![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() de la mine pentru wxdj !
|
|
|||
|
|||
![]() de la mine pt Twisted "Ma iubeste Femeile" ... de la mine si de la Kent pentru Uni - "Esti frumoasa dar esti proasta" .. sau .. "Boul si vitelul" .. daca vreti o citesc eu! ... i se potriveste de minune :d
|
|
||||
|
||||
![]() Pentru toti cei ce se dau mari pudici!
Puppetry of the penis!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Daniel Bedingfield-"If you're not the one" pentru toti cei care sunt din cand in cand romantici...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Adik.. pt mine, supy? Eu sunt un romantic InCurAbil!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kent
Huaaaa..nu posta "straveziu" ca dau raport post la Lyon! Uite pt tine daca esti asa romantic ceva deosebit: BananaTaste - Trip in the land of love
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() O trag eu? Sau mi`o dai tu? =))
|
|
||||
|
||||
![]() OffTopic
Search GOOGLE
|
|||
|
|||
![]() da` daca o vrea si twisted.. pot sa i`o dau eu? Daca vrea sa o aiba mai mult timp.. i`o trag pe toata.. nu`i nici o prbl... nu?
|
|
||||
|
||||
![]() Kent, ai warning. Revino-ti, ca stie toata lumea despre ce vorbesti.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nu mai stiu daca esti romantic dupa ce am citit ce ai postat tu mai sus
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Deci .. exista o sansa... nu? E bun .. te las sa te mai gandesti.. pana diseara .. nu conteaza cu ce te imbraci
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Eh...spera...speranta e cea care moare ultima!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() De la mine pt Kent si Supy
Mark Knopfler - There'll be some changes made PS Ma bucur Kent ca ai retinut ce te-am rugat! :P
|
|||
|
|||
![]() Se putea? Sunt un om de cuvant, ce naiba! Apropo .. eu inca mai astept salariul
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Merci pentru dedicatie Aiwa...
|
||||
|
||||
![]() Pt putin!
Am facut-o in sperantza ca nu o sa va mai "ciupitzi" intre voi! Uite inca una pt tine si "Kentowhici" Cleopatra-Ghita
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce este Craciunul pentru tine? Urari de Craciun! | AIWA | Life | 22 | 11-26-2006 19:02 |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 10:09 |
EvZ - Un telefon fatal pentru putere | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 08:46 |
EvZ - Bani europeni pentru bunastarea escrocilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 08:30 |
Adevarul - Un laptop de 100 USD pentru educatia copiilor din tarile sarace | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-26-2005 08:43 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |