PDA

View Full Version : 666 prezent in noile pasapoarte,buletine si permise auto


jean
01-19-2009, 18:34
Din Ianuarie 2009 a început, cu o grabă suspectă, eliberarea de paşapoarte şi permise de conducere cu cip RFID, fără ca cineva din România să cunoască în detaliu datele stocate pe cip, cip care contine detalii personale biometrice precum si alte date, ca si a codului de bare care poarta reprezentarea numarului 666, considerate acte premergatoare pecetluirii cu semnul Fiarei, conform profetiei.

Sa incepem prin cercetarea Scripturii. Cartea Apocalipsei Sfantului Ioan, capitolul 13, ne spune: catre ultimele zile ale omenirii se va ridica o Fiara care va stapani:
"... peste toata semintia si poporul si limba si neamul. Si i se vor inchina ei toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului celui junghiat. (Apoc. 13:8)".
Citim apoi mai departe:
"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este 666. ". (Mircea Vlad,Apocalipsa 13,http://www.razboiulnevazut.org/carte.php?id=97)

mai multe detalii pentru intelegerea fenomenului la:http://www.razboiulnevazut.org/carte.php?id=97

pe site-ul http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/in-completarea-apelului-parintelui.html gasim:

Din Ianuarie 2009 a început, cu o grabă suspectă, eliberarea de paşapoarte şi permise de conducere cu cip RFID, fără ca cineva din România să cunoască în detaliu datele stocate pe cip. Ni s-a spus doar, fără a putea verifica în vreun fel, că vor fi stocate datele personale, imaginea feţei şi a două amprente digitale. Dacă amprentarea unora dintre cetăţenii români din Italia ne-a umplut de indignare pe toţi, la doar cîteva luni după această idee care nu s-a pus în practică nu a fost nici o reacţie din partea nimănui la ideea amprentării obligatorii a celor ce vor să-şi facă acum paşaport sau carnet de conducere.
Putem spune fără să greşim că primirea actelor electronice înseamnă şi nevrînd asocierea numărului 666 cu datele de identitate personală, cu numele propriu şi cu fotografia personală, cu alte cuvinte cu chipul lui Dumnezeu, călcînd cuvîntul Sfîntului Pavel: Au nu ştiţi că trupul vostru este lăcaş Duhului Sfînt ce locuieşte întru voi, pe care îl aveţi de la Dumnezeu, şi nu sînteţi ai voştri? Că sînteţi cumpăraţi cu preţ. Proslăviţi dar pe Dumnezeu în trupul vostru şi întru duhul vostru, care sînt ale lui Dumnezeu. (1 Corintheni 6:19-20) şi aducînd pedeapsa scrisă în cartea Apocalipsei: Şi al treilea înger a urmat lor, zicînd cu glas mare: Oricine se închină fiarei şi chipului ei, şi ia însemnare pe fruntea sa sau pe mîna sa, şi acesta va bea din vinul mîniei lui Dumnezeu cel dres neamestecat în paharul mîniei Lui, şi se va chinui cu foc şi cu piatră pucioasă înaintea Sfinţilor Îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor în vecii vecilor se suie; şi nu au odihnă ziua şi noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei, şi cel ce ia semnul numelui ei. (14:9-11) De asemenea: Şi am auzit Glas mare din Biserică zicînd celor şapte îngeri: Duceţi-vă şi vărsaţi
vasele mîniei lui Dumnezeu pe pămînt. Şi s-a dus cel dintîi, şi a vărsat vasul său pe pămînt, şi s-a făcut rană rea şi mare în oamenii cei ce aveau semnul fiarei, şi cei ce s-au închinat chipului ei. (16:1-2)
S-a încercat să se spună că nu aceasta (cipul din paşapoarte şi permisele de conducere) este pecetea din Apocalipsă, pentru că nu este pe mînă şi nici pe frunte. Dar nu este nevoie să fie, de vreme ce sistemul electronic batjocoreşte prin asocierea numărului fiarei, 666, chipul lui Dumnezeu din noi şi numele primit la Sfîntul Botez.
Să stăm drepţi în faţa autorităţilor statului care ar trebui să ne apere drepturile, nu să ni le restrîngă, şi să cerem să ni se garanteze prin lege libertatea pentru care fraţii şi părinţii noştri
au plătit preţ de sînge. Să le aducem aminte că şi cei ce ne conduc vor da socoteală pentru această mişelească încercare de înrobire a poporului creştin ortodox. Să mărturisim cu preţul vieţii sfînta credinţă.

apoi la aceeasi addresa: http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/cuvant-grav-al-parintelui-iustin-parvu.html ,un apel al unui mare Duhovnic al neamului,Pr.Iustin Parvu.

pentru cei convinsi de gravitatea problemei:
Impotriva cipurilor cu date biometrice, premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666,manifestul contra 666 la:
http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/16/manifest-contra-666/

si petitia online:
http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html

jean
01-30-2009, 16:54
Codul de bare 666 intr-o viziune neortodoxa,dar ortho
Scris de Cezar-Alexandru Machidon pe ianuarie 29, 2009

Comentariu primit de la un cititor:
Se ia totul ca o masura de securitate si ca o gluma…
Ma numesc D. P. si am 51 de ani de profesie fizician. In perioada 1992 - 2001 am lucrat la implementarea sistemului de cod de bare in ramura ce tine de industria usoara.
Nu sunt un tip religios, mai degraba ,,liber cugetator” dar un fapt sinistru m-a cam pus pe ganduri.
Cele trei bare ,,Headere” de identificare ale oricarui cod ( cele trei linii mai lungi) reprezinta cifra 6 si sunt esentiale pentru ca orice scaner sa poata citi restul codului, reprezentat de pret, CNP etc.
Totul se datoreaza faptului ca absolut toate procesoarele, Intel, AMD, Sparc PPC, Callor etc. in instructiunile ascunse, accesarea BUS-ului se face cu cifra 666, astfel ca daca codul de bare are spre exemplu un header 888, procesorul nu poate accesa informatia respectiva.
Treaba tine strict de tehnica. Daca vreti sa vedeti concret, apelati la un pusti ce detine un calculator cu sistem Unix si rugati-l sa acceseze din consola instructiunile arhitecturii RISC.
Toate fisierele incep cu 666.
Nu cred ca exista profeti ci doar indivizi foarte bine informati (cel mai mare din punctul meu de vedere a fost Jules Vernes), insa e ciudat ca din toata combinatia de cifre posibila s-a ales doar 666. De ce nu 931 sau 145?
Lasand la o parte religia si experientele mistice ,,Este o flagranta incalcare a libertatii umane si drepturilor omului in ansamblu”.
Comunitatea Europeana are contracte de lucru pe termen lung cu firma VERICHIP.
http://www.digitalangel.com/
Si un extras de pe pagina principala:
,,Digital Angel GPS and RFID products are utilized around the world to save lives, ensure the safety of our food supply, reunite loved ones and improve the quality of life. We are a leading developer of technologies that enable the rapid and accurate identification, location tracking, and condition monitoring of what is important to people. Applications of our products include identification and monitoring of pets and fish with our implantable RFID microchips, identification of livestock with our ear tags, GPS based search and rescue beacons for aircraft, ships, boats, and individuals.”
sursa: http://proortodoxia.wordpress.com/2009/01/29/codul-de-bare-666-intr-o-viziune-neortodoxadar-ortho/

OhMyGod
01-30-2009, 20:52
neinteresant

thethis
01-31-2009, 09:39
Eu cred ca e foarte interesant pentru babele care pupa popa in fund si care au mintile inapoiate ! N-ati vazut acum vreo 2 zile la Antena 1 cum dobitocii dintr-un sat au darmat o casa ca sa scoata diavolul/sarpele din burta unui copil??

mimi
02-01-2009, 13:00
oamenii ăştia sunt nebuni. fanatici, îndobitociţi de religie, obsedaţi ce duhul ăla rău, care poate nici nu există... am văzut că se şi poate muri, în numele duhurilor rele... fi-le-ar capul! ucidem în numele divinităţii... de fapt... asta e religia: modalitatea de a ţine sub control mulţimile, băgându-le frica în sân, că vor arde în smoală... frica e mai tare ca orice... acum, sper să nu-mi sară lumea-n cap, pe aici, dar... e prea de tot să vezi numai draci peste tot. alte treburi n-om avea? suntem un popor care crede orbeşte în duhuri de-astea... lipsa de educaţie .... trasmisă pe cale orală...

OhMyGod
02-01-2009, 16:52
uu si eu credeam ca sunt singurul :)

mimi
02-01-2009, 21:08
oho... de-ai şti ce de-a probleme am cu o soacră habotnică... Doamne fereşte!!Nici ateu, da' nici aşa. Credinţa nu se strigă pe toate gardurile şi nu se demonstrează vecinelor bârfitoare sau mătuşilor care vor să păstrezi măcar aparenţele dacă nu mori de credincios ce eşti... Crede-mă că scriu cu tot năduful...

niga4lif3
02-02-2009, 10:05
jeane, proasta inspiratie ai avut:))

mimi, te inteleg perfect, aceeasi problema o am si eu cu o soacra (de fapt mama soacrei) batrana si chipurile foarte credincioasa.

mimi
02-02-2009, 12:37
is satula de neamuri prefacute. m-am certat cu toate femeile din neamul sotului si am pus o mare distanta intre noi. Eu nu pot fi ca ele si nu ma las indobitocita, fapt pentru care sunt considerata periculoasa pentru ei. Adica, baga capul sub masa si fii sluga de barbat. AS fi avut tot respectul pentru oameni care nu mi citeaza la tot pasul din biblii si care nu ma ameninta cu 7 ani oprire de la impartasanie pentru ca port blugi si ma dau cu ruj iar fiica lor se vopseste lunar in burgundy. ei cu ei, noi cu ale noastre. nu furam, nu ucidem, nu bem, nu fumam, si nu stiu ce dracu' (! na!) vor de la noi. ma duc la biserica atunci cand vreau, nu pentru ca am obligatii de nora de tarani. ... CEL MAI grav e ca toti astia vor sa gandesti cu creierul lor. Dar nu pricep ca am un creier si-s mult mai scolita ca ei. Eu nu m-am dus sa le expun credintele si filosofiile mele, nici sa le arat ce desteapta sunt; mi-am dorit sa-mi vad de viata si de acumulat experienta de viata. Ca tot considera ei ca nu am. De, eu cand aud vorba aia cu cumparatul batranilor daca nu i ai...ma apuca pandaliile. eu prefer abonament la ziare sau la internet. Mi-am crescut copilul nu cu soacra sau cu mamica, ci cu google si carti si dna doctor PEDIATRA.
HAi sa deschidem un subiect despre casnicii si binevoitori in ale mariajului... sa ne distram putin....

acest "chipurile" e foarte sugestiv pentru doamnele in varsta, de la care trebuie sa invatam sa traim ... eu nu pot injura si merge la biserica simultan, nici barfi, nici toate cate le fac ele... priceputele bisericoase... Na, asta e, cultura sau incultura de Vaslui... AM ajuns sa primesc lectii de la doamne fara nicio zi de scoala, care nici nu stiu sa se semneze, iar eu, fata de la oras, educata pentru a sclipi in fata iubitului sot... nu-s buna, cu gargaunii mei din cap... :)) Da' eu mi-s mandra de mine, si Dumnezeu, unde-o fi, aici aproape, sau hat departe, stie ca nu omor nici muste, chiar daca nu am memorat biblia, desi am citit-o... sa iau la cunostinta...
Salutare la soacre:) Ele n-ajung pe aici, si daca ajung, nu stiu sa citeasca.

DjNEAGA
02-02-2009, 16:16
Jean imi place subiectul, insa nu prea ai cu cine discuta dupa cum vezi mai sus...
Aviz celor care a postat mai sus : Daca nu va intereseaza subiectul nu va bagati, mai cititi o carte adevarata, poate atunci intelegeti si voi ce si cum..

jean
02-02-2009, 19:44
Cele cateva postari ma determina sa fac cateva precizari:
1.am deschis acest topic pentru a atrage atentia asupra unei stari de fapt care ne afecteaza pe toti indiferent de religie.
2.nu incerc sa fac prozelitism.
3.pe cine deranjeaza cvintele:Hristos,apocalipsa,numarul fiarei,cipuri biometrice,controlul populatiei,indosarierea electronica,sfarsitul libertatii umane,samd...sa fie sanatos si sa tina capul in nisip in continuare prefacandu-se ca totul e in ordine.
4.urmatoare-le postari ar fi bine sa fie la subiect(aici vorbim despre pasapoarte,permise,buletine biometrice,despre nr.fiarei 666,despre controlul populatie si sfarsitul libertatii umane).
5.aici nu ne sunt de folos lamentarile patetico-penibile despre soacre,babe,mitici si altfel de mosnegi care fac "viata grea" unora.
5.daca aveti un naduf si vreti sa va exprimati parerea,faceti-o in mod elegant si pasnic dar cat se poate la subiect.
6.cine vrea sa-si imprastie nervii si sa-si expuna problemele de familie e dreptul lui sa o faca dar pe alte topicuri destinate acestui gen de discutii.Aici avem alt subiect.

mimi
02-02-2009, 19:45
nu vreau razboi, dar carti "mai adevarate" decat cele de teatru, de literatura romana si universala, de filosofie si critica literara... eu nu stiu. (nu spun ca ma simt un pic jignita... cat am citit eu pana acum, nu cred ca ai citit dumneata, indiferent de ce varsta ai, cel putin in domeniile mele de interes... - presupun ca pe aici sunt mai mult tineri si foarte tineri)
masonerie?? in niciun caz... chestiunile privitoare la "noduri si semne"... le las pe seama priceputilor. poate la senectute m-or pasiona si altele... sorry ca mi-am varat nasul pe un teritoriu unde nu era nevoie de parerea mea.
pup, cu amicitiae

jean
02-02-2009, 19:50
Ce sunt cipurile si de ce ne-am teme de ele?
Dupa cum probabil stiti deja, noile pasapoarte si permise de conducere (precum si viitoarele buletine de identitate) au incluse in structura lor un microcip care are rolul de a stoca date biometrice despre purtator cum ar fi (scanarea irisului,amprenta palmara,scanarea faciala….si probabil vor urma si alte date pe viitor cum ar fi amprenta plantara,AND etc…).MicroCIP-ul este de tip RFID(radio frequency identification device),adica are o antena ce premite cititrea datelor de la distanta dar si o identificare/monitorizare prin satelit.Pentru a intelege mai bine implicatiile acceptarii acestui tip de documente cititi va rog urmatorul fragment dintr-un studiu despre cipurile RFID:


Studiu despre cipurile biometrice RFID realizat de Pr Prof Dr Mihai Valica


.2. Dezavantaje ale cip-urilor RFID
1. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate[26]. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte[27] într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) [28] şi chiar falsificate[29].
2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.
3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate.
4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID[30].
5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate.
6. Nu există inclus în cip-uri optiunea: nu colecta date statistice despre mine.
7. Cel care va refuza cip-urile din varii motive, va fi lipsit de serviciile publice, care cer o identificare la baza de date, generând astfel o izolare şi înstrăinare socială. Deci persoanele fără cip nu există.
8. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute public fie din neglijenţă fie intenţionat.
9. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt, dar pe termen lung pot fi un pericol real. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar in mod criptat. De exemplu dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi sa iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal cip-urile biometrice diminuează siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea expunerea informaţiilor digitale ale românilor fără discernământ şi discreţionar reprezintă o acţiune, fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.
10. Serviciul 112 permite găsirea locaţiei telefonului. Oricând te poate localiza fară să apelezi, numai datorită faptului că telefonul primeşte semnal. Acelaşi lucru se poate extinde la cip-urile RFID.
11. Evidenţa strictă a vieţii personale, la toate nivelurile, elimină şansa de a repara o neglijenţă, o greşeală sau o neputinţă de plată, de exemplu faţă de o banca. Cazul americanilor cu dosar financiar. Dacă uiţi să faci o plată, eşti catalogat ca rău platnic toată viaţa. Nu mai primeşti un împrumut, niciodată.
12. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi şi la terorism, ucideri şi crimă organizată.
13. Autentificarea biometrică se poate realiza şi atunci când persoana deţinătoare a documentelor biometrice este moartă: este nevoie doar de mâna lui, sau de un ochi pentru a intra intr-un sistem. Astfel banii din cont, sau alte acţiuni financiare sau administrative, care necesită informaţii biometrice, se pot obţine doar dacă ai cadavrul. Deci pericolul cip-urilor biometrice se prelungeşte chiar şi atunci când omul este fără viaţă.
4. Opoziţii şi atitudini contra cip-urilor biometrice în lume
Luând în consideraţie aspectele de mai sus precum şi din motive de etică civică sau etică a tehnologiei biometrice, unele instituţii, persoane sau asociaţii religioase, civice sau profesionale se opun vehement, cum ar fi: unii americani[31] sârbi[32], grecii[33], scoţienii[34], alte ţări occidentale, piloţii britanici[35] etc.
Introducerea cip-urilor este, fără îndoială, un scandal. „În toate aceste cazuri revolta nu trebuie privită ca pe o reacţie provenită pe fondul unui fanatism religios, aşa cum încearcă să o sucească unele glasuri din presă, ci, mai întîi de toate, ca o reacţie de apărare împotriva unei înregimentări forţate într-un sistem de supraveghere suspect”[36].
continuarea articolului la:
http://209.85.129.132/search?q=cache:RY_nPSttm98J:bataiosu.wordpress.com/2009/01/22/studiu-despre-cipurile-biometrice-rfid-realizat-de-pr-prof-dr-mihai-valica-cu-binecuvantarea-ips-teofan/+care+sunt+pericolele+pasapoartelor+biometrice&hl=ro&ct=clnk&cd=6&gl=ro

DjNEAGA
02-02-2009, 22:31
nu vreau razboi, dar carti "mai adevarate" decat cele de teatru, de literatura romana si universala, de filosofie si critica literara... eu nu stiu. (nu spun ca ma simt un pic jignita... cat am citit eu pana acum, nu cred ca ai citit dumneata, indiferent de ce varsta ai, cel putin in domeniile mele de interes... - presupun ca pe aici sunt mai mult tineri si foarte tineri)
masonerie?? in niciun caz... chestiunile privitoare la "noduri si semne"... le las pe seama priceputilor. poate la senectute m-or pasiona si altele... sorry ca mi-am varat nasul pe un teritoriu unde nu era nevoie de parerea mea.
pup, cu amicitiae

Ok, ok am inteles fiecare citeste ce are nevoie... Insa desi prefer sa fiu ateu mai mult, e bine sa mai citim si carti religioase:) ( o fi adevarate no fi adevarate ) si ele sunt interesante.
Insa iti recomand sa citesti sf scriptura desi sincer nu`mi sta in caracter sa fac astfel de recomandari, insa si eu am citit la randu`l meu asemenea carti si uite ca au se mai adevereste cate ceva din carte:)

:naughty:

jean
02-05-2009, 00:17
Iata un link extrem de util in dobândirea unei constiinte critice http://saccsiv.wordpress.com/
Este un blog de atitudine impotriva Elitelor planetare care conduc din umbra omenirea.
Cercetati-l in amanunt.Veti intelege cum "lucreaza" elitele planetare pentru instaurarea noii ordini modiale.Veti intelege cum incearca elitele planetare sa stapaneasca omenirea:prin planuri de reducere a populatiei(dieta,vaccinuri,avorturi,homosexualitat e...etc),controlul politienesc prin supravegherea electronica(videocamere,microcipuri).
Documentele cu cip biometric(pasapoarte,permise auto,buletine..etc) sunt doar un pas intermediar spre instaurarea unui stat politienesc de tip big brother care va culmina cu implantarea subcutanat a microcipurilor in mana dreapta sau pe frunte.Atentie,nu e de gluma!!!

http://saccsiv.wordpress.com/

chopy
02-05-2009, 11:22
"Nimic nu e mai inspaimantator ca ignoranta oamenilor.", Goethe

“Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dresează oamenii cum să gândească.” - Arthur Schopenhauer

“E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele.” - Steven Weinberg

“Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare şi cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal


“Cele mai groaznice şi cele mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adăpostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.” - Mahatma Gandhi

Inchei cu un citat din Biblie::
"Deschide-ţi inima la învăţătură, şi urechile la cuvintele ştiinţei."- Proverbe 23:12

jean
02-05-2009, 19:33
"Nimic nu e mai inspaimantator ca ignoranta oamenilor.", Goethe

“Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dresează oamenii cum să gândească.” - Arthur Schopenhauer

“E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele.” - Steven Weinberg

“Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare şi cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal


“Cele mai groaznice şi cele mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adăpostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.” - Mahatma Gandhi

Inchei cu un citat din Biblie::
"Deschide-ţi inima la învăţătură, şi urechile la cuvintele ştiinţei."- Proverbe 23:12


"Nimic nu e mai inspaimantator ca ignoranta oamenilor.", Goethe…… De acord!!!

“Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dresează oamenii cum să gândească.” - Arthur Schopenhauer. ……..De acord!!!-New age este noua religie care se vrea planetara.Este noua gaselnita a elitelor planetare,a masoneriei,(care combina satanismul,un soi de nihilism,vrajeli cu extraterestri si alte religii oculte)cu ajutorul careia dreseaza oamenii cum sa gandeasca.

“E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele.” - Steven Weinberg ……….Exact!!! Si satanismul e religie.

“Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare şi cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal . Draga,Ortodoxia e singura religie care te invata sa-ti iubesti dusmanul.


“Cele mai groaznice şi cele mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adăpostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.” - Mahatma Gandhi///……….. Cele mai groaznice crime pe care istoria le-a inregistrat si neinregistrat au fost comise impotriva crestinilor ortodocsi (se intampla si astazi chiar in India)

Inchei cu un citat din Biblie::
"Deschide-ţi inima la învăţătură, şi urechile la cuvintele ştiinţei."- Proverbe 23:12 …….Draga,nu e bine sa luam citate prelucrate de penticostali.Vroiai sa zici :Sileşte la învăţătură inima ta şi urechea ta la cuvinte iscusite.

DjNEAGA
02-05-2009, 22:45
[QUOTE=chopy;19740
Inchei cu un citat din Biblie::
"Deschide-ţi inima la învăţătură, şi urechile la cuvintele ştiinţei."- Proverbe 23:12[/QUOTE]


Am cautat :)) nu am vazut nimic .. citat din biblia cu`i ???

jean
02-06-2009, 02:23
Am cautat :)) nu am vazut nimic .. citat din biblia cu`i ???

In Biblia ortodoxa la "Pildele lui Solomon" gasim la 23.12(Vechiul Testament):Sileste la invatatura inima ta si urechea ta la cuvinte iscusite...nicidecum Deschide-ţi inima la învăţătură, şi urechile la cuvintele ştiinţei.....atentie mare,acest din urma citat e pervertire sectara.Sesizati va rog diferenta.

Ca tot veni vorba de Biblie iata ce zice la Apocalipsa:

Cartea Apocalipsei Sfantului Ioan, capitolul 13, ne spune: catre ultimele zile ale omenirii se va ridica o Fiara care va stapani:
"... peste toata semintia si poporul si limba si neamul. Si i se vor inchina ei toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului celui junghiat. (Apoc. 13:8)".
Citim apoi mai departe:
"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este 666. "

Observati va rog cu cata exactitate se indeplinesc Scripturile.Este vorba aici de cipurile biometrice care se afla in noile pasapoarte si in viitor, buletine.In curand se va renunta la orice fel de documente dar se va pastra doar cipul pe care il vor implanta sub piele pe mana dreapta sau pe frunte exact cum scrie la Apocalipsa.Si banii de hartie vor fi scosi iar tranzactiile se vor face doar prin transfer bancar,adica cine nu are cipul nu poate nici vinde nici cumpara"Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat numai cel ce are semnul,adica numele fiarei,sau numarul numelui fiarei".

In urma unor studii de specialitate s-a constatat ca aceste cipuri pentru a functiona autonom au nevoie de o sursa de energie autoreincarcabila.Ele au o baterie care se incarca doar la variatii de temperatura.Singurele locuri din corpul uman in care variatiile de temperatura sunt suficient de mari pentru a asigura reincarcarea bateriei cipului sunt mana dreapta si fruntea.Aceste cipuri electronice au in structura lor intima nr. 666 sub forma unui cod de acces la datele continute in el.

In America 20 de milioane de oameni poarta subcutanat cipul.Acest cip este pozitionat pe traiectul unui nerv,iar prin intermediul undelor electromagnetice manipulate prin satelit pot afecta capacitatea de vointa a omului.Posesorul cipului poate primi ganduri straine sub forma de impulsuri electromagnetice pe care le va considera ca sunt ale lui.Adica poate fi transformat foarte usor intr-un zombi.Nu este SF.Ati auzit sigur de avioane militare care pot fi conduse de piloti doar prin puterea gandului.Orice gand determina o activitate a encefalului tradusa in impulsuri electrice care pot fi amplificate si prin manipulare digitala transformate in lucru mecanic.

Pentru o mai buna intelegere a fenomenului cercetati site-ul:
Mircea Vlad,Apocalipsa 13,http://www.razboiulnevazut.org/carte.php?id=97

niga4lif3
02-06-2009, 10:19
“Cele mai groaznice şi cele mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adăpostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.” - Mahatma Gandhi///……….. Cele mai groaznice crime pe care istoria le-a inregistrat si neinregistrat au fost comise impotriva crestinilor ortodocsi (se intampla si astazi chiar in India)....ce putem zice de crimele "purificarea" lui Hitler impotriva evreilor si tiganilor? aia sigur nu erau ortodocsi...dar ce zici de marile cruciade, impotriva musulmanilor? sau de invazia europenilor in teritoriile amerindienilor?

toata discutia deviaza de la subiectul initial, catre o discutie religioasa...eu unul nu sunt de acord cu motivele pentru care tu esti impotriva acestor cipuri (motive religioase). sunt impotriva acestor cipuri pentru ca imi simt incalcata intimitatea, drepturile mele de cetatean (ortodocs, catolic, musulman...nu conteaza religia aici)

jean
02-07-2009, 01:58
[QUOTE=niga4lif3;19748...ce putem zice de crimele "purificarea" lui Hitler impotriva evreilor si tiganilor? aia sigur nu erau ortodocsi...dar ce zici de marile cruciade, impotriva musulmanilor? sau de invazia europenilor in teritoriile amerindienilor?

toata discutia deviaza de la subiectul initial, catre o discutie religioasa...eu unul nu sunt de acord cu motivele pentru care tu esti impotriva acestor cipuri (motive religioase). sunt impotriva acestor cipuri pentru ca imi simt incalcata intimitatea, drepturile mele de cetatean (ortodocs, catolic, musulman...nu conteaza religia aici)[/QUOTE]

In privinta lui Hitler,nazismul a fost finantat culmea tot de evrei:http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/05/nazismul-partea-2-finantatorii-si-sustinatorii-national-socialismului/

"dar ce zici de marile cruciade, impotriva musulmanilor?"............-Saracii musulmani care vroiau sa cucereasca Europa prin foc si sabie.....

"sau de invazia europenilor in teritoriile amerindienilor?"..........-Se intampla si astazi.Este vorba de vest-europeni.Eu ii numesc vestici.Vesticii astia si-au mai facut doua colonii "economice" (Romania si Bulgaria).Iar decimarea populatiilor amerindiene s-a facut in numele religiei banilor,religia dolarului.Vesticii aveau nevoie de teritoriile si resursele amerindienilor dar nu si de amerindieni.Astazi la fel ca si ieri numai ca metodele au devenit mai "curate":http://apologeticum.wordpress.com/2008/10/26/exterminarea-romanilor/


"eu unul nu sunt de acord cu motivele pentru care tu esti impotriva acestor cipuri (motive religioase)."......-daca ai fi citit cu atentie topicul ai fi inteles ca nu sunt exclusiv motive religioase.Fiecare sa ia ce i se potriveste din tot ce postez eu aici.
Nu am facut acest topic ca sa fac cuiva pe plac.
"sunt impotriva acestor cipuri pentru ca imi simt incalcata intimitatea, drepturile mele de cetatean (ortodocs, catolic, musulman...nu conteaza religia aici)"...De acord cu tine.Invit pe toti vizitatorii forumului,indiferent de religie sa studieze problema si sa se declare impotriva acestor documente cu cip biometric care incalca flagrant demintatea si libertatea fiintei umane,incalcand chiar si dreptul la prezumtia de nevinovatie prin prelevarea amprentelor posesorilor.


Pentru orice cetatean al României.Pentru ce militam:

MEMORIU
Guvernului Romaniei

Introducerea actelor biometrice – o problemă de conştiinţă şi libertate

La începutul acestui an viaţa societăţii româneşti a fost tulburată de ştirea introducerii actelor de identitate biometrice. Acestea diferă de actele de identitate de până acum prin încorporarea unui cip electronic de tip RFID – dispozitiv de identificare prin unde radio – care conţine informaţii personale, între care imaginea facială şi amprentele. Cipul devine astfel elementul esenţial de identificare a fiecărei persoane. Hotararea de Guvern poarta numarul 1566/2008 si a fost semnata si contrasemnata de ministrul de Interne din 15.12.2008, Cristian David si de prim ministrul Romaniei de la acea data, Calin Popescu Tariceanu.
.................................................. .................................................. .

Odată stocate informaţii personale în cipuri, mai devreme sau mai târziu se vor găsi persoane care nu în scopuri ştiinţifice (la conferinţe despre securitatea electronică s-au făcut demonstraţii de decriptare), ci cu alte obiective vor putea frauda documentele de identitate. Cine ne garantează că odată cu dezvoltarea tehnologică cipurile nu vor putea fi citite chiar de la mare distanţă? Cine ne garantează că nu vor putea fi scoase şi introduse date din cipurile personale fără ştirea şi consimţământul posesorului? Se va putea ajunge la situaţia ca aceste date să fie inaccesibile nouă, proprietarilor, iar cei care vor avea acces la ele, legal sau ilegal, să le poată folosi împotriva noastră.
Continuarea la:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/miting-coalitia-impotriva-statului.html

niga4lif3
02-09-2009, 10:14
"Odată stocate informaţii personale în cipuri, mai devreme sau mai târziu se vor găsi persoane care nu în scopuri ştiinţifice (la conferinţe despre securitatea electronică s-au făcut demonstraţii de decriptare), ci cu alte obiective vor putea frauda documentele de identitate. Cine ne garantează că odată cu dezvoltarea tehnologică cipurile nu vor putea fi citite chiar de la mare distanţă? Cine ne garantează că nu vor putea fi scoase şi introduse date din cipurile personale fără ştirea şi consimţământul posesorului? Se va putea ajunge la situaţia ca aceste date să fie inaccesibile nouă, proprietarilor, iar cei care vor avea acces la ele, legal sau ilegal, să le poată folosi împotriva noastră.
Continuarea la:http://victor-roncea.blogspot.com/20...-statului.html
Reply With Quote" .... foarte de acord cu tine in privinta asta, si pentru asta ar trebui sa facem noi ceva, in loc sa ne certam pe forumuri...sau sa ne contrazicem.

de ce am zis ca ai pus totul pe seama motivelor religioase? simplu...inca din topic ai inceput cu cifrele 666:)

jean
02-10-2009, 22:32
Cititi cu maxima atentie acest post.

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Insa acest imperiu global pe care si-l doresc acestia, implica nu doar existenta unei mega structuri planetare ci si o schimbare din temelii a intregii societati, o rasturnare a valorilor reale ale umanitatii si inlocuirea lor cu tot ceea ce mintea omeneasca poate inventa mai scarbos. Iar acestea nu se puteau face peste noapte si de aceea au avut nevoie de etape iar fiecare astfel de etapa s-a cladit pe multele cadavre ale celor prinsi in marile crize planetare (economice, razboaie sau revolutii) pe care tot ei le-au generat pentru ca tot ei sa vina mai apoi cu “solutiile salvatoare”. Si astfel, cu tenaciate, au ajuns atat de departe incat sunt la un singur pas de visul strabunilor lor. Pentru aceasta insa, mai au nevoie de o MEGA CRIZA, o criza a crizelor, cea mai cumplita de cand este omul pe pamant. Ea a inceput “oficial” in toamna, am avertizat de aceasta de peste un an si continui chiar si acum sa trag semnale de alarma: de anul acesta va apare foametea, masive miscari de strada, manifestari ale anarhismului, razboi nimicitor. Iar in aceasta ecuatie vor intra si cipurile si nu sunt singurul care o spune. Foarte important este sa nu scoatem problema acestor implanturi din contextul general:
continuarea la:http://saccsiv.wordpress.com/2009/02/08/cuvant-grav-al-unui-preot-cei-ce-se-opun-noilor-pasapoarte-sunt-eretici/

si inca ceva deosebit:"Cei care vorbesc despre vremurile de pe urmă la timpul viitor nu ştiu ce spun" la:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/parintele-ioan-metanie-parintelui.html

apoi:"Suntem atât de puternici încât putem trezi toată Europa, nu doar România!" la :http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/monahul-filotheu-suntem-atat-de.html

si linkurile zilei la:http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/02/09/linkurile-zilei-big-brother-new-world-order-cipuri-666-2009-3/P.S...Pentru cei care considera ca tratez problema exclusiv din punct de vedere religios ii rog sa ia in considerare faptul ca primii care au luat atitudine in fata acestei provocari ce a venit peste tara noastra prin introducerea acestor documente cu cip au fost crestinii ortodocsi prin vocea parintelui Iustin Parvu,staretul Manastirii Petru Voda,jud.Neamţ.

jean
02-10-2009, 22:37
Cititi cu maxima atentie acest post.

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Insa acest imperiu global pe care si-l doresc acestia, implica nu doar existenta unei mega structuri planetare ci si o schimbare din temelii a intregii societati, o rasturnare a valorilor reale ale umanitatii si inlocuirea lor cu tot ceea ce mintea omeneasca poate inventa mai scarbos. Iar acestea nu se puteau face peste noapte si de aceea au avut nevoie de etape iar fiecare astfel de etapa s-a cladit pe multele cadavre ale celor prinsi in marile crize planetare (economice, razboaie sau revolutii) pe care tot ei le-au generat pentru ca tot ei sa vina mai apoi cu “solutiile salvatoare”. Si astfel, cu tenaciate, au ajuns atat de departe incat sunt la un singur pas de visul strabunilor lor. Pentru aceasta insa, mai au nevoie de o MEGA CRIZA, o criza a crizelor, cea mai cumplita de cand este omul pe pamant. Ea a inceput “oficial” in toamna, am avertizat de aceasta de peste un an si continui chiar si acum sa trag semnale de alarma: de anul acesta va apare foametea, masive miscari de strada, manifestari ale anarhismului, razboi nimicitor. Iar in aceasta ecuatie vor intra si cipurile si nu sunt singurul care o spune. Foarte important este sa nu scoatem problema acestor implanturi din contextul general:
continuarea la:http://saccsiv.wordpress.com/2009/02/08/cuvant-grav-al-unui-preot-cei-ce-se-opun-noilor-pasapoarte-sunt-eretici/

si inca ceva deosebit:"Cei care vorbesc despre vremurile de pe urmă la timpul viitor nu ştiu ce spun" la:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/parintele-ioan-metanie-parintelui.html

apoi:"Suntem atât de puternici încât putem trezi toată Europa, nu doar România!" la :http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/monahul-filotheu-suntem-atat-de.html

si linkurile zilei la:http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/02/09/linkurile-zilei-big-brother-new-world-order-cipuri-666-2009-3/P.S...Pentru cei care considera ca tratez problema exclusiv din punct de vedere religios ii rog sa ia in considerare faptul ca primii care au luat atitudine in fata acestei provocari ce a venit peste tara noastra prin introducerea acestor documente cu cip au fost crestinii ortodocsi prin vocea parintelui Iustin Parvu,staretul Manastirii Petru Voda,jud.Neamţ.

Adrian
02-11-2009, 02:19
Ceva mai idiot nu am vazut de cand mama m-a facut. Oare numai "rumanii" sunt mai cu mot si vad semnul diavolului in orice aratare? In loc sa ne vedem naibii de tara asta care se duce dracului cu ajutorul guvernantilor, nu avem altceva de facut decat sa ne ... in ... cu cele cipuri cu 3 de 6. Schimbarea-ar naibii seria aia sa nu mai aud atata galagie si prostie crasa dusa la adulatie, ceea ce se cheama crestinism in Romania acestor vremi. Mi-e rusine si scarba ca sunt roman si ortodox.

niga4lif3
02-11-2009, 10:07
jean...poti sa ma consideri ateu, desi iti spun sincer ca eu cred in Dumnezeu, nu in religie, si nu in credinciosii popi, sau mai stiu eu ce institutie...cum zici tu cu acele cifre 666, si semne prevestitoare, atunci hai sa nu mai cumparam masini, pentru ca au in seria lor de caroserie cifrele 666, si sunt masinile Diavolului...hai sa nu mai cumparam cartele de telefon, pentru ca au in componenta numarului cifrele 666 (am cosmote cu nr. 0766630...asta inseamna ca sunt omul Diavolului?)

eu unul ma opresc cu aceasta discutie aici, pentru ca sincer nu vad rostul...imi mentin insa parerea, nu sunt de acord cu acele cipuri pentru ca imi incalca dreptul meu de cetatean liber al unei tari, nu pentru ca ar fi lucratura Diavolului.
in privinta asta iti zic ca doar timpul ne va dovedi daca ai avut dreptate sau nu

jean
02-12-2009, 19:02
jean...poti sa ma consideri ateu, desi iti spun sincer ca eu cred in Dumnezeu, nu in religie, si nu in credinciosii popi, sau mai stiu eu ce institutie...cum zici tu cu acele cifre 666, si semne prevestitoare, atunci hai sa nu mai cumparam masini, pentru ca au in seria lor de caroserie cifrele 666, si sunt masinile Diavolului...hai sa nu mai cumparam cartele de telefon, pentru ca au in componenta numarului cifrele 666 (am cosmote cu nr. 0766630...asta inseamna ca sunt omul Diavolului?)

eu unul ma opresc cu aceasta discutie aici, pentru ca sincer nu vad rostul...imi mentin insa parerea, nu sunt de acord cu acele cipuri pentru ca imi incalca dreptul meu de cetatean liber al unei tari, nu pentru ca ar fi lucratura Diavolului.
in privinta asta iti zic ca doar timpul ne va dovedi daca ai avut dreptate sau nu

Atunci cand numarul 666 se afla in componenta unui numar de telefon sau este numarul unei pagini dintr-o carte sau este nr. unei strazi etc. nu ne afecteaza cu nimic.Un nr. trebuie tratat ca un numar.
Dar cand acest nr. 666 ajunge pe actele noastre de identitate in mod deliberat si nu intamplator,sub forma unui cod de acces la datele continute in format electronic"binar" atunci avem o problema.

Ca sa se inteleaga mai bine de originea oculta a acestui numar,trebuie sa privim putin in trecut.
Poporul evreu atunci cand cucerea alte popoare le punea impozit 666 de talanti de aur.Astazi in amintirea gloriei de odinioara,iudeo-masonii au pus acest numar pe toate produsele si pe toate animalele ca sa arate ca ei stapanesc lumea.Pentru ei lumea nu e decat o gloata de dobitoace pe care o trateaza ca pe sclavi.Si tot ei il vor inscauna pe antihrist,imparatul care in viziunea lor le va aduce lumea la picioare.

Iata cum acest numar este asociat cu numele fiarei,cu antihrist.Deja toate produsele au un cod de bare care contine nr. 666.De curand toate animalele au acelasi cod de bare prins in urechi.Mai nou animalele vor fi microcipate.

Bine....,"cele ale Cezarului,Cezarului".Dar diavolul nu se multumeste ca toate bogatiile le are in stapanire si deja si le-a pecetluit.el vrea acum sa pecetluiasca cu acest numar si pe om.Adica sa-l puna in rand cu lucrurile si dobitoacele.
Aici se implineste profetia din Cartea Apocalipsei Sfantului Ioan:
"Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este 666."(Apoc. 13:8).
Aceste documente cu cip sunt o lucrare demonica care nu urmareste decat inrobirea omului,controlul populatiei ,care v-a culmina cu implantarea acestui cip subcutanat in mana dreapta sau pe frunte adica acolo unde temperatura corpului este destul de fluctuanta pentru a facilita reincarcarea bateriei cipului.
"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul fiarei"(Apoc. 13:8)

Cititi va rog pentru edificare si articolul:


BIOCIPUL, PECETEA SATANEI

incepem prin a detalia cateva aspecte in legatura cu tehnologia Bio-Microcipurilor, un proces care implica mai multe discipline stiintifice care sunt contopite acum intr-una singura, foarte avansata, si care anunta existenta unui dictator care va controla complet fiecare persoana in fiecare secunda a zilei.
Acest subiect al tehnologiei Bio-Microcipurilor incepe cu separarea tehnologiilor avansate ale cercetarii biologice, cercetarii in domeniul computerelor si cel al microcipurilor. Cercetarile biologice au scos la iveala lucruri absolut uimitoare despre corpul omenesc. De fapt, niste oameni de stiinta, fara credinta in Dumnezeu, au ajuns sa descopere mai mult decat trebuia despre corpul omenesc. Pe de alta parte tehnologia computerelor a evoluat atat de mult incat cei ce fabrica computere au ajuns in imposibilitatea de a tine pasul cu noile schimbari! Computerele au evoluat atat de mult si au ajuns atat de sofisticate incat au aparut o noua serie de laptop-uri si ecrane plate, cu plasma, sau cristale lichide; iar un rol imens in aceste evolutii il au microcipurile. Au ajuns la dimensiuni atat de mici incat cel mai mic are dimensiunea unui bob de orez. Si totusi sunt mult mai sofisticate insa nu crede nimeni acest lucru.
Acum, aceste cercetari si descoperiri au fost combinate si sunt sub protectia departamentelor si ministerelor guvernelor. Rezultatul este acela ca in ultimii zece ani, o echipa de oameni de stiinta a fost alcatuita cu rolul de a integra aceste tehnologii în planul Noii Ordini Mondiale, acela de a controla usor si discret fiecare persoana din lume, in fiecare moment. Din aceasta supraveghere face parte si supravegherea economica, incat fiecare persoana va putea fi observata si controlata mereu. Fiecare tranzactie financiara va fi controlata pana la ultimul ban: marfa cumparata, ora si data tranzactiei, locul tranzactiei. Acest tip de control cere ca fiecare cetatean sa poarte mereu cu el fie o carte de credit, fie echivalentul acesteaia implantat in corp, Bio-Microcipul. Aceasta carte de credit sau acest microcip, vor trebui sa fie reactualizate. Acest lucru are un dezavantaj pentru ca necesita timp si efort sa schimbi la fiecare om in parte informatiile de pe card sau de pe microcip, informatii ca: numarul de bani din cont, nume si adresa, etc.
Cu toate acestea, mondialistii, Noua Ordine Mondiala, sunt obsedati de ideea ca cineva li s-ar putea impotrivi, si mai mult, ca adevarul despre planurile lor sa se raspandeasca rapid, mai ales in randul acelor „mofturosi”, care s-ar putea împotrivi. Pentru a elimina aceasta teama, trebuie sa se stie cu exactitate locatia fizica a fiecarui om de pe planeta, sa fie monitorizati in permanenta. Acest lucru se face prin controlul economic, pentru ca fiecare dintre noi va avea nevoie de card pentru a cumpara produse de uz zilnic. Pentru a controla persoanele, trebuie ca acestea sa poata emite (n.e. cu "ajutorul" microcipului) un semnal ce va fi receptionat de niste statii special concepute si amplasate. Astfel, nimeni nu se va putea misca liberi, fara ca alta persoana sa nu stie despre locul sau, daca doreste. Si pentru ca aceasta carte de credit, poate releva aceste detalii, oamenii, stiind, se pot feri. De aceia, mondialistii, au conceput un sistem ce va fi implantat sub piele, astfel incat sa nu poata fi respins, refuzat. Trebuie avut in considerare si un alt aspect extrem de important. Acel cip va trebui sa aiba o sursa proprie de energie (n.e. sa nu mai trebuiasca scos pentru inlocuirea bateriei sau pentru alte lucruri; odata implantat, acolo trebuie sa ramana).
Insa mondialistii au gasit solutia, pentru ca planul lor diabolic sa reuseasca: Bio-Microcipul. Acesta este mai mic de 0.65 cm si poate fi implantat cu o seringa !
Ce este acest biocip? Este un "computer-cip" microemiţator care se implanteaza cu ajutorul unei seringi speciale sub piele. Microcipul conţine un cod pre-programat cu un numar unic de identitate care nu poate fi alterat. Modelele folosite astazi se numesc Transponder (de la Transmitter Si Responder). Este un microcip instalat într-o capsula speciala de marimea unui bob de orez. Biocipul este "pasiv", adica nu conţine baterii, emiţatorul fiind activat de un semnal radio de 125 khz la apropierea unui scanner pentru control. Astfel, scannerul determina emiterea codului care este afiSat pe un ecran cu cristale lichide. Pentru a se evita deplasarea biocipului sub piele, e fixat prin minuscule fibre de sticla, extragerea neputându-se realiza decât printr-o operaţie speciala de microchirurgie.
Dimensiunile capsulei sunt de 11x2,1 mm Si 67 mm. Nu provoaca reacţii de respingere deoarece este confecţionat dintr-o sticla speciala biologica. Se apreciaza ca pe viitor biocipurile vor fi produse pe baza de proteine (înlocuindu-se pirita), fiind astfel mult mai rapide.
Astazi, firma americana Destron IDI (Colorado) comercializeaza microcipuri pentru implant animal prin intermediul companiei Infopet. Se spune ca aceste biocipuri constituie "soluţia perfecta" pentru stabilirea cu precizie a identitaţii oricarei fiinţe vii. Dar biocipurile au fost deja implantate Si subiecţilor umani. Noile tipuri de biocipuri umane, "semnul" apocaliptic, vor permite supravegherea totala, non-stop, în orice punct de pe planeta, a oricarui individ. Se afla în cercetare cipuri care vor putea fi conectate la reţeaua neuronala a creierului, oferind astfel posibilitatea pentru cei ce controleaza biocipul, sa înregistreze imagini vizuale Si auditive neuronale, adica exact ce vede Si ce aude subiectul. Pare de necrezut? Şi totuSi, aceasta tehnica este deţinuta deja de Agenţia Naţionala de Securitate. Înca din 1986, cercetatorii de la Universitatea din Michigan, în colaborare cu AT&T, declarau ca sunt pe punctul de a controla complet înregistrarile acustice neuronale Si transmiterea de semnale acustice în interiorul creierului, omul putând fi astfel “telecomandat”. Recent însa, în 1995, un înalt ofiţer al Pentagonului, Ice Korb, declara ca un laborator al armatei este pe cale de a conecta biocipul cu neuronii, putându-se astfel obţine o armata de "zombi telecomandaţi". "Se deschide o poarta în doua direcţii", spunea Kyle Olson, de la Institutul de Control al Armelor Chimice Si Biologice. "Pe de o parte avem aceasta arma de tip Frankenstein, iar pe de alta parte ne putem ocupa de probleme privind destinul uman: de pilda, implantându-ne un biocip în encefal vom putea învaţa instantaneu franceza, sau orice alta limba”.
In primul rand acest cip va transmite constant informatii in fiecare moment al zilei, care va fi unic pentru fiecare persoana, si care va identifica persoana si locatia sa. Totusi pentru a se realiza acest lucru, trebuie ca cipul sa aiba o baterie unica - ce va fi reincarcata constant de corpul uman. Aceasta unica baterie va fi reincarcata constant datorita fluctuatiilor de temperatura ale corpului uman. Deci cat timp va trai persoana, va emite fluctuatii de temperatura si deci, bateria se va reincarca constant. In timp ce cercetatorii dezvoltau acest tip de baterie, se confruntau cu o mare problema : unde sa puna bateria, in ce loc al corpului omenesc, caci fluctuatiile de temperatura difera. Care parte a corpului este ideala deci ?
Cercetatorii au cheltuit peste 1.5 milioane de $ pentru a descoperi raspunsul la aceasta problema. Oricum, nu se putea ca sute de mii de cipuri sa ramana fara baterie. Dupa indelungi cercetari au ajuns la concluzia ca exista doua parti ale corpului uman in care fluctuatiile de temperatura sunt la fel. Teologii puteau sa scuteasca cercetatorii de aceasta suma imensa de bani caci raspunsul se afla chiar in Biblie, in Apocalipsa capitolul 13, versetele 16 si 17, in care Domnul Iisus Hristos, descopera Sfântului Ioan faptul ca mana dreapta si fruntea vor fi locurile in care semnul va fi implantat. La aceasta concluzie, au ajuns si cercetatorii. Dintr-un motiv pe care nu-l inteleg nici ei, cercetatorii au descoperit ca fluctuatiile in mana stanga sunt mai scazute decat in cea dreapta. Nu-ti intareste credinta cand vezi ca profetiile Domnului se adeveresc pe deplin ?!
Dupa cum am mai spus, aceste semnale emise de microcipuri vor fi receptate de antene speciale, cum ar fi cele de telefonie mobila, sau sateliti de joasa orbita, lucruri ce apar in continuu.Spre deosebire de marcarea cu raze lasser, aceste biocipuri folosesc frecventa radio FM de 125 Mhz, care patrunde prin toate obiectele. De aceea aceste biocipuri vor inlocui toate sistemele de identificare si marcare. Aceste biocipuri vor contine coduri de 18 cifre, la scara internationala. S-a ajuns la concluzia ca Guvernul Mondial va avea nevoie de 66 de acesti sateliti. Nu este un numar ocult interesant? In stiintele oculte, pagane, numarul 6 este numarul omului, iar numarul 66 este numarul guvernului mondial, guvern ce va fi condus de Antihrist, caruia i-au rezervat cifra 66.
Microcipul contine 34 bilioane de coduri, deci poate codifica 34 bilioane de indivizi. (n.e. In prezent populatia globului are pana in 10 miliarde de oameni.) Acest microcip, va putea detine asa de multe informatii incat va inlocui cartile de credit, pasapoartele, permisele de conducere, etc., astfel incat fiecare vom avea unul. S-au facut teste pe animale de laborator mai mult de 10 ani, asa ca nu va asteptati sa dea gres.
Acum, totul este perfectionat si se asteapta momentul potrivit pentru a fi implantate.
Toate acestea si multe altele le descrie Serge Monaste-ziarist canadian la ziarul Enquette, mort in conditioi dubioase - in cartea sa: "Congresul celor 666; Natiunile Unite contra crestinismului". Aceasta carte contine PLANURILE francmasonilor de a subjuga lumea, sub forma de idei, notite, Serge neavand ocazia sa alcatuiasca un text complet. A luat cu el in mormant si o parte din secretele lor. )
O profetie Bibliba spune ca inaintea venirii lui Hristos, oamenii vor trebui sa fie initiati la scara globala. Aceasta initiere va insemna juramantul dat Satanei, iar pentru aceasta Dumnezeu ii va judeca pe oameni, implinind astfel profetia Biblica. Timpul exact nu se poate sti, insa cu siguranta el este foarte aproape.


Apocalipsa 13, 16-18 :

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei bogati, pe cei mici si pe cei mari, si pe bogati si pe saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte,
Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
Aici este intelepciunea. Cine are priceperea sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul acesta este sase sute saizeci si sase."

O observatie finala, asupra acestei inventii uimitoare si foarte complicata. Se zvoneste ca oamenii de stiinta ce lucreaza asupra acestui proiect lucreaza sub o imensa presiune a mondialistilor. Toti vor, in unanimitate sa perfectioneze acest Bio_Microcip foarte, foarte repede. Aceste presiuni seamana foarte mult cu cele care s-au facut asupra acordului de pace Israelian, PLO/ Israeli Peace Accord, semnat pe 13 septembrie 1993 (n.e. Tot in timpul mandatului lui G. Bush), cu trei zile inainte de a incepe Sarbatoarea Evreilor. Si cum aceste 2 evenimente sunt critice in stabilirea Ordinii Mondiale, poate oare Duhul Sfant sa exercite astfel de presiuni in mintile lor, pentru a termina lucrarea ce va prevesti Sfarsitul Lumii ? Sa nu uitam ce i-a spus Iisus Apostolului Ioan, in Apocalipsa, capitolul 17, versetul 17: "Caci Dumnezeu a pus in inimile lor sa faca voia Lui si sa se intalneasca intr-un gandsi sa dea fiarei imparatia lor, pana cand se vor implini cuvintele lui Dumnezeu." Sa stam drepti in fata Lui si sa nu se implineasca cu noi :

Apocalipsa 14, 9-11 :

"Si al treilea inger a venit dupa ei, strigand cu glas puternic: Cine se inchina fiarei si chipul ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui,
Va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, in potirul maniei Sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.
Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.
http://209.85.129.132/search?q=cache:http://despremasonerie.go.ro/biocipuri.html

jean
02-12-2009, 19:52
Ceva mai idiot nu am vazut de cand mama m-a facut. Oare numai "rumanii" sunt mai cu mot si vad semnul diavolului in orice aratare? In loc sa ne vedem naibii de tara asta care se duce dracului cu ajutorul guvernantilor, nu avem altceva de facut decat sa ne ... in ... cu cele cipuri cu 3 de 6. Schimbarea-ar naibii seria aia sa nu mai aud atata galagie si prostie crasa dusa la adulatie, ceea ce se cheama crestinism in Romania acestor vremi. Mi-e rusine si scarba ca sunt roman si ortodox.

"tara asta care se duce dracului cu ajutorul guvernantilor"......-iata ca in ciuda nervilor ai rostit si un adevar.Da e posibil sa se duca dracului la propriu cu asa guvernanti masoni practicanti ai cultului paladin"adica inchinatori la lucifer".Trebiue sa intelegi ca guvernantii nostri nu sunt decat niste marionete in mainile papusarilor planetari.Marionetele astea satanizate au vandut tara pe nimic occidentului.E clar ca cineva se imbogateste pe spinarea nostra a românilor.Si tot marionetele astea au primit ordin de la papusari sa ne insemneze ca pe vite.Sa ne indosarieze electronic ca sa se stie unde,ce,cand si cum facem.Iar toata baza de date biometrice va urma sa fie trimisa la Bruxelles si in America FBI-ului.
Dar tu nu vezi nimic rau in asta.....

"Oare numai "rumanii" sunt mai cu mot si vad semnul diavolului in orice aratare?"....-Nu prietene,nu numai rumanii sunt mai cu mot.Serbia a respins aceste documente in 2006,Grecia de asemenea,la fel si Rusia Ucraina sau Moldova.
Miscari de protest si impotrivire in privinta documentelor electronice au fost in toata lumea din America si Anglia pana in Australia;
Numai ca aceste lucruri nu se dau la TV.La TV vedem numai timpul probabil si alte stiri prefabricate.

"Schimbarea-ar naibii seria aia sa nu mai aud atata galagie si prostie crasa dusa la adulatie"...-NU o sa se schimbe.Grecia a cerut acest lucru Bruxelului dar a fost ignorata.

"Mi-e rusine si scarba ca sunt roman si ortodox."...-Si noi cei ce mai simtim romaneste ne e ruşine de ruşinea ta.
Stiu ca ai scris prostia asta la nervi.
Te asteptam cu ganduri mai bune....eu cel putin am nadejdea asta.
Doamne ajuta!!!

Adrian
02-12-2009, 23:11
La nervi am scris si gandesc la fel si in secunda asta calma. Tot o mare tampenie mi se pare si acum. Intelegi? Eu nu vad in juru-mi doar conspiratii menite sa duca omenirea la pieire. Eu vad un rahat de realitate, o mocirla inghetata in care sunt pana la gat si unde ma zbat sa nu ma scufund de tot. Putin mi se rupe mie de serii de 6 si alte prostii oculte de la care tu nu dormi si ai timp sa scrii romane intregi de baliverne si idiotenii. Eu sunt omul faptelor clare. Eu nu sunt cu "crede si nu cerceta". Eu iti zic sa imi arati dovezi clare si palpabile ca sa cred vreo ceva. Si pana nu vad o dovada clara ca acele coduri de 6 aduc pe Lucifer aici pe pamant nu te cred si pace. Si la cat de urata e viata asta in secunda asta...iti spun ca e deja aici, dar suntem prea orbi sa vedem padurea din cauza copacilor.

jean
02-16-2009, 20:28
Un documentar excelent(durata 10min),despre noua ordine mondiala si cipuri RFID
la:http://www.youtube.com/watch?v=4PpMdTmVMpo&eurl=http://apologeticum.wordpress.com/

sTop
02-16-2009, 23:24
1) Domnule Jean , cine sunteti ?
2) Campania aceasta este doar pe internet ?
a} daca nu , de ce nu am fost contactat de nici un preot sa semnez petitia ?
b} daca da , de ce sunt numai 18000 de semnaturi ?

multa stima pentru campania pe care o faceti !!!

jean
02-16-2009, 23:59
1) Domnule Jean , cine sunteti ?
2) Campania aceasta este doar pe internet ?
a} daca nu , de ce nu am fost contactat de nici un preot sa semnez petitia ?
b} daca da , de ce sunt numai 18000 de semnaturi ?

multa stima pentru campania pe care o faceti !!!

Pentru ca e un subiect delicat o sa va raspund prin "PM-private message"

OhMyGod
02-19-2009, 15:30
Ce oameni nebuni , get a life , or a new hobby , ce parte din nu ne intereseaza nu intelegi ?
:fuckoff:

DjNEAGA
02-19-2009, 17:11
Ce oameni nebuni , get a life , or a new hobby , ce parte din nu ne intereseaza nu intelegi ?
:fuckoff:

Iar tu ce parte nu intelegi din: NU TE INTERESEAZA NU TE BAGA ...

Jean mi`a placut ce ai scris pana acu probabil intr`o oarecare masura e un adevar in ce`a ce zici dar totusi e bine sa fim si rezervatii:) :)

jean
02-21-2009, 12:28
sursa:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/istoric-situatia-introducerii.html

ISTORIC. Situatia introducerii pasapoartelor biometrice in tari ortodoxe europene. HISTORIC. Biometric Passports in Eastern Orthodox SEE Countries

Un mic istoric asupra introducerii pasapoartelor biometrice in tarile ortodoxe post-comuniste est europene (si nu numai):


Romania: Protests against biometric passports
11 February, 2009

A few hundred Romanians gathered on 1 February 2009 to protest against the introduction of the obligatory biometric passports starting with the beginning of 2009. The event comes after the first passports with biometric identifiers (including fingerprints) were issued at the end of January in the county of Ilfov, as a first implementation in the country. The decision was heavily contested by several prominent members of the Orthodox Church that consider it as the first step towards the introduction of biometric identifiers in all ID cards, which is a direct action against freedom of religion and freedom of expression or the right to a private life. A few civil society pro-orthodox groups, gathered under the name "Coalition against the Police State", started on online petition, with more than 15 000 signatures, calling for a stop to the biometric passports and biometric driving licences, until the situation has been properly explained by the authorities. The coalition also organized the event on 1 February in front of the Patriarchy Palace and announced that one lawyer started a civil action in court in order to stop the Government Decision that allows the issuing of the biometric passports. The people protesting presented banners stating: "Let us choose!" or "Support the Church ! Refuse the implant!". Several speakers expressed their concern that imposing obligatory biometric IDs is an attempt to make humans same as cattle as a first step to Total Control from the state. Others have considered that the new electronic chip contains the number 666, which, in their opinion, means the first step towards the Apocalypse. The extreme right-wing party Noua Dreapta has joined the demonstration with their specific flags. The Romanian Patriarchy Orthodox Church refused to publicly support the events, calling for calm and prayers, but at the same time asked the Romanian Government more information regarding the new biometric passports. An official opinion should be issued after their meeting in 27-28 February 2009.
http://www.edri.org/edri-gram/number7.3/romania-biometric-passports-protests

Moldova - More than 700 hold biometric passports
July 18, 2008
About 730 Moldovans have been issued with biometric passports until present. The first biometric passport was issued to President Vladimir Voronin this February. The biometric passports are not (yet) mandatory. They are valid alongside the existent passports. The electronic passports with an increased security level were introduced with the aim of making the fight against trafficking in persons and terrorism more efficient and of coordinating the migration processes./REPORTER.MD

Russia - New Biometric Passports With Empty Chips Issued
14 January 2008
The first biometric passports for Russians traveling abroad will be issued this month as Russia joins the world community in its efforts to fight terrorism, the Federal Migration Service said Friday.
http://www.moscowtimes.ru/article/1010/42/351349.htm

Biometric passports in Bulgaria from September 2009
Tuesday, 2008-11-25
September 2009 is the deadline for introducing biometric passports in Bulgaria. The European Union has given this time to Bulgaria and the other member states that still do not use the papers with embedded chips. After this date the states will be liable to sanctions different for each country. The grounds for levying sanctions are the delay of the Schengen legislation development as this legislation is the main defender of the Union`s borders. Experts think that fines can reach as high as couple of thousands of euro a day if deadlines are not kept.
http://news.guide-bulgaria.com/News.aspx?5334=Biometric_passports_in_Bulgaria_fro m_September_2009

Belarus – to unified information center
December 2008
Implementation of plastic documents will not only speed up Belarus’ entrance into the international document flow, but will also solve the “one entry service” problem, indicated Alexander Kurlypo, deputy minister of finance, while opening the presentation. What is required for making the new document? Citizen’s passport data, a digital picture, two scanned fingerprints and signature will be submitted to nationality and migration offices equipped with new appliances. Afterwards this data will be handed to unified information center.
Visitors to presentation could observe manufacturing of a new sample ID card, demonstrated by Sergei Pliska, director of Republican unitary enterprise “Cryptotech”. First, the paper part is printed on a two-side printer. After thermal processing the paper and plastic parts are alloyed. Electronic chip, the “brain” of the card, is embedded into the document. Intellectual machines read information from the card and… from card holder’s face. At the presentation Sergei Pliska tried to “cross border” with deputy minister’s card but computer displayed: authentication failed. To introduce the new passports, it is necessary to arrange a unified registry, the software for which is being developed in National Academy of science. Yet some components for biometrical passports will be purchased abroad. According to experts, introduction of electronic documents is still more economic than that of paper ones. As for personal expenditures, a biometrical passport is expected to cost within Euro 5–7. (!?)
http://www.belarus-magazine.by/en.php?subaction=showfull&id=1131638325&archive=1136548719&start_from=&ucat=4&

Biometric passports to be introduced in 2010 in Ukraine
26 June 2007
The Cabinet of Ministers of Ukraine adopted a decree to set up database and format of new foreign passport for citizens of Ukraine for the purpose of traveling abroad. The new passports are very close to the EU standards and will be introduced in 2010. They will include a non-contact electronic data with passport biometrical data in accordance with international rules, as well as an ID-number of a natural person tax-payer and two digitize images of a person presenter with digitize image of his/her signature.
http://soderkoping.org.ua/page14905.html

Georgian citizens to use biometric passports
14.01.09
Citizens of Georgia will be able to use new passports from 2009. The Civil Registry Agency has started working on issuing biometric passports. With the new passports, complete identification of person will be able. Taking of the passports by Georgian citizens will be voluntary. The biometric passports will have several distinctive details form the old ones. A special microchip that will contain electric, photo and fingertip, together with personal information will be installed in the cover of the passport. Another page may be added to the passport where information about iris of the owner will be placed. Twenty-six countries use biometric passports already and twenty more countries will join them until 2010. Citizens of Georgia will presumably be able to use the biometric passports from September 2009. http://www.rustavi2.com/news/news_text.php?id_news=29736&pg=1&im=main&ct=0&wth=

Serbia: EU and the Schengen Zone
January 30, 2009
The issuance of new ID cards and new biometric passports for Serbian commenced citizens in April and August last year respectively. However, citizens are facing some problems. Although the Serbian Interior Ministry accepted and applied by most of the recommendations proposed by ombudsman Sasa Jankovic, there are still problems that cause dissatisfaction of citizens, and great damage in the form of lost time and violations of other rights. Jelica Tapuskovic has more. New documents of citizens of Serbia are one of the conditions for faster inclusion of Serbia on the white Schengen list. New documents include biometric data and microchips containing all relevant data of citizens. The predicted timeline for the issuance of a new identity card is 15 days, while the new passports are issued within 30 days at most.
http://glassrbije.org/E/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=15&Itemid=28

In 2007 the Serbian Church followed the pattern of similar protests in 2000-2002 within the Greek and Russian Orthodox Churches, when their respective governments attempted to institute compulsory electronic ID cards and tax numbers. Many church members raised objections to having an object – the "smart chip" – on their ID cards tied to data to which they didn't have free access. They also were wary of having their personal data centralized in electronic form and available to unspecified third parties.
http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=53945
BOSNIA TO INTRODUCE BIOMETRIC PASSPORTS IN 2009
SARAJEVO, Bosnia - August 8, 2008
Introducing biometric passports is the key condition set by the European Union to Bosnia for cancelling the visa regime. Although the biometric system was initially supposed to be ready by the end of 2008, and then the deadline was pushed back to the first quarter of 2009, it seems that it will take much more for biometric passports to reach the Bosnian citizens.According to the Citizen Identification Protection System (CIPS) Implementation Directorate, they are not expected before late 2009.Bosnia will thus be among the last countries in the region to introduce biometric passports.A biometric passport is a combined paper and electronic identity document that uses biometrics to authenticate the citizenship of travelers. The passport's critical information is stored on a tiny computer chip, much like information stored on smartcards. Like some smartcards, the passport book design calls for an embedded contactless chip that is able to hold digital signature data to ensure the integrity of the passport and the biometric data.


Montenegro - The Mirage of Schengen Zone
FROM THE STATE RESIDENCE “VILLA GORICA”, PODGORICA
MAY 9, 2008
During the official ceremony which took place at 12:00pm noon at the State Residence “Villa Gorica”, Prime Minister Đukanović was accompanied by Mr. Jusuf Kalamperović. In his speech, the Minister of Interior underscored that the issuing of this new biometric passport — which going to replace the Yugoslav passport carried by Montenegrins since the mid-1990s — is an important pre-condition for joining the Schengen zone, which will soon allow every citizen of Montenegro visa free travel in 24 European states — 22 European Union Member States and 2 associated States, Norway and Iceland. http://www.njegoskij.org/article376.html


Albania Issues New IDs, Biometric Passports
Tirana 16 January 2009
Albanians rushed to apply for new identity cards and biometric passports, a key requirement for future visa-free travel to the EU.
The new documents are seen as crucial to avert election fraud in the upcoming parliamentary election in June. They have also been one of the conditions of the European Union before it will include Albanian in its ‘White Schengen List’ that allows visa-free travel to and within the bloc.
“Albanian citizens are getting now first-class documents, allowing them to travel more freely abroad,” Prime Minister Sali Berisha said on Monday, when officially oping the application process.
Thousands rushed in Tirana to municipality offices on Monday to apply for the new documents.
Government workers must apply by February 25, or they won’t be able to draw their wages. Pensioners have until March 25 to put in their applications, while students will not be allowed to sit their final exams this year if they haven’t applied for the new identity cards in the meantime.
The new IDs cost 10 euro, while for the new biometric passport Albanians will pay 60 euro.
The opposition Socialist Party has asked that government to subsidize the process for certain social categories as students and pensioners who would find the amounts too steep, but deputy Interior Minister of Ferdinand Poni said last week that value-added tax had already been deducted by the new documents to make them cheaper.
Source: Balkaninsight, www.albanianeconomy.com/news/2009/01/16/albania-issues-new-ids-biometric-passports/


Greece to enter the U.S. visa waiver program in 2008 or 2009?
February 8, 2008 at 07:43 · Filed under Greek passport
The U.S. departments of State and Homeland Security completed a visitation to Greece that included meetings with the Ministries of Interior, Justice and Foreign Affairs. Greece refused to sign the same preliminary draft agreement in April 2008 that eastern European countries signed to enter the program. Then on May 27, a U.S. delegation was again in Athens to meet with Greek counterparts to conduct bilateral talks.
Greece was the first and only country to have received a formal nomination to the current visa waiver program since Bush signed a law in August 2007 enabling new countries to join VWP, which has been frozen since 9/11.
*Update*
“Greek citizens still need visa to the USA” - October 11, 2008
Greek citizens with only a Greek passport still need a visa to visit the USA. Go to the U.S. Embassy in Athens “Non-immigrant visa” section to make an appointment and apply.
Does the United States discriminate against Greece?
It is a commonly held belief that the United States discriminates against Greece by not allowing it in the VWP, thus earning it the designation of being the only EU country not in the program of the first 15 members. But is that true?
Take a look at the timeline.
VWP and Greece Timeline
Pre-1986: The Visa Waiver Program (VWP) does not exist. All visitors to the USA need visas, except Canadian, Mexican and Bermudan citizens.


Countries issuing ePassports

1 Malaysia (1998.3.1)
2 Dominican Republic (2004.5.1)
3 Pakistan (2004.10.25)
4 Belgium (2004.11.24)
5 Thailand (2005.5.26)
6 Monaco (2005.7.18)
7 Sweden (2005.10.3)
8 Norway (2005.10.3)
9 Australia (2005.10.24)
10 Germany (2005.11.1)
11 New Zealand (2005.11.4)
12 UK (2006.3.6)
13 Japan (2006.3.20)
14 France (2006.4.12)
15 Singapore (2006.4.29)
16 Iceland (2006.5.23)
17 Austria (2006.6.16)
18 Portugal (2006.7.31)
19 Denmark (2006.8.1)
20 USA (2006.8.14)
21 Spain (2006.8.14)
22 Finland (2006.8.21)
23 Holland (2006.8.26)
24 Greece (2006.8.26)
25 Lithuania (2006.8.28)
26 Luxembourg (2006.8.28)
27 Slovenia (2006.8.28)
28 Poland (2006.8.28)
29 Hungary (2006.8.29)
30 Czech Republic (2006.9.1)
31 Russia (2006.9.1)
32 Andorra (2006.9.1)
33 Switzerland (2006.9.4)
34 San Marino (2006.10.12)
35 Ireland (2006.10.16)
36 Liechstenstein (2006.10.26)
37 Italy (2006.10.26)
38 Somalia (2007.1.21)
39 Hong Kong (2007.2.5)
40 Brunei (2007.2.17)
41 Cambodia (2007.3.6)
42 Macedonia (2007.4.2)
43 Estonia (2007.5.22)
44 Ukraine (2007.6.1)
45 Iran (2007.7.1)
46 Venezuela (2007.7.1)
47 Maldives (2007.7.26)
48 Nigeria (2007.8.17)
49 Latvia (2007.11.20)
50 Bahamas (2007.12.5)
51 Senegal (Dec 2007)
52 Republic of Moldova (2008.1.1)
53 Slovakia (2008.1.15)
54 South Korea (2008.3.11)
55 Qatar (2008.4.20)
56 Montenegro (2008.5)
57 India (2008.6.25)
58 Serbia (2008.7.7)
59 Turkmenistan (2008.7.10)
60 Ivory Coast (2008.7.30)
61 Malta (2008.10.8)
62 Republic of China (Taiwan) (2008.12.29)
...si, fara voia Dvs, Romania, de la 1.01.2009

articolul complet la:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/istoric-situatia-introducerii.html

jean
02-24-2009, 00:33
dovada ca permisele de conducere au cip.
aici:http://apologeticum.wordpress.com/2009/02/20/permis-auto-la-microunde-microcipul-face-plisc/

niga4lif3
02-24-2009, 10:35
poc face in cuptor si o bucata de carne...asta inseamna ca are cip?:confused:

jean
02-25-2009, 19:40
Pasapoartele biometrice - Nasul (B1tv)http://www.filebox.ro/video/play_video.php?key=789t0n09pht9xt7e

DjNEAGA
02-25-2009, 20:12
Interesanta faza cu permisul de conducere..

jean
02-26-2009, 18:40
DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa.
aici:http://saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-luat-de-alex-jones-lui-aaron-russo-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa/

Avantajul mass-mediei, comentariu la inregistrarea emisiunii B1TV cu Danion Vasile si Maica Ecaterina Fermo
http://saccsiv.wordpress.com/2009/02/23/avantajul-mass-mediei-comentariu-la-inregistrarea-emisiunii-b1tv-cu-danion-vasile-si-maica-ecaterina-fermo/

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME - Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa
http://saccsiv.wordpress.com/2009/02/23/documentare-celebre-endgame-alex-jones-subtitrare-in-limba-romana-si-o-ampla-analiza-a-sa/

vizionare placuta.

jean
03-02-2009, 20:45
Criza-Jaf-SIGURANTA si PAZA(control total)

CRIZA MONDIALA E CREATIA ARTIFICIALA SI INSTRUMENTUL MASONERIEI PENTRU INSTAURAREA DICTATURII MONDIALE !

Observam ca raul de fapt este promovat la nivel oficial, ca politică de stat, tocmai pentru a destabiliza societatea,
Insecuritatea este prezentata intens pentru ca sentimentul de frica sa iti fie cultivat!
Razboiul impotriva terorismului este dus impotriva noastra , a celor ce nu suntem hipnotizati,ignoranti si de-a dreptul prosti!!!
Si totul pentru a ne face sa acceptam blestematele astea de cipuri.
Nu vi se pare suspect ca au aparut cam multi politisti pe strazi?
Si statul, in ciuda crizei, vrea sa mai angajeze o serie de politisti pentru ordine si paza.
Ne pregatim pentru un stat politienesc?

jean
03-02-2009, 21:25
Iata cum se implanteaza un microcip RFID in mana dreapta.Cipurile biometrice din documente sunt doar un pas intermediar pana la implantarea pe mana drepata sau pe frunte.

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este 666. "Apocalipsa 13.

jean
03-08-2009, 15:06
Danion Vasile:De ce suntem minţiti de catre autoritati?
VIDEO:http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/07/video-danion-vasile-de-ce-suntem-mintiti-de-catre-autoritati/

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miliueste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Avem nevoie de ierarhi care sa fie modele. Pana la sfarsitul veacurilor, Biserica va avea ierarhi cu viata sfanta. E mare inselarea ? Va fi mare si cuvantul proorocesc al ierarhilor cu viata sfanta. Ne ofera oare mai multa siguranta aceste pasapoarte noi? NU ! Au mintit reprezentantii Ministerului de Interne, atunci cand au spus cu diferite prilejuri ca noile pasapoarte nu pot fi falsificate ?! AU FOST DEJA FALSIFICATE ! (…) De ce suntem mintiti ? Pentru a ni se adormi constiinta, pentru a primi aceste noi acte. Si maine ni se va spune : ne iertati am gresit… iata ca noile pasapoarte pot fi falsificate. Sa renuntam la aceste pasapoarte nesigure si sa primim microcipurile in corpurile noastre, in trupurile noastre. Acelasi minister care ne-a mintit ieri, ne va minti si maine ! Si daca sinodul Bisericii va asculta si de ministerul de Interne in loc sa asculte de invatatura Cuviosilor, va avea plata in Cer cu cei de la ministerul de Interne.. si nu cu Sfintii si cu Cuviosii. (…) Ne aflam in fata unei noi dictaturi.

discursul lui Danion Vasile din cadrul
conferintei “MICROCIPUL si semnele vremurilor”
din 27.02.2009 de la Piatra Neamt

Fratele Danion readuce in actualitate cuvintele patriarhului Tihon, adresate comunistilor de ieri si de astazi :

„Ne întoarcem cu profunda durere spre acesti monstri si le adresam un avertisment de care sa se teama : Smintitilor ! Reveniti-va ! Încetati masacrele ! Purtarea voastra nu e numai cruda, ci cu adevarat satanica, vrednica de focul cel vesnic în viata viitoare si de un blestem înfricosator asupra urmasilor vostri aici pe pamânt! În numele puterii pe care ne-a dat-o Dumnezeu, va excomunicam, aruncând asupra voastra anatema, daca purtati înca numele de crestin, caci prin nastere ati apartinut Bisericii Ortodoxe”.

Si voi, credinciosi copii ai Bisericii lui Hristos, departati-va de acest neam ucigas, dupa cuvintele Sfântului Apostol Pavel: „Îndepartati pe cel rau din mijlocul vostru” (I Corinteni 5, 13).

Ei smulg Bisericii puterea si bunurile ei datorita armelor ucigase, dar voi rezistati prin puterea credintei, îndreptând catre Domnul rugaciunile voastre de cerere. Daca e necesar sa suferim pentru Hristos, va îndemn, copii mult iubiti ai Bisericii, sa suferiti împreuna cu noi! Tuturor va lansez o chemare, voua pastorilor si voua episcopilor, fii si fiice întru Hristos: Grabiti-va sa propovaduiti pocainta! Rugati-va sa înceteze acest conflict fratricid si aceste distrugeri! Chemati la pace, la dragoste, la unire! (Scrisoare pastorala din 19 ianuarie 1918).

sTop
03-08-2009, 20:34
Salut prieteni ,

Deja este o lupta pierduta ,
comisiile parlamentare au aprobat pasapoartele biometrice .

Eu cred ca lupta cu "fiara" este pierduta ...
pentru ca suntem prea putin informati si mult prea indiferenti
si ... nu in ultimul rand ... toate trec intai prin stomac ..

jean
03-09-2009, 21:10
Lupta nu este pierduta si nu va fi pierduta.
Nu trebuie sa deznadajduim.Nici Sfantul Stefan cel Mare n-a deznadajduit in fata imenselor ostiri otomane.Pentru ca oricat de putini si de "mici" suntem,atunci cand luptam pentru dreptate si Adevar nu putem decat sa invingem.

"Este vremea muceniciei!
Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!
.................................................. .................................................. ..
articolul intreg la:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/cuvant-grav-al-parintelui-iustin-parvu.html
acesta este doar un fragment dinspre finalul apelului:
Să rezidim neamul acesta! Dar nu vom putea izbândi lucrul acesta dacă nu ne vom rezidi fiecare în parte sufletele noastre. Să ne pocăim şi să ne punem cenuşă în cap, ca să ne dea Domnul harul şi puterea de a primi mucenicia. Va trebui să creăm mici fortăreţe, mici cetăţui de supravieţuire, la sate, acolo unde mai sunt încă oameni care pricep şi îşi amintesc Rânduiala, unde să avem pământul nostru, şcoala noastră – în care să ne creştem copiii în duhul aceasta ortodox, să avem spitalele şi moaşele noastre. Copiii încă de la naştere trebuie protejaţi - pentru că, după cum vedeţi, vor să implanteze acest cip pruncului la naştere.
Fiecare este dator să-şi mântuiască sufletul. Fiecare să se intereseze şi să vadă că ne aflăm în faţa unui moment de cumpănă în care ai de ales: să-ţi pierzi sufletul sau să-ţi salvezi sufletul. Cel care nu s-a interesat până acum, nu e târziu încă să afle şi să se dumirească.
Acum e timpul jertfei, prin vorbărie şi prin conferinţe nu mai facem nimic.
Să te duci, române drag, fără frică, direct spre vârful sabiei, ca străbunii noştri cei viteji, să te duci ca o torpilă japoneză, să mori în braţe cu vrăjmaşul! Acum suntem exact ca în arena romană cu fiare sălbatice – stai aici în mijlocul arenei şi aştepţi, ca şi creştinii de odinioară, să dea drumul la lei. Aşteptaţi să fiţi sfâşiaţi, rupţi, altă scăpare nu mai e! Lupta este deschisă. Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi! Aşa cum a început creştinismul, aşa va şi sfârşi – în dureri şi în suferinţă. Pecetluiţi creştinismul cu mucenicia voastră!
Iubiţi fraţi întru cinul îngeresc şi întru slujirea preoţiei, fac un apel către frăţiile voastre să întăriţi acest text cu semnătura proprie, în numele mănăstirii şi parohiei pe care o păstoriţi.

Mănăstirea Petru Vodă, 14 Ianuarie 2009
Cuvioşii Mucenici ucişi în Sinai şi Raith
Arhimandritul Justin Pârvu

jean
03-14-2009, 00:17
Friday, March 13, 2009
IRINA CORDUNEANU la Antena 2 despre Pasapoartele Biometrice. Deputati si senatori impotriva introducerii actelor, fara dezbatere publica. Felicitari!

Vezi live mms://82.76.222.45/ant2

Deputatul Matei Bratianu: PF Daniel nu poate decide pentru mine. Am dreptul la alegere. Eu aleg fara cip biometric. Voi cere oficial Guvernului Boc blocarea Pasapoartelor Biometrice pana la realizarea unui dezbateri nationale. Nu vreau sa fiu urmarit. Am refuzat si sa primesc salariul pe card. Sunt lucruri care tin de intimitatea mea. Nu poti sa spui ca in Romania sunt 21 de milioane de infractori ca sa fim cu totii amprentati.

Senatorul Dan Sova: Am fost impresionati de numarul urias de e-mail-uri pe care le-am primit de la oameni ingrijorati inainte de vot! M-a deranjat la dezbaterile de la Comisia Juridica absenta fisei financiare a proiectului. Care sunt cheltuielile de la bugetul de stat? Am aflat ca peste jumatate de miliard de euro! Ca senator al Romaniei nu pot sa inteleg de ce ne grabim sa introducem aceste pasapoarte, mai ales cand populatia - e foarte clar - nu le vrea. Eu personal nu cred ca aceast proiect va primi luni 69 de voturi, cat este necesar pentru o lege organica.

Remus Brihac, Predania: Nu cred ca suntem sau trebuie sa fim considerati o natiune "second hand"!
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/irina-corduneanu-la-antena-2-despre.html
http://victor-roncea.blogspot.com/

jean
03-16-2009, 22:19
Dr. Katherine Albrecht se adreseaza poporului roman, sfatuind pe parlamentari sa respinga tehnologia RFID
VIDEO
http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/16/dr-katherine-albrecht-se-adreseaza-poporului-roman-sfatuind-pe-parlamentari-sa-respinga-tehnologia-rfid/
"Buna ziua către tot poporul român şi către guvernanţii oficiali pe care dvs i-aţi ales. Vă salut din partea oamenilor iubitori de libertate din toata lumea. Astazi Naţiunea voastră stă în faţa unei hotărâri cruciale cu privire la o tehnologie periculoasă care se numeşte RFID.

Numele meu este Doctor Katherine Albrecht şi am dedicat ultimii şase ani din viaţa mea profesională şi din carierea mea academică studierii RFID şi identificării riscurilor care ameninţă intimitatea, libertăţile civile şi în ultimă instanţă libertatea în sine. RFID este o tehnologie de identificare, care are scopul să localizeze exact şi să găsească produse în fabrici şi depozite. Nu s-a intentionat ca această tehnologie să fie folosită pentru oameni din cauza ameninţării că ar putea fi folosită abuziv şi că guvernatorii oficiali, comercianţii, criminalii şi alţii, s-ar putea s-o folosească să monitorizeze oamenii. Când eu şi patruzeci dintre cele mai mari organizatii care luptă pentru păstrarea intimităţii şi libertăţii civile din întreaga lume, inclusiv Intimitatea International, A.C.L.U., E.P.E.C şi E.F.F., am reanalizat technologia RFID, şi am studiat-o mai profund, noi am tras concluzia unanimă că nu este potrivit să se folosească această tehnologie în nici un document de identitate, permis de conducere, paşaport sau un alt document de provenienţă guvermentală.

Când eu şi co-autorul la cartea mea „Spychip”, Liz McAntir, am revăzut peste 30.000 de documente în timpul cercetării pentru această carte, incluzând scheme, whitepapers, documente confidenţiale şi altele şi am pus împreună acele informaţii, ceea ce a rezultat a fost o imagine îngrozitoare pentru viitor. Oficialii guvernmentali, comercianţii, prevad o lume în care noi toţi purtăm carnete de conducere RFID care pot fi citite prin portofelele noastre, prin genţile noastre, rucsacuri etc. Ei prevăd aparate de citire care ar putea recepta semnalele, poziţionate în uşi, sub gresie, în tavane şi în pereţi, ca să monitorizeze în secret tot ceea ce facem şi unde mergem. IBM a dezvoltat ceva care se numeşte dispozitiv personal de urmărire şi a făcut un patent ca sa facă exact acest lucru. Ei prevăd poziţionarea secretă a acestor dispozitive în mall-uri, stadioane, muzee, teatre, biblioteci, chiar lifturi şi toalete. Este clar că dacă această tehnologia merge înainte, capacitatea ei să urmărească oamenii va fi abuzată de către comercianţi, criminali, obsedaţi şi bineînţeles de către oficialii guvernamentali. Ultimul lucru este probabil cel mai înfricosator iar voi, cei din România, care după cum toată lumea ştie v-aţi luptat atât de curajos pentru libertatea voastră şi atât de recent aţi răsturnat un tiran în propria voastră ţară, vă rog să nu permiteţi crearea tiraniei prin RFID.

Chem pe toţi oficialii români, politicieni, să respingă tehnologia RFID, utilizarea ei în documentele de identitate, în carnetele de conducere şi chem poporul român să respingă orice politician care sprijina RFID. Aş vrea să multumesc colegilor noştri din România care au depus un efort aşa de mare ca să aducă acest subiect în atenţia opiniei publice, care au susţinut demonstraţii, care au contactat mass-media, care au redactat scrisori oficiale către Preşedintele României, către Biserica Ortodoxă şi către alte autorităţi române. Voi sunteţi o parte dintr-un val în creştere în favoarea libertăţii, care se opune aplicării tehnologiei RFID în intreaga lume şi vă salutăm. Hotărârea pe care Naţiunea voastră o va face astăzi, va avea efect nu numai asupra generaţiei actuale, dar şi asupra generaţiilor care vor veni. Nepoţii şi copiii voştri vor judeca generaţia aceasta pe baza a ceea ce veţi decide acum. Vă rog să faceţi ceea ce este corect şi să respingeţi tehnologia RFID.

Vă mulţumesc.

(Varianta video necomprimată o puteţi descărca de aici. )

sursa : blogul lui Rafael Udriste, via Razboi intru Cuvant"

VIDEO | Emisiunea “Adevar sau baliverne” din 13.03.2009 (Antena2)
http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/15/video-emisiunea-adevar-sau-baliverne-din-13032009-antena2/

apoi
o stire super interesanta ce ne priveste pe toti.Previziunile sunt sumbre.
de pe saccsiv blog.
Saccsiv’s Weblog
Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut cu FMI
Publicat în BANCA MONDIALA, FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, Romania by saccsiv pe martie 16th, 2009
Prieteni, felicitari pentru lupta anti-cip ce o duceti, e bine ca ne bucuram ca Parlamentul a bagat in seama subiectul actelor cu cip, dar va rog, nu sa nu scoatem chestiunea din contextul general si mai ales sa nu minimalizam actiunile generale ale SISTEMULUI si mai ales cele impotriva acestei tari. Spun aceasta deoarece majoritatea din dv. abordati rar si foarte putin un subiect de o insemnatate covarsitoare:

Romania va primit lovitura finala, de gratie, daca se va semna acordul de imprumut cu FMI, act ce va “incununa” 20 de ani de stradanii ale CASTEI POLITICE autohtone ce a muncit neabatut pentru inrobirea TOTALA a acestei tari catre stapanii camatariei mondiale.

Nu stim oficial detaliile sale, dar daca se confirma ca in fapt aceasta uriasa suma va fi folosita pentru ca sucursalele din Romania ale bancilor straine sa poata sa-si scoata o suma echivalenta de la BNR, pentru a o repatria spre bancile mama, este grav. Este punctual terminus pentru o tara ce aproape ca nu mai are o economie reala.

Voi analiza termenii contractului ce se va semna (dar inca sper sa nu se intample), insa presupun de pe acum ca acordul va prevede printre cele mai ticaloase clauze pe care le puteau debita niste minti bolnave de ura impotriva acestui popor. Sa nu va inchipuiti ca este vorba de vreun covoi plin cu aur ce va lua drumul spre plaiurile mioritice, ci despre bani “virtuali”, hartii, cu care Romania nu are voie sa achizitioneze valori reale, nici macar hrana, si cu care nu poate sa-si plateasca bugetarii sau sa-si ajute pensionarii sau asistatii sociali. Imprumutul nu vine caci avem nevoie de el, ci pentru ca asa au decis ELITELE planetare. Desigur, ca de fiecare data, nu se recunoaste acest lucru, ci in ochii opiniei publice este prezentat de catre marionetele ce joaca rolul de politicieni, ca fiind o “centura de siguranta”, o necesitate pentru a trece cu bine de criza. Iar rolul de aburitor principal este jucat de cel ce a mimat pana anul trecut rolul de luptator anti-sistem ticalosit.
continuarea la:http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/16/catre-toate-blogurie-anti-sistem-romania-game-over-in-cazul-in-care-se-va-semna-acordul-de-imprumut-cu-fmi/
apoi avem o petitie impotriva imprumutului la FMI:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/fara_imprumut_la_fmi_si_banca_mondiala-p67703048.html?msg_ok=1

Adrian Nastase: “Se fac presiuni din exteriorul tarii pentru realizarea acordului de imprumut cu FMI”
Publicat în Adrian Nastase, FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, Mircea Geoana, Romania, acordul de imprumut cu FMI by saccsiv pe martie 16th, 2009
Adrian Nastase a facut aceasta importanta declaratie, azi 16 martie 2009, intr-o discutie la Realitatea TV, insa rugat fiind sa detalieze, a inceput s-o scalde. Desigur, Cosmin Prelipceanu s-a dovedit “neprofesionist” cand l-a intrebat ce anume vrea sa spuna. Nu la fel a fost aseara Adrian Ursu, care a “ratat” sa dezvolte fraza lui Mircea Geoana referitoare la uriasul imprumut: “Eu stiam de la Washington despre acesta, inca inainte de a se incepe in Romania discutia despre acest subiect”. Si o spunea in conditiile in care personaje din PSD se tot plang ca nu au fost consultate din timp asupra “cererii” Romaniei adresata fondului pentru un imprumut masiv.
Desigur, unii politicieni marcanti stiu mult mai multe decat ne spun. La fel si unii dintre analisti, a caror ocupatie nu este analiza, ci aburirea maselor.
Pentru a intelege pericolul care planeaza asupra Romaniei, este necesar sa stim detalii despre istoricul si stapanii FMI si ai Bancii Mondiale. Pentru aceasta, cititi va rog cu atentie articolele:
Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA
Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)
Observati va rog ca despre nimic din cele expuse in aceste articole nu se vorbeste in lungile si sterilele dezbateri din ultimele zile referitoare la uriasul imprumut. Ba mai mult, daca in trecutul apropriat se mai dadeau exemple despre napasta ce a reprezentat-o pentru majoritatea tarilor, acordurile lor cu cele doua institutii, acum auzim un urias cor aprobator, iar rarele voci contra sunt mai mult decat precaute in argumentele lor.
no comments yet
http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/16/adrian-nastase-%e2%80%9cse-fac-presiuni-din-exteriorul-tarii-pentru-realizarea-acordului-de-imprumut-cu-fmi%e2%80%9d/

Saccsiv’s Weblog
SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata
http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/14/sistemul-lucreaza-eliminarea-banilor-cash-de-pe-piata-si-cipurile-din-carduri/

jean
03-21-2009, 13:47
Friday, March 20, 2009

S-A TRANSAT. Romanii vor fi obligati sa accepte carti de identitate cu cip biometric de la 1.01.2011. Parlamentul a votat. Ultima solutie: Referendum
Actele de identitate electronice obligatorii pentru toti romanii au devenit o realitate printr-un vot dat pe sest, saptamana aceasta, in Camera Deputatilor, tot fara absolut nici o dezbatere publica. Teoretic este vorba de o modificarea a unei alte Ordonante a Guvernului Tariceanu, prin care se schimba data impunerii lor romanilor de la 1 ianuarie 2009 la 1 ianuarie 2011. Practic e vorba de legea prin care ni s-a transat viitorul biometric, al controlului total. Pana la 1 ianuarie 2011 urmeaza sa fie introduse in fiecare sectie de politie din Romania aparatura tehnica pentru cartile de identitate. Numai sistemul central de la Bucuresti este estimat, potrivit unor surse confidentiale, la circa trei milioane de euro. De data aceasta, Ministerul de Interne la unison cu un oarecare Birou de Presa, nu cred ca vor mai putea spune, ca in cazul pasapoartele, ratoindu-se la popor: "este un drept, nu o obligatie". Sunt tare curios care va fi indemnul Patriarhiei: luati, luati, ca sunt "temporare", pana la Judecata de Apoi...
Marti, 17 martie 2009, pe fondul unui scandal politic in Camera Deputatilor, legat de nerespectarea Regulamentului Camerei de către PDL si PSD si soldat cu parasirea tuturor parlamentarilor din PNL si UDMR, s-a votat, in unanimitate, respectiv cu 174 de voturi pentru Proiectul de Lege privind introducerea in Romania, incepand cu 1 ianuarie 2011, a Cartilor de Identitate electronice obligatorii, cu microcipuri RFID.
Este vorba de PL-x 103/16.02.2009 -Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 184/2008 pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr.69/2002 privind regimul juridic al cărţii electronice de identitate - Adoptat 17.03.2009
Forma acestuia este urmatoarea:
Expunerea de motive a Guvernului
http://www.cdep.ro/proiecte/2009/100/00/3/oug103.pdfhttp://www.cdep.ro/proiecte/2009/100/00/3/em103.pdf
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului
http://www.cdep.ro/proiecte/2009/100/00/3/cl103.pdfhttp://www.cdep.ro/proiecte/2009/100/00/3/oug103.pdf
.................................................. ...................................
Cartile de identitate electronice, un pas spre controlul absolut al statului
COMISIA EUROPEANA pune in practica un proiect de 3 ani pentru a introduce cartile electronice de identitate in Europa si sa le faca pe cele existente recunoscute in toate tarile Uniunii. Cartile electronice de identitate au un microcip incorporat RFID, care permite detectarea posesorului unui asemenea card de la distanta, fara ca acesta sa fie constient ca e urmarit! Drumul spre o societate de tip Big Brother este astfel larg deschis. Fara sa pretind ca as fi un profet, sunt convins ca urmatorul pas - dupa introducerea cardului de identitate electronic - va fi implantarea oamenilor cu cip-uri de identificare!
.................................................. .................................................
articolul intreg la:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/s-transat-romanii-vor-fi-obligati-sa.html

si in alta varianta la:http://www.urbaniulian.ro/2009/03/20/de-la-1-ianuarie-2011-romanii-vor-fi-dotati-cu-carti-electronice-de-identitate-cu-microcipuri-rfid/

alte linkuri:http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/parintele-iustin-parvu-ne-sfatuiese-cum-sa-ne-organizam-in-comunitati-crestine-pentru-vremurile-din-urma-%e2%80%93-video/

http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%e2%80%9cviitorul-alimentatiei%e2%80%9d-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/

jean
03-25-2009, 23:11
“CUTITUL LA OS” - un editorial despre elitele mondiale si razboiul lor perfid impotriva oamenilor
Articolul de mai jos a fost publicat initial la: http://www.capital.ro/ .Il puteti gasi si pe blogul:http://sceptik.wordpress.com/2009/03/16/sistemul-impotriva-noastra/
Eu l-am preluat de pe stie-ul:http://www.calauzaortodoxa.ro/antihristica/cutitul-la-os-un-editorial-despre-elitele-mondiale-si-despre-cum-suntem-condusi/

Aici se arata de ce Romania nu trebuie sa angajeze un imprumut la FMI si Banca mondiala, CEL MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI si ce trebuie facut pentru a stopa asta. Va rog, ca inainte sa luati vreo pozitie, sau sa rejectati acest manifest, SA STUDIATI TOATE DOCUMENTELE, care au linkuri incluse aici.

VA ROG FOARTE MULT SA NU AVETI INCREDERE IN NICI UN POLITICIAN, ORICE VA SPUNE SI ORICE VA PROMITE. TOTI SINT CORUPTI SI NU APARA INTERESELE ROMANILOR SI ROMANIEI!

Nu uitati oameni buni ca noi nu suntem singuri pe acest pamant! Deschideti ochii si mai lasati televizorul inainte sa nu fie prea tarziu.
Semneaza: Radu radu75@gmx.com

================================

Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrate de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.
Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy ) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.
Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.

Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea
mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea
din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. Dealtfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului. Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.

Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce
ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de
munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem. Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.
http://www.youtube.com/watch?v=kyl8c91qPbw

Banca Mondiala, pentru cine nu stie este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite bancare. Aici se prezinta o scurta istorie a acestor organisme:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7322446344238270341

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala
a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii toatale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentruviitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei: http://safehaven.com/article-4108.htm

Economistul Peter Schiff (ca si Ilie Serbanescu al nostru) a anuntat inca din 2006, presidentia SUA, mai
marii bursei si Rezervei Federale, ca se va produce o criza de proportii. A fost tratat cu condescendenta
si bataie de joc. Va rog priviti: http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw&eurl

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze. Aici este prezentata ancheta senatorului asupra sefilor SEC, care nu stiu ce sa raspunda, ca niste copii prinsi cu lectiile nefacute:
http://www.youtube.com/watch?v=FOKSkaQoF_I

De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea lui Obama), patriotul si luptatorul american
impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in ultima vreme:
http://www.youtube.com/watch?v=KrpRocaEfQE&feature=PlayList&=9657816B36974DC0&index=0&playnext=1

Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte: http://www.youtube.com/watch?v=Z5NmW3FCWA8&eurl

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA. Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:
http://www.globalresearch.ca/articles/GAN412A.html

De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.
http://www.youtube.com/watch?v=uEDAE_9v4h0&eurl
http://info.po9t.com/content/o-scrisoare-de-la-un-politician-norvegian

In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor:
http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=70281

Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6335899.stm

Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum sau folosit si in Bali: http://www.cuttingedge.org/NEWS/n1715.cfm

Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabil, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA: http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
http://www.radioliberty.com/stones.htm

Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat acum o saptamina in Cehia:
http://www.torontosun.com/news/canada/2009/02/27/8560781.html

Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Necrotizing_fasciitis_left_leg.JPEG
http://en.wikipedia.org/wiki/MRSA

Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave: http://www.chicagotribune.com/features/lifestyle/health/chi-mercury-corn-syrupjan27,0,2801323.story
http://www.msnbc.msn.com/id/28877253

Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS).
Veti fi socati de ceea ce aflati: http://www.accidentalhedonist.com/index.php/2005/06/09/foods_and_products_containing_high_fruct

De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu - MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.
http://www.ecomagazin.ro/vegeta-mult-gust-multa-sare/

Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar:
http://video.google.com/videoplay?docid=599381265368100582&ei=F7n3SPyNApnWqAPo9a0E&q=msg+%2260+minutes%22

Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer: http://www.alzheimer.ca/english/disease/causes-alumi.htm

Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi morti, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte: http://www.squidoo.com/vaccinestrashdna

Despre celulele de fetusi morti din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante:
http://lizditz.typepad.com/i_speak_of_dreams/2009/01/vaccines-and-fetal-cell-lines.html
Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili:
http://www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs
http://www.ahrp.org/infomail/0503/22.php
In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc: http://www.fluoridealert.org/health/brain/

DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME:
http://www2.fluoridealert.org/Alert/United-States/National/Toothpaste-How-Safe

In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima:
http://www.fluoridealert.org/health/brain/

In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetiul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA. Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs.

Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele de farmaceutice. Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil
atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare. http://www.youtube.com/watch?v=Tbryc6EBnzQ&feature=related

Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care
contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor: http://www.healthfreedomusa.org/?p=563

Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau
drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite05.htm

De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document). Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Aaron a fost ucis):
http://video.google.com/videoplay?docid=1263677258215075609

Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.

Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii din mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate”. Acestea au fost deja implementate si testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim.

ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.

Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri: http://www.prisonplanet.com/globalists-exploit-financial-meltdown-in-move-towards-one-worldcurrency.html

Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane. Am prezentat global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Revenim la Romania.

In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printrun imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!

Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:
1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)
2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD iar noi, numai 20?
6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date
7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; deasemenea, sa se publice o lista cu ce-bani-se-dau-cui?

Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman. In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea, cititi aici:
http://www.realitatea.net/un-imprumut-de-la-fmi-nu-ar-fi-benefic-pentru-romania–spunspecialistii_469137.html

continuare in urmatoarea postare:

jean
03-25-2009, 23:15
aceasta text este continuare articolului din postarea anterioara.cititi va rog postarea anterioara.

Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra virtual in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).

Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere! Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI. Nu numai aceasta, dar imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:
- banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania
-cresterea taxelor, TVA, impozit profit
-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului
-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)
-obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot
-implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani
-obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)

Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie sigur, daca a trecut!):
http://www.infowars.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccinematerials-sent-to-18-countries/

Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7322446344238270341

Daca nu credti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania. Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:
http://209.85.129.132/search?q=cache:cFWPiknW4oMJ:bataiosu.wordpress.com/2008/10/25/lista-cumembrii-comisiei-trilaterale-2008/+Mugur+Isarescu+comisia+trilaterala&cd=2&hl=en&ct=clnk

Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI? Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Daca nu vrea, va fi fortat de popor, ca si guvernatorul

Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA:
http://www.itnsource.com/shotlist//RTV/2009/02/11/RTV249809/
http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/27/content_10915777.htm

Trebuie sa o facem inainte ca sa ne falimenteze! Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea, gata.
http://www.rense.com/general85/des.htm

Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:
http://www.realitatea.net/din-vara–romania-va-depinde-in-totalitate-de-importurile-agricole–potrivitpresedintelui-agrostar_475927_comentarii.html#comments

Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei: http://www.unleavenedbreadministries.org/?page=drought. In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa: http://www.cfbf.com/agalert/AgAlertStory.cfm?ID=1062&ck=CD89FEF7FFDD490DB800357F47722B20

Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut. Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat. Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie.

Sfarsitul lumii e mai aproape decat va puteti imagina. Dar nu de sfarsitul acestei lumi trebuie sa va temeti,
ci de tabara in care va va prinde acest sfarsit. DOAR CEI CARE NU VOR PURTA CIPUL VOR FI MANTUITI!

Faceti cunoscut tuturor ca acest imprumut FMI este menit sa ne transforme in sclavi si nu sa ne ajute sa
trecem peste criza. Daca vrei sa combati o criza tai exact ceea ce o genereaza, la fel ca la o boala. Omori
infectia! Nu iei antitermice pentru febra ci antibiotic. Imprumutul este o simpla aspirina caci infectia nu se
trateaza asa.

DOMNUL SA FIE CU NOI!
http://www.calauzaortodoxa.ro/antihristica/cutitul-la-os-un-editorial-despre-elitele-mondiale-si-despre-cum-suntem-condusi/
http://sceptik.wordpress.com/2009/03/16/sistemul-impotriva-noastra/

fiti pe faza,mai urmeaza....

niga4lif3
03-26-2009, 10:24
cum le asezi tu jeane....chiar imi place. tot ce se intampla rau in lumea asta e doar din cauza cipului aluia, sau din cauza necredinciosilor?

nu s-ar putea muta acest topic in alta parte? eu unul consider ca nu are legatura cu orasul Barlad.

jean
03-26-2009, 23:31
cum le asezi tu jeane....chiar imi place. tot ce se intampla rau in lumea asta e doar din cauza cipului aluia, sau din cauza necredinciosilor?

nu s-ar putea muta acest topic in alta parte? eu unul consider ca nu are legatura cu orasul Barlad.

Bravo.....asa incruntat cum esti,ai intuit bine,"oarecum".tot ce se intampla rau in lumea asta e din cauza necredintei.Iar cipul este rodul rautatilor,este cireasa de pe tort,cununa tuturor rautatilor.

niga4lif3
03-27-2009, 10:13
cred ca nu ai vazut ironia....eu zic ca toate rautatile din lumea asta se intampla in special din cauza neajunsurilor si a situatiei potrivnice in care traim....lumea nu s-a inrait pentru ca nu se mai duce la biserica (iti dau exemple de babe si persoane credincioase care sunt mai rele ca multi altii care dau mai rar pe la biserica).

spune-mi si mie...mie abia-mi ajung banii de la o luna la alta pentru ca nu sunt credincios fanatic? daca tu-mi poti demonstra asta, atunci iti promit eu ca-mi voi schimba parerea. pana atunci insa imi mentin convingerea ca religia nu are legatura cu ceea ce zici tu!

jean
04-01-2009, 01:34
VIDEO:
REFERENDUM NATIONAL in problema actelor electronice
http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/29/cerem-referendum-national-in-problema-actelor-electronice/
apoi:
Cum se leaga lucrurile: conditiile aderarii Romaniei la UE, refuzul guvernarii de a pregati un plan anti-criza, motivele reale ale acordului de imprumut cu FMI si iminentele masive miscari de strada la:http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/30/cum-se-leaga-lucrurile-conditiile-aderarii-la-ue-refuzul-guvernarii-de-a-pregatii-un-plan-anti-criza-motivele-reale-ale-acordului-de-imprumut-cu-fmi-si-iminentele-masive-miscari-de-strada/

jean
04-28-2009, 14:58
Monday, April 27, 2009
SE POATE: Elvetienii au strans suficiente semnaturi pentru a declansa un Referendum anti-cip. Pe 27 Mai elevetienii spun NU Pasapoartelor Biometrice

Guvernul elvetian vrea sa introduca pasapoarte electronice biometrice, ca si in Romania. Opozantii au colectat insa suficiente semnaturi pentru a declansa un Referendum, transmite swissinfo. Urmariti mai jos cateva aspecte dintr-o dezbatere foarte vie care are loc in Elvetia, chiar acum. Fara ridiculizari, fara minimalizari, fara tampiti. Site-uri neguvernamentale, partide, experti, ziare, inclusiv in engleza, televiziuni cu productii in franceza si germana, cu toate dezbat democratic si responsabil o problema grava care poate afecta prezentul si vitorul cantoanelor. Spre deosebire de Romania, autoritatile din Elvetia au propus introducerea Pasapoartelor Biometrice in martie, anul viitor (2010). Tot spre deosebire de Romania, democratia din Elvetia permite lansarea unui Referendum - chiar daca legea a fost adoptata deja de Parlament - cu conditia de a strange (doar) 50.000 de semnaturi in 100 de zile. Pentru Pasapoartele Biometrice s-a decis Referendum in data de 27 mai, a.c. Sa ne rugam sa iasa NU si sa ne fie de exemplu!

Elvetienii au pornit Campania SPUNE NU
continuare la:http://victor-roncea.blogspot.com/2009/04/se-poate-elvetienii-au-strans.html

OhMyGod
04-29-2009, 00:56
frate , tu chiar nu intelegi ca nu intereseaza pe nimeni subiectul asta ? poate doar pe cei distrusi de religie .

niga4lif3
04-29-2009, 10:22
un subiect mult mai interesant si, zic eu, mai grav e ceea ce se intampla acum in lume. dupa gripa aviara, ne va lovi, mai mult ca sigur, gripa porcina.

ce e ciudat insa e ca reporterii nostri "profesionisti" se cam contrazic in declaratii. daca acum vreo doua zile aparea pe nu stiu ce canal ca sunt doua companii farmaceutice care detin pastilele pentru a combate acest virus, aceasta fiind o gura de aer in contextul crizei....ieri am auzit pe la toate jurnalele de stiri ca inca nu exista un antidot.

am doar eu impresia ca aceasta gripa porcina a aparut si se extinde "la comanda"?

jean
04-30-2009, 00:12
Saccsiv’s Weblog
GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta
Posted in Baxter International, Donald Rumsfeld, GEORGE SCHULTZ, GRIPA PORCINA, Gilead Sciences, H5N1, Organizatia Mondiala a Sanatatii, Oseltamivir, Tamiflu, gripa aviara, pandemie, stare de urgenta, vaccin by saccsiv on aprilie 29, 2009
Combinand material genetic de la porcine, pasari si om, intr-un mod pe care cercetatorii nu l-au mai vazut pana acum, gripa porcina este prognozata a deveni pandemia mileniului, boala ce va determina masuri extreme la nivel mondial. Conform articolului Gripa porcina ameninta tot globul, din Jurnalul National, „În Mexico City, metropolă cu 20 de milioane de locuitori, străzile sunt pustii, barurile şi restaurantele închise, fotbaliştii joacă pe stadioane goale, iar primarul se gândeşte să suspende şi transportul în comun. În Mexic, erau oficial 149 de morţi şi 1.614 persoane suspecte de gripă porcină. În Spania, există un caz de contaminare şi 20 de persoane suspecte de gripă, în Brazilia, un caz, iar în Columbia, 12. Canada a confirmat şase cazuri, iar SUA 40. Suspiciuni sunt în Franţa, Scoţia, Suedia şi Danemarca. Americanii au anunţat că nu există nici o dovadă că epidemia ar fi un atac terorist. Comunitatea internaţională este mai pregătită ca oricând pentru a face faţă ameninţării ca virusul să se răspândească, asigură unul dintre experţii ONU pe probleme de sănătate, citat de BBC. Doctorul Keiji Fukuda a explicat că toate măsurile luate şi toate pregătirile făcute de-a lungul anilor pentru a contracara gripa aviară îşi vor arăta roadele şi în combaterea gripei porcine
.................................................. .................................................. .
Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO - World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.
Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari.

CONCLUZII:Nu stim daca actuala gripa porcina este produsul unor minti bolnave insa este o ipoteza de luat in calcul. S-a scris mult daca nu cumva si SIDA sau Ebola au fost create artificial. Se stie ca ELITELE cocheteaza cu ideea cautarii unei solutii pentru diminuarea drastica a populatiei pamantului si aceasta o pot realiza printr-un virus ucigas sau printr-o mega campanie de administrare de vaccinuri infectate „artificial” cu un astfel virus.

Dr. Eric Pianka spunea:

“Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

Si tot el, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost:

“nu prea bună, este prea înceată”.
Prinţul Philip, August 1988:
„În cazul în care mă voi reîncarna aş vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării. „

Ted Turner, intr-un interviu în Audubon Magazine:

“O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.” Au starpiturile acestea un fix pe plebea cea multa si fara rost de pe acest pamant. Cititi va rog si articolele:

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME - Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a saPIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planetaEste sau nu un creata artificial, un lucru este insa sigur: gripa porcina se doreste a fi folosita ca pretext pentru declansarea celei mai mari campanii de vaccinari din istoria omenirii si pentru declararea starii de urgenta pe zone extinse ale planetei.


.................................................. .............................................
articolul complet la :http://saccsiv.wordpress.com/2009/04/29/gripa-porcina-a-fost-creata-in-laborator-indiferent-de-raspuns-faptele-dovedesc-ca-teama-de-o-pandemie-va-fi-folosita-pentru-vaccinare-in-masa-si-declararea-starii-de-urgenta/

jean
06-29-2009, 18:37
India demareaza mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii ei

Conform articolului ID cards for India: 1.1billion citizens will go into second largest citizens’ database, Nandan Nilekani (55 ani, afacerist si antreprenor software) a fost desemnat pentru mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii Indiei.
Guvernul considera ca acest sistem, care va fi finalizat peste trei ani, va ajuta la furnizarea de servicii sociale vitale pentru cele mai sarace persoane.

De asemenea, se considera ca acest sistem va fi o modalitate de combatere a cresterii furtului de identitate, va mari eficienta luptei impotriva organizatiilor militante violente, va intari securitatea nationala si va ajuta politia si autoritatile statului. Intre motivele propagandei se mai afla si posibilitatea ajutorarii astfel a lucratorilor imigranti, a refugiatilor, a apatrizilor. De asemenea se promite ca vor apare facilitati in ocuparea fortei de munca.

Spre deosebire de Marea Britanie (unde programul similar va fi implementat pana in 2011 si va costa 5 miliarde lire), observatorii considera ca in India amploarea actiunii va crea perturbari majore.

Se recunoaste de asemenea ca la nivelul intregii populatii, sistemul de dovedire a identitatii va fi complicat si deseori confuz dar se considera ca merita tot acest efort.

Nandan Nilekani (personalitate influentata masiv de socialismul fabian) va parasi actuala functie de Co-Chairman la Infosys Technologies Ltd pentru a deveni, incepand cu 9 iulie, Chairman al noii Unique Identification Authority of India (UIDAI).

Consider ca daca mega proiectul planetar de implementare a ID card a ajuns sa fie demarat si in India, trebuie sa luam cat mai in serios ideea ca SISTEMUL nu se lasa intimidat de nimic de gen referendum, petitii, chichite juridice si ca va continua in forta intreaga actiune, inclusiv pana la faza implanturilor cu microcipuri.

Trebuie inteles ca ELITELE construiesc neabatut un drum inceput mai demult:

sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2009/06/28/india-demareaza-mega-proiectul-realizarii-a-11-miliarde-de-id-cards-pentru-cetatenii-ei/

OhMyGod
07-05-2009, 18:26
tu nu ai ce face cu timpu liber? gaseste'ti frate un hobby , dute la pescuit fa ceva

thethis
07-07-2009, 09:16
Lasati omul in pace! Trebuie sa fie si ceva amuzant pe forum caci altfel am innebuni citind atatea topicuri serioase!

niga4lif3
07-08-2009, 10:35
pai, sa fie mutat la alta categorie, poate la FUN :naughty:...domnu` admin....acest topic nu priveste orasul barlad in mod special, ci este o generalitate. nu se poate muta?
multumesc!

jean
07-20-2009, 23:51
a aparut traducerea la ingerul digital 2.un documentar extraordinar realizat de niste tineri studenti sarbi.
merita vazut.

il gasiti aici:
http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/16/video-ingerul-digital-2-cu-traducerea-inclusa/#comments

iar de aici il puteti descarca:
http://s4.transfer.ro/storage/ingerul_digital2-e8933.wmv

iata si un rezumat:Îngerul digital

"Puricele electronic" implantat sub piele

În mai 1997, brevetul înregistrat în S.U.A. la nr. 5629678 a fost acordat unui "Sistem de observare, de reperare si de regasire personala", constând dintr-un emitator?receptor microscopic (numit si "purice electronic miniaturizat"), suficient de mic pentru a putea fi implantat chiar si oamenilor. Cip-ul îsi poate înmagazina energia gratie unui sistem integrat electromecanic, care controleaza întregul ansamblu, precum si activarea sa. Aceste proprietati îi permit cip-ului implantat o functionare de mai multi ani, fara a fi necesara înlocuirea lui. Emitatorul?receptor integrat în cip poate transmite si primi continuu date si comenzi, permitând astfel localizarea sa continua si imediata prin tehnologia GPS ("Pozitionarea Globala prin Satelit").

Îngerul digital ? un înger cazut

La 10 decembrie 1999, compania Applied Digital Solutions a achizitionat patentul pentru aceasta tehnologie pe care a numit-o "Digital Angel". Ea si-a devansat concurenta reusind, prima în istoria cercetarii si tehnologiei observatiei, sa micsoreze pâna la dimensiunile unui bob de orez cip-ul electronic, care poate fi implantat atât animalelor, cât si oamenilor, si care poate ramâne permanent în organismul acestora.

Posibilitatile de implementare sunt: imediat sub piele, ascuns în obiectele personale, în aparate electrocasnice, calculatoare, telefoane celulare, etc.

În corpul uman, functionarea este asigurata prin activarea unui sistem electromecanic de catre contractiile muschilor. Cip-ul poate fi activat de beneficiar sau de la o statie de observare si reperare de la distanta. Se asigura în acest fel posibilitatea urmaririi pe timp nelimitat a oricarei persoane. Tehnologiile foarte avansate au asigurat deja, în cadrul unor proiecte secrete, manipularea psihica prin intermediul unor cip-uri asemanatoare, ajungându-se chiar la declansarea unor reactii de violenta, pasivitate, ascultare totala, etc.

Legea va fi aplicata "tehnologic"

Directorul Richard J. Sullivan, presedintele consiliului de administratie al companiei Applied Digital Solutions a afirmat recent cu privire la potentialul "nelimitat" al cip-ului sau: "Desi nu ne aflam decât în faza de început a dezvoltarii cip-ului, întrevedem deja utilizari de avangarda în numeroase domenii distincte, de la monitorizarea medicala pâna la "aplicarea tehnologica" a legii."

Departe de noi gândul ca nu este bine sa progreseze stiinta. Aplicatiile ei trebuie însa în mod absolut necesar sa fie numai în slujba binelui. Altfel, controlul oamenilor prin încalcarea intimitatii personale si manipularea lor psihica, ar duce la perioade mult mai negre decât epoca sclavagismului.

Stiinta fara constiinta duce la ruina sufletului.

jean
07-31-2009, 21:02
Articolul zilei (31.07.2009): Deja se intampla: planul de sterilizare a populatiei prin intermediul alimentarii cu apa

http://saccsiv.wordpress.com/2009/07/31/articolul-zilei-31-07-2009-deja-se-intampla-planul-de-sterilizare-a-populatiei-prin-intermediul-alimentarii-cu-apa/

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

http://saccsiv.wordpress.com/2009/07/31/documentare-celebre-%e2%80%9emercury-autism-and-the-global-vaccine-agenda%e2%80%9d-mercur-autism-si-agenda-vaccinarii-globale/

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

http://saccsiv.wordpress.com/2009/07/31/video-pentagonul-se-alatura-fema-in-campania-de-vaccinare-in-masa-a-americanilor/

OhMyGod
08-03-2009, 16:49
Oh nuu vine sfarsitul lumii :(
haahahahah

niga4lif3
08-04-2009, 10:32
revin cu rugamintea catre admini pentru mutarea acestui thread din sectiunea Barlad. motivez aceasta rugaminte pentru simplul fapt ca de la cifrele 666 in buletine si permise, s-a ajuns la vaccinari si alte chestii "exterminatoare" pentru rasa umana, si nu este un thread care sa priveasca exclusiv orasul Barlad :-)

jean
08-10-2009, 11:25
cel mai bine ar fi sa te muti tu de pe forum ca oricum nu vii cu nimic constructiv.
in loc sa iei aminte la cele scrise acolo, pe tine te roade mintea sa gasesti solutii de organizare a forumului pentru admini.

jean
09-12-2009, 11:05
Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general

" ELITELE ce doresc “cipuirea” sunt aceleasi cu cele ce au declansat voit actuala mega criza economica si care fac eforturi si pentru declansarea foametei, a marilor miscari de strada si a unui cumplit razboi, totul doar cu scopul ca la final tot ei sa prezinte si “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, atunci in mod sigur auditoriului i se vor aprinde beculetele si va deveni mai interesat de subiect."
"Daca le mai demonstrezi in plus si ca in spatele celor ce finanteaza militantii pro sodomie sunt din nou aceiasi, devin si mai atenti.

Cele de mai sus sunt valabile pentru orice colt al planetei. Local, pentru tara noastra, daca detaliezi legatura ce o au ELITELE cu tiganizarea si manelizarea, cu dezastrul imprumutului de la FMI, cu privatizarile strategice, cu distrugerea agriculturii si dependenta de importuri, atunci probabilitatea de a fi ascultat creste enorm.

In plus, nu este doar o strategie buna, este chiar ADEVARUL, pe care nu avem voie sa-l ascundem indiferent de cat de nobil ni s-ar parea motivul. "

http://saccsiv.wordpress.com/2009/04/02/eroare-fatala-in-miscarea-ortodoxa-anti-sistem-scoaterea-chestiunii-actelor-cu-cip-din-contextul-general/

din cumulul de crize apare si faza cu virusii pandemici.
o falsa amenintare:
Ministerul Sănătăţii a decis SA VACCINEZE OBLIGATORIU un sfert din populaţia ROMANIEI contra gripei porcine A(H1N1)
http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/11/ministerul-sanatatii-a-decis-sa-vaccineze-obligatoriu-un-sfert-din-populatia-romaniei-contra-gripei-porcine-ah1n1/

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/09/11/dictatura-medicala-si-in-romania-sanatatii-vrea-vaccinare-obligatorie-anti-gripa-porcina-pentru-toti-copiii/

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE
iata si un fragment din articol in care o mamica se arata ingrjorata de aceste vaccinari otravitoare:
„Ca mama, ma ingrozesc aceste campanii de vaccinari, pentru cancer de col, pentru mai stiu eu ce virusi…
Am declarat, intr-o discutie avuta in cadrul unei sedinte la scoala, ca NU VOI ACCEPTA CA VREUN PSEUDOVACCIN DE-ASTA SA FIE FACUT FARA ACORDUL, CONSIMTAMANTUL MEU … Stiti ce mi s-a raspuns?
Ca sunt o mama iresponsabila si ca oricum, CU ACORDUL SAU FARA ACORDUL MEU SE VOR FACE…
Nu-mi vine sa cred cat de naivi suntem si cum ne lasam transformati in cobai de buna-voie…Subscriu la parerile domnilor de mai sus !!!
Daca se va insista cu aceste vaccinuri, in scoli, promit ca veti mai auzi de numele meu!
Nu e o amenintare…Vreau doar sa-mi protejez copiii..


http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/09/comentariul-zilei-atitudine-anti-vaccinare-obligatorie/

OhMyGod
09-14-2009, 13:32
cel mai bine ar fi sa te muti tu de pe forum ca oricum nu vii cu nimic constructiv.
in loc sa iei aminte la cele scrise acolo, pe tine te roade mintea sa gasesti solutii de organizare a forumului pentru admini.

Eu zic sa te muti tu de pe forum , esti exact ca aia care bat la usa , si incearca sa te atraga la religia lor .
Omule , singurul lucru negativ care ar fii , daca e sa bage "cip'uri" tuturor ( foarte greu de realizat ) ar fii urmatorul , nu ar mai fii crime , te-ar putea depista mult prea rapid , si ar fii prea plictisitor in lumea asta .

Iar cu vaccinuri , poti refuza foarte usor , e dreptul tau ca om .

niga4lif3
09-17-2009, 18:06
cel mai bine ar fi sa te muti tu de pe forum ca oricum nu vii cu nimic constructiv.
in loc sa iei aminte la cele scrise acolo, pe tine te roade mintea sa gasesti solutii de organizare a forumului pentru admini.

iar conceptiile tale sunt foarte constructive ce-i drept, si sunt postate si intr-un thread care priveste strict orasul Barlad.

prietene, nu suport persoanele care prin orice fel de mijloace incearca indobitocirea populatiei...iar in prezent, asta faci tu. poate nu fac ceva constructiv, dar cel putin nu incerc sa conving lumea de pe forum ca eu sunt atotstiutorul...iar atunci cand vad ca nu ma aproba nimeni, dau inainte ca o moara stricata:fuckoff:

iti promit eu ca asta e ultimul comment facut la adresa ta...pentru ca nu meriti atentia mea!

jean
09-18-2009, 01:05
OhMyGod si nigaforlife
"esti exact ca aia care bat la usa , si incearca sa te atraga la religia lor "
Eu zic: suntem o tara majoritar ortodoxa, credinta strabunilor nostri, iar eu sunt de asemenea crestin ortodox.asa ca aici ma misc pe terenul meu.
deci asemanarea pe care o faci cu diferitele secte pica din start. n-am bombardat conturi de e-email cu linkuri, mesaje etc.postez pe un forum public.

eu nu incerc sa determin pe nimeni sa adere la convingerile mele. orice om cu putina luciditate poate cu un minim efort sa discearna intre ce e bine si ce e rau, intre adevar si minciuna, intre teoria conspiratiei si faptele reale.
aveti internetul la indemana,folositi-l, documentati-va, puneti-va voua insiva intrebari si cautati raspunsurile.

eu doar ofer o cale spre raspunsuri altele decat cele "oficiale" la problemele care ne afecteaza cel mai acut astazi.
in postarile trecute am avertizat despre pericolul imprumutului la FMI pe care l-a facut Romania prin "alesii" nostri guvernanti marionete ale papusarilor planetari.faptul ca multi isi vor pierde slujbele, mai ales bugetarii, ca urmeaza masive miscari de strada, proteste si mitinguri...etc.
deci unde vedeti tendinta de indobitocire.?
si pe cine sa indobitocesc? doar nu ma adresez la prosti...

am scris despre pericolul vaccinului impotriva cancerului de col uterin pe care l-au refuzat majoritatea romancelor pentru ca au ales sa ramana sanatoase.
am postat linkuri si am scris despre pericolul indosarierii electronice.faptul ca in curand o sa dispara banii de hartie si o sa avem doar "bani" electronici, iar cine nu are cont bancar nu va exista.se vor uni toate cardurile intr-unul singur cu cip electronic, iar apoi se va renunta si la card si se va trece la implaturi cu cipuri direct sub piele.
deci unde-i prosteala in tot ce am postat eu pana acum?
cautati mai multe informatii despre cipuri, vaccinuri, FMI....etc si lamuriti-va.

iar faptul ca postez pe acest forum e alegerea mea si ma priveste direct si personal.
pentru voi, alte lamuriri nu mai am nici acum si nici de acum incolo.

jean
09-18-2009, 01:17
Minciuna despre vaccinuri si gripa porcina.
Analiza unui doctor specialist.
"In spatele mediatizarii desantate a vaccinurilor se ascunde un adevar inspaimantator: niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevarat eficient. Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor, ci din contra s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase, transmitand un numar mare de virusuri si generand veritabile epidemii. In plus, substantele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul si aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem pacaliti sa platim bani grei si sa ii imbogatim chiar pe cei care incearca astfel sa ne ucida".
http://apologeticum.wordpress.com/2009/09/17/vaccinul-si-gripa-porcina-analiza-unui-doctor-specialist/

Zi importanta in lupta anti-cip.Romani uniti-va!

"Magistraţii din Bucureşti, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, vor decide astazi cu privire la contestaţiile a 16.000 de români care s-au adresat în scris justiţiei împotriva noilor acte electronice. Alţi români, în număr de aproape un milion, au semnat pe formularele strînse la Mănăstirea Petru Vodă împotriva acestor cipuri, fie ele în cărţile de identitate, în permisele auto, în paşapoarte, în carduri bancare sau în alte acte de identitate, şi semnăturile lor vor ajunge şi ele în curînd pe masa celor ce vor trebui să dea un răspuns."

http://apologeticum.wordpress.com/2009/09/16/zi-importanta-in-lupta-anti-cip-romani-uniti-va/

jean
01-13-2010, 14:50
“Adevărul ascuns despre gripa porcină” Ne opunem vacinării în masă - dar cum?
“Adevărul ascuns despre gripa porcină”
Ne opunem vacinării în masă - dar cum?
Conferinţă susţinută de jurnalistul german pe probleme medicale Hans Tolzin
la 1 octombrie 2009 la Stuttgart/Germania

( Sursa: http://www.youtube.com/watch?v=AAvAPbdkkBU)
Orice vaccin constituie de fapt o agresiune corporală. Nici medicii, nici autorităţile nu ne spun acest lucru. Orice vaccin antigripal, dorit sau nedorit, inclusiv cel împotriva gripei porcine AH1N1 este de fapt o agresiune corporală. Dacă eu vă înţep cu un ac, voi mă daţi în judecată, fiind o agresiune corporală. Dar oare noi nu putem face acelaş lucru dacă suntem vaccinaţi fără a ni se spune despre riscurile reale? Fiindcă ar fi o agresiune corporală. De ce ? În primul rând este lezată pielea. Apoi, sunt introduse într-un organism sănătos diferite substanţe : un antigen ( particule virale) care provoacă o infecţie pentru a induce un răspuns imun+ substanţe neurotoxice ( mercur, aluminiu, etc)+ substanţe alergizante care pot provoca o alergie gravă. În cazul acesta oare nu ar trebui să vorbim despre avantajul nevaccinării? Avantajul vaccinării nu îl văd. Dacă îmi vaccinez copilul cu 20 de vaccinuri, în mod normal el ar trebui să fie de 20 de ori mai sănătos decât dacă nu ar fi vaccinat. Trebuie de asemenea să cunoaştem riscurile vaccinului. Dar ni se spune că riscul vaccinării nu se poate calcula! Trebuie să mai ştim cât de periculoasă este boala, ori eu constat că boala ( gripa porcină ) este o infecţie uşoară a căilor respiratorii. Deci boala nu reprezintă un pericol pentru mine, atunci de ce să mă vaccinez şi să mă expun la riscuri mai mari decât dacă nu m-aş vaccina? (...)

sursa:http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2010/01/adevarul-ascuns-despre-gripa-porcina-ne.html

alte articole:http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/12/pandemia-sclavilor-vaccinul-si.html

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/


ATENTIE MARE: Au aparut primele cazuri de efecte negative grave ca urmare a VACCINARII impotriva GRIPEI PORCINE
Posted in GRIPA PORCINA, VACCINARE OBLIGATORIE, gripa AH1N1, gripa noua, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on ianuarie 12, 2010

Citez din articolul O femeie din Prahova a intrat in coma dupa vaccinarea impotriva gripei porcine:http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/12/atentie-mare-au-aparut-primele-cazuri-de-efecte-negative-grave-ca-urmare-a-vaccinarii-impotriva-gripei-porcine/

alte articole: IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Occidentul nu stie cum sa mai scape de vaccinurile pe care populatia refuza sa le folosesca … CARE SUNT EXPLICATIILE EFECTULUI DE TURMA CE I-A LOVIT PE ROMANI?
http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/11/in-atentia-celor-ce-se-bulucesc-la-vaccinare-occidentul-nu-stie-cum-sa-mai-scape-de-vaccinurile-pe-care-populatia-refuza-sa-le-folosesca-care-sunt-explicatiile-la-efectul-de-turma-ce-i-a-lovit-pe/
si
Paul Tecuceanu, despre moartea fratelui sau Toni Tecuceanu: “NU CUMVA ESTE DOAR O MANIPULARE FARA SCRUPULE?”,
http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/11/paul-tecuceanu-despre-moartea-fratelui-sau-toni-tecuceanu-%E2%80%9Cnu-cumva-este-doar-o-manipulare-fara-scrupule%E2%80%9D/

pentru cei care cred ca bat câmpii iată un articol din 10 august 2009 :Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma,
http://saccsiv.wordpress.com/2009/08/10/aproape-totul-despre-gripa-porcina-si-vaccinarea-in-masa-ce-va-urma/
comentariu jean:
Inventia numita pandemia de gripa porcina face parte dintr-un cumul de crize ce va forma o mega criza (pe care mass-media corporatista le prezinta ca fara a avea legatura intre ele) : financiar bancara, petroliera, alimentara, miscari de strada, razboi mondial, implanturi cu microcipuri: un articol din oct.2008, http://www.razbointrucuvant.ro/2008/10/01/criza-mondiala-control-mondial/.
apoi:Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general,
http://saccsiv.wordpress.com/2009/04/02/eroare-fatala-in-miscarea-ortodoxa-anti-sistem-scoaterea-chestiunii-actelor-cu-cip-din-contextul-general/

si: Coada la vaccin si la pasapoarte electronice?, http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/08/coada-la-vaccin-si-la-pasapoarte-electronice/