![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Vreau sa scriu un film DVD ( 4,2 Gb ) pe disc si Nero imi spune ca nu ii plac fisierele .iso care depasesc 2 Gb. Imi recomanda sa folosesc fisier UDF. Am dat o cautare pe google, dar mi-am prins urechile.
Cum scriem filmele de 4 Gb in format .iso? Atasez un screenshot cu mesajul dat de Nero. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() ai incercat si alte programe de inscriptionat in afara de nero???
|
||||
|
||||
![]() Nu, altul nu mai am pe computer. Imi poti recomanda unul?
Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() la ora asta, dupa 2 bidoane de bere, sincer nu cred ca sunt in stare sati pot recomanda
![]() am sa`ti spun maine
|
||||
|
||||
![]() Pai in loc de DVD ISO alegi DVD UDF, e mai jos in lista aia din Nero
![]()
|
||||
|
||||
![]() Multumesc frumos, djlyon!
Best regards |
|
||||
|
||||
![]() de fapt stranger..tu cum ai tras imaginea aia..ai fi facut imaginea pe dvd...adica deschideai discul si vedeai un iso....de fapt si de drept tu trebuia sa deschizi acel iso direct in nero..nu sa faci dvd data si apoi sa tragi din dreapta. Sper ca m-am explicat cat de cat bine...dar daca nu revin...sau uite..mai simplu...deschizi un nero....unde te intreaba ce fel de disc vrei sa faci...dai cancel...dai apoi open si ii arati unde ai imaginea...apoi selectezi viteza de scriere si daca vrei sau nu sa iti inchida sesiunea.
ps: la dvd cu filme recomand sa inchizi sesiunea sa iti vada filmul orice tigaie de dvd.
|
||||
|
||||
![]() Da, dar daca ai o imagine de joc pe care-o montezi cu Daemon Tools muncesti de doua ori daca scrii imaginea in loc de fisierul mare pe DVD,
|
||||
|
||||
![]() Binenteles...dar din fotografia de mai sus era vorba de o copie a unui film in format iso. Pentru incepatori am vazut ca e mai simplu sa emuleze respectiva imagine cu daemon tools si apoi sa faca copie de pe unitatea virtuala direct pe disc. Mie mi se pare ca te scarpini la urechea dreapta...nu cu mana stanga ci chiar cu piciorul stang.
![]()
|
|||
|
|||
![]() sunt de acord cu adrian , plus ca pierderea de date este mai mica
![]() |
|
||||
|
||||
![]() pe langa asta ... aia e imagine gata facuta cu meniu and all that stuff pe care dupa ce o scrii pe dvd il poti citi si in dvd player ...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yahoo Mail -> VIRUSAT | AIWA | Software | 4 | 06-20-2006 20:15 |
VAND : DVD SONY / CDplayer+Receiver PIONEER / PS2 SONY | AIWA | Tv-Audio-Video-Foto | 7 | 08-26-2005 09:50 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |