![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Uitati ce poate iesi cand se lucreaza serios si cu daruire...
DETALII AICI ![]() Daca sustineti "legalizarea" o sa vedeti mai multe lucrari de calitatea asta si cel mai probabil in zonele "delimitate".
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Oare nu arata mai frumos acasa la voi ? acu mai la moda e sa da`i o semnatura pe marcaje. Si politia asta dejeaba e mai ales comunitara da ma rog ..
|
||||
|
||||
![]() DjABA esti foarte neinteresant. Iti lipseste coerenta..nu a venit nici o solutie din partea ta si nu prea stii ce vrei, te bagi si tu in seama.. probabil esti indiferent multora.
Asa ca te rugam respectuos sa iti pastrezi tu opiniile pentru tine ca ne adaugi pagini in plus la thread, djaba.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Unite o solutie .. Va adunati toata gasca mergeti in audienta la primar si cereti un loc unde sa va distrati ![]() Daca nu ai OBS mai nou in BD lumea sa saturat sa le mazgaleasca fatadele proaspat renovate ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Domnu'..Dj
Treburile nu sunt asa de simple: "Uite noi suntem grupul.."ca nu suntem un grup ci mai multe.. in total vreo 40 de suflete.. ma intelegi? ![]() Si nu ma ascund. din moment ce mi-am dat numele pe la presa.. chiar nu ma ascund.. eu..cel putin ca n-am de ce.. Daca e postat pe aici.. e ca sa isi dea omu cu parerea ce s-ar putea face, vedem ce vor si oamenii de rand, insa cand vin cu solutii de genu'.. ca fa-ti acasa.. ca nu sunteti in NY.. samd.. scuza-ma.. ![]() Vrem niste locuri/panouri vizibile(ca de asta facem, ca sa vada lumea) sa fie multe(15-20 locuri), ca si noi suntem multi, si sa facem o demonstratie.. preferabil printr-o sponsorizare.. cam asta vrem.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hub Rds NON STOP | RoyaL | RDS / RCS | 2 | 02-22-2008 21:27 |
Test 3d DOAR pt. procesor | andrei80 | Hardware | 49 | 05-06-2007 16:10 |
Adevarul - Băsescu a rămas doar cu un Matiz | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-04-2007 10:24 |
EvZ - Aurelia, mama la doar 14 ani | djlyon | Mini revista presei | 0 | 05-01-2006 07:33 |
Age 3 !!! doar pentru cunoscatori! | Jedi | Jocuri | 4 | 10-10-2005 17:43 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |