![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Cred ca e o intrebare la care multi doresc sa raspunda. Ei bine, eu cred ca succesul acestui gen de muzica (?) denota superficialitatea si ignoranta care caracterizeaza un numar ingrijorator de mare de semeni de-ai nostri.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Mai ca imi vine sa atasez aici virusul anti-manele
![]() In rest, ai dat chiar tu raspunsul ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
De fapt e o contradictie intre ce spui tu si ce semnatura ai! ![]() AIWA here |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Oricum, daca "nu din cauza asta", atunci probabil ca stii alta cauza. Asta ma intereseaza.
Binecuvintati sa fie dusmanii nostri care ne spun adevarul atunci cind prietenii ne flateaza. Last edited by MAYDAY; 08-19-2005 at 09:33. |
|
||||
|
||||
![]() Era scrisa de Rudolf Hoss la intrarea in lagarul de concentrare de la Auschwitz-Birkenau! de acolo a mai fost copiata si la alte lagare naziste Dachau, Gross-Rosen, Sachsenhausen, Terezín !
Auschwitz-Birkenau http://www.rudyfoto.com/hol/au-arbeit.html Dachau http://www.rudyfoto.com/hol/dau-arbeit.html Gross-Rosen http://www.rudyfoto.com/hol/gr-arbeit.html Sachsenhausen http://www.rudyfoto.com/hol/sac-arbeit.html Terezín http://www.rudyfoto.com/hol/ter-arbeit.html Am facut paralela intre ce crezi tu despre manele si cei ce asculta manele si un simbol al "cenzurarii" libertatzii de exprimare! ![]() Acum vezi contradictia? Later edit-> http://www.scrapbookpages.com/Poland...schwitz12.html asta in caz ca doresti sa stii pe unde a trecut bunicul meu! (nu ca detinut!) AIWA here Last edited by Omu; 08-19-2005 at 09:59. |
|
||||
|
||||
![]() Pai unde-i contradictia? Tocmai, poate ca cenzura in unele cazuri e de preferat!Eu nu am militat in text in favoarea manelelor.Dimpotriva!
Iar despre bunici... numai de bine.
|
||||
|
||||
![]() Da..ok daca nu ai vazut care e contradictia..eu ma retrag! Sint curios daca nu o sa vezi contradictia dintre semnatura ta si interzicerea genului tau de muzica preferat!
PS nu sint "manelist" ascult in anumite conditii si manele! AIWA here |
|
||||
|
||||
![]() Mai bine! Fiecare cu dreptatea lui. Vreau insa sa intelegi ca daca sunt de acord cu ceea ce reprezinta "Arbeit macht frei" atunci nu pot fi de acord cu ceea ce reprezinta manelele si cei care le produc sau asculta. Mai exact:
1. Arbeit macht frei= anti-tiganie 2. Manele=tiganie atunci 3. Arbeit macht frei= anti-manele --------------------- Q.E.D.
|
||||
|
||||
![]() AIWA vad ca ti-ai facut cont scrie din contul tau
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Da asa e de azi am si eu cont! Multam de gazduire! De fapt am specificat de fiecare data daca am postat eu!
************************** MAYDAY chestia cu qed sau cctd o stiam din scoala generala insa tot acolo am invata ca e bine sa folosesc cuvintele exact la ce trebuie folosite! Danaturarea expresiei din semnatura ta este pentru mine o combinatie intre penibil si hilar! Sincer acea expresie este intrata in istoria universala exact pentru ce ai mai sus in link-uri!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 08-20-2005 at 14:00. |
|
||||
|
||||
![]() Pfaha! Si-a adus intariri Omu
![]() Semnatura ramane! ![]()
Binecuvintati sa fie dusmanii nostri care ne spun adevarul atunci cind prietenii ne flateaza. Last edited by MAYDAY; 08-21-2005 at 11:27. |
|
||||
|
||||
![]() Nu ai inteles nimic
![]() Omu e un user! Aiwa e alt user! Am folosit contul userului OMU si de fiecare data cins am facut asta sub post scria AIWA here! OMU asculta manele AIWA nu asculta numai manele! Acum poate e clar! In orice caz..semnatura si danaturarea ei e actiunea ta! Daca tu nu vrei sa realizezi ca nu potzi folosi un "brand" sa ii schimbi destinatia ..e doar hotarirea ta..si da trebuie sa-ti dau dreptate..poate e mai bine sa o lasam balta!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Manele dupa parerea mea ,,este o muzica cu un anumit specific ,totzi am dansat manele cand eram sub influentza alcholului banuiesc ,,sunt foarte ritmate shi ne place sa admiram mai ales fetele care danseaza pe ritmul lor ,,sincer la barbatzi la shade cam rau cand danseaza manele ,la fete le sta super bine (daca mai are shi forme frumoase fata !!!).Ca shi contzinut ,,le trec la categoria prostituzie .Fiecare asculta ce vrea ,e chestie de mentalitate ,shi cum se simte EL (EA) mai bine in acele momente ,oricum e greu sa stai relaxat pe fotoliu shi sa ascultzi manele ,sau sa dansezi pe ritmul lui Pink Floyd.Totul tzine de timpul shi starea respectiva .Oricum este incultura .
![]() Last edited by wxdj; 09-02-2005 at 12:18. |
|
|||
|
|||
![]() ma credeti ca am fost la doua nunti si nu s-a ascultat o manea toata noaptea ?
In concluzie se poate show si fara astfel de melodii...atat la bairamuri, majorate, petreceri date in cinstea parintilor plecati de acasa ... pana si la nunti. |
|
||||
|
||||
![]() Pai normal, ca doar au existat nunti si pana sa apara manelele
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() "all your base are belong to us" !!!
manele in taxiuri, manele in microbuze, manele la tv, manele pe toate huburile, manele la vecina de la 2, manele la barul din fata geamului meu, manele in topuri, manele here, manele there...f***i m****i m****i lor de manele
|
|||
|
|||
![]() ![]() Am impresia ca noi nu mai traim in ROMANIA, ci traim in roMANElia. Suna mai naspa`la pronuntie si de asta inca ii mai zicem romania, da` ne vom obisnui cu timpu... P.S. Taie-i cablul vecinei de la 2. Pun pariu ca asculta manele pe TARAF ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Slava Domnului! Am crezut ca sunt singurul antimanelist din retea.
![]()
|
|||
|
|||
![]() spre bucuria mea, zic si eu acelasi lucru, Mayday
|
|
||||
|
||||
![]() Clubul antimanelistilor saluta Zapp Share Free