![]() |
|
||||
|
||||
![]() a venit frigul ,apar cluburi ca ciupercile dupa 'zapada',dupa cum se simte multe se cam inchid singure altele se deschid.Ultimul deschis este Premier Club (parter-ul fostei banci comerciale ),un club in care se vrea calitate .Deocamdata sunt multumit,restul vom mai vedea
![]() |
|
||||
|
||||
![]() eu pot sa zic foarte multumit ... si client fidel deacuma incolo
![]()
|
|||
|
|||
![]() hmmm.....ma abtin, cred ca ar fi mers si o plasma, la cat de fitzos pare!!!
![]()
AD CLOD HA NESAMA. Last edited by djlyon; 12-14-2007 at 11:05. Reason: lipire posturi |
|
|||
|
|||
![]() mie imi place mai mult la Restaurant Monden
acolo cum vi se pare? |
|
||||
|
||||
![]() Tot Iguana da tonul distractiei
![]() |
|
||||
|
||||
![]() plasma la ce ar fi folosit?
|
||||
|
||||
![]() este ok clubul chiar daca la prim avedere pare fitzos si rigid, se pune muzica aerisita si de calitate!
Asta nu inseamna ca la Iguana nu e bine , un singur lucru ma` bucura la aceste 2 ua cluburi : se pune muzica de calitate si au disparutt manelele! parca incepem si noi sa uitam de incultura si analfabetismul manelelor! oricum Craciunul a fost deosebit la Premier, ZoneMusic confirma calitatea clubului ![]() |
|
|||
|
|||
![]() e destul de fain, cochet, muzica buna, doar ca nu ai semnal la telefon si lipseste ringul de dans
|
|
||||
|
||||
![]() treaba cu ringul de dans e de domeniul trecutului, ptr prima data s-a deschis ceva aerisit in oras fara obisnuitul ring de dans, cine vrea poate dansa` oriunde......conteaza atmosfera nu panarama aia de ring!
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Cum vi se pare Clubul Dublin ?....mie imi place cel mai mult... plus e cel mai aerisit.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() eu cred ca toate cluburile sunt tari atat timp cat te distrezi, sa fie bautura si distractie la maxim asta crec ca ar cauta toti tinerii din ziua de azi ...
|
||||
|
||||
![]() asa este ...toate cluburile sunt marfa atat timp cat te distrrezi in ele, dar nu poti compara Dublin cu Premier! Dublin e un fel club 22.......
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() de la ce te-ai luat ? ![]()
|
||||
|
||||
![]() muzica selecteaza clientii.
fetele frumoase atrag barbatii cu bani. barbatii cu bani fac vanzare . un club fara terasa este mort pe timp de vara. serviicii ireprosabile la masa. o buda ireprosabila. in ordinea aceasta sunt regulile unui club ,discoteca sau terasa ,care vrea sa se respecte .Cei care au omis unul din punctele acestea au probleme de imagine si implicit pierd sau au pierdut clientii. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
clientii de la 22 s-au mutat la dublin , e simplu si o spun eu care am o experienta a cluburilor de 15 ani , am fost in toate dj si inca mai sunt prin majoritatea ! singura diferenta intre 22 si dublin este ca la dublin se pun mai putine manele ! bafta si sa ne intelegem` nu am nimik cu nici un club , fac doar bani de pe urma lor...dar asta e adevarul! distreaza te unde iti place , dar parera nu mi-o schimb! forta fie cu voi! |
|
||||
|
||||
![]() "Club" Premier, daca esti atent iti dai seama ca nu are nici o legatura cu un club ... design organziare pozitionare ....mai degraba e barul de seara al viitorului hotel ... notiunea de club nu are legatura cu Premier .... totusi cu Dublin mai are putina legatura ... Premier e o locatie in care se cunoaste ca s-a investit mult ...este select ... nu are nici o atractie in schimb ... e rece, neprimitor si mai e ceva ... de unul singur intr-o super locatie e greu sa te distrezi ...sunt curios ce va face pe timpul verii, Dublin are o investitie incomparabil mai mica ...dar cred ca are un potential mai mare de venituri ... lumea se simte mai bine pe acolo ... ba un party ba o tinerica 18+
![]()
A fost odatå... Last edited by hocus; 01-06-2008 at 14:32. |
|
|||
|
|||
![]() sa privim si partea buna a lucrurilor, o data cu aparitia clubului dublin si a clubului premier parca s-a mai creat putina concurenta
|
|
|||
|
|||
![]() Tin sa cred ca "hocus" are mare dreptate in ceeea ce priveste notiune de Bar sau de Club ( in acest caz ne referim cu totii la Night club)...Cluburile se diferentiaza de Baruri in primul rand ca sunt dotate cu ring de dans si DJ.. vezi :
http://en.wikipedia.org/wiki/Nightclub .............pt mai multe informatii Adevarul ca lumea se distreaza marfa la Dublin, plus sunt convins ca nu ne va lasa si va avea o terasa pe cinste in timpul verii. Aerul conditionat de la Dublin oricum face fata asteptarilor plus e singurul Club pe doua nivele si efectele sunt marfa.Si sa nu uitam nu am vazut atatea vedete la celelalte cluburi cat am vazut la Dublin in ultimele luni se pare ca e clubul ce vrea sa faca ceva pt clientii sai fideli. Concurenta ...e partea buna a lucrurilor ...."deathwish" ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sala de fitness Premier Club | djlyon | Bārlad | 83 | 09-28-2007 21:08 |
EvZ - Romanii cred ca Adrian Nastase e cel mai corupt premier | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-22-2006 23:59 |
Cotidianul - Tariceanu, mai apreciat ca premier decit Nastase | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-19-2006 06:13 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |