![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Vaslui
Undele Vasluiului sunt împărţite între PSD şi PNL. Liderul PSD Vaslui, fostul deputat Dumitru Buzatu, deţine o treime din acţiunile Media TV şi Radio Smile alături de fostul candidat al partidului la primăria oraşului Huşi - Ioan Ciupilan. Liberalul Dumitru Marin este proprietarul unei televiziuni - TV Vaslui - şi al unui post de radio - Unison. În plus, acesta deţinea şi un săptămânal: “Meridianul de Vaslui”. Articol complet
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() aiwa, esti sigur ca exista o dragoste "sincera" intre "mogulul " de presa marin si liberali ? ca din cate stiu eu idiotul politic nu mai este demult in gratiile mogului....pentru ca mogulul + pufuletz # love adica ... nu e loc!
![]()
|
||||
|
||||
![]() aiwa, sincer nici buzatu nici marin nu prea comanda la noi in judet. De buzatu aud de 2 ori pe an, iar de marin doar cand isi da el premii singur.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Pai am senzatia ca ziaristii de la COTIDIANUL nu prea stiu raporturile exacte intre "cap de oaie" (Dan Marian-PNL) si "mogulul TVV" (Dumitru V. Marin-PNL)
Asta demonstreaza ca uneori ce apare scris la centru ....nu prea e chiar si real in teritoriu!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Politica /politicienii de provincie(Barlad) | AIWA | Bârlad | 14 | 12-20-2006 23:57 |
Gandul - Ţăranul de Bucureşti şi domnul de provincie | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-13-2006 10:06 |
Adevarul - Vasluiul, judeţul din Moldova cu cei mai mulţi şomeri | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-27-2006 09:15 |
Gandul - Ce maşini conduc miliardarii planetei: de la Matiz la Rolls | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-14-2006 10:09 |
EvZ - Bucurestenii si ardelenii conduc topul milionarilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-12-2005 08:13 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |