![]() |
![]() |
|
View Poll Results: Cat timp va ia instalarea Windowsului | |||
15 minute |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 44.83% |
40 minute |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 55.17% |
Voters: 29. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Eu imi instalez windowsu de pe niste imagini de hard (2 cd-uri) pe care le-am primit cu sistemu'. Imi ia 12 minute sa refaca imaginea hardului (reproduce 2 giga de informatie) si inca vreo 2 minute cat configurez windowsu proaspat instalat.
Voua cat timp va ia sa instalati windowsu ? Pentru cei interesati : va puteti face imagine la hard disk si puteti folosi aceasta imagine pentru recuperare hard disk sau "instalare" windows - avantajul este timpul castigat ! Puteti folosi utilitarul norton ghost creca e pe retea ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Eu imi instalez windows-ul de pe un cd de XP Unattended si la un clean install sta cam 15 minute cu tot cu drivere si alte tampenii si programele de rutina care se instaleaza automat iar dupa inca 5 minute ajung la starea initiala a windows-ului aproape cu tot ce-mi trebuie. Insa si solutia ta e misto cu ghost-ul solutie asemanatoare am la laptop cu cd-urile care mi le-au dat cand l-am cumparat insa acolo stau chiar si mai putin si instaleaza mult mai multe decat am eu la pc
|
||||
|
||||
![]() eu instalez de pe Cd original cu licentza
![]() |
|
|||
|
|||
![]() draga twisted, si modul meu de instalare include driverele si draga wxdj si eu am windows de la mama lui cu licenta, actzibild de la acu designed for windows si holograma !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Eu inca nu am apucat sa-mi fac un clean sa instalez windowsul si programele necesare si apoi sa fac un back-up cu ghost... pentru ca downloadez ca disperatul de pe internet... :P si nu prea pot momentan... va voi spune dupa ce ard DVD-ul...
POSTED by haker2001
|
||||
|
||||
![]() eu m-am saturat de instalari si reinstalari...asa ca am windowsul de aprox 18 luni...
frumos era la win 95 ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() baga o imagine cu ghostu' si te-ai scos te timp ... exact 7 minute un windows plus toate soaftele de baza instalate ... cred ca am uitat sa mai instalez win ul de la 0 :P
|
||||
|
||||
![]() Cine imi spune si mie exact cum sa fac un DVD bootabil de pe care sa bag rapid windozu(cu ghost sau ceva).PLIIIZ
Am XP SP2 NTFS
|
||||
|
||||
![]() maximum 7 minute...imagine pe un dvd facuta cu Acronis
|
||||
|
||||
![]() am gasit vreo 20 de variante de programe care se cheama acronis...presupun ca e vorba de True Image,dar e trial si nu pot face din "DOS" imaginea...aia din Win nu merge verificata,da erori.Help!(link-uri,altele pe PM sau Yahoo:andreibalaban)
|
|||
|
|||
![]() Andrei , cauta pe net , sau mai bine pe huburi Acronis RecoveryExpert Deluxe 1.0, incearca si vezi ce iese
Last edited by BlackIce; 04-22-2006 at 09:58. |
|
||||
|
||||
![]() Nu e pt asta,ala e de recuperat fisiere sterse
|
||||
|
||||
![]() trage torrentul asta cu azureus si vei avea suita completa a ACRONIS_2006
Last edited by djlyon; 05-29-2006 at 08:03. Reason: avertisment pentru piraterie |
|
||||
|
||||
![]() Eu instalez XP-ul cam in 30 minute si asta numai pe masina virtuala
![]()
|
||||
|
||||
![]() Asa a dorit cel care l-a creat. Acuma l-am deschis, dar e facut aiurea. Nu poti instala Windows in 15 minute.
|
|||
|
|||
![]() Uite-asa am instalat eu azi windowsul si trebuia sa iau doar 300.000 si am luat 500.000 .. De ce? Pt ca omu` nu mi`a zis k a umblat la cabluri .. si m`am facut k ma foiesc pe langa ele.. k vreau sa vad ce are de nu pot instala.. si l`am taxat pt kestia aia ....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Banuiesc ca era cu licenta...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bine-nteles... tu ce crezi? EU? Sa instalez EU win fara licenta? =))
![]() |
|
||||
|
||||
![]() 6 minute...imagine pe un dvd facuta cu Acronis true image server
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cat de des consumi alcool ? | Oreste | Life | 26 | 05-08-2008 01:07 |
Super PI - Sa vedem cat de tari aveti calc | Oreste | Hardware | 101 | 05-16-2007 19:10 |
EvZ - Marele pot la „6 din 49”: aproape 1.300.000 de euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-14-2005 08:20 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |