![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pt cine nu vrea sa arunce bani la service recomand urmatorul site:
www.gsm-cdma.myforum.ro |
|
||||
|
||||
![]() ei as.. reclama la alt forum
|
|||
|
|||
![]() Merci!Sper sa fie in ajutorul membrilor acestui forum.Astept parerile voastre...
|
|
||||
|
||||
![]() Am fost si la voi, m-am inscris, dar telefonul meu simbian blocat pe 3g tot nu il pot debloca... :P
|
|||
|
|||
![]() Din pacate nu toate telefoanele se pot decoda.Si din cele care se decodeaza nu toate se pot decoda on-line.
|
|
||||
|
||||
![]() E bun ca se poate si ONline! Felicitari pentru link !
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - S-a născut īn tren şi va călători gratis toată viaţa | djlyon | Mini revista presei | 1 | 12-30-2006 14:26 |
Adevarul - Antenele GSM pot provoca aparitia cancerului - Cernobalul de pe bloc | djlyon | Mini revista presei | 0 | 07-13-2006 11:51 |
Gandul - Iepuraşul” companiilor de telefonie aduce telefoane gratis şi mii de minute | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-17-2006 09:47 |
Gandul - Ca să primească gratis produse de 1 milion, 1.500 de oameni şi-au rupt oase | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-17-2006 09:14 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |