Bârlad Online Forum

Bârlad Online Forum (http://forum.b-o.ro/index.php)
-   TC-NET (http://forum.b-o.ro/forumdisplay.php?f=12)
-   -   serviciile lu mos peste (http://forum.b-o.ro/showthread.php?t=3597)

AIWA 06-12-2008 04:26

Andra
Pina la urma a venit sau nu "netu" in zona?

Andra 06-12-2008 09:03

Quote:

Originally Posted by MAYDAY (Post 18579)
Asa este. Servicii mai proaste decat la Airbites gasesti cu greu mai ales in conditiile unui mediu concurential cum este in acest domeniu. Dar iata ca totusi exista, din pacate. Am pe cineva care are contract din septembrie 2007 si de atunci nu a fost saptamana sa nu cada netul cel putin o data. Cat despre viteza... Desi contractul e de 3Mbps, la ore de varf stai sa deschida o pagina pe net si cate 15 min. Cei de la Airbites au, cred, cel putin 150 de sesizari in cele 9 luni de contract din partea abonatului. Dar ce folos? La OPC n-a apelat dar o sa-i sugerez asta.

da mayday, ai dreptate ... suntem intr o alta saptamana iar eu iar nu am net de luni! ii sun pe call center si mi se tot spune ca este inregistrata sesizarea si ... ma tot freaca la cap cu o intrebare de acum idioata" ai doua monitoare ixate cu rosu in colt? " .... halal servicii, n am cuvinte!

nu aiwa..nu am net:(
asta e reclama ta mincinoasa!
cine o mai asculta de ea....ca mine sa pateasca!

AIWA 06-12-2008 13:58

Hihihi...se pare ca nu sint singurul ce am sesizat "limba de lemn" a tenicului de la Iasi!
Aia cu x sau cu cele 2 monitoare e clasica Andra!

Totusi daca ai sperantza ai sa vezi ca se rezolva! Uneori chestia asta nu tine de oameni...ci de echipamente...si e normal sa mai cedeze si ele!
:(
Se inlocuiesc si merg!
Bafta !

ticabd 06-13-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by Andra (Post 18657)
da mayday, ai dreptate ... suntem intr o alta saptamana iar eu iar nu am net de luni! ii sun pe call center si mi se tot spune ca este inregistrata sesizarea si ... ma tot freaca la cap cu o intrebare de acum idioata" ai doua monitoare ixate cu rosu in colt? " .... halal servicii, n am cuvinte!

nu aiwa..nu am net:(
asta e reclama ta mincinoasa!
cine o mai asculta de ea....ca mine sa pateasca!

Vad ca ai avut net...iar de postat ai postat chiar din reteaua Airbires

Andra 06-13-2008 12:05

dragul meu tica, eu am postat mesajul de la munca , nu de acasa! era aproape logic , nu ... ca daca nu am net nu am cum sa navighez!
dar am vesti bune pt. mine .. ieri au venit 3 baieti " voinici si frumosi ca brazii " de la airbaites care mi au schimbat switch-ul de retea ....asa ca am .. net! mi a placut mult motivatia lor pentru care am stat eu aproape o saptamana fara net ACASA .... cica au uitat de acest switch din podul blocului ! interesant! la primirea frumoasa pe care le am oferit o sunt convinsa ca nu isi vor dori sa revina prea curand! daca vor citi aceste randuri din intamplare ii rog sa aiba mare grija de switch-ul meu ... ca tot am aflat ca sunt " capat de linie "........:headbang:

ticabd 06-14-2008 10:29

De saptamana viitoare se va trece pe reteaua nou facuta si dupa cum stiu eu configuratia retelei nu ar mai trebui sa cada.Nu stiu in ce zona stai dar sa speram ca nu vei mai avea probleme

cipD 06-15-2008 11:07

Quote:

Originally Posted by ticabd (Post 18674)
De saptamana viitoare se va trece pe reteaua nou facuta si dupa cum stiu eu configuratia retelei nu ar mai trebui sa cada.Nu stiu in ce zona stai dar sa speram ca nu vei mai avea probleme

Incumetam-as la un pariu! :ass:

djlyon 06-15-2008 12:30

Eu astept cu nerabdare IPTV-ul :D

Adrian 06-16-2008 20:00

Miram-as sa fie semnal hdtv prin ip tv.

djlyon 06-16-2008 20:16

Miră-te.

cipD 06-17-2008 00:51

O sa zicem " oaaaaaaaauuuuuuuuuu e incrediiiiiibil" a sei ... hdtv prin ip tv :D

AIWA 06-17-2008 15:48

Quote:

Originally Posted by ticabd (Post 18674)
De saptamana viitoare se va trece pe reteaua nou facuta si dupa cum stiu eu configuratia retelei nu ar mai trebui sa cada.Nu stiu in ce zona stai dar sa speram ca nu vei mai avea probleme

Din pacate ...ori nu s-a trecut ...ori e mai slaba ca cea veche si asta intrucat luni a crapat chiar penibil...in etape....a lesinat pur si simplu!

AIWA 06-17-2008 15:58

Quote:

Originally Posted by djlyon (Post 18679)
Miră-te.

Batrine ...daca IPtvul va merge la fel cum merge reteaua...adica pe aceleasi cabluri si FO...te asigur ca vor fi EXAGERAT de multe reclamatii!
Deja VIERME a castigat sa spunem pareul virtual..azi a fost marti si ...daca tot sint 3 ceasuri rele...le-am continuat pe cele de ieri...a "picat netu" de dimineatza (oare de ce nu-l lega/aseaza mai bine sa nu pice-asta da mister) dupa care "ex-renel" a hotarit ca ar fi cazul sa traga heblu un pic...si l-a tras de cateva ori in asa fel incat UPSul din rack a decedat (cat si UPSul meu ala cu bat auto nu a mai rezistat si dupa 1 ora a spus si el papa)
Asa ca...nu te supara dar mai putin conteaza CALITATEA....atata timp cat sint probleme MARI la retea!

Cum te simti sa cada si TV si Telefon si Internet si sa mai si suni la "tehnic" unde sa inceapa seria de intrebari standard:
- aveti un X pe ecran?
- da am un X pe tastatura ala nu e bun?
sau
- aveti 2 monitoare acolo?
- nu am decat un singur monitor da e de asta nou cu cristale lichide!

Mai naspa a fost de "simpatica voce blonda" ce nu prea a mai avut timp sa puna intrebari atata timp cat i-am explicat exact de simtome erau in legatura la net si in sfarsit nu am mai primit clasicul sfat "da un restart cind atzi dat ultima data?" Faza frumoasa a fost cind i-am spus ca o rog sa nu promita ceva ca se inregistreaza convorbirea si ar fi pacat sa se auda "promisiuni fara suport"!

next 06-28-2008 08:16

Quote:

Originally Posted by ticabd (Post 18674)
De saptamana viitoare se va trece pe reteaua nou facuta si dupa cum stiu eu configuratia retelei nu ar mai trebui sa cada.Nu stiu in ce zona stai dar sa speram ca nu vei mai avea probleme


Mda, s-a trecut cred pe reteaua noua, dar problemele raman. A venit vara, ploi cu tunete si fulgere, caderi de net urmate de telefoane la Airbites...

djlyon 06-28-2008 10:09

Stai linistit, s-au ars placi de retea la clienti si la cei care au RDS la bloc.

AIWA 06-28-2008 15:24

Quote:

Originally Posted by next (Post 18741)
Mda, s-a trecut cred pe reteaua noua, dar problemele raman. A venit vara, ploi cu tunete si fulgere, caderi de net urmate de telefoane la Airbites...

Ehh asta nu e de la ei e de la natura!

Quote:

Originally Posted by djlyon (Post 18744)
Stai linistit, s-au ars placi de retea la clienti si la cei care au RDS la bloc.

Cu ce te incalzeste? A poate doar capra vecinului dar oricum...pentru asa ceva mereu am recomandat ProtectNet
Doar stii cum arata ca o perioada ai reusit sa convingi angajatorul unde lucrai ca ar fi o investitie buna!

Pentru cei ce nu inteleg uite un link: http://www.apc.com/resource/include/...se_sku=pnet1gb

cipD 07-06-2008 11:04

E jale , greu se mai misca :(

AIWA 07-24-2008 09:09

Quote:

Originally Posted by next (Post 18741)
Mda, s-a trecut cred pe reteaua noua, dar problemele raman. A venit vara, ploi cu tunete si fulgere, caderi de net urmate de telefoane la Airbites...

aseara nu a plouat nu a nins nu a batut vantul...dar acasa NUam avunt semnal....si nici noaptea....si nici dim nu venise:(

:no::no::no:

AIWA 07-24-2008 20:57

Am ajuns acasa si merge impecabil!
multumirile merg catre vechea garda tcNET

hocus 07-25-2008 16:54

Cauzele sunt multiple ...si tu stii bine aiwa ... garantez pentru noua retea ... 0 defectiuni pentru clientii mutati in ea ... a fost ploaie a fost furtuna si s-a tinut sus. In rest nu am ce sa comentez, intram in polemici degeaba, incercam sa facem sa fie totul bine.
HDTV / IPTv :) aia a fost buna ... (nu se poate asa ceva) :)) , probabil se poate mai bine prin cablu coaxial sau cu antena sutien

AIWA 07-25-2008 18:30

Da HOCUS aici da am vazut e valabil ce spui...la munca am bagat ieri cablul de la "noua retea" si se misca un pic mai bine! Azi am verificat ceva de acolo la buc la un server unde am nevoie si..am sesizat ca nu mai se intimpla acel fenomen de lesin...merge constant! Cum mergea cind eram direct cu FO in media convertor!
Deci da e un pas vizibil catre mai bine!

Incidentul de mai sus...e acasa...unde nu stiu daca am fost trecut sau nu pe noua retea...insa sint momente cind tuna ninge ploua si totul e ok....si momente cind...am mai mult nevoie dar...undeva in acest lant un echipament cedeaza..si HOP am "beculetul aprins in spate la PC" ....am si "doua monitoare" ...nu am "un X pe ecran" dar...NU MERGE....pur si simplu se opreste undeva!
Dzeu stie unde si sper sa fie cat mai rapid descoperita bubitza!

AIWA 08-19-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by MAYDAY (Post 18579)
............. Cei de la Airbites au, cred, cel putin 150 de sesizari in cele 9 luni de contract din partea abonatului. Dar ce folos? La OPC n-a apelat dar o sa-i sugerez asta.

Pai nu ar fi rau ...uite aici ceva interesant!

Desi nu am internet de 21 de zile cand am reclamat , mi s-a raspuns ” da-l ba in…mea” !

Poate pateste la fel!
:D

AIWA 08-19-2008 21:02

Acum ceva serios de intrebat....ce are domle reteaua de ... moare imediat cum ploua?
Ieri am inteles a fost plesnit un media convertor si s-a inlocuit apoi spre sera la a 2 ploaie...a murit iar :( si si-a revenit iar dupa?
E ceva clasic ...adica va ramane forever in reta PLOUA NINGE BATE VINTU...moare netul? Sau doar o intimplare nefericita pina se termina cu noua retea?

cipD 08-19-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by vierme (Post 18676)
Incumetam-as la un pariu! :ass:

bis bis bis ... bis :no:

AIWA 08-21-2008 23:52

1 Attachment(s)
azi nu a plouat
azi nu a batut vantu
azi a fost net ...pic pic pic

MAYDAY 08-22-2008 13:56

:) Sa avem rabdare. Recent au anuntat intr-o conferinta de presa ca vor investi 1 milion de euro in reteaua din Barlad. :) Si mai ziceau ceva de televiziune digitala...:)

next 08-23-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by AIWA (Post 19054)
azi nu a plouat
azi nu a batut vantu
azi a fost net ...pic pic pic

din cauza caniculei? la mine la fel...

Quote:

Originally Posted by MAYDAY (Post 19055)
:) Sa avem rabdare. Recent au anuntat intr-o conferinta de presa ca vor investi 1 milion de euro in reteaua din Barlad. :) Si mai ziceau ceva de televiziune digitala...:)

mai are rost la cati clienti mai sunt?

thethis 08-23-2008 20:38

Sunt mandru ca providerul meu de net investeste 1 milion de euro in IP-TV , semnal HD , cai verzi tridimensionali pe pereti , dar parca as fi si mai mandru daca ar merge netul ceva mai bine ca melcul , asa cum se intampla de cateva zile...

AIWA 08-24-2008 14:59

NU E DIN CAUZA CANICULEI!!!!
Incetam cu acest motiv...intrucat azi e canicula si merge impecabil!

Problema e la echipamente banuiesc (mai trebuie si ele schimbate) si la seriozitatea cu care se intervine!
Si cind spun asta ma refer ca e hilar saraportezi mereu un defect si mereu si mereu sa fie acelasi switch defect!

AIWA 08-24-2008 21:25

vine furtuna vad....oare moare sau nu netul!?
se mai racoreste un pic....pamintul....dar si.....noi ...ca parca parca....ramanem fara...:(

AIWA 09-03-2008 23:28

Multumesc lui Dzeu dar merge impecabil ...jos palaria!
cind e bine...e bine de ce sa fim carcotasi?



thethis
Batrine...probleme sint si la case mai mari...vezi RDS&RCS ce mai au un pic si sint alungati din IASI datorita reclamatiilor NEsolutionate! Asta nu inseamna ca daca netul nu merge ok din cauza unor echipamente sau a NESERIOZITATII celui ce livreaza curent electric :( (stim cat de serios e respectivul prestator!) nu ar trebui sa se investeasca in retea!
E un pas in fatza! Bun sau rau...vom vedea!
Pe mine ma bucura cind o firma investeste in acest oras....denota ca avem potential si sintem seriosi! Crezi ca e cumva cineva timpit acolo sus sa arunce cu o suma de asta daca nu s-ar baza pe ceva solid la baza?

AIWA 09-16-2008 09:01

Aloooo...iar a plouat:( ufff cind se trece pe noua retea in zona garii?

DjNEAGA 09-18-2008 16:46

AIWA ai imbatranit si ai inceput sa vb singurel .... :rulz: nush ce sa intamplat la Iasi da cu siguranta la Barlad RCS-RDS nu va disparea pentru ca au din ce in ce mai multi clienti, sincer sa fiu nu stiu de ce se plang uni de serviciile RDS cred ca au uitat cand erau la TC-NET si pica din 2 in 2 zile netu, eu unu zic ms ca am scapat de tc si am 2 ani aproape de cand sunt pe RDS si in astea 2 ani o singura data am sunat la ei si in cateva ore sa rezolvat, viteza e buna totu e bun si ce`i de pe RDS sunt fericiti, e ca se mai gaseste cate unu sa le pupe sub coada celor de la Airbites nu vad ce e asa interesant la ei: TELEVIZIUNE, NET DE 100 DE ORI MAI BUN si TELEFON MOCA cu cate 1000 de min cine nu doreste si asta numai la RDS. :naughty::D:D

ticabd 09-18-2008 17:02

Quote:

Originally Posted by DjNEAGA (Post 19185)
AIWA ai imbatranit si ai inceput sa vb singurel .... :rulz: nush ce sa intamplat la Iasi da cu siguranta la Barlad RCS-RDS nu va disparea pentru ca au din ce in ce mai multi clienti, sincer sa fiu nu stiu de ce se plang uni de serviciile RDS cred ca au uitat cand erau la TC-NET si pica din 2 in 2 zile netu, eu unu zic ms ca am scapat de tc si am 2 ani aproape de cand sunt pe RDS si in astea 2 ani o singura data am sunat la ei si in cateva ore sa rezolvat, viteza e buna totu e bun si ce`i de pe RDS sunt fericiti, e ca se mai gaseste cate unu sa le pupe sub coada celor de la Airbites nu vad ce e asa interesant la ei: TELEVIZIUNE, NET DE 100 DE ORI MAI BUN si TELEFON MOCA cu cate 1000 de min cine nu doreste si asta numai la RDS. :naughty::D:D

Eu sunt client Airbites si nu pup pe nimeni de acolo sub coada.Asa ca ai grija cam ce si cum vorbesti
Si ca sa nu crezi ca sunt carcotas: am si RDS atat internet cat si cablu si telefonie

djlyon 09-18-2008 18:42

RDS nu exceleaza la calitatea semnalului TV, iar la unele posturi chiar lasa de dorit, so...
Iar pe langa ticabd eu mai am net si de la vodafone.

DjNEAGA 09-18-2008 19:37

Quote:

Originally Posted by ticabd (Post 19186)
Eu sunt client Airbites si nu pup pe nimeni de acolo sub coada.Asa ca ai grija cam ce si cum vorbesti
Si ca sa nu crezi ca sunt carcotas: am si RDS atat internet cat si cablu si telefonie




Daca te uitit mai atent nu am dat nume, 2 am zis ca se mai GASESTE CATE 1 .. ce nu a fost clar .. cand vezi numele tau atunci sa tipi cat poti.

Lyon

djlyon RDS nu exceleaza la calitatea semnalului TV, iar la unele posturi chiar lasa de dorit, so...
Iar pe langa ticabd eu mai am net si de la vodafone.

nu stiu cum se vede la voi la mine e totul ok deci nu am ce sa le reprosez doar poate ca sunt zile in care tre sa te trezesti dimineatza sa stai sa platesti, daca ar mai fi inca un sediu sau 2 ar fi excelent .. de netu la voda nu am ce sa comentez pentru ca nu am incercat.

ticabd 09-18-2008 19:41

Pana acum am stat departe de balacareala, dar cred ca este destul. De servicii proaste, de servicii bune avem parte de la toate companiile de utilitati indiferent ca livreaza gaz, curent telefonie sau internet.Astea sunt si nu se schimba cand se trezeste vreo unul .Dar ca sa vad cum o firma mica a reusit sa ofere clientilor un serviciu de internetplecand de l o banda infima si pana la a oferi trafic de mega si sa vad oameni car asa cum au spus acum doi ani beneficiau de serviciile astea ptr ca erau cele mai bune la vremea aia iar acum se grabesc sa puna etichete si sa arunce cu zoaie in stanga si in dreapta mi se pare cam deplasat.
Si spun asta mai ales dupa ce s-au facut investitii si s-a remediat o portiune de retea care nu a mai picat absolut deloc(comparabil cu RDS).
Din cate stiu (sursa sigura) se va reface in cateva luni si restul retelei plus o extindere.
Ca sa nu mai zic ca serverul pe care este host-at prezentul forum e in reteaua Airbites deoarece de reteaua RDS nu te poti apropia.Vi se pare ca e intrnetul bun la RDS sau de fapt marea majoritate confunda cu reteaua LAN care este la nivel national
Si apropo....stiti cat costa o conexiune la RDS pe persoana juridica si cum decurge "service-ul" la retea?
Inainte de a posta ar fi bine sa va interesati!

ticabd 09-19-2008 15:29

Vad ca toata lumea face valva de internet.
Dar adevaratele probleme nu pleaca de la internet indiferent cine il furnizeaza ci de la E-on si chiar nu vad nici o miscare macar de 10 % din problemele pe care la face curentul.

@DJ Neaga : eu nu tip...vorbesc in cunostinta de cauza! Ai stat pe langa forum si a trebuit un prieten sa intervina sa ai acces aici.Poate il pastrezi poate il pierzi..depinde doar de tine

AIWA 10-06-2008 10:06

Draga Airbites....stiu...iesi a plouat si ...nu am avut net toata ziua...insa astazi ...ar trebui sa revina!
ce spui...trimitzi echipa sa bage un restart?

DarknedSoul 10-07-2008 00:53

cert in zona mea de cand a pus alimentarea sa fie la cineva nu aia de pe stalp nu mai pica internetu.........sau posibil sa fi reparat defectiunile....


All times are GMT +3. The time now is 12:27.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

Page generated in 0.03796 seconds with 9 queries [Server Loads: 1.64 1.81 : 1.91]