Bārlad Online Forum

Bārlad Online Forum (http://forum.b-o.ro/index.php)
-   Rex Net (http://forum.b-o.ro/forumdisplay.php?f=14)
-   -   www.rexnet.ro - la voi merge? (http://forum.b-o.ro/showthread.php?t=59)

djlyon 08-08-2005 20:10

www.rexnet.ro - la voi merge?
 
La mine nu se incarca deloc www.rexnet.ro de cel putin 2 saptamani - la voi merge?

katja 08-08-2005 21:00

nope...da sa se incarce si apoi apare autosearch.......

wxdj 08-08-2005 21:29

nici la mine nu merge

dadosh 08-08-2005 22:22

de vreo cateva luni nu merge...(eu sunt in reteaua tcnet)
pacat.... ca aveau si ei un forum acolo...

ombladon 08-08-2005 22:25

Nu merge nici la mine situl rexnet ...si nu`s abonat la nici un provider din barlad - romania !

w`t`f` 08-09-2005 17:17

Hmmm .. la mine tocmai merge, oare de ce? Pt ca majoritatea din voi sunteti TC-Net, hmm .. nu imi dau seama. Sa va povestesc ce e pe site acolo ? :)

djlyon 08-09-2005 17:27

Nici la amicii mei din US, UK, Canada nu se incarca.
O fi site de intranet :)

Omu 08-09-2005 20:03

Quote:

Originally Posted by w`t`f`
Hmmm .. la mine tocmai merge, oare de ce? Pt ca majoritatea din voi sunteti TC-Net, hmm .. nu imi dau seama. Sa va povestesc ce e pe site acolo ? :)

Sint la AIWA la munca si uite chiar a facut proba! NU merge nici de pe Spectral :(

w`t`f` 08-10-2005 02:08

Din nou, de pe alt provider va spun ca merge .. inseamna ca problema e in alta parte ..

djlyon 08-10-2005 07:59

LOL - Da Refresh/Reload si citeste ce s-a scris mai sus :)

w`t`f` 08-10-2005 09:32

Hmmm, culmea iarasi merge si tin sa sa va spun ca nu sunt pe niciunul din providerii de internet din barlad, djlyon poate sa confirme asta.

djlyon 08-10-2005 10:01

Ne cunoastem? La mine tot nu incarca nimic.

Cristi 08-10-2005 14:02

Quote:

Originally Posted by w`t`f`
Hmmm, culmea iarasi merge si tin sa sa va spun ca nu sunt pe niciunul din providerii de internet din barlad, djlyon poate sa confirme asta.

eu zic ca ai pila acolo si te lasa doar e tine din afara :D

djlyon 08-10-2005 14:06

Ca la romani.. :p

w`t`f` 08-10-2005 19:50

:)))))))))))))))))))
Iarasi merge si nu e nici o bataie de joc. DjLyon .. uita`te te rog la adresele de pe care am intrat, trei adrese diferite de la trei provideri diferiti, si spune ca asa este.

djlyon 08-10-2005 20:01

Imi este fix zero ca la tine merge, dar in restul lumii - nu.
Din toti pe care i-am intrebat, doar la cineva din reteaua Rex a mers.
Poti sa postezi si pana maine ca "merge", numai sa nu faci flood cu posturi :)

w`t`f` 08-10-2005 20:14

Vreau doar sa deslushim misterul care acopera site`ul rexnet. aaa .. si apropo .. mai merge si pagina cu clienti care e publica .. dar pe aia nu v-o spun ... aveti nevoie de ceva telefoane de pe acolo ? :)

twisted 08-11-2005 04:02

re
 
si totusi eu nu gasesc pajina aia cu clienti despre care tot ziceti voi ca e publica, ca printr-o mica inginerie merge si la mine site-ul si forumul care sincer e cam varza ... :D

later edit:

my bad found it tot cu o mica inginerie... yap mda dom'le este clienti si la ei... nu se compara dar totusi este...

mdaaa si nici nu poti sa afli o gramada de chestii din pagina aia... :P mai mult sau mai putin folositoare :P

w`t`f` 08-12-2005 01:08

Si cati clienti sunt pana la urma la Rex`Net ? :D .. vezi ca e un tabel numerotat :)

Hmm ... si inca ceva ce ma mira ... eu nu am vazut nici un client Rex-Net postand pe forumul asta. Oare ce se intampla domule administrator ? Sunt banate ip`urile Rex-Net`ului sau le`ai pus deny ?

djlyon 08-12-2005 08:23

Ce gandire e asta?! Nici gand, nu este nici un filtru la noi. Noi vrem sa intre cat mai multi aici!
Dar te-ai gandit ca poate este filtru la Rex, asa cum a mai fost mai demult? :)

Interesant ar fi cum iti dai tu seama daca un user oarecare este sau nu client Rex Net :)


All times are GMT +3. The time now is 23:11.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Page generated in 0.03272 seconds with 9 queries [Server Loads: 0.16 0.27 : 0.30]