![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() lolll .... de ce am impresia ca nu mai este activitate pe forum ... Am postat sambata si nici un /replay/
![]()
|
||||
|
||||
![]() F5 - Refresh/reload page sau Empty cache.
Nu stagneaza nimic.
|
||||
|
||||
![]() Probabil ai dreptate !
|
||||
|
||||
![]() nu stacneaza ,poate ai Tu interes sa "stacneze"!
|
|
||||
|
||||
![]() Te rog frumos ...nu fa aluzie la altceva ....nu intelege gresit,,,, ca imi doresc sa nu mai fie acest forum doar ca sa fie al meu UP ! Din contra ....sunt activ ...la curent cu posturile si incerc sa creez buna dispozitie cu topicuri/posturi noi !
|
||||
|
||||
![]() ok
|
|
||||
|
||||
![]() cum adica staCneaza? Pai orice forum are perioada mai cu multzi useri online sau cu mai putini atita timp cat nu prea sint subiecte si cei ce posteaza sint amici ce se cunosc destul de bine si mai si se vad aproape zilnic e normal sa nu fie prea multe vorbarie pe forum!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Cred ca un forum este un loc de dezbatere publica concisa pertinenta si la subiect.Iar goana dupa posturi doar asa sa dea impresia de activitate nu cred ca e benefica ptr nimeni
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |