![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Rex-Net-ul este cu mult mai vechi decat Tc-Net-ul de ce nu sau dezvoltat asha de tare ? nu au avut interes sau care e problema ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Poate pentru ca .....noi suntem mai buni??
![]() |
|
||||
|
||||
![]() eu zik ca Rexnetu .... nu si`o dat interes in aducerea de clienti...doarece si acolo sunt oameni capabili de munca....!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... lipsa de interes
|
|
||||
|
||||
![]() Poate va da lovitura acum...nu se stie sint oameni capabili si la rex....si e bine sa fie concurentza!
|
|
||||
|
||||
![]() cunosc rexnetul cam de la infiintare, ei s-au bazat de la inceput pe furnizarea de internet catre salile de internet din barlad si au ajuns sa aiba un procentaj de ocupare a clientelei de 80% dintre salile de net din oras... Aveau si servicii individuale de net, prin unde radio, asa cum are si spectralul. Daca ar fi sa o luam cronologic spectralul e mai vechi in meserie decat rexnetul. Iar din cate am observat spectralul nici nu se gandeste sa faca concurenta tc-netului. Si sa stii ca s-au dezvoltat doar ca s-au orientat pe un alt segment de clientela. Parerea mea este ca nu de rexnet ar trebui sa se teama tc-netul ci de RDS/RCS
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Parerea mea e ca respectivul patron nu a vrut sau nu i-a pasat prea mult de net sau de oras....daca incepeea de prin 98-99 cu cabluri utp...unde eram acum??? aveam cu totii fibra direct in pc..nu???
|
|
||||
|
||||
![]() In `98 abia se penetra piata cu solutia de dial-up.
Solutia tehnica folosita acuma nu era mai deloc disponibila.
|
||||
|
||||
![]() poate...tu cred ca din barladul asta stii cel mai bine...dar sa visam un pic...unde eram acum daca se incepea cu utp din 98???
|
|
||||
|
||||
![]() La faliment
![]()
|
||||
|
||||
![]() eram exact unde o sa fim peste cativa ani... imaginiati-va
|
|
||||
|
||||
![]() dar mai traiam oare atatia ani??
|
|
|||
|
|||
![]() GEORGiQ: In Iad
|
|
||||
|
||||
![]() vorbeste in numele tau georgiq...poate vei avea ocazia
|
|
|||
|
|||
![]() ciprian says:
HTML Code:
Poate pentru ca .....noi suntem mai buni?? Eu zic ca nu strica sa va dati cu parerea la intrebarea lui xwdj, dar adevarul poate il veti afla peste vreo 10 ani ... |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
De fapt mai are un IP pentru ca avem si peering de 100Mbit cu TC-Net, dar - evident - numai clientii TC-Net il vad pe ala.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
off multi se mai dau interesanti pe lumea asta.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Cetatene ...stii ce am observat la tine? Ca te ca cam repeti cu "neuronul" cam acelasi lucru l-ai spus si la adresa lui pending....adevarul este ca ...."carte multa nu se cere".........Macar putere ai? |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|