![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Day 1 - RICARDO VILLALOBOS / RICHIE HAWTIN
PRASLEA / EL CEZERE / DAN ANDREI Visuals by COTE Day 2 - 10 YEARS OF CIRCOLOCO TANIA VULCANO / ZIP / CLIVE HENRY / RPR SOUND MATTHIAS TANZMANN / MELCHIOR PRODUCTIONS LIVE / RENE Visuals by COTE Locatie : Arenele Romane , Bucuresti Vineri 4 Iulie DAy1 , Sambata 5 iulie DAy2 Bilete : www.bilet.ro Ma gandeam sa mai informam lumea despre astfel de evenimente. Ar fi interesant sa se familiarizeze lumea cu noua muzica din zilele de azi, cum spun unii minimal, dar aceasta muzica este House,Deep House, Tech House ,Techno. MINIMALUL este un stil aparte de muzica foarte “pe val” cum se spune. Curentul minimal. Este destul de evident care au fost tendintele muzicale 2006. DJ-ii straini cunoscuti au venit in premiera in Romania, un numar si mai mare de artisti noi, care au debutat in 2006. Si pe langa asta, o traiectorie muzicala atipica fata de ce a fost pana acum in seturile multor DJ-i, atat straini cat si romani: minimalul. Cei care stiu ce inseamna minimal stiu ca nu exista o definitie in cuvinte. Minimalul este un lant de stari, senzatii, emotii; eu il vad ca niste coloane colorate verzi, rosii si albastre atinse de picaturi de energie. Insa valul de “minimalisti” care a luat o amploare suspecta in ultimul timp, ne face sa ne intrebam ce inseamna de fapt minimal. Nu sunt un “minimalist”, dar imi place. Muzica se traieste, dupa opinia mea. sau cum spune Marika : intelligent dance music Pana la urma, minimalul te induce in transa, delir. Acum depinde si de cel care il creeaza. Parerile sunt diferite pentru ca fiecare se regaseste intr-unul din stiluri sau tendinte. Desi se incearca partajarea valorii de non-valoare, mai exista si proasta calitate. Ne ramane noua, ascultatorilor sau viitorilor dj-i, sa facem ceva in privinta asta, in toate genurile muzicale. Muzica in general este ca dragostea: nu se descrie in cuvinte, se traieste, se simte si se exprima prin “body language”… Pe final un set pentru a va pune in tema pe cei care poate nu au auzit sa nu au fost curiosi de acest stil dar si pentru cunoscatori. http://fisier.ro/files/gl11dc8ijmbe8...8_Paste_01.mp3 ![]() o sa il puteti vedea, asculta in curand in barlad
It's nice to be important. But it's more important to be nice. (Scooter) Last edited by dylo; 07-02-2008 at 16:47. |
|
|||
|
|||
![]() "Pana la urma, minimalul te induce in transa, delir."
Sincera sa fiu eu nu am auzit de un asemenea curent dar pt. mine e clar ca daca te induce in transa e numai bun ... ca dupa valul asta de scumpiri chiar o sa ne dorim sa avem repetate momente de delir .... !!!!!!!! ![]() oricum ii asteptam sa "evolueze" pe scenele barladene si atunci o sa vedem impactul .....
|
|||
|
|||
![]() Imagini de la eveniment: http://forum.b-o.ro/photo/thumbnails.php?album=153
|
|
||||
|
||||
![]() "Pana la urma, minimalul te induce in transa, delir."
Depinde.. dar e putin probabil..
|
||||
|
||||
![]() ...stie el