![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Pentru cine doreste sa joace asa ceva Lineage II : The Chaotic Chronicle am gasit un SERVER GRATIS !
Mai multe amanunte mai jos: Quote:
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Joc l2 de .. 1,2 ani , serverul care l'ai dat tu probabil e un l2j ( l2 java )
aceste tip'uri de servere nu reprezinta nici 20-30 % din oficial .. sau ma rog .. u get the point , au existat pana mai acu 1 saptamana multe servere cu mii de oameni pana cand FBI shut them down. http://www.lineage2.com/news/news.html ![]() Daca doriti un server l2'off like va recomand www.lineage.ro , care momentan este cel mai bun server din lume , neoficial asta ptr ca e si singuru ![]() BTW c5 exista doar pe L2j' .. care au sute de bug'uri ![]() |
|
||||
|
||||
![]() E uite ca am intrebat si eu ca sa vad si eu cat de bine informat esti
![]() Quote:
![]() Si ca sa nu mai existe dubii si nici nu doresc sa intru in polemica cu tine afla ca acest anunt figureaza pe cam toate forumurile LEGALE din tara unde fenomenul "games" e destul de bine studiat, analizat si mai ales verificat legalitatea lui!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 11-23-2006 at 15:02. |
|
|||
|
|||
![]() Pai faza e ca nu se poate compara un server l2j cu un server l2off , iar faza cu legalitate , crede'ma daca ar exista server l2j cu peste 2 k oameni si in USA probaibl l'ar fi inchis , faza e ca noi traim in Romania , no man's land , iar treaba cu FBI'u s'a intamplat in USA.
|
|
||||
|
||||
![]() Servere de C5 sunt destule acum dar decat sa joc un C5 L2j mai bine prefer un C4 oficial. Singurul L2JC5 care mi sa parut cat de cat acceptabil e l2signs.Si daca tot facem reclame la servere private de lineage 2 poftim l2revengeserver.com oficial C4 3000+ high rates pentru cei ce nu au asa mult timp de joaca iar daca vreti un low rate incercati lineage.ro Gl&Hf.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"Buzz, atentie la share" | AIWA | Life | 21 | 09-19-2007 12:31 |
Cat Costa Viata Ta? | AIWA | Life | 4 | 03-30-2006 17:00 |
Cotidianul - Romania intra in hipermarket | djlyon | Mini revista presei | 0 | 02-27-2006 11:39 |
29.05.2004 - EvZ - Surprizele litoralului 2004 | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:40 |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 10:09 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |