Bārlad Online Forum

Bārlad Online Forum (http://forum.b-o.ro/index.php)
-   Hardware (http://forum.b-o.ro/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Test 3d DOAR pt. procesor (http://forum.b-o.ro/showthread.php?t=867)

andrei80 01-18-2006 19:15

Test 3d DOAR pt. procesor
 
1 Attachment(s)
rulati pe default pt comparatie,puneti ss si specificatiile sis(doar proc,mb,memorie conteaza)
Link:
http://www.realstorm.de/realstorm/da..._Bench2004.exe
Rez meu: 2276
sistemul in semnatura

Edit: Link metropolitan http://download.barlad-online.ro/dow...e=pro&pro=2068

dadosh 01-18-2006 22:24

1 Attachment(s)
uite un test aici duron, 700Mhz, 512 Mb SDRAM, geforce 256
aa.si am obtinut 536 de puncte

andrei80 01-19-2006 00:23

la mai mare :)

dadosh 01-19-2006 22:34

1 Attachment(s)
aici cu celalalt sistem..am obtinut 1350 de puncte
AMD XP la 1500+ , 512 DDRAM Kingmax, 120 HDD seagate cu 8Mb buffer, geforce 6600 cu 128 Mb...

Oreste 01-21-2006 07:45

1 Attachment(s)
sempron 3100+, 512 ddram kingmax

scor : 2429

ticabd 01-23-2006 06:19

1 Attachment(s)
P4 3Ghz , 1gb ram 2628 pct

BlackIce 01-23-2006 20:50

1 Attachment(s)
P4 2.6C , 1 G GEIL (2.5 , 2 , 3 , 5) D.C. MSI 865 PE , Pat activat pe FAST si CoreCell pe sergent = 3052 pct

Butonul de ADD to DATABASE nu se vede apasat la toti , de ce oare ?? Ascundeti ceva ?? :what: si nr. de FPS-uri (average) de jos trebuie sa corecpunda cu cel de sus din reference system :p , nu de alta da ma gandesc la......da nu mai zic :D (Nu la toti , repet)

andrei80 01-23-2006 21:25

hmm...ti-a iesit mai bine ca lui ticabd...funny
Ca totusi 2600<3000 dupa matematica mea
Si ceva nu-i in reula la ticabd...are fps mediu 4 si ceva si mai multe pcte ca mine?(peste 15 fps eu)

ticabd 01-24-2006 17:07

Quote:

Originally Posted by andreibalaban@yahoo.com
hmm...ti-a iesit mai bine ca lui ticabd...funny
Ca totusi 2600<3000 dupa matematica mea
Si ceva nu-i in reula la ticabd...are fps mediu 4 si ceva si mai multe pcte ca mine?(peste 15 fps eu)

Probabil nr mai mare de fps-uri se datoreaza placii video care este peste a mea.Iar plusul meu s-a manifestat probabil din cauza diferentei de frecv a proc-ului
Am uitat sa mentionez 1 gb ram Corsair CL2 ,dual channel

andrei80 01-24-2006 21:50

faza-i ca eu am placa video cu mult peste a lui si nu m-a ajutat.Cum ziceam...funny

andrei80 01-25-2006 01:17

2 Attachment(s)
Nu cumva ai facut cum am facut si eu aici? Ai scos cele 3 efecte enabled by default(antialias,shadows si reflections). Uite un rezultat cu un A64 3700+ la 2,5Ghz cu ele scoase si cu ele nescoase ;)

BlackIce 01-25-2006 20:01

Quote:

Originally Posted by andrei80
rulati pe default pt comparatie,puneti ss si specificatiile sis(doar proc,mb,memorie conteaza)
[/url]

Nu am scos nik man. Iata ce ai scris mai sus , hotaraste-te , conteaza sau nu placa video si mai lasa testele altora , afiseaza-le pe ale tale:confused: In cazul asta specificam placa video!!! nu ??

Vad ca nici somnul nu te mai ia de postezi la ora aia :D Nu te mai consuma ca oricum nu iesi in fata mea (cu sistemul din semnatura ta , binenteles)

BlackIce 01-25-2006 20:43

Apropo , te ingrijoreaza rezultatul meu , da nu te uiti ca tea luat si sempronul lui oreste ?? Un sempron mai bun ca un barton !!! As crapa de rusine , pe bune:D

andrei80 01-26-2006 01:48

E sempron pe 754 adik A64 castrat ;)
Tot imi porti pica pt ca ti-a dat mai prost in superpi procu tau cu HT si toate alea? :D

Oreste 01-26-2006 09:35

Eu nu inteleg de ce te oftici in halul asta.
Incearca sa mai scapi de themele alea de copchii cu alien and stuff, sa mai scoti unele prostii din bara, chestii care nu iti trebuie si dupa aia sa faci un test.

P.S. Cu A64 castrat al meu imi fac treaba, si nu ma intereseaza sa scot puncte in programe sau sa ma joc

andrei80 01-26-2006 13:06

Eu am scapat de teme,testul cu A64 e de la ala care m-a convins sa le incerc :p
E o rivalitate veche intre noi,ne mai pierdem si noi vremea contrandu-ne :haha:
PS. eu am laudat sempronu cand am zis ca e A64 castrat.

BlackIce 01-26-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by andrei80
Tot imi porti pica pt ca ti-a dat mai prost in superpi procu tau cu HT si toate alea? :D

Ce treaba are superpi-ul ala nu shtiu , eu l-am facut fara o.c. pe cand tu ai rupt procu in doua sa obtii rezultatul ala , cati ani ai andrei ? Dupa cum te comporti nu cred ca ai mai mult de ....14:D
Sa nu spui ca 80 vine de la anul nasterii ca nu cred iar daca e asa inseamna ca nu esti intzarcat nici acu' =))

Sper ca nu te superi:D

farfui 01-26-2006 20:31

Doamne, ma rog sa nu nimeriti in acelasi lift vreodata si sa cada curentul.


P.S.
... sau macar sa fie o camera de supraveghere in liftul ala .

BlackIce 01-26-2006 20:34

So crezi tuuuu , suntem cei mai buni prieteni , voi nu vreti spectacol?? O sa va punem sa scoateti bilete daca comentati , nu andrei ?? :D = :D = :D

dadosh 01-26-2006 21:28

da-mi si mie un bilet....
acum ca am bilet pot sa comentez?.....intrati odata in liftul ala...si apropo....eu am cele mai slabe sisteme din toti cei care au postat si nu ma oftic, nu ma cert...si sunt chiar mandru de sistemele mele.. (eu le-am facut acu' 6 si respectiv 4 ani)


All times are GMT +3. The time now is 09:40.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Page generated in 0.02907 seconds with 9 queries [Server Loads: 0.31 0.30 : 0.32]