![]() |
Festivalul BERII a murit :( TRAIASCA FESTIVALUL VERII :)
OK odata cu schimbarea palariei....vad ca se incearca si aducerea a noi voci!
BANDIDOS parca nu a fost ! La fel si VUNK (ex trupa VANK)! Trupele invitate chiar sint pe gustul meu de data asta! |
VANK a fost in 2006.
|
Da?
Oricum mi-au placut piesele lor vechi...sper sa le includa in concert! |
Ca e vara sau bere tot una e :)) un festival focut de ochii lumii... astept sa treaca si aceste zile tot cu acelasi dezinteres cu care am asteptat si zilele barladului:)
|
Cu atat mai bine. Va fi mai mult aer in zona... pentru cei interesati...
|
Quote:
Ar fi de bine sa fie cum zici u, insa ai uitat un lucru esential:)) Piata 9 MAI :) gard in gard cu afumaturile care au o ramasite de la ROBIN HOOD, ia de la tine si da la copilu lui sa traiasca si el bine. Un nou prilej de a va mai goli buzunarele. Sper ca anu asta Politia Comunista sa isi faca dracu datoria si sa nu mai fuga ca prosti cand e ceva, sa astepte jandarmeria. |
Ei si a fost prima seara 'plina" ca sa spun asa...cum a fost, cine e multumit...cine nu e multumit...etc.
Impresii va rog! |
Multumit :) doar incepand cu oarele cand au intrat Dj locali si bere gratis .. Anu asta chiar au focut show .. bravo`s ..
|
Ce zice presa despre eveniment. Mincinosul de VASLUI :)) http://www.monitoruldevaslui.ro/2009...%E2%80%9C.html ..nu`s la ce festival au fost ei insa cred ca anu asta a fo ce`l mai reusit, in prop de 90% trupe ok .. putine defecte pe la fuego jr si pe la alti artisti locali.. dar super ok..
|
All times are GMT +3. The time now is 12:34. |