![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Fiecare ISP din Barlad s-a orientat spre anumite segmente de clienti asta in functie si de resursele pe care le au firmele respective.Din cate stiu la Rexnet dezvoltarea retelei a devenit prioritara dupa dezvoltarea TC-Net-ului.A mai existat o perioada de "lupte" in perioada in care in oras nu erau decat Spectralnetul si Rexnetul cu tot tacamul de rigoare :flooduri , banuri pe canalele de IRC etc dar toate astea au incetat in momentul in care toti am trecut pe RDS.
In schimb toata lumea pierde din vedere cel mai nou provider din oras:Hanline Nu as putea spune nimic despre calitate ( viteza , stabilitate) dar pot spune ca se pricep foarte bine la a-si construi retele "zgomotoase" si tendinte de preluare agresiva a clientilor altor retele prin practicarea unor preturi si conditii sa le spunem de "dumping" Pot spune ca tendintele astea nu s-au manifestat niciodata intre Spectral Rexnet si chiar TC-Net , migrarea unor clienti de pe o retea pe alta facandu-se dupa o discutie prealabila intre providerii implicati dandu-se dovada de fair-play. Omul cu Kafeaua.Prietenii stiu de ce. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() NU!
DjLyon...te inseli..Semnatura se refera la ceva ce doar PRIETENII o stiu! Hanline ce e aia? Nu cumva cei cu bruiajul radio? AIWA here |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ciprian, imi place ca esti informat .. are si cine
![]() Daca vrei sa discutam doar noi doi, te invit la o bere si imi faci acolo complimente despre zambetul meu ![]() ![]() Quote:
Last edited by w`t`f`; 08-19-2005 at 20:49. |
|
|||
|
|||
![]() Trebuie sa recunosc faptul ca "ca firma la care slugaresti " a fost total lipsita de "polemica" si "de lovituri sub centura" poate ca intradevar nu am inteles eu sensul acestor afirmatii....(desi ma cam indoiesc) dar in ceea ce priveste directele adresate tc-net-ului de tine ..nu cred ca am mai gresit .......etc..sa zicem!Cat despre afirmatia legata de zambet nu a fost nici o "lovitura sub centura" doar ...constatarea faptului ca poate zambetul te scotea dintr-o situatie ce tinde a deveni jenanta ...(legata de polemica repetata pe care vad ca adresezi direct firmei..."la care "slugaresc"......Iar argumentele in favoarea firmei nu cred ca isi mai au rostul....sunt destule!(apropo....tu chiar esti nemultumit de TC-NET ?.....nu cred
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Daca am sti noi sau am banui macar adevaratele intentii ale existentei atator prestatori
nar mai pune nimeni asemenea intrebari. |
|
|||
|
|||
![]() Deci .. continui sa intelegi doar ceea ce vrei; cand am spus asta nu am apelat la psihologia inversa ci am spus`o chiar serios: "Ciprian .. ti-ai pus vrodata intrebarea cum se face de sunteti cei mai buni? Hai sa iti dau eu un raspuns acceptabil: "sunteti cei mai buni" pt ca firma a aparut pe piata intr-un moment potrivit cu un capital potrivit."
O sa iti spun mai multe cand o sa ne intalnim la o bere pe terasa din spatele primariei (cred ca e singurul orash care are terasa exact langa primarie ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Deja a devenit off topic subiectul... parerea mea este ca rexul nu va mai tine mult... ca multe firme din barladul asta... pt ca vedetzi voi... incep sa vina firmele din B... incep sa se extinda....iar asta este pentru multzi o satisfactzie, pentru altzi o nemultzumire... Sa nu zic de firmele de domeniu IT ... care au inceput sa le fure clientela magazinelor IT vechi din Barlad, care erau de capul lor.... Iar ciprian sa stii ca TC-net detzine monopol majoritar... momentan... si sa stii ca un pic de concuretza nu strica clientzilor....
![]() POSTED by haker2001
|
||||
|
||||
![]() Stai un pic sa LOL:
1. Ce e ala "monopol majoritar" ?! 2. Cum poate sa aibe TC-NET asa ceva?
|
||||
|
||||
![]() am uitat sa exclud monopol din propozitzie... era ora 5 dimineatza cand am postat....
POSTED by haker2001
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |