sunteti deacord cu semafoarele? - Page 2 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Bārlad > Bārlad

View Poll Results: Sunteti de acord cu semafoarele?
da 24 75.00%
nu 8 25.00%
Voters: 32. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2006, 00:27
ombladon's Avatar
ombladon ombladon is offline
Senior Member

Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon

da depinde , luati si voi iniatiativa , copiati ceva de la campania "centura de siguranta "

baetii care au condus pe afara " nu la zorleni " stiu despre ce e vorba
Old 09-27-2006, 14:34
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by ombladon
Da am fost calcat pe o trecere de pietoni de un fiat punto in 2003.
Cu semafoarele in barlad , imi place ideea chiar daca nu mai am nici o treaba pe acolo
Banuiesc ca nu erai tu pe ROSU ci el!
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 17:55
uni_uni's Avatar
uni_uni uni_uni is offline
Senior Member

sunt de acord cu introducerea semafoarelor intrucat in mod firesc ar trebui sa ordoneze traficul! insa mai dureaza un pic pana cand atat pietonii cat si conducatorii auto se vor obisnui cu aceste semafoare,fapt care ma face sa ma tem de cazurile de accidente fatale pe trecererile de pietoni!Zic asta pt ca am observat multe situatii in care atat pietonii cat si conducatorii auto...uita de semafoare!
Old 09-27-2006, 18:09
ombladon's Avatar
Senior Member

Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon

Quote:
Originally Posted by AIWA
Banuiesc ca nu erai tu pe ROSU ci el!
da era pe rosu , asta este sa intamplat pana la urma mi`a prins bine si imi pare bine " ca sa fiu mai sarcastic "
Old 09-27-2006, 19:11
pufpufpaf pufpufpaf is offline
Junior Member

Sunt Deacord Cu Semafoarele Insa Nu Sunt Deacord Cu Locatiile ,trebuia Si Prin Fata Pe La Domo Unul Sa Mai Potoleasca Plimbaretii Deaiurea!
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 22:23
daya daya is offline
Member

bun. de acord, dar sincronizati domnule semafoarele! cand unele merg, altele nu, mai esti si injurat de unii conducatori auto ca de ce blochezi traficul cand tu de fapt ai rosu in fata;unii pietoni stiu ca trebuie sa treaca pe cul. rosie iar cand mai e blocat traficul la sfarsitul sap.....ce sa mai, se forma in centru o coada de un km. oare barladenii sunt pregatiti pt modificarea traficului?
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 23:13
Amedio Amedio is offline
Junior Member

Semafoarele sunt fff bune, dar trebuie lucrat putin la ele. Este absurd sa ai verde la stanga si cel care vine din fata si circula inainte sa aiba si el verde. Dupa ce stai la semafor, vine "verde" si te misti 3m. Inadmisibil. Mare atentie, celor care sunt obisnuiti cu circulatie semaforizata, ca e cam anapoda in Barlad. Sa auzim de bine, si fara evenimente.
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 23:42
wxdj's Avatar
wxdj wxdj is offline
Senior Member

Send a message via Yahoo to wxdj

trebuiau gasite alte culori la semafoare ! astea rosu si verde sunt depasite de acuma ! (kidding of course)
Reply With Quote
Old 09-27-2006, 23:42
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by pufpufpaf
Sunt Deacord Cu Semafoarele Insa Nu Sunt Deacord Cu Locatiile ,trebuia Si Prin Fata Pe La Domo Unul Sa Mai Potoleasca Plimbaretii Deaiurea!
Vor fi si acolo.
Old 09-29-2006, 23:50
daya daya is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wxdj
trebuiau gasite alte culori la semafoare ! astea rosu si verde sunt depasite de acuma ! (kidding of course)
mai sa fie! te ai gasit u sa schimbi codul rutier! ce ti veni? si ce ai vrea sa se schimbe doar in barlad? te crezi alice in tara minunilor?
Reply With Quote
Old 10-02-2006, 23:52
uni_uni's Avatar
uni_uni uni_uni is offline
Senior Member

''wxdj,adevarul e ca ai si tu niste glume puerile.......fratee tu nu ai teama ca devii ridicol?oamenii mari au treaba serioasa aici nu sa se joace cu tine''
Old 10-03-2006, 17:52
Stefan Stefan is offline
Member

eu zic ca e bine cu semafoarele astea...exceptand faptu` ca nu`s bine sincronizate. dar asha poate nu`tzi mai iei bataie de la shoferi cand traversezi regulamentar.
Old 10-03-2006, 18:35
niga4lif3 niga4lif3 is offline
Senior Member

stefan, regulamentar nu inseamna sa calci pe trecere fara a te asigura in prealabil ca poti face asta in siguranta!!!
Old 10-03-2006, 18:38
Stefan Stefan is offline
Member

pai chiar a fost regulamentar...un microbuz ashtepta sa trecem, eram pe la capatul trecerii de pietoni cand unu` cu o dacie a ieshit de dupa microbuz mai mai sa ne faca afish. normal ca prima reactzie e fost sa`l injur. atunci a coborat foarte suparat shi l`a batut pe amicul care era cu mine dar eu cred ca era regulamentara traversarea pe marcaj avand in vedere ca 2 sau 3 mashini n`au dat prioritate.
Old 10-03-2006, 18:40
Senior Member

eu mam referit la modul general...
Old 10-19-2006, 20:19
daya daya is offline
Member

cred ca au luat o razna cu semafoarele. sunt de acord cu ele dar s au instalat mult prea multe si nesincronizate. chiar la fiecare trecere de pietoni?! pai poti face 1 ora dintr o parte in alta a orasului! nu inteleg motivul instalarii acestora in numar asa mare si mai ales nu inteleg explicatia domnului primar la un post tv din Barlad, la inrebarea importantei semafoarelor in oras. si anume: ca protejeaza femeile care lucreaza la confectii si vin saracele pe jos de acolo si nu le acorda soferii prioritate si.... stiti el respecta foarte mult femeile ca ele muncesc si acasa si..bla, bla, bla. stim din "cazierul" dv. domnule primar ca va plac muuuuult doamnele dar puteati sa dati si dv o explicatie mai plauzibila!!!
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 23:13
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by daya
cred ca au luat o razna cu semafoarele. sunt de acord cu ele dar s au instalat mult prea multe si nesincronizate. chiar la fiecare trecere de pietoni?! pai poti face 1 ora dintr o parte in alta a orasului! nu inteleg motivul instalarii acestora in numar asa mare si mai ales nu inteleg explicatia domnului primar la un post tv din Barlad, la inrebarea importantei semafoarelor in oras. si anume: ca protejeaza femeile care lucreaza la confectii si vin saracele pe jos de acolo si nu le acorda soferii prioritate si.... stiti el respecta foarte mult femeile ca ele muncesc si acasa si..bla, bla, bla. stim din "cazierul" dv. domnule primar ca va plac muuuuult doamnele dar puteati sa dati si dv o explicatie mai plauzibila!!!
si de barbatii care lucreaza la rulmenti ...si vin saracii pe jos....

si ...da..la fiecare trecere de pietoni...cel putin pe republicii...pt ca daca lasi o trecere nesemnalizata...pe acolo vor trece turmele e pietoni...

Domnu' Primar....continuati...mai sunt 3 treceri de pietoni nesemaforizate (mai importante)....
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 10:28
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Exista o desincronizare periculoasa rau de tot. Daca vii de la hotel spre biserica sa faci dreapta mai departe spre pod, la semaforul de la trecerea de pietoni dintre biserica si primarie ai verde cu timp de 20 de secunde ramase, iei curba la dreapta, urmeaza trecerea de pietoni dintre biserica si casa de cultura unde mai e si acolo un semafor pentru masini, dar care nu se vede pentru ca e pus fix in curba iar vizibilitatea e fix zero! Ei, acel semafor se schimba foarte des pe rosu chiar in acel moment - desi mai aveai 20 de secunde de culoare verde cu doar 10 metri mai in urma. Si vii oarecum cu viteza medie ca deh - ai verde - iar semaforul din curba ti se pune rosu in fata! Pietonul care asteapta pe bordura sa treaca strada, cand a vazut verde pe semaforul lui, a si plecat in traversare. Intrebarea e, tu - ca sofer - cand mai ai timp sa opresti? Sau poate mai bine zis, dupa cati metri opresti?
Old 10-22-2006, 16:38
Senior Member

touche djlyon, am patit-o de cateva ori...ar trebui facut ceva cu acel semafor, sau sa se faca rosu o data cu cel de dinainte ... e destul de periculos acolo
Old 10-22-2006, 18:37
ombladon's Avatar
Senior Member

reduci viteza pentru ca acolo ai O curba stransa + cateva denivelari in asfalt .

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules