sunteti deacord cu semafoarele? - Page 3 - Bârlad Online Forum
Bârlad Online Forum  

Go Back   Bârlad Online Forum > Bârlad > Bârlad

View Poll Results: Sunteti de acord cu semafoarele?
da 24 75.00%
nu 8 25.00%
Voters: 32. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2006, 21:46
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Sa reduci mai mult?? Pai te opresti
Old 10-23-2006, 12:13
niga4lif3 niga4lif3 is offline
Senior Member

azi am avut okazia sa ma umplu de nervi pe strazile cu sens unic din centru (in fata la politie, primarie si administratie)...dupa ce k era si ceva trafic, se circula greu, s-au mai gasit si asa-zisii soferi de duminica sa mearga pe interzis, pentru a bloca de tot circulatia...
oare cand se vor apuca cei de la politia rutiera sa dea amenzi acolo, in loc sa fluture masinile de serviciu aiurea prin oras (asta atunci knd nu au evenimente, accidente,)????
Old 10-24-2006, 17:26
VaNiLLa's Avatar
VaNiLLa VaNiLLa is offline
Junior Member

Sunt bine venit semafoarele , parerea mea, oricum nu tin cont de ele(pieton fiind :P ), dar mi se pare intelingenta faza ca dupa nu stiu ce ora semafoarele nu mai functioneaza( palpaie mereu galben), adik nu are rost sa stea masinile la semafor cand nu e deloc circulatie.
Old 10-24-2006, 18:20
lolyta's Avatar
lolyta lolyta is offline
Junior Member

si eu sunt de acord cu semafoarele,chiar daca unii "rautaciosi" considera ca "n-avea nevoie satul Barlad de semafoare"....am observat insa cu parere de rau ca inca mai sunt persoane care trec pe rosu fara nici o jena(mai ales batrani si adolescenti)...ori nu s-au obisnuit cu schimbarea,ori cresterea isi spune cuvantul...eu as fi de parere ca a doua varianta e mai plauzibila..
Old 10-24-2006, 18:30
VaNiLLa's Avatar
VaNiLLa VaNiLLa is offline
Junior Member

Mie nu mi se pare prea la indemana ... sa stai la semafor cand nu vine nici o masina ( in special daca e sa fie o distanta foarte mica pentru a traversa si ma refer cum e in fata la "rex" ).
Old 10-24-2006, 20:39
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by VaNiLLa
Mie nu mi se pare prea la indemana ... sa stai la semafor cand nu vine nici o masina ( in special daca e sa fie o distanta foarte mica pentru a traversa si ma refer cum e in fata la "rex" ).
asta e parerea ta...poate este si o reflectare a educatiei...
Reply With Quote
Old 10-24-2006, 21:04
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by VaNiLLa
Sunt bine venit semafoarele , parerea mea, oricum nu tin cont de ele(pieton fiind :P ), dar mi se pare intelingenta faza ca dupa nu stiu ce ora semafoarele nu mai functioneaza( palpaie mereu galben), adik nu are rost sa stea masinile la semafor cand nu e deloc circulatie.
Mai naspa e dim...am inteles de la un Taximetrist ca incept automat sa functioneze la 5 si e super ciudat sa stai la un semafor si sa vezi cum nu e nimeni pe strada!
Reply With Quote
Old 10-24-2006, 21:13
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Iar la ora 23 intra pe galben intermitent.
Old 10-24-2006, 21:21
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by AIWA
Mai naspa e dim...am inteles de la un Taximetrist ca incept automat sa functioneze la 5 si e super ciudat sa stai la un semafor si sa vezi cum nu e nimeni pe strada!
corect...si atunci ce facem...asteptam ca prostii sa se faca verde..sau ne dam lei si trecem pe rosu ?
pai daca trecem la 5 dimineata pe rosu...ce rost mai are semaforul...(ca doar el impune o regula/lege)...asa putem sa trecem si pe la 12 tot pe rosu...ca timpi morti vor fi oricand la semafor .. si daca ai pasul mare imediat ai trecut strada ... dar aici e vorba de respect...respect pentru o regula(buna/rea...este lege) ... si atata timp cat vom trece pe rosu...si Patriciu sau Vantu pot sa fraudeze statul...(zic si ei...era 5 dimineatza si nu treceau masini)

eu am un respect pentru ala care la 5 dimineata se opreste la semafor...cu toate ca ar putea trece in deplina siguranta atat corporala cat si financiara (politisti la ora aia nu sunt)...dar ala care se opreste .. nu se opreste din frica ci din respect...asta cred eu...si sper ca mai sunt vreo cativa ca mine...sper
Reply With Quote
Old 10-24-2006, 22:45
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Dadosh..corect spus...insa vezi tu..e greu pt unu ce s-a abisnuit sa nu tina cont de reguli (ca sa ma ierte Dzeu dar multi dintre taximetristii de la noi...si nu numai cam NU respecta regulile) sa se opreasca si sa astepte la semaforul de la comerciala verdele care il lasa sa treaca catre stadion!
E inca mentalitatea aia..nu e nimeni...de ce sa stau sa astept?

Ca pieton...sincer prefer sa ma uit bine si cind e verde....la cate fitze sint in oras....paza buna trece primejdia rea
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 21:11
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Monitorul de Vaslui - Semaforizarea Bârladului continua

Autor: Adrian Arnautu

În cel mult o luna, autoritatile bârladene au apreciat ca vor definitiva procesul de semaforizare a principalelor intersectii ale orasului. Dupa mai multe teste, reusite si nereusite, cei însarcinati cu montarea semafoarelor au reusit sa se apropie de finalul actiunii. Astfel, în cel mult o saptamâna urmatoarele intersectii în care circulatia va fi dirijata prin semafoare vor fi cele ale strazii Republicii cu strazile Siret si Nicolae Tonitza (zona Stadion) si cu strada 1 Decembrie (zona Hotel Moldova). În acest fel, pâna la sfârsitul lunii noiembrie nu va mai ramâne de semaforizat decât intersectia strazii Republicii cu strazile Primaverii si Stefan Procopiu, respectiv Zona „Cerbul de Aur”. Rapiditatea cu care s-au miscat autoritatile la montarea semafoarelor poate fi explicata prin faptul ca, deja, peste 95% din conducatorii auto care au trecut prin intersectiile deja semaforizate s-au acomodat cu noul sistem de dirijare a traficului. „La început a fost mai greu, în special pentru conducatorii auto din oras, care, de când conduc, s-au întâlnit de putine ori cu semafoare. În cele din urma, am constatat ca si acestia s-au obisnuit. Evident, mai sunt si soferi care înca nu au înteles care este scopul unui semafor, însa lucrurile se vor aranja în cele din urma. Credem ca vor disparea si cei care acum înca mai forteaza culoarea galbena, mai ales dupa ce vor fi sanctionati”, ne-a precizat comisar sef Costica Fânaru, seful Biroului Politiei Rutiere Bârlad.

http://www.monitoruldevaslui.ro/news.php?id=3942
Old 10-25-2006, 21:12
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Monitorul de Vaslui - „Calare” pe pietoni

Autor: Adrian Arnautu

Zeci de pietoni au fost amendati ieri dupa ce politistii i-au surprins traversând pe culoarea rosie a semaforului. De fapt, lucratorii Biroului Politiei Rutiere Bârlad au dorit, prin actiunea organizata în preajma tuturor intersectiilor semaforizate, sa constientizeze pietonii ca, în cel mai scurt timp, nesocotirea indicatiilor semafoarelor îi va putea costa mult mai scump, daca nu chiar viata. Daca în preajma multor intersectii s-au dat mai mult indicatii, câtiva bârladeni fiind opriti din intentia de a traversa cu capul în nori, la unele treceri de pietoni s-au împartit amenzi cu multa generozitate. Asta pentru ca, în ciuda avertismentelor lansate de politisti la adresa pietonilor surprinsi pe culoarea rosie, acestia si-au continuat drumul fara nici o problema. În aceste conditii, pâna la disciplinarea tuturor celor care traverseaza haotic, punându-si astfel viata în pericol, politistii promit ca vor continua seria actiunilor de acest fel. Practic, se mai vrea totodata si obisnuirea pietonilor cu un trafic civilizat, atât pe trotuare, cât si pe strazi.

http://www.monitoruldevaslui.ro/news.php?id=3943
Old 10-25-2006, 21:20
Senior Member

Quote:
Originally Posted by djlyon
Credem ca vor disparea si cei care acum înca mai forteaza culoarea galbena, mai ales dupa ce vor fi sanctionati”, ne-a precizat comisar sef Costica Fânaru, seful Biroului Politiei Rutiere Bârlad.

http://www.monitoruldevaslui.ro/news.php?id=3942

aici ma incadrez si eu, dar probabil dupa prima amenda ma potolesc
Old 10-25-2006, 21:32
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by djlyon
Monitorul de Vaslui - Semaforizarea Bârladului continua
în cel mult o saptamâna urmatoarele intersectii în care circulatia va fi dirijata prin semafoare vor fi cele ale strazii Republicii cu strazile Siret si Nicolae Tonitza (zona Stadion) si cu strada 1 Decembrie (zona Hotel Moldova). În acest fel, pâna la sfârsitul lunii noiembrie nu va mai ramâne de semaforizat decât intersectia strazii Republicii cu strazile Primaverii si Stefan Procopiu, respectiv Zona „Cerbul de Aur”.
Speram sa nu uite de trecerile de pietoni din fata de la Germanos.
Old 10-27-2006, 14:56
Senior Member

nu cred, am vazut ca au montat stalpi pentru semafoare, dar acolo o sa fie putin mai greu cu obisnuirea pietonilor cu schimbarea aia de culoare (verde au voie sa traverseze, rosu-trebuie sa stea cumintei pe trotuar). probabil ca acolo pentru unii va fi in permanenta verde, mai ales in zilele de piata
Old 10-31-2006, 11:45
bagacioasa's Avatar
bagacioasa bagacioasa is offline
Member

Sunt bune semafoarele dar sa fie respectate de toti ,fie ei soferi sau pietoni,Nerespectarea lor se chiama contraventie si se sanctioneaza cu amenda destul de mare!
Reply With Quote
Old 10-31-2006, 11:56
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

La soferi daca treci pe rosu iti ia carnetul pe loc - conform noului cod rutier care va intra in vigoare de la 01.12.2006.
Old 11-22-2006, 11:26
bagacioasa's Avatar
bagacioasa bagacioasa is offline
Member

Eu cred ca erau necesare semafoarele, pentru ca este prea aglomerat traficul in barlad inca de la ora 7, Sa nu va mirati daca primiti cumva acasa prin posta vre-o amenda, ca sunt 2 camere de supraveghere a circulatiei exact in fata primariei plus cea din turnul primariei,si e posibil sa se inmulteasca ,iar faza "lasa ca doar nu ma vede nimeni "nu prea mai tine...
Reply With Quote
Old 11-22-2006, 13:25
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member

Default Bine de tot semafoarele

Cu siguranta o sa mai dureze pana cand barladeanul se va obisnui` cu civilizatia, dar este un pas inainte cu semafoarele. Eu cred ca ar mai trebui intersectie semaforizata si la Cerbul de Aur...in rest e ok
Reply With Quote
Old 11-22-2006, 14:59
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

naspa ca inca nu sint sincronizate!
Nici acum cind ai verde de la hotel catre cinema victoria ...nu ai si verde la semaforul din fatza bisericii!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules