PDA

View Full Version : postul ddtv


ionut232
05-11-2008, 20:35
De ce nu mai merge postul ddtv?
din cate stiu este gratuit, si cica a fost inlocuit cu altul!!!!

cum se poate asa ceva?
stie cineva de ce?

AIWA
05-14-2008, 12:23
De ce nu mai merge postul ddtv?
din cate stiu este gratuit, si cica a fost inlocuit cu altul!!!!

cum se poate asa ceva?
stie cineva de ce?
MERGE ....dar depinde de societatea de cablu unde esti abonat

ionut232
05-14-2008, 15:31
pai da...

astia de la rds cam ii doare undeva de clienti...
bine ca a bagat postul ala total....si il da toata ziua pe Bichinet...asta mai trebuia...

multa minte mai au unii...:headbang:

dadosh
05-14-2008, 17:58
pai da...

astia de la rds cam ii doare undeva de clienti...
bine ca a bagat postul ala total....si il da toata ziua pe Bichinet...asta mai trebuia...

multa minte mai au unii...:headbang:

este o reclama beton acum care are o replica misto: NISTE TARANI!


...daca se pune problema dintre ddtv si total tv(eventual bichinet tv)...mai bine le scoate pe amandoua...:no:

cel mai bine 0tv, DDTV , taraf, etno si alte la fel (inclusiv astea locale) sa le bage la clasa superpremium...sa le taxeze separat ...sa bage decodoare pe ele...si sa lase la basic discovery si via ... :D

NaCKa
07-25-2008, 01:20
DDTV,parerea mea, nu se poate numi "Canal TV" .. sau ZER-OTV .. oh GOD ! .. mai bine fara .. felicitari celor de la RDS daca l`au scos :))

morph3o
07-25-2008, 12:02
poate scot si zero tv si taraf ca si asa ocupa degeaba grila de programe.