![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nam fost in Barlad ieri cand a fost Steaua, asa ca, daca aveti cumva poze cu STEAUA la Barlad... va rog sa postati cateva....
Multam' |
|
||||
|
||||
![]() Steaua la Barlad a fost alataieri, in drum spre Vaslui, cand a oprit la Rompetrol. Dar am inteles ca jandarmii nu au dat voie la nimeni sa intre acolo.
Ieri cred ca au fost doar in trecere. A mai fost incidentul cu pustiul care a aruncat cu o piatra si a spart geamul la un microbuz cu suporteri stelisti, care au sarit toti sa-l killareasca ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() uite niste poze de la meci
![]() |
|
||||
|
||||
![]() si aici cand a intrat Ogararu in tribuna
![]() |
|
||||
|
||||
![]() aici un mic filmuletz....oricum se striga "CAMPIONII!!!...CAMPIONII!!!...OLE!!...OLE!!!. .... OLEEEE!!!!"
naspa...e prea mare filmuletzul... ![]() Last edited by dadosh; 06-08-2006 at 22:20. |
|
|||
|
|||
![]() multam frumos dadosh...
daca crezi ca poti sa il trimiti pe mail(daca nu trebuie sa stai vreo zi ca sa faci atat upload), uite aici adresa mea: drag17axl@yahoo.com .. merci inca o data djlyon a oprit steaua si ieri in barlad... am vazut si la protv, au dat si imagini..... barlad si buzau... plus nush ce benzinarie... parea sa fie petrom-ul de la iesire spre tecuci... see'ya |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cotidianul - Steaua a invatat engleza cu piciorul | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-29-2006 09:18 |
Cotidianul - Steaua a pierdut romaneste | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-28-2006 09:54 |
Gandul - Steaua – palmares superior, Rapid – lovituri surpriză | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-06-2006 09:45 |
Gandul - Steaua - Rapid, meci cu prime de un milion de euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-06-2006 09:45 |
Adevarul - Steaua ar putea fi exclusa din campionat si din Cupa UEFA | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-02-2005 07:53 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |