PDA

View Full Version : Incotro the best barlad-online.ro ,,mai nou b-o.ro ?


wxdj
08-26-2009, 23:22
Daca noul administrator admite shi critica ,atunci incotro acest site 'orasenesc",,vad ca mai avem putzin shi e doar o pagina ,,adika prima ,,shi aia gen cancan,pe download ,,update din octombrie nu shtiu care an ,,pe forum mai vad cate un guest,restul link-urilor directoare nici nu-shi mai au rostul .nu am nici un resentiment fata de acest site in acest moment ,doar ca pentru rezultate bune trebe "scuturat bradutzul de craciun ca sa cada bomboanele dulci",,apropo felicitari pentru relatia extraordinara cu politia ,spotul de pe kissfm e facut impreuna ?.Si nu vorbesc pe de rost din locul 800 deja e spre 1300.La mai multe zerouri,in cazul asta .

ThaZul
08-27-2009, 11:31
Ce mai mare problema a site-ului/forumului (ca si cea a oamenilor din bd), cred eu, este ca nu are un "target". Pe de alta parte, daca s-ar umbla un pic la unele "probleme", poate ar avea mai multi utilizatori:
- Sistemul de inscriere e greoi (sms+aprobare manuala, etc).
- Introduse alte categorii de topic-uri si organizate mai bine/logic, cele existente.
- Trebuie updatata functionabilitatea forumului. E greoi in folosire. Introdus un sistem nou dupa modele functionale dovedite(dupa metoda - "uite-te la vecinu in curte" :) )

Cu toate astea i-mi dau seama ca e greu pentru un site non-profit (este non -profit, nu?) sa evolueze, de acea recomand sponsorizarile si publicitatea.
Intradevar acesta este un forum pe care nu se intampla nimic. Nimeni nu spune nimic, nimeni nu comenteaza, se uita si pleaca. Esenta unui forum este de a invata lucruri noi si de a impartasi lucrurile invatate, cu ceilanti. "Change We Need" -Yoda said. :naughty:
P.S. Pentru download exista Odc. Nu cred ca asta e solutia.

ThaZul
08-27-2009, 11:38
Al doile post este editat deoarece, nu stiu cum, "am reusit" sa postez de doua ori acelasi mesaj. (vorbeam despre functionabilitate si usurinta in utilizare...)

wxdj
08-27-2009, 18:32
pfuai cum ,,a citit cineva mesajul meu pe forum ,,deci exista inca un user aici ?huh ,kalumea

AIWA
09-05-2009, 12:53
......................

Cu toate astea i-mi dau seama ca e greu pentru un site non-profit (este non -profit, nu?) sa evolueze, de acea recomand sponsorizarile si publicitatea...................................... ...............................

P.S. Pentru download exista Odc. Nu cred ca asta e solutia.

01. Chiar crezi ca e NONprofit? Sau tu te referi doar la forum? Asta e doar o mica parte din el!

02. Pentru download exista softuri free!

AIWA
09-05-2009, 12:55
pfuai cum ,,a citit cineva mesajul meu pe forum ,,deci exista inca un user aici ?huh ,kalumea

De ce esti rau?
Metoda de inscriere e usoara insa atita timp cat din ce am inteles totul se face apoi manual si exista un singur om ce da OK sa devii membru..e de inteles ca useri noi apar mai greu!