopar nume noi!
Bine daca de Bogdan Sever ..am mai auzit si am mai gasit cate ceva
http://www.metalhead.ro/forum/index.php?topic=7429.0
http://iasirock.digitaverna.ro/viewt...=6430&p=227353
http://metalsupport.forumgratuit.ro/...teric-t684.htm

Doina Ionet sa-mi fie cu iertare dar nu stiam nimic si ce am gasit e doar atat!http://www.doinitaionet.com/muzica
http://www.doinitaionet.com/carti/amantele-mine
Canta si scrie bine vad!

Dar ...ANDI BENTU??? Vad ca e baterist! Canta intr-o trupa? Singur? La un simplu "gugaluit nu am gasit decat ca este din primarie si e un sef de serviciu sau fost sef???
http://www.evenimentul.ro/articol/ma...i-sefi-de.html
Banuiesc ca se mai numeste si LUCIAN?
http://www.primariabarlad.ro/interesefunctionari.htm
http://www.primariabarlad.ro/declara...I%20IULIAN.pdf
El o fi ca dupa ce se vede cunoaste specificul locului de munca "...tigara si cafeaua.."
http://suzique.wordpress.com/2008/12...-constitutiei/
Quote:
1 | BENTU ANDI
ianuarie 4, 2009 la 8:04 am

Sunt din Barlad, Jud. Vaslui si am venit in mod special pentru spectacolul de la miezul noptii! A fost ceva nemaivazut, de departe cel mai bun show de gen care a fost facut vreodata in Romania! Absolut fabulos, de povestit nepotilor! Feeric, de vis!Nu mai am epitete! Cheia succesului apartine insa Germaniei, caci la noi prima grija la serviciu este tigara si cafeaua! La ei, pentru asa ceva in timpul programului te zboara de nu te vezi! Datorita seriozitatii si profesionalismului specifice Germaniei am fost martorii grandiosului show de lasere si artificii! Noi nu suntem in stare! Avem hipermarketuri ca la ei, dar mentalitatea angajatilor romani este de Ciupa Manciulesti, cel mult de Popesti-Leordeni! Una peste alta, felicitari d-lui Oprescu! Este mult, ca valoare, sub d-l Videanu ca edil sef al capitalei, dar a adus bucurestenilor si intregii tari un mega-show de anul nou! Si eu lucrez tot la Primarie, asa ca va urez din toata inima; La multi ani, cu sanatate!

Last edited by AIWA; 05-16-2009 at 17:14.
Reply With Quote
Old 05-16-2009, 20:02
DjNEAGA's Avatar
DjNEAGA DjNEAGA is offline
Member

Mai toate sarbatorile locare le astept cu acelasi dezinteres. Macar vine zdob si zdub la aia o sa fie lumea multa .. restu .. dumnezeu cu mila.
Old 05-17-2009, 16:57
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI

Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus

ma enerveza ca nu scriu astia pe afis b-o.ro ..la parteneri media ... pacat e un partener media bun ...
Old 05-17-2009, 23:48
Admin Admin is online now
Administrator

Parteneri media suntem prin fapte, nu prin scris.
Reply With Quote
Old 05-22-2009, 17:14
mimi mimi is offline
Senior Member

Default :))

Ştiţi de ce o ziaristă din Bârlad n-a scris articol despre un anume eveniment de ieri? ???? Pentru simplul motiv că acolo mirosea urât. Na, era cald, erau mulţi oameni... !!!!!!!! Am încremenit la reacţia ei: phuu, da' ce miroase, nu stau. Şi uitea aşa, nu s-a mai consemnat că a avut loc. Mai bine decât să se relateze ca şi cum ar fi fost la faţa locului, ca în alt material, deşi nu i se văzuse piciorul pe acolo. ....... Atitudine strict profesionistă. ...................
............
Old 05-22-2009, 17:19
mimi mimi is offline
Senior Member

Pentru B-O - felicitări pentru promptitudinea postării instantaneelor de la Z C B... Pentru cei care nu au reuşit să fie prezenţi, e foarte interesant şi la înde...mână să arunce un ochi şi să-şi dea seama ce a fost acolo, sau măcar să afle că a fost ceva.
Un regret am: la fiecare manifestare sunt cam aceiaşi, participanţii... Doar locaţia e alta. Unde ni sunt bârlădenii?
Old 05-23-2009, 11:26
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

A spus ca pute?
Oups.....
)

Barladenii unde sint?
Pai ce sa vada?
S-au saturat de circ!

Last edited by AIWA; 05-23-2009 at 11:28.
Reply With Quote
Old 05-23-2009, 19:18
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

poate ca si ziaristul vrea conditii mai bune de lucru...sau un salar mai mare pt conditiile in care lucreaza...tu nu ai vrea?
crezi ca cei ce lucreaza in conditii grele ...ar fi dispusi sa faca aceasi treaba pe bani mai putini?
poate chiar mirosea acolo...o fi fost directorul de la aqavas pe acolo..s-a fi oprit apa la el si nu a avut cu ce sa se spele :P...mai stii!?
Reply With Quote
Old 05-24-2009, 11:49
DjNEAGA's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post

Barladenii unde sint?
Pai ce sa vada?
S-au saturat de circ!

Cum prietene sa se sature de circ, ce mama masi abia vine circu la barlad ))) zdob si zdub sufletu petreceri de aseara, restu la pamant.
Old 05-24-2009, 16:34
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

"Restu" care, că în afară de Zdob şi Zdub n-au mai cântat decât artiştii locali. Iar daca tu compari artiştii locali cu Zdob şi Zdub, atunci le faci un compliment celor dintâi.
Old 05-24-2009, 22:54
DjNEAGA's Avatar
Member

Wink

Quote:
Originally Posted by djlyon View Post
"Restu" care, că în afară de Zdob şi Zdub n-au mai cântat decât artiştii locali. Iar daca tu compari artiştii locali cu Zdob şi Zdub, atunci le faci un compliment celor dintâi.

Razvan .. tot artistii sunt .. locali sau din alte zone, sunt egali in drepturi.
Old 05-25-2009, 12:36
mimi mimi is offline
Senior Member

Default Kultu...

Eu aveam în minte evenimentele la care bârlădenii nu vin niciodată,dar acum când sunt Zile Culturale. Parcă o carte nouă, o revistă literară, oamenii deosebiţi care încă ne mai sunt contemporani - sunt pentru o altă planetă, nu pentru noi toţi. Vorbesc despre faptul că unii oameni au MUNCIT pentru a oferi publicului bârlădean ceva: un târg de carte, lansări de albume, de cărţi, de reviste, un spectacol la teatru, o vizită pe la muzeu. Eu nu aş numi toate astea CIRC, ci dimpotrivă sunt lucruri serioase. Presupun că un DOMN CLISU nu avea cum ajunge la Bârlad din Canada decât printr-un efort financiar poate sau sigur personal, pentru a nu găsi aici decât ce? Pe unii care-l hulesc, pe vechii colegi, cunoscuţi. Adevărul este că nu ştim să ne preţuim valorile, aşa cum sunt, mai ofilite, mai cum vreţi voi. Sunt. După ce aceşti oameni care acum mai fac ceva pentru a menţine atmosfera culturală în acest oraş mort din alte puncte de vedere, mă întreb, retoric, cine va mai mişca un deget?? Ţin să-i nominalizez aici doar pe câţiva dintre cei care se zbat şi adună oameni de calitate în jurul lor: COnstantin TEodorescu, Laurenţiu Chiriac, Dna Monu, Dl Coloşenco, Dna Toni Iosipescu, Dl. Pecheanu etc. Dacă aceştia ne sunt circarii, apoi stăm bine. Vina e la restul oamenilor, care se îmbufnează că uneorii copiii le sunt prea solicitaţi în serbări şi evenimente cu iz comunist; vina e in mentalitatea: mie mi-e foame, am facturi de plătit, ce-mi ţine de cald cultura bârlădeană??!! Aici e baiul. La covrigi şi bere şi mici şi muzică, sar toţi, cu mic cu mare. La lucruri care ţin de sfera cerebelului --- înapoi, că nu e ca la plăcinte... Programul, deşi a fost numit "de criză", eu zic că a fost întocmit cu ce s-a putut şi cum s-a putut. Din mai nimic să faci plăcintă, tot e ceva. Eu spun că e minunat să vezi cum se înţeapă scriitorii locali,cum se adună laolaltă atâţia oameni de la care nu ai cum să nu rămâi cu ceva în minte, în suflet sau în mână - cărţi, reviste, autografe, gânduri, comportamente, atitudini, grimase, ironii. Poate acest fel de circ e mai ceva decât circul cu animale sau circul politic - care o fi diferenţa între cele două? - ; avem de-a face cu OAMENI inteligenţi şi talentaţi. Dar, presupun, că în acest oraş mic, cu orgolii mari şi generaţii diferite de vârstă, cultura, creaţia, talentul, poate hărăzit unora, NU mai contează. Ce contează? Artificiile? Micii? Vulgarul? Falsa valoare? Manele? Pepe? Blonde goale? ... Cum ar trebui să arate nişte ZIle culturaliceşti? După ce vin artişti mari, începem cu comentarii acre, că s-au dus banii pe foc în aer şi sclipiciuri... Cum e bine? Cum pot fi mulţumite atâtea gusturi diferite? ........ Primesc roşii, dacă greşesc cu ceva.
Old 05-25-2009, 13:34
DjNEAGA's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by mimi View Post
Eu aveam în minte evenimentele la care bârlădenii nu vin niciodată,dar acum când sunt Zile Culturale. Parcă o carte nouă, o revistă literară, oamenii deosebiţi care încă ne mai sunt contemporani - sunt pentru o altă planetă, nu pentru noi toţi. Vorbesc despre faptul că unii oameni au MUNCIT pentru a oferi publicului bârlădean ceva: un târg de carte, lansări de albume, de cărţi, de reviste, un spectacol la teatru, o vizită pe la muzeu. Eu nu aş numi toate astea CIRC, ci dimpotrivă sunt lucruri serioase. Presupun că un DOMN CLISU nu avea cum ajunge la Bârlad din Canada decât printr-un efort financiar poate sau sigur personal, pentru a nu găsi aici decât ce? Pe unii care-l hulesc, pe vechii colegi, cunoscuţi. Adevărul este că nu ştim să ne preţuim valorile, aşa cum sunt, mai ofilite, mai cum vreţi voi. Sunt. După ce aceşti oameni care acum mai fac ceva pentru a menţine atmosfera culturală în acest oraş mort din alte puncte de vedere, mă întreb, retoric, cine va mai mişca un deget?? Ţin să-i nominalizez aici doar pe câţiva dintre cei care se zbat şi adună oameni de calitate în jurul lor: COnstantin TEodorescu, Laurenţiu Chiriac, Dna Monu, Dl Coloşenco, Dna Toni Iosipescu, Dl. Pecheanu etc. Dacă aceştia ne sunt circarii, apoi stăm bine. Vina e la restul oamenilor, care se îmbufnează că uneorii copiii le sunt prea solicitaţi în serbări şi evenimente cu iz comunist; vina e in mentalitatea: mie mi-e foame, am facturi de plătit, ce-mi ţine de cald cultura bârlădeană??!! Aici e baiul. La covrigi şi bere şi mici şi muzică, sar toţi, cu mic cu mare. La lucruri care ţin de sfera cerebelului --- înapoi, că nu e ca la plăcinte... Programul, deşi a fost numit "de criză", eu zic că a fost întocmit cu ce s-a putut şi cum s-a putut. Din mai nimic să faci plăcintă, tot e ceva. Eu spun că e minunat să vezi cum se înţeapă scriitorii locali,cum se adună laolaltă atâţia oameni de la care nu ai cum să nu rămâi cu ceva în minte, în suflet sau în mână - cărţi, reviste, autografe, gânduri, comportamente, atitudini, grimase, ironii. Poate acest fel de circ e mai ceva decât circul cu animale sau circul politic - care o fi diferenţa între cele două? - ; avem de-a face cu OAMENI inteligenţi şi talentaţi. Dar, presupun, că în acest oraş mic, cu orgolii mari şi generaţii diferite de vârstă, cultura, creaţia, talentul, poate hărăzit unora, NU mai contează. Ce contează? Artificiile? Micii? Vulgarul? Falsa valoare? Manele? Pepe? Blonde goale? ... Cum ar trebui să arate nişte ZIle culturaliceşti? După ce vin artişti mari, începem cu comentarii acre, că s-au dus banii pe foc în aer şi sclipiciuri... Cum e bine? Cum pot fi mulţumite atâtea gusturi diferite? ........ Primesc roşii, dacă greşesc cu ceva.

mimi .. sunt 2 parti in zilele culturale .. partea culturala cu adevarat si partea neculturala doar pentru amuzament si distracite ( acest asa numit circ ) /// nu multa lume este interesata de o lansare de carte, de o piesa de teatru ... ce sa`i face`m .. e romania

Circ a fost concertul.

Last edited by DjNEAGA; 05-26-2009 at 12:18.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules