Bārlad Online Forum

Bārlad Online Forum (http://forum.b-o.ro/index.php)
-   Hardware (http://forum.b-o.ro/forumdisplay.php?f=6)
-   -   RAM instalat (http://forum.b-o.ro/showthread.php?t=10)

djlyon 08-03-2005 18:35

RAM instalat
 
Cat RAM aveti instalat in calculator?

wxdj 08-04-2005 11:41

512Mb DDram pc2100

djlyon 08-04-2005 11:46

1 GB (2 x 512) GEIL, DDR 3200

Omu 08-04-2005 19:43

Nu stiu exact ca nu l-am montat eu :(

djlyon 08-04-2005 19:47

Scrie la inceput cand porneste calculatorul sau, mai simplu, click dreapta pe My Computer - Properties - si vezi acolo RAM.

dadosh 08-04-2005 22:41

pe unul am 768 MB SDRAM(2x128+1x512) iar pe altul 384 MB DDRAM (1x128+1x256) ... asa ca eu nu am putut vota in poll-ul tau

Omu 08-04-2005 23:13

DJ? Unde cind pornesc ca la mine apare o sigla si atit!

djlyon 08-04-2005 23:32

Ce Windows ai frate?

twisted 08-05-2005 01:41

re
 
2x256 Corsair PC 3200 pe PC si pe NB 2x512 PC 3200 habar n-am ce marca :D

Omu 08-05-2005 09:34

DJ WinXP e instalat de AIWA la tata la servici

djlyon 08-05-2005 09:42

Stai asa, ca pentru sigla de la pornire (acuma m-am prins, aseara eram obosit:D) trebuie sa apesi TAB sa-ti apara datele tehnice.

GEORGiQ 08-05-2005 14:17

512 MB DDR, si multa, multa, multa bere-n bura :D

Omu 08-05-2005 15:35

DJ am intrebat, a fost mai sigur :) deci sint 2 buc de 256 pc3200 Kingston a spus ca sint identice cu ale lui ,presupun ca le stii

djlyon 08-05-2005 17:54

Nu, ca nu le-am/l-am mai vazut de mult.

katja 08-06-2005 00:36

2x 512 corsair pc 3200 400 mhz...destul???...apropo cine ma ajuta cu o info referitoare la sisteme de racire cu lichid pt unitate?

djlyon 08-06-2005 08:06

Care esti ala cu server bengos de-ai votat " > 1 GB " ? :D

katja 08-06-2005 14:01

probabil patronul de server..:P...sigur el are mai mult de 1 gb

djlyon 08-06-2005 14:05

Nu nu, nu are.. sigur! :D

katja 08-06-2005 14:10

poi asa patron de server avem??? fara macar un gb de ram? ntz ntz ntz

Omu 08-06-2005 14:35

DJ daca bag mai mult ram (sa vad daca tata imi da bani) cu cat creste viteza PCului de la o scara 1->10 daca am 1G si bag 2G care e sporul?


All times are GMT +3. The time now is 12:44.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Page generated in 0.03070 seconds with 9 queries [Server Loads: 0.43 0.54 : 0.47]