Home > Bârlad > Evenimente locale - 2025
Vot turul II alegeri prezidențiale 2025. 18 Mai 2025
29 fotografii, 2.347 vizualizări

Ana-Maria Vintilă, preşedinte USR Bârlad - 10.45
Adrian Solomon, deputat PSD - 10.15
Dumitru Boroş, primar - 10.00
Mihai Botez, deputat USR - 08.00
Ana-Maria Vintilă, preşedinte USR Bârlad - 10.45
"A fost un vot dat uşor pentru o Românie pro-europeană şi modernă. Am votat un om onest care ştie să unească, nu să dezbine."
^
Adrian Solomon, deputat PSD - 10.15
"Am votat cu gândul că istoria nu face paşi înapoi. Cei care vor să ne întoarcă în ceauşism ar trebui să se ducă ei în istorie să rămână acolo. Mergem înainte pe drumul european, bun, rău, este cel mai sigur şi cel mai corect pentru naţiunea română."
^
Dumitru Boroş, primar - 10.00
"Am votat pentru o Românie europeană, am votat pentru echilibru, am votat pentru o Românie prosperă, am votat cu gândul la copiii şi la nepoţii noştri. Ştiu importanţa votului, îi îndemn pe bârlădeni să iasă la vot. Am câştigat acest vot liber cu mari sacrificii şi e păcat să nu-l valorificăm. Gândul meu este la viitor."
^
Mihai Botez, deputat USR - 08.00
"Am votat astăzi pentru un viitor în care să avem încredere unii în alţii şi uniţi să mergem înainte pe drumul european. Am votat astăzi pentru ca un şarlatan să nu poată să facă marketing chiar cu toată România. Am votat împotriva huliganismului, a aroganţei şi a discursului vulgar dus la extrem. Unica noastră opţiune de viiitor este să nu ne întoarcem înapoi la dictatură, la sărăcie şi la întuneric. Votul tău contează enorm pentru viitorul tău! Haideţi la vot. Împreună vom reuşi!"