![]() |
Am luat leapsa la deschidere..in primele zile cu haleala pe acolo...asa ca nu e o noutate...totusi de fitze(e loc monden sa stai acolo) merge sa bei un suc:D
|
Twisted,
Schimba te rog avatarul,se mai uita copii
|
Quote:
|
1. pizza cu pui de la alex 2. pizza "bella italia" de la petrica dunca si 3. cam atat ce mi-a placut mie...
|
Zona: Cerbu de Aur
Local: SAGEATA (nr2) Pizza casei MARE si MICA (cu mentiunea ca pizza mica e mare iar aia mare e uriasa:) Tre sa fii prea flamind sa nu te saturi!) Pizza NOTA -9 ( bucataru sa mai guste "brinza" daca e sarata sa evite sa mai bage sare in aluat in rest foarte buna!) Servirea NOTA +9 (o fata chiar de era proaspat angajata a fost foarte atenta si mereu zambitoare jos palaria pentru rapiditate cu care s-a miscat) Carcoteli (deh nu se poate fara ele sa speram ca se vor remedia pe parcurs) - "sefu de sala" (sau asa l-am perceput eu ) sa evite strigaturile de la tara de pe un deal pe altu! E totusi un local nu e necesar sa tipi din fundul salii la un alt coleg ca nu intereseaza clientii ce si cum si nici nu arde - Baiatul ce se ocupa cu muzica ar trebui un pic scolit ( ma refer la cel de la VIN la LITRU/ CAFEA LA DOZATOR) nu de alta dar nu cred ca merge intr-o locatie unde se maninca piesele "hip hopului de cartier" sau incercari timide (cica a gresit discu`) cu "manele pe sistem turbo" Nu de alta dar a vazut reactia clientilor ce s-au ridicat si au plecat! Caseta cu holograf/iris/compact a fost totusi SUPER ! - "lista de bucate" mai vizibila ca nu tre sa faci km sa o vezi iar cea mobila ar trebui capsata (cam pleca foile) - lipseste tinuta UNIca! (si e pacat arata super interioru dar angajatii prea seamana a gica de pe strada!) Personal as spune ca promite destul de mult atat ca preturi cat si ca locatie si voi reveni cu placere! Prima impresia a fost oricum BUNA! |
Astazi cred ca fac si eu o vizita acolo...sa testez acea pizza uriasa...ceva preturi?? cum ti s-a parut??
|
Pai ai raspunsurile deja ...citeste cu atentie!
Am spus uriasa intrucat fatza de ce inseamna pizza mare in oras ..aia e mai mare! |
Am fost, am mancat....dar mare nu inseamna neaparat si foarte buna...am comandat pizza casei..care spre dezamagirea mea era facuta cu telemea si nu cascaval....deh.
Sos si oliviera trebuie sa ceri expres, iar cu 2 minute inainte de a pelca au scapat si o manea.. Mai rau a fost de amicul Dragos care a cerut un kebab si a primit un sandwitch mai mic decat unul din happy meal..si a platit 5 lei. in comparatie un kebab la stadion e aproape dublu la marime si mai ales la ingrediente si e doar 4 lei. |
Unde mai exact e localul asta "Sageata"?
|
personal va recomand covrigii de la covrigaria de vis-a-vis de ''sageata''!:P
Sunt exceptionali! |
Quote:
Locatia promite totusi asa ca voi mai merge cu placere! UNI? Unde vis-a-vis de "Sageata" Ca e doar statia de autobuz? Sau tu te referi la bomba aia de crisma facuta in casa de pe colt? |
pana la urma unde se mai mananca o pizza buna in Barlad?:what:
|
aiwa,langa ''sageata'' ,pe stanga (in dreapta sunt 2 tzatze:) )
|
Aaa poi asa spune omule ca vis-a-vis = in fatza peste drum !
Nu stiu nu am incercat banuiesc ca ori era prea tarziu cind am trecut pe acolo...ori duminica cind am trecut prin zona..nu se lucra la ora aia |
super cool, parca si aud la radio:"s-a deschis o pizzaria noua in orasul tau, va asteptam langa ca sunt covrigii marfa"
|
nu vreau sa fiu rautacios ... :) dar sincer in discutia asta despre mancare chiar nu are ce cauta uni intre farfui si aiwa ... se potriveste de parca nu'i :)) ... sper sa nu inceapa discutiile alea gandite de "unii" ore intregi si sa fiu iar nevoit sa nu le bag in seama... gluuuumeeeesc ! (si totusi il invit pe djlyon sa-si spuna si el parerea) :)
|
hocus,tu traiesti prea intens virtualul:)
|
Se mai haleste undeva o pizza buna in oras? Ca as vrea sa mai experimentez si ceva mai bun decat MAX PIZZA! Sau mai bine sa nu incerc? :P
|
10 x ... foarte buna !
|
Dar ceva de "sezon" sa spun asa se gaseste pe undeva? Si ma refer aici la ceva gindit si cu gust....nu o pizza in care se arunca niste legume din punga cu "legume congelate pentru ciorbe" cum am primit undeva cind am cerut o piiza vegetala!
|
VEGETALA superdelicioasa la Pizzeria Stadion (ieri am testat-o)
|
Apropos de pizza....la premier pe terasa...daca va place o lipie plina de faina si pahare aduse in mana si nu pe tava....bleah!
|
Mmmm ...va recomand CASA VECHE !! Daca nu schimba reteta si servirea in scurt timp va depasi pizzerii cu state vechi!
In afara de mancare si servire mi-a placut ca poti merge in sfarsit intr-un local si sa pleci de acolo fara sa te grabesti acasa sa faci baie sa scapi de mirosul de tigara! Bravo lor pt initiativa! |
Testat si recomandat!
Pizza casei la Galmondo! |
All times are GMT +3. The time now is 09:20. |