![]() |
Olanda - Romania (24-03-2007 21:30:00)
Mult asteptatul meci OLANDA - ROMANIA: :eek:
Quote:
Si cum mai toata lumea se pricepe la fotbal, politica si bla bla ... astept cat mai multe post-uri din partea voastra in legatura cu meciul ce va urma, pareri in privinta celor convocati cat si eventuale pronosticuri ... si cat atzi fi tentatzi sa pariatzi pe o echipa sau pe alta + motive . :D :haha: === ROOO-MANIA === :haha: scoatetzi berea si postatzi ... mai e un picutz si incepe meciul ... |
daca scot berea de pe data de 12 meciul cine il mai vede pe 24 ?
Eu zic un egal in cel mai fericit caz ptr noi ... daca nu ne ard cu 2-0 (scorul obisnuit) |
Luam B A T A I E ! ! ! nu ca vreau eu..ci ca asa o sa fie :D..si..eu in locul lu`Chivu as fi stat acasa sa`mi fac manichiura..decat sa ma duc sa joc ..pt ca probabilitatea sa mai primeasca vreun cot in fatza este fff mare..
Presupun ca o sa fie 2-1 pt Olanda :D |
3-0 pentru Nederlanden (Olanda)
Marcatori: Dirk Kuyt , Raphael van der Vaart si Ruud van Nistelrooy Dak nu va juca van der Vaart nu-i nimic da van Nistelrooy 2 goluri :D Chiar daca am batut Spania cu 1-0 in deplasare, a fost totushi un amical. Nu avem mari sanse in fata Olandei decat daca Mutu o sa joace bine si Dica o sa prinda o zi mare ca'n meciul de la echipa de club cu Dynam Kyyv. |
romania-olanda: 2-1
''zambetul apartine celui ce stie sa viseze lucruri imposibile''-uni de la UniDesign:) |
:hmm: :hmm: :hmm: in mod deosebit de surprinzator... olanda ne-a scutit de cele 2 sau 3 goluri de rigoare.
Totusi... nu cred ca ar fi o idee buna sa se califice Romānia la euro :headbang: ca ne facem de rās nu de alta. |
All times are GMT +3. The time now is 01:18. |