![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() decat sa transpir intr-o mare de oameni...prefer sa ma simt relaxat si destins intr-un loc ca Premier! si cu ringul de dans ......... e depasita` chestia asta
|
|
||||
|
||||
![]() sunt perfect de acord cu tine ... dar nu mai spuneti ca va duceti in club ...
|
||||
|
||||
![]() Avem un talent de a imita ce vedem auzi dincolo in lumea civilizata...si de a da denumiri la anumite lucriri ce nu prea sint conforme cu realitatea! E bine ca adaptam dar mai naspa ca adaptarea naste dispute!
Premier nu este club in sensul pe care toata lumea stie! E un local ce tine de un complex hotelier ...un bar al hotelului! Sint convins ca multi au vazut pretty woman....asa ca o sa dau un exemplu normal daca pot spune asa! Cind vine gigel s-o gaseasca pe gigica o gaseste in bar si nu in club! Iar Premier cu finetea acordata detaliilor si bunul gust afisat seamana a bar de categorie grea si nu a club asa cum stie toata lumea! Deci sustin punctul de vedere a lui HOCUS si nu numai PREMIER nu poate fi denumit club!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() poze poze pozeeeeeeeee sa-mi dau si eu cu parerea...insa din ce am citit pana acum....mi-am facut o idee...cu toate ca e impartita
cred ca termenul "club" are o arie cam larga...un local poate fi numit club chiar daca nu are ring de dans(aia e discoteca...insa discoteca suna cam ca la tara)...insa nu in mod abuziv. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Nu stiu cine isi pierde timpul la "discoteca" cand sunt atat de multe de invatat..
![]() Dom'le da un loc cu muzici bune este in barladu asta? Fitze peste tot.. de asta unii "se plictiseste bre".. iar altii se tin de şotii..
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sala de fitness Premier Club | djlyon | Bārlad | 83 | 09-28-2007 21:08 |
EvZ - Romanii cred ca Adrian Nastase e cel mai corupt premier | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-22-2006 23:59 |
Cotidianul - Tariceanu, mai apreciat ca premier decit Nastase | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-19-2006 06:13 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |