![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Oare ar merge si un tico transformat asa ?
Eu cel putin am ramas masca ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nu stiu unde le gasesti dar...e super faza!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Marfa, mai ales la sfarsit!
Cred ca e opusul fazei de la finalul filmului Fast and Furious - plecarea de la semafor pana la bariera ![]()
|
||||
|
||||
![]() e usurat tare pe spate, frana doar pe fata.. cauciucuri mari pe spate .. mai mult nu pot sa imi dau seama
|
|
||||
|
||||
![]() ..rotile din fata foarte aproape de margine
|
||||
|
||||
![]() eu as spune ca are legatura cu centrul de greutate al masinii, voi ce ziceti ?
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cum sa conducem iarna | Oreste | Auto | 11 | 06-22-2006 11:09 |
RL - Cum sa furi un Revelion la Pro Tv | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-30-2005 11:19 |
Gandul - Cum au scăpat locatarii unui bloc din Bucureşti de teroarea decibelilor | djlyon | Mini revista presei | 2 | 11-15-2005 08:31 |
Cum schimbam o roata cu pana? | Oreste | Auto | 0 | 11-14-2005 04:06 |
Adevarul - Nastase si-a amintit cum i-a spart casa lui Vacaroiu impreuna cu Basescu | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-05-2005 08:09 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |