![]() |
![]() |
|
View Poll Results: Ce procesor aveti? | |||
AMD |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 49.35% |
Intel |
![]() ![]() ![]() ![]() |
39 | 50.65% |
Voters: 77. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() ei nu chiar jumate, doar 37,12%.
oricum, deja eu m-am plictisit de discutiile astea care nu se vor termina niciodata.
|
||||
|
||||
![]() lol,si totusi are ceva latime de banda acolo...
A64 la 2600mhz >P4EE la 3733 cu ddr2 667 E totusi ceva
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
|
||||
|
||||
![]() Intel e posibil sa fi dat chix cu core duo: http://www.crazypc.ro/forum/showpost...&postcount=177
|
||||
|
||||
![]() Am trecut pe Athlon64 3200 si sunt extra multumit.Latime de banda la memorii cat cuprinde si performante pe masura, overclockabilitate mare la voltaj mic si pe deasupra e si "cool'n'quiet" - nu atinge 40* in full load la 2500mhz si scade frecventa la jumatate odata cu voltajul in idle(ca la laptop).Se cunoaste(uneori mai mult alteori mai putin) diferenta de la Barton in cam toate aplicatiile iar placa video se poate in sfarsit dezlantui
![]()
|
||||
|
||||
![]() zii si ce placa de baza ti-ai luat....modelul ca am vazut in semnatura ca e asrock ...
|
|
||||
|
||||
![]() Folosesc ASRock 939DUal-sata2(pcie+agp8x
![]()
|
||||
|
||||
![]() A,si apropo,am recitit threadu...Blackice,mai vrei competitie intre proace? :P
|
|||
|
|||
![]() Da man , oricand , faci o conversie (avi2dvd), messu' deschis , asculti muzica , inscriptionezi un cd/dvd , si daca doreste inimioara ta iti deschid si un film sau 2 de ce nu !!
Daca poti sa faci astea deodata , te astept , si abia astept sa-mi zici cum sa facem . Si ca sa fie mai palpitant merem pe pariu , cat vrei tu ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...da, si sa deschideti si un fisier .nfo mic acolo.
|
|||
|
|||
![]() " .nfo " sa deschizi tu , la tine , 1 mie , cate vrei tu ca merje....garantez
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zi un film pe care-l ai(unu care se gaseste in retea) sa-i fac o compresie(rece)
PS check out my new sig ![]()
|
||||
|
||||
![]() Eu am o jucarie (a mea) de care chiar pot fi mandru!
Proc Intel Dual-Core cu 2 MB L2 cache / core. processor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 15 model : 6 model name : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz stepping : 2 cpu MHz : 3391.632 cache size : 2048 KB fdiv_bug : no hlt_bug : no f00f_bug : no coma_bug : no fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 6 wp : yes flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc pni monitor ds_cpl vmx cid cx16 xtpr lahf_lm bogomips : 8483.51 processor : 1 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 15 model : 6 model name : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz stepping : 2 cpu MHz : 3391.632 cache size : 2048 KB fdiv_bug : no hlt_bug : no f00f_bug : no coma_bug : no fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 6 wp : yes flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc pni monitor ds_cpl vmx cid cx16 xtpr lahf_lm bogomips : 8483.51
|
||||
|
||||
![]() blackice, apropos de P4....esti varza
![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() hmm...glumiti?
PS. macar mai scrie cineva pe forum ca o cam amortit ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Chiar asa pe fatza? Pe cine priveste ce ai tu cu Farfui? O fi el forum insa..totusi...
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Draga BlackIce,
imi pare rau ca ti-am starnit instinctele de mare luptator si sef de trib.Tot ce am vrut a fost sa mai dezmortesc putin forumul asta si fiindca te stiam cel mai combativ, mi-am permis o gluma cu tine, fiindca te stiam inteligent si cu simtul umorului. Se pare ca m-am inselat. Imi cer scuze in mod public... verzei, chiar nu merita s-o jignesc in halul asta. Cat despre tine, sper ca postul meu sa te gaseasca linistit, calm, si cu o bere rece in mana. (aia opusa celei cu care manevrezi mouse-ul). Apropos de rezolvat, te-as ruga sa propui o varianta rezonabila...ca doar nu vrei sa ne intalnim undeva la 12 noaptea in cimitir cu lanturi ? sau sa ne intalnim undeva in parc al teatru cu gastile, nu ? cat despre partea de final, pe toti de pe aici ne roade ce ai tu si nu o sa am eu niciodata ? te referi la nesimtire, la prostul gust ? la proasta crestere ?... ei uite aici ma vad nevoit sa-ti dau dreptate ![]() sa ai o zi buna. P.S. cred totusi ca a scris fiul intr-un moment de betie, ca parca prea a fost penal limbajul ca sa fi fost taica-su.
opriti siluirea limbii romāne. --> "orbit pentru copii cu calciu" Last edited by farfui; 06-19-2006 at 14:35. |
|
|||
|
|||
![]() Pacat ca nu am putut vota de trei ori :P. Momentan am un Celeron la 700Mhz (socket 370, antic, 2001), Pentium II 133 Mhz (laptop), Pentium III 800 Mhz (laptop), Celeron 2,4 Mhz (tot laptop), si ca mentiune speciala, Motorola DragonBall la 16 Mhz. As prefera sa trec la Transmeta in viitorul nu stiu cat de indepartat.
|
|
||||
|
||||
![]() IBM a pus la punct un procesor cu o viteza de 500 gigahertzi
Wall-Street, 21 Iunie 2006 Grupul International Business Machines (IBM) a anuntat ca a pus la punct un tranzistor care ruleaza cu o viteza de 100 de ori mai mare decat actualele chipuri, o inovatie care ar putea deschidea calea pentru computere si retele wireless deosebit de performante, informeaza Rompres. Tranzistorii sunt elementele de baza care alcatuiesc un procesor si care se regasesc in toata gama de dispozitive, de la supercoputere la playere mp3. Prin combinarea siliciului cu un alt element chimic, germanium, cercetatorii de la IBM, in colaborare cu omologii lor de la Georgia Institute of Technology, au construit un tranzistor care a rulat la o viteza de 500 gigahertzi, adica de 100 de ori mai repede decat viteza celui mai rapid procesor care se gaseste in prezent intr-un calculator personal si de 250 de ori mai rapid decat viteza la care ruleaza un chip dintr-un telefon mobil obisnuit. Aceasta viteza record a fost atinsa doar cand cercetatorii au adus tranzistorul la o temperatura de zero absolut (minus 451 grade Fahrenheit), insa chiar si la temperatura camerei tranzistorul a ajuns la o viteza de 300 gigahertzi. Pana acum majoritatea imbunatatirilor aduse vitezei chipurilor au provenit de la reducerea dimensiunilor tranzistorilor. IBM a dezvoltat o abordare diferita care consta in manipularea siliciului la nivelul atomilor, ceea ce inseamna ca este posibil sa fie conceputi tranzistorii plecand de la aplicatiile pe care le vor avea de rezolvat. Expertii considera ca este posibil ca chipurile SiGe sa ajunga chiar si la o viteza de 1 terahertz sau 1.000 gigahertzi Articol publicat in Wall-Street
Binecuvintati sa fie dusmanii nostri care ne spun adevarul atunci cind prietenii ne flateaza. Last edited by MAYDAY; 06-22-2006 at 11:41. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Care e cea mai tare placa video din Barlad :) | w`t`f` | Hardware | 77 | 12-31-2007 18:07 |
Laptop | ombladon | Hardware | 38 | 04-25-2006 00:40 |
Cine castiga procesul ? AMD sau INTEL ??! | Northwood | Hardware | 1 | 09-13-2005 02:59 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |