![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() O Pizza buna unde se mananca in Barlad ?
|
|
||||
|
||||
![]() pai o poti manca oriunde, vb cu un prieten care e in Iasi, Buc, sau Galati, ti-o aduce in staniol sa se mentina cat de cat calda si apoi te duci unde vrei tu in Barlad si o mananci.
Altfel, nu as vedea cum....
|
|||
|
|||
![]() Cea mai buna pizza se mananca acasa :P Inn oras, cea testata de mine si care mi s-a parut buna este la Paradis - tutti salami - e bunicica... in ideea ca mie imi place mai mult aia facuta acasa
![]() |
|
|||
|
|||
![]() eu de fel maninc la restaurantul ALEX vis-a-vis de biblioteca Stroe Beloescu. e un fel de pizza cu piept de pui.... merita incercata. mie imi place !
|
||||
|
||||
![]() Locul 1: Pizza home-made
![]() Urmeaza pizza bune pe care le-am mancat la Alona si Arcadia.
|
||||
|
||||
![]() 01 ARCADIA (am reteta personala la bucatarie!
![]() 02 Poienita (cand e GINA la bucatarie) 03 Alex si Paradis 04 Alona
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Loooooool E baiat deci "PITZER" se numeste nu bucatar!!!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Ups, mai naspa
![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Pai de piteria stadion ai uitat " petrica dunca " ![]() Acolo mi sa parut cea mai buna pitza ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Una e sa recomanzi ceva ce in fiecare zi e la fel! Si alta e sa mergi si sa maninci tu o pizza buna pentru ca esti cunoscut sau etc....
|
|||
|
|||
![]() cat am fost acasa am mancat pizza in mai multe locuri si eu zic cam asa:
1. ALEX (am revenit si la fel de buna a fost) 2. DanDoru (pare cam mica, dar e buna) ... 3. Quatro Stagionni (dezamagit total) |
|
||||
|
||||
![]() Am fost de curind cu colegii la DanDoru, sincer aia nu e pizza ci e o turta cu ceva deasupra
|
|
||||
|
||||
![]() deci eu ii impartasesc parerea lui omu intru totul am fost si eu la dan doru acu vreo 2 sapt deci tot curand, intradevar aia nu e pizza, blatul e naspa e prea tare, iar topping-ul e pus total aiurea, in opozitie am halit o pizza si la arcadia de la cerbul de aur care mi s-a parut a fiind chiar foarte gustoasa si indeplinea caracteristicile principale ale unei pizze de calitate
![]()
|
||||
|
||||
![]() mai respira si tu twisted.
(scuze de off).
|
||||
|
||||
![]() lol ... da respiram normal dar sunt si destul de scandalizat de pizza de la dandoru...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ce naiba ai cautat acolo la loc dosnic? Mai mergeai un pic si ajungeai la Arcadia (cerbu de aur) si te linisteai la o pizza facuta pe vatra
|
||||
|
||||
![]() ...mergeti la PARADIS..e cea mai tare...acum sa va mai zic ca ma cunosc cu patronii?...nu are rost ...ziceti si voi ca ma cunoasteti pe mine....oricum au reteta cea mai originala....sa aveti pofta!
|
||||
|
||||
![]() [quote=manuela...acum sa va mai zic ca ma cunosc cu patronii?...[/QUOTE]
Manuela .. ei ti-au spus sa scrii ca e cea mai tare? O fi ... ce mai TARE. Eu am comandat 3 pizza acolo, din care una fara ciuperci si bineinteles ca au fost toate 3 cu ciuperci. I-am zis ospataritei ca nu o vreau pe aia ca nu am comandat asa ceva. Mi-a zis ca nu are ce face si trebuie sa o platesc. L-am chemat pe italianu' si i-am explicat toata treaba si pana la urma a adus alta, fara ciuperci. Nu mai calc in locul ala, poa' sa fie pizza de 2 m patrati.
|
|||
|
|||
![]() pizza buna la PARADIS,POENITA SI ARCADIA ca prin alta parte nu prea mai ai
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Barlad Online - 100.000 de download-uri! | djlyon | Internet | 6 | 09-19-2006 09:21 |
Best ISP in Barlad :) | djlyon | Internet | 91 | 09-15-2006 13:31 |
Muzica noua si buna | GEORGiQ | Muzică | 10 | 06-20-2006 00:19 |
Au venit cei de la RCS/RDS in Barlad? | DEK | Internet | 4 | 09-27-2005 08:44 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |