![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ma nea' caisa
primo - nu's consumator secundo - nu's nici vanzator lucrezi cumva la secu' sau ai doar sechele de pe vremuri? ciocu mic sa'i zici lu tac'tu poate pune el botu' ce'am vrut io a arata e ca buruienile astea au si efecte benefice - in primul rand efect analgezic iar diferitele dureri presupuse a fi cauzate de consumul ierbii is doar in capul tau (de sec'). mai ceteste tati' apoi vino sa'ti stuchi ineptiile pe forum
need a rope??? Last edited by bal.daoi; 04-29-2009 at 12:31. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
1.Deci cred ca nu am fost inteles bine, prietene o fi bune ( buruienile ) astea cum zici tu insa daca intra pe forum un pusti dumneata tocmai ii sugerezi indirect (" ia taica si fumeaza marijoana ca te scapa de cancer"). 2.Nu cred ca la spice shop se comercializeaza marijoana deci subiectul despre acest tip de iarba iese din discutie. 3. O zis buna si revizuieste`ti limbajul semi trivial.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Aici iti dau catusi de cat dreptate insa pana se va legaliza si la noi mai avem de asteptat.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Patroana unui sex-shop, discriminata de preot | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-05-2007 13:09 |
EvZ - Un milion de vise | djlyon | Mini revista presei | 1 | 12-02-2005 13:11 |
cand se deschide magazinul Leonardo ? | dadosh | Bārlad | 4 | 11-26-2005 09:36 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |