PDA

View Full Version : Presa locala


alro05
01-30-2006, 08:54
De ce nu-i posibil sa se comenteze articolele aparute in presa locala?:what: Trebuie sa fim de acord cu tot ce se scrie acolo, chiar dacase observa ca ele au o anumita orientare? Uite eu nu pot fi de acord cu articolul privitor la obligativitatea ocolirii centrului de catre mijloacele de transport persoane care asigura legatura cu localitatile(comunele) limitrofe. Dupa alesii locali, pe care regret ca i-am ales, era important sa acorde privilegii unui singur transportator si culmea sa impuna un tarif cu peste 40% mai ridicat decat cel anterior. Au avut grija sa sacrifice contribuabilul pentru acest agent care acum face profituri uriase in detrimentul nostru al celor multi. Si ca si cum n-ar fi suficient acum trece la masuri drastice impotriva concurentei care nu-si poate permite sa solicite 1 Ron pentru un transport local din moment ce ptr aceasta suma el transporta calatorii pana la Simila. Si vi se pare normal ca pentru un calator din zona spital sa i se solicite sa foloseasca si transportul Unistil pana la cea mai apropiata statie comuna? Si doar traseul acestei firme incriminate in articol este de 2-3 ori mai lung decat al Unistil, iar tariful este mai convenabil. Si abonamentele sunt mai convenabile. Tariful unui abonament la acest agent costa 22 Ron(220000 lei vechi) iar la Unistil 38 Ron(380000 lei vechi) deci 57.8%. Sa incercam sa promovam economia de piata pentru ca e anormal ca intr-un oras cu atata de multa saracie sa permitem diversilor agenti sa profite de ignoranta noastra. Mai mult sa solicitam alesilor locali explicatii pentru o astfel de hotarare si chiar anularea ei. Astept opinii !

djlyon
01-30-2006, 09:21
Vom lua in considerare si aceasta posibilitate, insa lucrul acesta nu a existat de la inceput in intelegerea noastra cu Adevarul si MediaTV (ex-TLV) asa ca nu-l putem adauga peste noapte.

Insa daca doriti sa comentati un articol de pe prima pagina, nu trebuie decat sa deschideti un topic pe forum in care dati copy & paste la acel articol plus un link dedesubt si comentati acolo. S-a mai facut asa. E simplu :)

Chiar daca vom adauga pe viitor comentarii la articole, ele tot pe forum vor fi gazduite.

farfui
01-30-2006, 09:23
alro05, sunt de acord cu tine.....ca sa nu mai vorbim ca orarele afisate in statie sunt puse la misto, se sta cam 15-20 minute in frig.

... ca sa nu mai vorbesc ca din "nu stiu cate" autobuze care circulau imediat dupa licitatie, au ramas vreo 3-4 cred. Ala clasic pe care scrie sus "Extrafahrt", unu pe care "scrie S.C.UNISTIL SRL" si inca vreo 2.

in orice oras normal, pe autobuz , in caseta aia luminoasa scrie traseul si nu firma care detine vehiculul.

Asa ca propun sa se scrie UNISTIL si sus, pe acoperisul autobuzului, exact ca la masinile de politie americane.

P.S.
avand in vedere ca sunt niste vechituri reciclate,nu am zis nimic de poluare, inca.

AIWA
01-30-2006, 09:52
De ce nu-i posibil sa se comenteze articolele aparute in presa locala?:what: ................Astept opinii !
Din pacate aici daca aduci o critica mai devreme sau mai tarziu esti surprins ca este offtopic si se arunca la lada de gunoi! Exista CENZURA!! Ala ce da banul ala are dreptate..de aia nu potzi comenta ! Auzi sa comentam pe forum:(
DjLyon ...ca tot faci matale revista presei ...aplica principiul democratic de la www.expres.ro ...la fiecare articol scris acolo ai voie sa comentezi! Stiu ca esti capabil sa o faci pe site...conteaza numai sa vrei!

djlyon
01-30-2006, 10:55
Aici nu am vazut critici care sa nu devieze RAU, dar rau de tot, in off-topic.
Arata-mi un topic in care se critica la subiect si care a fost mutat la off-topic.
Tu confunzi bine de tot critica cu off-topic-ul.
Idem si pentru cenzura - incep sa cred ca nici nu stii ce e aia. Probabil pentru tine inseamna sa muti ceva la off-topic. Interesant :)

DjLyon ...ca tot faci matale revista presei ...aplica principiul democratic de la www.expres.ro ...la fiecare articol scris acolo ai voie sa comentezi!
Si cine ti-a interzis aici sa comentezi? Poti comentezi pe site-ul ziarului, care nu are forum, sau poti comenta aici, pe forum.

Stiu ca esti capabil sa o faci pe site...conteaza numai sa vrei!
Aici nu discutam despre ce sunt eu capabil sa fac sau nu; aici e vorba de ceea ce trebuie facut, si mai ales cum.
Ca sa poti comenta pe site ar trebui sa fac un sistem de mini-forum, cu nume si parola, etc. Insa niciodata nu voi face comentarii pe site cand avem forum.
Comentarii si pe site, si pe forum - ar insemna sa ne impartim eforturile in mai multe directii, in loc sa le concentram asupra unui singur loc.

De ce nu faci cum a facut Oreste? A creat repede si fara galagie un topic - http://forum.barlad-online.ro/showthread.php?t=738 - cu articolul de pe prima pagina , si se discuta acolo frumos.

AIWA
01-31-2006, 14:50
Bine ma...esti nascut in anul pisicii!

djlyon
01-31-2006, 15:19
Te implici prea mult :)

wxdj
02-02-2006, 03:31
v-am spus eu voua !!,e bun tipul ,,dar merge blat :)