![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Merita ascultata pina la capat!
|
||||
|
||||
![]() Ar fi buna de ascultat de cei ce se dau mari politicieni!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Politica vazuta de mine - eu nimic ei totul / eu votez ei ma uita .... solomonel centura aia se mai face??? mama masi de treaba .. de pintilie nu zic nik ca nu ma intereseaza soarta lui
|
||||
|
||||
![]() Mama lui boc cel mic
-poezie- Pe o stânca neagra, într-un vechi satuc, chiar într-o casuta, lânga un patuc, plânge si suspina o batrâna mica, care are fiu cât un pustiulica. Caci la guvernare fiul ei iubit a plecat aseara si n-a mai venit. Celularul suna noaptea jumatate. Nu-i semnal, si totusi: - Oare cine-i, frate? - Eu sunt, buna maica, fiul tau dorit, n-a mai mers Taromu’ si n-am mai venit Sun din Capitala, voi fi premier. M-a numit chiar Zeus, sunt timonier. Capi*tan e dânsu’, e ca la armata. Mica mea ostire fuge sfarâma*ta. Vine criza, foamea, oamenii ma-njur. L-am servit pe dânsu’, m-a mâncat în cur. - Ce spui tu, straine? Emil e departe, cica de Basescu nu se mai desparte. Am crezut ca-i gluma, dar era sa mor. L-am vazut aseara la televizor. Emil e cuminte, nu e derbedeu. De esti tu acela, nu-ti sunt mama eu! Lasa-ma cu Zeus, finca omul chel se joaca cu tine cum do*reste el. Te-a numit pe tine dupa Stolojan. Crezi ca e pe bune? Te-a luat de fazan. Am vorbit cu tac-tu, asculta-l pe mos: dupa tine vine Leana lu’ Cocos. Du-te la Ba*sescu, fa-i un ultim sluj, apoi ia Taromu’, sa te-ntorci la Cluj!
|
||||
|
||||
![]() Videanu si Vanghelie se duc la o petrecere parlamentara, acolo ei observa ca, tacamurile sunt de aur.
Vanghelie zice: Ce farfuri frumoase! Ce bine ar fi daca am lua si noi macar o lingura de aur! Asa ca Vanghelie spune: Priviti aceste tablouri minunate! Toata lume se uita la tablouri… Si Vanghelie pune o lingura in buzunar. Videanu:Vreti sa vedeti un numar de magie? Toata lumea: DA! Videanu: Priviti cum bag aceasta lingura in buzunar si o scot din buzunarul lui Vanghelie… -------Cam asta e politica din Romania!
|
||||
|
||||
![]() Politica se face cu pumnul .. bravoo... Domnu solomon cum e.?? auu auu auu ca o fetita .. imi pare rau de cele intamplate insa daca te duci in gura lupului ce sa facio.. apropo acum ai unda verde sa ii rupi capul lu pintilie... DECI CONCLUZIE- dupa ce am vizionat video- mergeti la vot pune`ti stampila pe 2 - 3 partide .. nu merita mai nimeni sa fie presedinte. CAT DESPRE BASESCU... SA TRAIASCA BINE - noi nu am trait. Dj Solomonel cat despre gusturile muzicale nota 10 dar mai adauga pe lista Parazitii - Payback
![]() ![]() Last edited by Neaga_25; 11-17-2009 at 18:22. |
|
||||
|
||||
![]() Politica vazuta de altii mai talentati decat mine sa spuna lucrurilor pe nume:
Campania: Noi vrem respect - Chiar daca toti vedem, Parazitii spun mai bine decat oricare din noi. Scurt si la obiect: Noi vrem respect, respect Noi vrem respect, respect Noi vrem respect, respect Noi vrem respect, vrem respect Ai dracu rusi au fost romanii, dar trece A venit apa calda? A venit, da-i rece Rupem tacerea Asa sta treaba Au trecut 20 de ani si-or sa mai treaca degeaba Din nou pentru putere se bat Cand scolile cad peste copii E un iad Acum, ca esti batran, totul se transforma in scrum Spitalele sunt ultima halta pe ultimul drum Ne taram pe drumuri, prin gropi ca prin nisipuri Ei nu simt nimic ca-si pun la caldura (…) in jeepuri Banii sunt scopul Ei vor totul cu justitia Iti fura libertatea cand nu au ce sa-ti mai ia Mergem la munca, platim taxe, taxe Ei ne zambesc Indiferenta lor o simtim pana-n oase Nu vrem functii, nici putere Sistemul e defect Noi ducem tara-n spate Vrem respect! Sugeti un corn cu lapte, daca n-aveti dinti Si numarati-mi ouale, ca mi-am iesit din minti Bai animalule, nu vezi? Voi n-aveti interesuri Iarna nu-i ca vara, va dorim succesuri! Sugeti un corn cu lapte, daca n-aveti dinti Si numarati-mi ouale, ca mi-am iesit din minti Bai animalule, nu vezi? Voi n-aveti interesuri Iarna nu-i ca vara, va dorim succesuri! Rupem tacerea, poate v-am rupe gatul Calculam in prostia noastra ca ni s-a urat cu uratul Copiii se dau pe gheata, in sali de clasa Saracia apasa Batranii isi cauta demnitatea ramasa Platim autostrazi care nu se mai fac Si ne oprim sa ne tragem sufletul in primul copac Legati in pat, in salvare, cu borsul pe-afara Ne tremura mana ca trebuie sa dam spaga la drum de seara Ies lipsa 30 de miliarde, de argint Sa traiti bine, fraierilor! Iuda, ne ameninti? O ducem bine, nu-ti face griji, e totul perfect Ne mai ajunge sa cerem acum. Cerem respect! 23 de milioane de nesimtiti, de coate goale Isi permit sa incurce coloanele oficiale Uite tuica, uite femei si sarmale, pentru cei alesi Cauti dreptatea frate? Cauta usa si iesi! Sugeti un corn cu lapte, daca n-aveti dinti Si numarati-mi ouale, ca mi-am iesit din minti Bai animalule, nu vezi? Voi n-aveti interesuri Iarna nu-i ca vara, va dorim succesuri! Sugeti un corn cu lapte, daca n-aveti dinti Si numarati-mi ouale, ca mi-am iesit din minti Bai animalule, nu vezi? Voi n-aveti interesuri Iarna nu-i ca vara, va dorim succesuri! Cu toate ca va fi greu sa nu minti in campania electorala Promitem sa ne vedem din 3 in 3 luni in Piata Universitatii Promit ca voi face autostrada suspendata peste Bucuresti Promit ca vom da 20.000 de euro tinerilor care se intorc acasa Ca sa ne vada autostrada, bineinteles Totodata, am vorbit cu NASA sa trimitem un pilot roman in spatiu Probabil un mecanic beat, de locomotiva, care mai trage pe nas Daca nici el nu ne rezolva problemele Promit ca imi voi da demisia in 5 minute de la votul din Parlament! Noi vrem respect, respect! Noi vrem respect, respect ! Noi vrem respect, respect! |
|
||||
|
||||
![]() da ...zice bine ...dar ce cauta aceasta campanie la realitatea ? ...sunteti nebuni fratilor ... sa le dea ei respect batranilor parliti de la FNI care le platesc acum salariile din banii lor ... sa ne scuteasca de atata respect ... ei nu au respect nici pentru ei, sau pentru munca lor "jurnalisti" ...oameni media ... buhuhu, ma bufneste rasul si ma enervez in acelasi timp ...pacat ca oameni cu inteligenta mai "subtire" pun botul la vrajeala lor (se pare ca isi ating scopul)
|
||||
|
||||
![]() http://www.traianbasescu.org/
Interesant...numai ca tocmai a dat la tv faptul ca era trucat filmul tot mai des pomenit de toate televiziunile in ultima vreme...deh...politica...
![]() ![]() ![]() Last edited by supy; 12-02-2009 at 21:15. |
|
||||
|
||||
![]() http://www.mirceageoana.tv/?p=1
Dom'le adevaru' e ca politicienii sunt oameni invatati...poate de Vanghelie ![]()
|
||||
|
||||
![]() Eu vad asa....in politica sint oameni ce fac....si oameni ce fac prea mult !
PS Pentru ei...nu pentru noi!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Realitatea in haine muzicale!
APASA AICI!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ia sa vad: Ce parere ai despre mine? | Kent | Life | 38 | 04-14-2008 11:48 |
Cine ma ajuta si pe mine | cristinee_1956 | Bârlad | 4 | 11-01-2006 18:06 |
Politica | dadosh | Bârlad | 8 | 10-02-2006 00:54 |
RL - Ciuperca unei megabombe va fi vazuta la Las Vegas | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-01-2006 10:47 |
EvZ - Eclipsa, vazuta pe 4 continente | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-28-2006 12:48 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |