![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() VISE: like nothing else
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Frumos vis AIWA
![]() Incerc sa ma tin mai terestru si sa aspir la un Opel Astra Caravan modelul vechi ca bugetul e mic...Dar si asa trebuie sa dau sportul...... |
|
||||
|
||||
![]() Dacia break,GolF GTI,acum ,,Opel Astra ,,,sper pe viitor la un Golf IV,,,masina visata Jeep ML (Mercedes)
|
|
||||
|
||||
![]() Dodge Charger nou (http://www.dodge.com/charger/photos.html) sau mai realist la buget Dodge Charger 1974.
|
|
||||
|
||||
![]() Bre AIWA, ala era link-ul meu, ce faci?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Bentley Concept car.. nu se compara cu nimic.
![]() Vedeti atasamentul ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Desi mi-a ramas inima la Ferrari F430 de la CERF de anul asta as prefera totusi visez la 2 masini asta si ar mai fi si urmatoarea recunosc ultima mi-a ramas in minte si de la emisiunile de genul pimp my ride "but hey I can still dream about it" dati-va si voi cu parerea...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Si din cate se vedeJeep are 4 modele si nici unu nu e ML ![]() Si da exista Mercedes M clase Uite daca ar fi sa pot sa-ti fac un cadou ti-as da un ML 63 AMG ! Place presupun motorizarea la tine ![]() Designul e putin schimbat asa ca daca ma uit bine-> http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/mbml63amg.jpg parca parca nu ti-l mai dau cadou si il pastrez pt DjLyon sa-l parcheze linga intre un WV PASSAT si un WV TUAREG
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 08-22-2005 at 13:52. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() asta e masina mea preferata Lambourghini Diablo/Lambourghini Diablo SV...
asa arata.... si asta e noul model imbunatatit
|
||||
|
||||
![]() nope nu mere kenny incearca altfel ...
la poze mah refer ![]()
|
|||
|
|||
![]() pana la al vostru ml al vostru in ( ) bucurati-va de noile logan diesel. nu mai visati asa cu ochii deschisi.e foarte greu sa conduci un ml propietate personala. din experienta va spun ca e o bijuterie de masina.am avut placerea si inca mai am sa conduc aceasta splendida masina, dar pentru mine ramine BMW X 5. E mult mai tare decit ml. sau daca nu VOLVO V90.IL bate la FUNDULET PE ML.
|
||||
|
||||
![]() VOLVO V90 sau VOLVO SC90 ? Care il bate la funduletz pe ML?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 08-27-2005 at 17:40. |
|
||||
|
||||
![]() Mama numa buna de facut TAXIMETRIE cu ea ,ca vorba aia tot galbena e
![]() ![]() ![]() http://www.elitedetails.com/images/P...rowler%202.JPG
|
||||
|
||||
![]() Cui nu ii place sa aiba asa ceva ?
http://www.bmw.ro/frameset_model.asp...a%20M&Model=M5 si asta http://www.bmw.ro/frameset_model.asp...a%20M&Model=M6 Prefer M5 ![]() Click pe MOTORIZARE ( este interesant ) ![]() Of of of " INOFTE CRISTOFTE ANNIS " ma`am indragostit ![]()
PLC Last edited by ombladon; 08-30-2005 at 23:00. |
|
||||
|
||||
![]() Pai BMWul tau..ce model ei..ca ai tot promis o poza cu el si...
|
||||
|
||||
![]() A fost un film
![]() ![]()
PLC Last edited by ombladon; 08-30-2005 at 23:14. |
|
||||
|
||||
![]() masina personala
Ford focus Coupe momentan geamuri fumurii alte accesorii tuning in timp. astept sa ajung in iasi in curand voi adauga : tuning spoiler fata tuning spoiler spate praguri tuning neoane exterioare si interioare capota modificata prize aer aripi spate lambo doors ( usi care se ridica ) nu zic nimic de motorizare pentru ca am destui cai si zic ca imi ajung ![]() Traiasca turbina |
|
||||
|
||||
![]() Oreste, de cand ai mashina?
|
||||
|
||||
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cele mai bune masini ale anului 2005 | AIWA | Auto | 2 | 02-09-2008 15:44 |
EvZ - Si-a parcat masina in sufragerie | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-06-2005 09:29 |
EvZ - Cum poti fura masina presedintelui | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-21-2005 08:50 |
Cum schimbam o roata cu pana? | Oreste | Auto | 0 | 11-14-2005 04:06 |
Etape inmatriculare masina SH | Oreste | Auto | 0 | 11-14-2005 03:19 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |