![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
A sosit raspunsul (vezi poza atasata) Personal ma gindesc cati se vor mai ascunde in masca inocentei si vor continua sa arunce cu pietre! Ca "personal tehnic" nu am sa inteleg niciodata aceasta risipa de energie inutila! Dar e parerea mea cine s-o bage in seama?!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() e vorba de cei ce lucreaza in spatele vocilor........mai ai de invatat.........bafta!
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Poate ne spui si sursa articolului ala AIWA, ca doar stii ca asa e corect
![]()
|
||||
|
||||
![]() da asa e` cu Tanti Lina....... si tu schimbatzi scutecul...
sfarsitul discutiei |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() PS ![]() ("banuiesc" ca am fotografiat din MERIDIANUL de joi 8*02*2007)
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 02-09-2007 at 17:03. |
|
||||
|
||||
![]() ma cam saturasem sa postez singur .... oricum va las pe voi sa va continuati "discutia", sunteti mai in domeniu
![]()
|
||||
|
||||
![]() Bai daca e sa fim PRO ceva ar trebui sa fim PROtv PROfm sau oricum geve gen GENERATIA PRO...spre NEfericirea unora eu sint generatia "cantarea romaniei"
Deranjeaza pe cineva asta? ![]() De fapt continuarea fortata a subiectului...ar duce la acelasi CIRC ieftin vizionat de toata lume!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 02-10-2007 at 19:44. |
|
||||
|
||||
![]() eu vin cu painea ... altii cu circul ...si uite asa ne guvernam viata in cel mai propriu stil Roman
![]() In ceea ce priveste cantarea romaniei, nu ma deranjeaza ca te-ai nascut in perioada respectiva dar sa speram ca nu te comporti ca pe vremea aia, ca atunci nu mai inteleg sensul revolutiei a Pro-ului si a "noului" PS Care era faza cu "NEfericirea" unora ? aici m-ai pierdut
A fost odatå... Last edited by hocus; 02-10-2007 at 20:00. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Ce surprize poti avea cand google isi intinde antenele peste tot ![]() M-am inscris doar ca sa ii zic lui zamora ca tanti Lina CHIAR a jucat si inca joaca intr-un videoclip. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() "nene" zamora nu cred ca mai este printre noi ... s-a discutat asta pe cand era "Junimea" ....deci e vreme multa de atunci ... daca vrei sa comunici cu zamora recomand spiritismul ... (Zamora Last Activity: 03-12-2007 22:12 )
A fost odatå... Last edited by hocus; 04-26-2007 at 19:27. |
|
|||
|
|||
![]() Bine, cine initiaza sedinta ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() incearca la www.mamaomida.com .. sa ai ceva maruntis la tine e o idee buna
|
||||
|
||||
![]() Si a fost si editia a 2-a a galei..
![]() Ce mi-a placut e ca s-a asemanat oarecum cu Globurile de Aur. Daca acolo n-au avut gala, ci doar o conferinta de presa si premiati, aici a fost doar gala fara premiati, ca n-a mai venit nimeni? De ce oare? ![]() Download http://download.b-o.ro/download.php?mode=pro&pro=2533
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cele mai bune masini ale anului 2005 | AIWA | Auto | 2 | 02-09-2008 15:44 |
Ce trebuie sa stim cand ne facem un acvariu? | Adrian | Colţul īncepătorului | 5 | 09-28-2007 15:51 |
Curierul National-> De ce pleaca romanii? | AIWA | Mini revista presei | 4 | 08-12-2006 19:04 |
EvZ - Cernobal, cosmarul care nu se mai termina | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-25-2006 09:07 |
Cotidianul - Romania intra in hipermarket | djlyon | Mini revista presei | 0 | 02-27-2006 11:39 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |