![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() STIU-VOLTAJ
Stiu ca-n noaptea mea cand totul e-n zadar Stergi norii de pe cer si stelele apar. Stiu ca n-am simtit cand mi-ai luat inima, Si stiu ca orice-ar fi, ea va ramane a ta. Stiu ca de jos tu ma ridici cand imi zambesti Stiu tot ce simti fara sa-mi zici, si ca tu esti Intr-o lume singura. In orice colt de lume-as fi Inima mea iti va sopti Te iubesc, I love you, Te quiero, Je t'aime, stii Pe'nta habibi. In orice colt de lume-as fi Inima mea te va gasi Te iubesc, I love you, Te quiero, Je t'aime, stii Pe'nta habibi. Stiu ca n-ai s-adormi fara sa-ti spun povesti Stiu c-ai sa ma saruti atunci cand te trezesti Stiu ca te bucurai de primul fulg de nea Si stiu ca tu vei fi mereu dragostea mea. Stiu ca de jos tu ma ridici cand imi zambesti Stiu tot ce simti fara sa-mi zici, si ca tu esti Intr-o lume singura In orice colt de lume-as fi Inima mea iti va sopti Te iubesc, I love you, Te quiero, Je t'aime, stii Pe'nta habibi. In orice colt de lume-as fi Inima mea te va gasi Te iubesc, I love you, Te quiero, Je t'aime, stii Pe'nta habibi.
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! |
|
||||
|
||||
![]() Zile trec, mi-e dor de tine
Te vreau inapoi langa mine Doar o noapte ne mai desparte Sa fugim cat mai departe Fugim cat mai departe... Dincolo de noapte e zi Dincolo de ploi soarele va rasari Si va fi langa noi Cum mi-ai promis.. Dincolo de noapte e zi Dincolo de nori nimeni nu ne va gasi Si cerul ne va zambi Cum mi-ai promis.. Noptile sunt mai blande cu mine Iar stelele au grija de tine Mi-au promis ca te aduc langa mine Mai e o noapte pana maine Doar o noapte pana maine... Dincolo de noapte e zi Dincolo de ploi soarele va rasari Si va fi langa noi Cum mi-ai promis.. Dincolo de noapte e zi....
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! Last edited by roxette; 11-13-2010 at 23:37. |
|
||||
|
||||
![]() Buonanotte - Toto Cutugno
E buonanotte, buonanotte a chi non riesce a prender sonno E buonanotte, buonanotte a chi insegue un'altro sogno E buonanotte al sole che spegne la luce e va a dormire senza me E buonanotte buonanotte amore buonanotte a te... E buonanotte, buonanotte a chi ha chiuso gia' la porta E buonanotte, buonanotte a chi e' fuori un altra volta E buonanotte al mare che al buio ha paura e le lampare accende gia' E buonanotte, buonanotte amore e a chi ti viziera'... Giu' per le scale E' gia' finita la domenica Ma un'altro giorno nascera' per noi Se tu lo vuoi... Lungo la strada Un vecchio con la fisarmonica La tua finestra guardero' Finche' una luce ci vedro'... E buonanotte, buonanotte a chi ne fuma ancora una E buonanotte, buonanotte a chi si sposa con la luna E buonanotte al cielo che accende le stelle mentre dorme la citta' E buonanotte, buonanotte amore a chi ti scaldera' E buonanotte amore che nel buio fra le lenzuola stai cercando me E buonanotte, buonanotte amore, buonanotte a te In quel portone Al terzo piano c'e' Veronica Chissa' se dorme oppure no Per me un angelo e'... Una canzone Suonata da una fisarmonica A casa solo tornero' Ma nei miei sogni io ti avro'... E buonanotte, buonanotte a chi si tuffa dentro il letto E buonanotte, buonanotte a chi in amor non ha rispetto E buonanotte al cuore che al buio si gonfia come il mare e scoppiera' E buonanotte, buonanotte amore a chi ti svegliera' E buonanotte amore che nel buio fra le lenzuola stai cercando me E buonanotte, buonanotte amore, buonanotte a te
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! |
|
||||
|
||||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=wLhGchSz70s
Dan Balan-The 24 letter I've checked the mail box But it's all the same, I won't ask about it anymore. I just had another crazy day And you know, your letters make me strong. But don't worry, baby... I'm O.K. I can handle it till 9 p.m. Cause when the sun goes down And everyone is gone You're my door, my only open door. I've prepared so many things to say But wehn I talk to you my voice is numb. So I'll keep writing letters till I'll break That's the only thing that makes me smile. But don't worry, baby... I'm O.K. I can handle it till 9 p.m. Cause when the sunt goes down And everyones is gone You're my door, my only open door. Don't let me down Cause when the sun goes down And everyone is gone Your my door, my only open door. Don't let me down Cause nothïng helps me more Than just a thought from you You're my door, my only open door. When the sunt goes down And everyone ďs gone You're my door, my only open door.
|
||||
|
||||
![]() BUNA SEARA, IUBITO - Loredana Groza & Ion Caramitru
Ion Caramitru: Buna seara, iubito! Te-astept ca din cer Sa-mi aduci continente de palid mister! Cu trenul acest…. personal si stingher Buna seara iubito! Loredana Groza: Iubite, Buna seara! Te-astept ca din cer. Te-astept sa imi aduci continente de palid mister Aaaaaaa…. Buna seara, iubite! Te-astept ca si cand numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus ..Buna seara, iubite!..... te-astept ca si cand, numai dragostea noastra ar fi pe pamant mai presus de mariri, de caderi, de mariri ...de cuvant. Ion Caramitru: Buna seara, iubito!..pot sa-ti spun prin cuvinte ca putine mai sunt pe pamant lucruri sfinte, Ca intra iubiri prematuri in morminte. Buna seara iubito!... Sunt destui care vor sa ne puna la usa iubirii zavor..,sa puna catuse cuvantului dor. Buna seara, iubito! LoredanaGroza: Iubite, buna seara! te-astept ca din cer ...te-astept sa imi aduci continente de palid mister Aaaaaa Buna seara, iubite! te-astept ca si cand....numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus...Buna seara iubite te-astept ca si cand... numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus de mariri, de caderi, de cuvant. Buna seara, iubite! Te-astept ca si cand... numai dragostea noastra ar fi pe pamant mai presus... Buna seara iubite te-astept ca si cand numai dragostea nostra ar fi pe pamant Mai presus de mariri, de caderi, de mariri, de cuvant. Ion Caramitru: Buna seara, iubito!.. te-astept ca si cand numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus de mariri, de caderi, de cuvant... Buna seara, iubito! te-astept ca si cand ...... ENJOY! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=u-KGOpnPFl0
|
||||
|
||||
![]() Andra- Dragostea ramane
Am in suflet nevoia de noi Si zi dupa zi am speranta Ca nu te vei schimba Orice ar fi am sa vin inapoi Chiar daca ma incearca viata Ramane dragostea! Dragostea e tot ce ramane Dupa atata vant si ploi Inima imi spune ca vom ramane doar noi doi Dragostea e tot ce ramane Ea ma aduce inapoi Si vindeca durerea ce ne leaga pe amandoi Sa nu crezi ca as putea sa te las Nu te-as parasi niciodata Eu nu ma voi schimba Langa tine voi fi pas cu pas Sa nu te simti singur vreodata Ai toata dragostea! Si orice ar fi langa tine voi fi Trup si suflet, lacrimi sau zambet, zi de zi Orice s-ar intampla Va ramane dragostea La rau si la bine voi fi langa tine sa stii...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Vino dragostea mea - Madalina Manole
Mi-e dor de-o fantana cu cer curat Mi-e dor de-un cuvant nerostit Mi-e dor s-aud ploaia sub care-am stat Ascultand glasul ei vrajit Mi-e dor de-o tacere de catifea Mi-e dor sa te stiu FERICIT Mi-e dor la fereastra de umbra ta Cand alerg usa-n prag s-o deschid Vino dragostea mea Prima si ultima stea Care te-aprinzi mereu Tu,Carul Mare al cerului meu Vino dragostea mea Marea te asteapta si ea Vino sa-mi fii mereu Barca pe valuri a visului meu... Mi-e dor de-o privire cum nu mai stiu Mi-e dor de un gest fara rost Sa-mi spuna si noaptea plecand tarziu Ca existi,ca vei fi,c-ai fost... Mi-e dor de speranta de inceput Cand florile au lacrimi in zori Mi-e dor de secunda care-a trecut Si-am uitat sa-ti mai spun ca mi-e dor...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Enigma-Why
I was childish and unfair To you, my only friend I regret, but now it's too late I can't show you any more The things I've learned from you Cause life just took you away I'm asking why I'm asking why Nobody gives an answer I'm just asking why But someday we'll meet again And I'll ask you I'll ask you why Why it has to be like this I'm asking you why Please give me an answer Many years and stupid fights Till we accept to see How it was and it'll always be Why it has to be like this Why we don't realize Why we're too blind to see the one Who's always on our side I'm asking why I'm asking why Nobody gives an answer I'm just asking why Just tell me why Why it has to be like this That the good ones disappear I'm asking you why I'm asking why I'm asking why Nobody gives an answer I'm just asking why I'm asking why
|
||||
|
||||
![]() Kenny Rogers-Don't look in my eyes
All my memory is safely packed And my dreams are neatly folded away I've got nothing to show To a love that might have told okay All the tables and chairs They're standing empty and bare And there isn't any sign You were here So jsut walk out of the door Try not to get too near You might look in my eyes And see all the pain And sadness deep inside Don't look in my eyes That's where I keep the tears I can't hide If you've just gone, it'll be alright I know I'll get through the night And I even smile As we say our goodbyes Just don't look in my eyes All our photographs are stored away And our letters are there burned in the fire There's nothing left here That make me believer We had nights of tender love and desire If this seems to be gray I'd like to hide away There's nothing to remind me of you When you walk out of the door Just be sure whatever you do Don't look in my eyes And see all the pains And sadness deep inside Don't look in my eyes That's where I keep the tears I can't hide If you've just gone, it'll be alright I know I'll make it through the night And I even smile As we say our goodbyes Just don't look ïn my eyes http://www.youtube.com/watch?v=SstvAa5zqow
![]() ![]() ![]() Last edited by supy; 11-27-2011 at 23:15. |
|
||||
|
||||
![]() Marco Antonio Solis - Antes de que te vayas
Antes de que te vayas Dejame mirar Una vez mas ese rostro Que nunca he de olvidar. Me dices sinceramente Que me has dejado de amar Descuida, yo bien comprendo Y te sabre perdonar. Cuida de tu vida En tu camino Yo siempre pedire A Dios por ti, Por ese corazon Que me dio tanto Pero acabo mi encanto Y lo perdi. Perdona si te fastidio Pero es que es mi sentir Tal vez, no tengo ni forma De lo que quiero decir Quisiera pedirte un beso Que borre los del ayer Mas no te quito tu tiempo Te puedes ir, ya lo ves. Cuida de tu vida En tu camino Yo siempre pedire A Dios por ti, Por ese corazon Que me dio tanto Pero acabo mi encanto Y lo perdi. Cuida de tu vida En tu camino Yo siempre pedire A Dios por ti, Por ese corazon Que me dio tanto Pero acabo mi encanto Y lo perdi.
|
||||
|
||||
![]() Emil Lassaria feat Caitlyn - Tu amor
Dame tu amor, también quiero tu corazón. Es una adicción, no puedo màs. Solo un segundo aquí no te alejes de mi, como quisieras que estuvieras aquí, papi! Dame tu amor, también quiero tu corazón. Es una adicción, no puedo màs. Solo un segundo aquí no te alejes de mi, como quisieras que estuvieras aquí, papi! No se que hacer si es que tu te vas. Todo tu calor no lo puedo olvidar. Lo que deseo para mi es solo tu amor, pero no deseo yo nada de compasión. Yo pensaba que tenia el verdadero amor, me hacia ilusiones con un mal humor. De repente me acuerdo de tu olor es como si estuvieras alrededor. Dame tu amor, también quiero tu corazón. Es una adicción, no puedo màs. Solo un segundo aquí no te alejes de mi, como quisieras que estuvieras aquí, papi! Dame tu amor, también quiero tu corazón. Es una adicción, no puedo màs. Solo un segundo aquí no te alejes de mi, como quisieras que estuvieras aquí, papi! Hay muchas cosas en vida que se van. Tantas cosas en vida que se van. Pero este amor vive no se va. Pero este amor vive no se va. Dame tu amor, también quiero tu corazón. Es una adicción, no puedo màs. Solo un segundo aquí no te alejes de mi, como quisieras que estuvieras aquí, papi!
|
||||
|
||||
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |