Super PI - Sa vedem cat de tari aveti calc - Page 5 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 05-06-2007, 23:37
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Deci lol
Ia si tu SuperPi-ul asta nou, http://www.xtremesystems.com/pi/super_pi_mod-1.5.zip , ce-ai tu acolo cu un loop pe secunda nu are cum sa fie bine.
Plus, bus-ul e 300. Deci cand multiplicatorul e 9, asta inseamna 2700 mhz. Ce plm faci tu pe-acolo ?
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB

Last edited by Jiji; 05-06-2007 at 23:49.
  #82  
Old 05-07-2007, 20:43
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Vad ca ai inceput sa injuri , te deranjeaza ceva ? arata si tu scor de 18 ms indiferent de program ( versiune ) bus si ce mai vrei tu .
Si cu asta am incheiat ( P.S. Cu programu ala nou imi da scor de 19 ms dar mi-e lene sa pun poza )
  #83  
Old 05-07-2007, 20:59
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Acum o dai ca sa pun rezultat mai bun ca al tau ? :lol:
Daca rezultatul ala era facut la psb de 300 si frecventa la 2700 de mhz, ce plm, era o rusine sa zici, uite domnule, rezultatul meu la 2700 de mhz.
Plm, trebuia sa fii tu zmeu si sa spui ca e la frecventa default.
Lasa vrajeala ca esti prea prost ca sa spui o minciuna si sa te creada vreo cineva care chiar s-a jucat cat de cat in superpi.
Daca tii neaparat, arat rezultat sub 15 secunde in ultimul superpi ( 1.5 ). Dar nu asta era ideea.
Daca tot e s-o dam in balarii. Pt e6600 default scorurile se invart in jurul 20-21, chiar peste. Pe la 2700, 18-19 ( atat cum incerci tu sa ne prostesti ca scoti pe default ) si la 3 ghz 16-17.
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB

Last edited by Jiji; 05-07-2007 at 21:07.
  #84  
Old 05-09-2007, 20:28
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Clar esti prost , cati 12 ani ai ? Vorbeste frumos ma lake ca eu nu te-am jignit si E PE DEFAULT testul e facut fix dupa ce am instalat PC'u si windowsu , asa ca bravo iar ai dato in bara , bravo ai 2 stai jos .
  #85  
Old 05-09-2007, 21:16
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

De fapt, am 13. Probleme ? Si tot eu sunt lake... Vino si tu cu un argument solid, sau pune o poza in care sa se vada clar frecventa ( respectiv dezactiveaza speed step si c1e din bios ) si cate secunde si milisecunde ai scos in superpipi-u asta ca m-ai innebunit cu lenea si minciunile tale.
Inca o chestie, de ce ai simtit nevoia sa maresti voltajul la procesor, daca el era pe default ?
Eu ma iau dupa ce zice Cpu-Z si nu te cred pe cuvant pe tine, bai patrupedule.
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB

Last edited by Jiji; 05-09-2007 at 21:21.
  #86  
Old 05-10-2007, 09:32
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

aveti calculatoare temelie amandoi...minte va mai trebuie...recomand overcloking dar nu mult ca va ardeti
__________________
A fost odatå...
  #87  
Old 05-10-2007, 16:17
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

hocus, nu ne certam de la "care are calculatorul mai tare", ci de la faptul ca imaginea cu Cpu-Z si SuperPi pe care a pus-o Warlike nu e in conformitate cu ceea ce spune el. As simple as that.
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
  #88  
Old 05-11-2007, 17:49
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Bus-ul la C2D 6xxx e de 266, nu de 300. De aici rezulta ca e overclockat de la 266x9(2400mhz) la 300x9(2700) mhz. E speedstep/c1e activat, de aia are multi la 6x in loc de 9x.
Cred ca ai impresia ca asta e un forum de maimutze, warlike.
(totusi nici plm-urile tale, jiji, nu-s foarte la locul lor pe un forum, te mai enervezi, da te mai si abtii. Trimite PM-uri cu injuraturi, daca nu mai poti, macar, nu pe forum)
__________________
SHUT UP!
  #89  
Old 05-11-2007, 20:22
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

warlike ? aah, bine ai revenit BlackIce ... se vede ca in acelasi ton continui !
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
  #90  
Old 05-12-2007, 00:23
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

lol te-a parat ) ...bine twisted
__________________
A fost odatå...
  #91  
Old 05-12-2007, 08:31
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Quote:
Originally Posted by twisted
warlike ? aah, bine ai revenit BlackIce ... se vede ca in acelasi ton continui !
Nu stiu ce vrei sa spui !! Explica.
Da ma retrag argumentele , cred ca cei de la pc garage au marit ceasul.scuze

acum ca tot e vb. de OC. , si apropo nu am marit voltajul la CPU , jiji , aberezi , tensiunea procului e de 1,325 cea normala . Am marit numai la mem. de la 1,8 la 2 dupa rec. producatorului

Test asta e facut la 2,84 bus cpu 315
Vrei cumva sa-l duc la 3,4 !! sa vedem ce iese !! Cu Vitesta 800+ extrem edition e simplu , duce .

Si vb. frumos ca s-ar putea sa fii copilul meu ma , pai ce ma faci patruped . ba ,,PLM" ba ca sunt ,,prea prost" !!Cred ca ai de invatat multe de la mine jijica !! Si mai vine si twisted asta si nu stiu ce vrea sa spuna cu tonul meu si ca sunt blakice , cand tu ma faci in toate felurile.Am nimerit pe un forum de oameni normali oare ?? Da andrei asa e !!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	313
Size:	153.2 KB
ID:	2371  

Last edited by WarLike; 05-12-2007 at 09:17.
  #92  
Old 05-12-2007, 19:08
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

WarLike, am multe de invatat de la tine, tata. Pai tu nu te uiti la tine ca nici nu stii cat e ceasul ?

Quote:
Vrei cumva sa-l duc la 3,4 !! sa vedem ce iese !! Cu Vitesta 800+ extrem edition e simplu , duce .
Daca asa zici tu, ca principala problema sunt memoriile.. fie. Cu divizorul 1:1 400 x 9 = 3600 .. Dar intrebarea e ai nimerit un procesor care sa duca frecventa aia cu un voltaj si la niste temperaturi rezonabile ?
Si-ti mai spun o data.. daca vrei intradevar sa demonstrezi ce mare si tare esti tu, foloseste ultimul SuperPi, 1.5, pentru ca 17 secunde nu-mi spune nimic ( intre 17.001 si 17.999 e diferenta de aproape o secunda , de exemplu, care inseamna mult la 1M ). Acolo cred ca ai de fapt cam 18. Cred..
De asemenea sunt curios si de temperaturi
Si cum spuneai ca-l duci la 3400 ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	asa.JPG
Views:	273
Size:	229.2 KB
ID:	2372  
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB

Last edited by Jiji; 05-12-2007 at 19:44.
  #93  
Old 05-13-2007, 08:17
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Poftim hakule , la fel ca tine.

jijica , esti mic ma , nu te mai da mare si atotstiutor , sper ca cineva de pe forumul asta sa ma cunoasca si sa spuna cine sunt .Am zis ca nu sunt fan oc de la primul post , eu cand am dat drumul la sistem nu m-am uitat ce setari au facut cei de unde l-am cumparat , ptr. ca am vrut sa fac niste teste sa vad conf. cum iese si probabil ca sa ma incante au marit un pic ceasul. Dupa ce andrei a postat m-am uitat in bios sa vad ce este.Am recunoscut ,am cerut scuze
Asa ca jijicule , imi pare rau dar pe langa mine esti mic ma
Nu confunda Gigabyte cu Abitul , si nici kingmax cu vitesta , niciodata , si in privinta temp. nu-ti fa probleme , am un artic cooling freezer 7 pro mai ieftin si mai bun ca al tau , important e sa ai minte si sa stii ce iei .

Ce urmeaza ? 3,6 G no problem sunt la dispozitia ta :P Ai spus ca daca vreau sa ma dau mare sa scot sub 15s , iata !! si mai putin daca doresti. Dupa cum vezi mem. sunt 4 4 4 12 iar tensiunea pe proc nu am marito.Deci se poate mai sus.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	275
Size:	157.2 KB
ID:	2399  

Last edited by WarLike; 05-13-2007 at 08:56.
  #94  
Old 05-13-2007, 19:38
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Ooo, felicitari nebunulee
Cred ca e rezonabila diferenta de 0.5 secunde, avand in vedere ca n-am umblat la windows deloc de cand l-am luat, cam acum 5 luni.

Quote:
jijica , esti mic ma , nu te mai da mare si atotstiutor , sper ca cineva de pe forumul asta sa ma cunoasca si sa spuna cine sunt
Sincer , dupa ce-ai demonstrat in ultimele posturi, esti un kk in ploaie.

Totusi vad ca e benefica discutia asta pentru tine.. Incet, incet incepi sa inveti cat e "ceasul".

Quote:
Nu confunda Gigabyte cu Abitul , si nici kingmax cu vitesta , niciodata
Asta pentru ca ? Da niste argumente, te rog.

Quote:
in privinta temp. nu-ti fa probleme , am un artic cooling freezer 7 pro mai ieftin si mai bun ca al tau
Vrei sa te cred iar pe cuvant, ca si data trecuta ?
Downloadeaza Intel thermal analysis tool, Cpu-Z pe procesor in background, un screenshot in idle si un screen dupa rularea Orthos-ului pt cel putin 10 minute, in timp ce acesta inca merge.
Ca pe incredere, cu tine, m-am lamurit. Nu merge

Quote:
Dupa cum vezi mem. sunt 4 4 4 12 iar tensiunea pe proc nu am marito
Dap, 4-4-4-12 vad. Dar tensiunea de unde o observi tu asa de bine ?
Nu stiu, trebuie sa te cheme Warlike ca sa crezi ca voltajul e pe default

M-as retrage acum, dar imi face o placere deosebita cand te vad ce impresii iti dai si apoi vii umil si-ti ceri scuze.
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB

Last edited by Jiji; 05-13-2007 at 19:45.
  #95  
Old 05-15-2007, 17:58
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Quote:
Originally Posted by Jiji
Ce tare-s )


Si 2 de-odata
Oups ! Did my IQ just dropped 2 points ? Mda , ce sa mai zic ?. Care plm isi da aere pe aici ? Esti un lake si jumatate suferi ca am scor mai bun ca a tau ? si dupa asta vii cu scuze de genu " pai sa stii ca windowsu e de 6 ani " jet ba lake si lasa-ne , eu un kkt in ploaie ? fmm de copil infect se vede cati ani ai ma frustratule , m-am lamurit cu tine stii tu vorba aia :
I've become dumber just by reading this. Removing you from the gene pool would not only be helpful to society, but would be praised in songs for generations.

Last edited by WarLike; 05-15-2007 at 18:06.
  #96  
Old 05-15-2007, 18:42
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

WarLike mirosi a ban ...sunt aproape ferm convins ca iei cel putin un warn !
__________________
A fost odatå...
  #97  
Old 05-15-2007, 19:38
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Quote:
Oups ! Did my IQ just dropped 2 points ? Mda , ce sa mai zic ?. Care plm isi da aere pe aici ? Esti un lake si jumatate suferi ca am scor mai bun ca a tau ? si dupa asta vii cu scuze de genu " pai sa stii ca windowsu e de 6 ani " jet ba lake si lasa-ne , eu un kkt in ploaie ? fmm de copil infect se vede cati ani ai ma frustratule , m-am lamurit cu tine stii tu vorba aia :
Ti-a dat prostia pe dinafara ?.. batranel fara minte ...
Da, postul ala e pus prima oara cand am luat calculatorul, la frecventa default si memoriile 5-5-5-18. Nu prea intelegi tu cum e cu defaulturile astea si timingurile, dar lasa, fa-te ca te-ai prins.
Oricum, pana iesi la pensie mai ai ceva timp sa mai capeti si tu ceva experienta in domeniu.. Nu foarte mult timp, ce-i drept, si, oricum, nu cred ca e destul
Dar sa revenim la subiect.. Daca nu crezi ca de acolo provine diferenta de 0.5 secunde, fie. Diferenta provine din faptul ca tu esti Warlike, ruda cu Abit si Vitesta ( apropo, firma e A-Data, pentru informatia ta ).
Ti-am cerut niste "lamuriri" in postul dinaintea refularii tale. Ce-ar fi sa incerci sa raspunzi ?
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB

Last edited by Jiji; 05-15-2007 at 19:51.
  #98  
Old 05-16-2007, 17:25
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Quote:
Originally Posted by Jiji
Ti-a dat prostia pe dinafara ?.. batranel fara minte ...
Da, postul ala e pus prima oara cand am luat calculatorul, la frecventa default si memoriile 5-5-5-18. Nu prea intelegi tu cum e cu defaulturile astea si timingurile, dar lasa, fa-te ca te-ai prins.
Oricum, pana iesi la pensie mai ai ceva timp sa mai capeti si tu ceva experienta in domeniu.. Nu foarte mult timp, ce-i drept, si, oricum, nu cred ca e destul
Dar sa revenim la subiect.. Daca nu crezi ca de acolo provine diferenta de 0.5 secunde, fie. Diferenta provine din faptul ca tu esti Warlike, ruda cu Abit si Vitesta ( apropo, firma e A-Data, pentru informatia ta ).
Ti-am cerut niste "lamuriri" in postul dinaintea refularii tale. Ce-ar fi sa incerci sa raspunzi ?
Jiji ia un ID de aici iulian_warlike si ca sa discutam mai clar sa ne intalnim si sa imi spui in fata tot ce mi-ai spus pe forumu asta ( patruped , batranel fara minte etc. ) , daca esti asa tupeist in fata pc'ului , sa te vad face-to-face .
  #99  
Old 05-16-2007, 17:41
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Vai Vai Vai
Ignorant si incult ramas fara arme.. Tine minte ca mintea conduce pumnul, nu invers.
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
  #100  
Old 05-16-2007, 18:06
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Quote:
Originally Posted by Jiji
Vai Vai Vai
Ignorant si incult ramas fara arme.. Tine minte ca mintea conduce pumnul, nu invers.
Off Doamne , Inculta poate e doamna mata , ia vezi controloeaza-te , esti ud in pantaloni ? Omule cine a zis ceva de bataie , de pumn si de ce aberatii mai zici tu pe acolo , Ti-am spus simplu si direct , ai curaj sa imi zice lucrurile astea FACE-TO-FACE ? Nu , asa cum si credeam esti doar un forum troll , un "internet worm" viteaz in spatele PC'ului , tine minte ca tu ai inceput "scandalul" asta , eu nu am jignit pe nimeni la inceput , insa invidia asta de care dai dovada , nici nu meriti sa iti raspund ma dork ' daca ai stii cati dealde tine am intalnit pe internet.Te las in desteptaciunea ta , esti prea destept pentru noi . Looser
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce procesor aveti - INTEL vs AMD djlyon Hardware 237 06-06-2011 15:01
In cat timp instalati windowsu ? RatPoison Software 20 03-12-2008 14:31
Super link-uri wxdj Life 4 01-21-2006 08:39
Cotidianul - Ce vedem de Revelion la TV djlyon Mini revista presei 0 12-20-2005 07:19
Cum schimbam o roata cu pana? Oreste Auto 0 11-14-2005 03:06


All times are GMT +3. The time now is 05:26.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07333 seconds with 14 queries [Server Loads: 0.13 0.30 : 0.48]