Bârlad Online Forum

Bârlad Online Forum (http://forum.b-o.ro/index.php)
-   TC-NET (http://forum.b-o.ro/forumdisplay.php?f=12)
-   -   serviciile lu mos peste (http://forum.b-o.ro/showthread.php?t=3597)

AIWA 07-25-2008 18:30

Da HOCUS aici da am vazut e valabil ce spui...la munca am bagat ieri cablul de la "noua retea" si se misca un pic mai bine! Azi am verificat ceva de acolo la buc la un server unde am nevoie si..am sesizat ca nu mai se intimpla acel fenomen de lesin...merge constant! Cum mergea cind eram direct cu FO in media convertor!
Deci da e un pas vizibil catre mai bine!

Incidentul de mai sus...e acasa...unde nu stiu daca am fost trecut sau nu pe noua retea...insa sint momente cind tuna ninge ploua si totul e ok....si momente cind...am mai mult nevoie dar...undeva in acest lant un echipament cedeaza..si HOP am "beculetul aprins in spate la PC" ....am si "doua monitoare" ...nu am "un X pe ecran" dar...NU MERGE....pur si simplu se opreste undeva!
Dzeu stie unde si sper sa fie cat mai rapid descoperita bubitza!

AIWA 08-19-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by MAYDAY (Post 18579)
............. Cei de la Airbites au, cred, cel putin 150 de sesizari in cele 9 luni de contract din partea abonatului. Dar ce folos? La OPC n-a apelat dar o sa-i sugerez asta.

Pai nu ar fi rau ...uite aici ceva interesant!

Desi nu am internet de 21 de zile cand am reclamat , mi s-a raspuns ” da-l ba in…mea” !

Poate pateste la fel!
:D

AIWA 08-19-2008 21:02

Acum ceva serios de intrebat....ce are domle reteaua de ... moare imediat cum ploua?
Ieri am inteles a fost plesnit un media convertor si s-a inlocuit apoi spre sera la a 2 ploaie...a murit iar :( si si-a revenit iar dupa?
E ceva clasic ...adica va ramane forever in reta PLOUA NINGE BATE VINTU...moare netul? Sau doar o intimplare nefericita pina se termina cu noua retea?

cipD 08-19-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by vierme (Post 18676)
Incumetam-as la un pariu! :ass:

bis bis bis ... bis :no:

AIWA 08-21-2008 23:52

1 Attachment(s)
azi nu a plouat
azi nu a batut vantu
azi a fost net ...pic pic pic

MAYDAY 08-22-2008 13:56

:) Sa avem rabdare. Recent au anuntat intr-o conferinta de presa ca vor investi 1 milion de euro in reteaua din Barlad. :) Si mai ziceau ceva de televiziune digitala...:)

next 08-23-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by AIWA (Post 19054)
azi nu a plouat
azi nu a batut vantu
azi a fost net ...pic pic pic

din cauza caniculei? la mine la fel...

Quote:

Originally Posted by MAYDAY (Post 19055)
:) Sa avem rabdare. Recent au anuntat intr-o conferinta de presa ca vor investi 1 milion de euro in reteaua din Barlad. :) Si mai ziceau ceva de televiziune digitala...:)

mai are rost la cati clienti mai sunt?

thethis 08-23-2008 20:38

Sunt mandru ca providerul meu de net investeste 1 milion de euro in IP-TV , semnal HD , cai verzi tridimensionali pe pereti , dar parca as fi si mai mandru daca ar merge netul ceva mai bine ca melcul , asa cum se intampla de cateva zile...

AIWA 08-24-2008 14:59

NU E DIN CAUZA CANICULEI!!!!
Incetam cu acest motiv...intrucat azi e canicula si merge impecabil!

Problema e la echipamente banuiesc (mai trebuie si ele schimbate) si la seriozitatea cu care se intervine!
Si cind spun asta ma refer ca e hilar saraportezi mereu un defect si mereu si mereu sa fie acelasi switch defect!

AIWA 08-24-2008 21:25

vine furtuna vad....oare moare sau nu netul!?
se mai racoreste un pic....pamintul....dar si.....noi ...ca parca parca....ramanem fara...:(

AIWA 09-03-2008 23:28

Multumesc lui Dzeu dar merge impecabil ...jos palaria!
cind e bine...e bine de ce sa fim carcotasi?



thethis
Batrine...probleme sint si la case mai mari...vezi RDS&RCS ce mai au un pic si sint alungati din IASI datorita reclamatiilor NEsolutionate! Asta nu inseamna ca daca netul nu merge ok din cauza unor echipamente sau a NESERIOZITATII celui ce livreaza curent electric :( (stim cat de serios e respectivul prestator!) nu ar trebui sa se investeasca in retea!
E un pas in fatza! Bun sau rau...vom vedea!
Pe mine ma bucura cind o firma investeste in acest oras....denota ca avem potential si sintem seriosi! Crezi ca e cumva cineva timpit acolo sus sa arunce cu o suma de asta daca nu s-ar baza pe ceva solid la baza?

AIWA 09-16-2008 09:01

Aloooo...iar a plouat:( ufff cind se trece pe noua retea in zona garii?

DjNEAGA 09-18-2008 16:46

AIWA ai imbatranit si ai inceput sa vb singurel .... :rulz: nush ce sa intamplat la Iasi da cu siguranta la Barlad RCS-RDS nu va disparea pentru ca au din ce in ce mai multi clienti, sincer sa fiu nu stiu de ce se plang uni de serviciile RDS cred ca au uitat cand erau la TC-NET si pica din 2 in 2 zile netu, eu unu zic ms ca am scapat de tc si am 2 ani aproape de cand sunt pe RDS si in astea 2 ani o singura data am sunat la ei si in cateva ore sa rezolvat, viteza e buna totu e bun si ce`i de pe RDS sunt fericiti, e ca se mai gaseste cate unu sa le pupe sub coada celor de la Airbites nu vad ce e asa interesant la ei: TELEVIZIUNE, NET DE 100 DE ORI MAI BUN si TELEFON MOCA cu cate 1000 de min cine nu doreste si asta numai la RDS. :naughty::D:D

ticabd 09-18-2008 17:02

Quote:

Originally Posted by DjNEAGA (Post 19185)
AIWA ai imbatranit si ai inceput sa vb singurel .... :rulz: nush ce sa intamplat la Iasi da cu siguranta la Barlad RCS-RDS nu va disparea pentru ca au din ce in ce mai multi clienti, sincer sa fiu nu stiu de ce se plang uni de serviciile RDS cred ca au uitat cand erau la TC-NET si pica din 2 in 2 zile netu, eu unu zic ms ca am scapat de tc si am 2 ani aproape de cand sunt pe RDS si in astea 2 ani o singura data am sunat la ei si in cateva ore sa rezolvat, viteza e buna totu e bun si ce`i de pe RDS sunt fericiti, e ca se mai gaseste cate unu sa le pupe sub coada celor de la Airbites nu vad ce e asa interesant la ei: TELEVIZIUNE, NET DE 100 DE ORI MAI BUN si TELEFON MOCA cu cate 1000 de min cine nu doreste si asta numai la RDS. :naughty::D:D

Eu sunt client Airbites si nu pup pe nimeni de acolo sub coada.Asa ca ai grija cam ce si cum vorbesti
Si ca sa nu crezi ca sunt carcotas: am si RDS atat internet cat si cablu si telefonie

djlyon 09-18-2008 18:42

RDS nu exceleaza la calitatea semnalului TV, iar la unele posturi chiar lasa de dorit, so...
Iar pe langa ticabd eu mai am net si de la vodafone.

DjNEAGA 09-18-2008 19:37

Quote:

Originally Posted by ticabd (Post 19186)
Eu sunt client Airbites si nu pup pe nimeni de acolo sub coada.Asa ca ai grija cam ce si cum vorbesti
Si ca sa nu crezi ca sunt carcotas: am si RDS atat internet cat si cablu si telefonie




Daca te uitit mai atent nu am dat nume, 2 am zis ca se mai GASESTE CATE 1 .. ce nu a fost clar .. cand vezi numele tau atunci sa tipi cat poti.

Lyon

djlyon RDS nu exceleaza la calitatea semnalului TV, iar la unele posturi chiar lasa de dorit, so...
Iar pe langa ticabd eu mai am net si de la vodafone.

nu stiu cum se vede la voi la mine e totul ok deci nu am ce sa le reprosez doar poate ca sunt zile in care tre sa te trezesti dimineatza sa stai sa platesti, daca ar mai fi inca un sediu sau 2 ar fi excelent .. de netu la voda nu am ce sa comentez pentru ca nu am incercat.

ticabd 09-18-2008 19:41

Pana acum am stat departe de balacareala, dar cred ca este destul. De servicii proaste, de servicii bune avem parte de la toate companiile de utilitati indiferent ca livreaza gaz, curent telefonie sau internet.Astea sunt si nu se schimba cand se trezeste vreo unul .Dar ca sa vad cum o firma mica a reusit sa ofere clientilor un serviciu de internetplecand de l o banda infima si pana la a oferi trafic de mega si sa vad oameni car asa cum au spus acum doi ani beneficiau de serviciile astea ptr ca erau cele mai bune la vremea aia iar acum se grabesc sa puna etichete si sa arunce cu zoaie in stanga si in dreapta mi se pare cam deplasat.
Si spun asta mai ales dupa ce s-au facut investitii si s-a remediat o portiune de retea care nu a mai picat absolut deloc(comparabil cu RDS).
Din cate stiu (sursa sigura) se va reface in cateva luni si restul retelei plus o extindere.
Ca sa nu mai zic ca serverul pe care este host-at prezentul forum e in reteaua Airbites deoarece de reteaua RDS nu te poti apropia.Vi se pare ca e intrnetul bun la RDS sau de fapt marea majoritate confunda cu reteaua LAN care este la nivel national
Si apropo....stiti cat costa o conexiune la RDS pe persoana juridica si cum decurge "service-ul" la retea?
Inainte de a posta ar fi bine sa va interesati!

ticabd 09-19-2008 15:29

Vad ca toata lumea face valva de internet.
Dar adevaratele probleme nu pleaca de la internet indiferent cine il furnizeaza ci de la E-on si chiar nu vad nici o miscare macar de 10 % din problemele pe care la face curentul.

@DJ Neaga : eu nu tip...vorbesc in cunostinta de cauza! Ai stat pe langa forum si a trebuit un prieten sa intervina sa ai acces aici.Poate il pastrezi poate il pierzi..depinde doar de tine

AIWA 10-06-2008 10:06

Draga Airbites....stiu...iesi a plouat si ...nu am avut net toata ziua...insa astazi ...ar trebui sa revina!
ce spui...trimitzi echipa sa bage un restart?

DarknedSoul 10-07-2008 00:53

cert in zona mea de cand a pus alimentarea sa fie la cineva nu aia de pe stalp nu mai pica internetu.........sau posibil sa fi reparat defectiunile....


All times are GMT +3. The time now is 13:58.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

Page generated in 0.03008 seconds with 9 queries [Server Loads: 0.33 0.43 : 0.46]