PDA

View Full Version : Batranul provider


wxdj
08-05-2005, 09:10
SpectralNet-ul este unul din primii provideri de net din Barlad ,dar se pare ca lucrurile nu merg asha de bine acolo :(

Omu
08-05-2005, 10:38
Axel e oldiest but goldiest! Am un prieten ce are si Spectral si TcNet si prefera sa stea pe spectral cu netul si pe TcNet pentru retea!

wxdj
08-05-2005, 10:43
la fel am shi yo :) ,,shi spectral shi tc-net ,da intradevar Axel a fost prima firma ,dupa care a fost "cumparata" de Spectral Net ceva de genul asta

djlyon
08-05-2005, 10:49
Peste o luna se fac exact 7 ani de cand a aparut Axel.
Prima conexiune la net era o linie inchirata prin Romtelecom via Galati pana la Bucuresti, la StarNets, actual EuroWeb.
Viteza era de 33.6kbps (sau 4 kilo mari, cum se zice mai nou :p).

Apoi au fost doua linii inchiriate direct in Galati, apoi internet prin satelit de la NetSat direct din New York, apoi internet prin radio in 3.5GHz de la SNR, iar intr-un final fibra optica de la RDS, asa cum au toti providerii din oras acuma.

wxdj
08-05-2005, 10:57
Cine shtie cunoashte ! no comment

ombladon
08-05-2005, 12:11
Corect

GEORGiQ
08-05-2005, 15:26
Wow... nice story!

Omu
08-05-2005, 17:01
Peste o luna se fac exact 7 ani de cand a aparut Axel.
Prima conexiune la net era o linie inchirata prin Romtelecom via Galati pana la Bucuresti, la StarNets, actual EuroWeb.
Viteza era de 33.6kbps (sau 4 kilo mari, cum se zice mai nou :p).

Apoi au fost doua linii inchiriate direct in Galati, apoi internet prin satelit de la NetSat direct din New York, apoi internet prin radio in 3.5GHz de la SNR, iar intr-un final fibra optica de la RDS, asa cum au toti providerii din oras acuma.
Mi-a spus tata ca stie de la Aiwa ca esti cel ce a facut prima data cunostintza cu netul in oras asa ca nu ma mira nimic!. Bafta

twisted
08-05-2005, 17:23
ah yes those were the days in care stateai vreo 3-4 minute sa se incarce yahoo-ul ... misto... da tin minte ca macar era zambetul ala de incantare pe fata cand stateai in fata pc-ului si ca aveai net.

wxdj
08-05-2005, 17:37
primele zile pe net in "99, 2 ani de dial-up ,m-am lasat de fumat doi ani jumate nu aveam bani sa-mi platesc net-ul ,,asta a fost inceputul :)

katja
08-06-2005, 00:07
Atunci aveai visuri ,nu doar net...daca prindeai un mirc de picior si se conecta ..erai cel mai tare....

Florinelu
08-06-2005, 00:11
Spectral`ul are fibra optica de la RDS ?

hmmmmmmmm

Florinelu
08-06-2005, 00:51
mda se pare ca asha este

katja
08-06-2005, 01:47
traiasca spectral-ul...mult timp el a fost netul pentru barladeni...asa cum era...dar a fost de la inceput

djlyon
08-06-2005, 08:59
Florinelu, RDS e singurul transportator care aduce internet in Barlad. Aproape toti au net de la el - 99%. In rest mai sunt cateva locatii unde exista radio in 3.5, cum ar fi Conel care transporta prin Connex, si niste agentii de pariuri cu contract la nivel national si care transporta prin Orange (care pica intra-o veselie:D)

Faza frumoasa e cand pica RDS, ca pica TOT, nu mai merge nici un internet in oras :D

Omu
08-06-2005, 12:39
Pai tocmai asta e faza cind spun ca ROMTELECOM e mai bun ka RDS!!!

ombladon
08-06-2005, 13:29
RomTelecon te usuca la factura si + merge si prost !


Cine aprovizioneaza Romtelecom cu banda ?

djlyon
08-06-2005, 13:41
Ies singuri din tara.

Omu
08-06-2005, 13:50
OMBLADON am inteles ca nu esti in tara ci esti in ITALIA! Se pare ca esti plecat cam de multi ani daca nu stii ca ROMTELECOM are netul lui,ei nu primesc de la nimeni si mai nou dau si servicii de internet...stabil,puternic dar un pic cam scump! Iar netul lor am inteles ca daca esti firma nu ti-l da cu telefonul!

ombladon
08-06-2005, 14:03
:( Nu stiam ca reomtelecom are netul lui

GEORGiQ
08-06-2005, 14:23
Se inchiriaza linii de internet de la Romtelecom fara shit-uri de dial-up-uri, detalii pe site la ei: www.romtelecom.ro

katja
08-06-2005, 18:26
da??? se pare ca inca nu au murit cei de la romtelecom...oare o fi o renastere din propria-i cenusa??

Florinelu
08-06-2005, 21:43
Se inkiriaza de la romtelecom, se ofera un sistem de tip ADSL, dar sa va spun sincer NU SE MERITA

Wickfreak
08-07-2005, 14:40
GEORGiQ: lol again

katja
08-07-2005, 15:38
gergiq tu doar faci posturi?

djlyon
08-07-2005, 19:13
O sa avem ce sterge la curatenie :)

ticabd
08-08-2005, 07:04
SpectralNet-ul este unul din primii provideri de net din Barlad ,dar se pare ca lucrurile nu merg asha de bine acolo :(

"Batranul provider" merge batraneste....dar inca merge!!

dadosh
08-09-2005, 00:59
si cand te gandesti ca ditamai patronul de la spectral se ducea sa restarteze cate un modem...si dupa aceea te intreba politicos daca merge...
iar acum (nu dau nume de firma) raspunde cate o voce pitigaiata (si cu cosuri) si-ti spune (deranjat de telefon) ca de ieri au plecat sa repare in zona aceea...sau ca pune biletel pe tabla.....

Cristi
08-09-2005, 06:05
si cand te gandesti ca ditamai patronul de la spectral se ducea sa restarteze cate un modem...si dupa aceea te intreba politicos daca merge...
iar acum (nu dau nume de firma) raspunde cate o voce pitigaiata (si cu cosuri) si-ti spune (deranjat de telefon) ca de ieri au plecat sa repare in zona aceea...sau ca pune biletel pe tabla.....

cred ca cea mai mare problema sunt cosurile celui/celei care raspunde la telefon ..:d ...



"ditamai patronul restarta cate un switch" Este o rusine sa muncesti pentru firma ta sau e ceva deosebit pentru unii dintre noi?

w`t`f`
08-09-2005, 17:04
Problema "vocii pitigaiate" nu e cosurile ci istetimea lui: e frumos sa inchizi telefonul in nas unui client spunand "doamne ce idiot" in timp ce alti doi clienti asteapta frumos sa plateasca factura ?

Cristi
08-09-2005, 17:08
Problema "vocii pitigaiate" nu e cosurile ci istetimea lui: e frumos sa inchizi telefonul in nas unui client spunand "doamne ce idiot" in timp ce alti doi clienti asteapta frumos sa plateasca factura ?

Aici nu pot decat sa iti dau dreptate...e prima data cand aud asa ceva

w`t`f`
08-09-2005, 17:10
Ma mira faptul ca nu ai raspuns: "O sa iau masuri" :P

Cristi
08-09-2005, 17:12
Ma mira faptul ca nu ai raspuns: "O sa iau masuri" :P


Problema este alta ...nu mai lucreaza la firma... :D

w`t`f`
08-09-2005, 17:23
Cred ca vorbim de persoane diferite, persoana la care ma refeream inca lucreaza ... daca nu a plecat ieri sau alaltaieri.

dadosh
08-09-2005, 23:31
cred ca cea mai mare problema sunt cosurile celui/celei care raspunde la telefon ..:d ...



"ditamai patronul restarta cate un switch" Este o rusine sa muncesti pentru firma ta sau e ceva deosebit pentru unii dintre noi?

nu ai prins aspectul...normal ca nu e o rusine sa muncesti...chiar daca esti patron sau angajat...problema rusinii se pune "cum muncesti"...

problema se pune la serviciul cu clientii...:
- la orange, conex....mai raspunde cate o "blonda"...dar absolut toti vorbesc frumos si incearca sa te rezolve
- problema se pune si la acel patron pe care l-am dat eu ca exemplu...pana cand "clientul" nu a fost multumit nu s-a lasat(poate daca ar fi fost depasit si-ar fi cerut scuze si ar fi promis ca se rezolva in cel mai scurt timp)

ca sfat ar trebui sa angajezi o "blonda" zambitoare care sa stie sa vorbeasca frumos (chiar daca e paralela cu problema- o noteaza pe hartie...sa nu uite...dupa care o plaseaza la unul din baietii aia care cand vad cate un client se gandesc sa le dea ban sau kick...ca-i deranjeaza de la butonat vreun telefon sau chat...

Omu
08-10-2005, 00:04
Corect DADOSH..nu este o rusine sa muncesti pentru firma ta! Ar fi si culmea sa fie o rusine!...Apropos de acest forum si de SITEul ce il gazduieste...oare printre cei din spate ce zilnic adauga cate un lucru util comunitatii barladene nu exista nici un patron? Eu nu pot spune decat felicitari si...la mai mare!


Asa cum este el SPECTRAL NET ofera o solutie buna pentru o categorie anume de internautzi! Nu stiu daca a fost vreodata sa suns si sa nu pot lasa mesaj despre problemele aparute...plus ca pentru mine personal are valoare sentimentala!



AIWA here!

Cristi
08-10-2005, 01:33
ca sfat ar trebui sa angajezi o "blonda" zambitoare care sa stie sa vorbeasca frumos (chiar daca e paralela cu problema- o noteaza pe hartie...sa nu uite...dupa care o plaseaza la unul din baietii aia care cand vad cate un client se gandesc sa le dea ban sau kick...ca-i deranjeaza de la butonat vreun telefon sau chat...



DADOSH pe toate le mai stii .... parca esti de acolo :D

pending
08-11-2005, 15:22
discutii interesante si despre asta.. imi aduc aminte ca prin 2000 sau 2001 era Vox , Spectral si Rex parca , ca sali de internet .. vox`ul era pe rex si rexul era pe apa :D .. asa ca am preferat spectralul unde stateam mai toata ziua .. Georgiq ia zile tu cum eram noi clientzi fideli ai salii :)) .. TicaBd poate iti mai aduci aminte de vremurile cu Delete , Gabel , Georgiq si altzii de pe acolo :) .. heh .. la spectral imi place ca merge incet si bine (batraneste) cum a zis Tica :P .. bafta

ticabd
08-11-2005, 17:27
discutii interesante si despre asta.. imi aduc aminte ca prin 2000 sau 2001 era Vox , Spectral si Rex parca , ca sali de internet .. vox`ul era pe rex si rexul era pe apa :D .. asa ca am preferat spectralul unde stateam mai toata ziua .. Georgiq ia zile tu cum eram noi clientzi fideli ai salii :)) .. TicaBd poate iti mai aduci aminte de vremurile cu Delete , Gabel , Georgiq si altzii de pe acolo :) .. heh .. la spectral imi place ca merge incet si bine (batraneste) cum a zis Tica :P .. bafta
Normal ca inca imi aduc aminte... :D

AIWA
08-20-2005, 16:48
Mi-a spus tata ca stie de la Aiwa ca esti cel ce a facut prima data cunostintza cu netul in oras asa ca nu ma mira nimic!. Bafta

mai nu mai scoate vorba din casa!:D

twisted
08-21-2005, 04:11
pending ce-ai tata ca prin 2000 - 2001 exista si euroclas-ul si mai vechi icafe-ul care mai exista si astazi. rex-ul in 2001 de abia venea in vara lui 2001 cand cam tot atunci s-a deschis si vox-ul. de spectral insa nu prea stiu prea multe desi e la cativa pasi de mine. si daca nu mah insel eu tot prin 2001 mai erau inca vreo 2-3 sali dintre care si eza si savana net dar nu sunt sigur ca nu e cu un an mai tarziu asta :D

un_cetatean
08-23-2005, 22:54
Un "cunoscator", pending parca, zice ca prin 2000 - 2001 ... vox`ul era pe rex si rexul era pe apa .. asa ca am preferat spectralul unde stateam mai toata ziua.

Euroclas, Paradis, Vox, Ezanet, Savana, Spectral, Gamitech, RexNet si inca vreo 2 mai ascunse erau salile de Internet pe atunci. Toate, mai putin Gamitech (de frica) si Spectral (ar fi fost culmea !!!), au renuntat la serviciile Spectralului si au semnat, in perioada iulie - octombrie 2001, un contract de furnizare servicii Internet cu RexNet-ul.

Deci rexul era pe apa o iau ca pe o parere personala si in dezacord cu cele intamplate la vremea respectiva.

djlyon
08-23-2005, 23:03
Cele care au trecut la Rex atunci au trecut, in mare parte, de frica: "Daca nu treci la mine, te floodez". Lucru care se intamplase deja, asa, de "proba".

Flood-urile in Barlad au aparut in primavara lui 2001 odata cu RexNet, care a inceput sa dea in clientii-sali-de-net de la Spectral. Situatia se escaladase in asa fel incat se ajunsese la raiduri cu politia in salile de net, sa-l gaseasca pe ala care flood-a :)

Cristi
08-24-2005, 01:47
Djlyon ...sincer nu cred ca e asa cum spui tu ....ce naiba traim in jungla?

Toate, mai putin Gamitech (de frica) si Spectral (ar fi fost culmea !!!), au renuntat la serviciile Spectralului si au semnat, in perioada iulie - octombrie 2001, un contract de furnizare servicii Internet cu RexNet-ul..

Pai cum adika de frica nu au plecat de la spectral?


poate cineva ne explica ce s-a intamplat atunci :)

ticabd
08-24-2005, 08:48
Djlyon ...sincer nu cred ca e asa cum spui tu ....ce naiba traim in jungla?



Pai cum adika de frica nu au plecat de la spectral?


poate cineva ne explica ce s-a intamplat atunci :)

Dj Lyon stie ce zice...
In acea perioada floodurile erau la moda iar in sala la rex se statea chiar moca numai ptr asa ceva.
In ceea ce priveste migrarea salilor de net de la Spectral la Rex se datorau tarifelor Rexului care nu acopereau nici ceea ce plateau ei la SNR...dar interesul era sa moara capra vecinului.Numai ca multi au remarcat dupa ce se mutau ca pica foarte foarte des.
Si parca am mai scris intr-un post ...mircul era in floare iar toti Op-ii de pe #Barlad aveau acces gratuit la Rex ca sa nu mai zic ca Spectralul avea ban ...
Chiar ca parca era in jungla......

djlyon
08-24-2005, 09:10
Djlyon ...sincer nu cred ca e asa cum spui tu ....ce naiba traim in jungla?
Daca clientii tai ar primi flood-uri zilnic de la Astral, numai ca sa treaca la Astral, cum s-ar chema? :)

un_cetatean
08-24-2005, 10:25
Mai dilyon, sau mai Gelu EuropaFM, deja iti pute gura:
Cele care au trecut la Rex atunci au trecut, in mare parte, de frica: "Daca nu treci la mine, te floodez". Lucru care se intamplase deja, asa, de "proba".

Flood-urile in Barlad au aparut in primavara lui 2001 odata cu RexNet, care a inceput sa dea in clientii-sali-de-net de la Spectral. Situatia se escaladase in asa fel incat se ajunsese la raiduri cu politia in salile de net, sa-l gaseasca pe ala care flood-a.
Rex-ul a apararut in vara lui 2001 (nicidecum in primavara) si in perioada iulie - sfarsitul lui octombrie 2001 a avut program de PRIMIT flood 16.00 - 23.30. De la cine, se stie prea bine. Dodita dadea dial-up gratuit plus cateva milioane de lei unui client doar pentru a perturba activitatea Rex-ului.
Nu e prima data cand faci afirmatii gratuite si total neadevarate.

Cat despre Tica (sau ticabd):
In acea perioada floodurile erau la moda iar in sala la rex se statea chiar moca numai ptr asa ceva.
In ceea ce priveste migrarea salilor de net de la Spectral la Rex se datorau tarifelor Rexului care nu acopereau nici ceea ce plateau ei la SNR...dar interesul era sa moara capra vecinului.Numai ca multi au remarcat dupa ce se mutau ca pica foarte foarte des.

Intr-adevar Tica, pica foarte des, dupa-amiaza Rex-ul nu avea Internet, am explicat mai sus de ce ... Pe atunci nimeni de la Rex nu stia ce e ala flood ... stiau ca e flood doar cand vedeau "Request timed out". Si poate au spart piata cu preturile lor, dar nici sa ceara 300$ pe net de rahat cum facea Spectralul ... sau 18$ pt dial-up ... sa fim seriosi ...

djlyon
08-24-2005, 11:14
LOL
faci confuzie intre djlyon - eu, si dylo :)
Deschide bine ochii frate cand citesti, altfel faci gafe de proportii ;)

Dodita dadea dial-up gratuit plus cateva milioane de lei unui client doar pentru a perturba activitatea Rex-ului.
Cel mai mare abonament la dial-up era 23$, ce spui tu acolo e totala aberatie :)



Pe atunci nimeni de la Rex nu stia ce e ala flood ... stiau ca e flood doar cand vedeau "Request timed out".
Ei, ca doar flood-urile nu veneau din neant. Iar cu "Request timed out" probabil se pacalea crezand ca e flood, cand de fapt pica SNR-ul intr-o veselie.

w`t`f`
08-24-2005, 11:47
Ii dau dreptate lui un_cetatean. Chiar daca tu, djlyon, lucrai la Spectral pe atunci (nu afirm asta cu siguranta, e posibil sa gresesc ..) probabil nu stiai ce se intampla, acel client chiar exista.
Rex-ul a apararut in vara lui 2001 (nicidecum in primavara) si in perioada iulie - sfarsitul lui octombrie 2001 a avut program de PRIMIT flood 16.00 - 23.30. De la cine, se stie prea bine. Dodita dadea dial-up gratuit plus cateva milioane de lei unui client doar pentru a perturba activitatea Rex-ului.
Are perfecta dreptate in schimb ce a uitat sa spuna sau poate nu stia un_cetatean este faptul ca acelasi client al spectralului era si client rexnet si lua si de acolo cateva milioane tocmai pt a perturba activitatea spectralului.

djlyon
08-24-2005, 12:09
Cel mai mult mi-a placut cum s-au oprit flood-urile: cand Spectral a trecut pe aceeasi conexiune si provider (SNR) ca si Rex-ul. La primul flood dupa mutare, Rex-ul s-a autoflood-at :) Ala a fost cam ultimul.

Orice am scrie noi aici, Rex-ul a inceput cu flood-urile. Asta o stiu chiar persoanele de acolo care faceau asta. Daca si persoane din Spectral flood-au Rex, atunci asta a fost ca o masura de disperare, pentru ca toate celelalte nu (prea) aveau efect in a opri flood-urile primite. Ba chiar tin minte ca Spectralul filtrase SSH-ul de la salile lor de net, altfel incat din acele locuri nu puteai intra pe "root"-uri din afara ca sa flood-ezi.

De stricat e usor.. de construit insa e mai greu si abia acolo se vede cine ce si cum :)

w`t`f`
08-24-2005, 12:30
Deci acea persoana care flooda spectralul era una si aceasi persoana care flooda si rex. Ce rezulta de aici va las pe voi sa intelegeti.

Cristi
08-24-2005, 13:10
Deci acea persoana care flooda spectralul era una si aceasi persoana care flooda si rex. Ce rezulta de aici va las pe voi sa intelegeti.


Recunosc ca am auzit si eu ispravile persoanei in cauza ....baiat destept ...castiga din 2 locuri si era cat pe ce sa castige din 3... :rulz:

ce e mai interesant de stiut cine e acea persoana si cu ce se ocupa acum? :B

AIWA
08-24-2005, 13:12
un_cetatean
din pacate incurci OAMENII ce stau in spatele unor nickuri:(
Iar adevarul despre ce a fost atunci te asigur ca il stie foarte bine DjLyon! Nervii nu ajuta cu nimic la elucidarea misterului de atunci! Ce se stie e ca existau aceste sicane ce duceau inevitabil la clientzi nemultumitzi ce treceau dincolo numai in sperantza ca vor avea teava cat de cat...iar istoria cu autoflood ...a ajuns sa fie chiar destul de bine cunoscuta incat ma mir ca mai sint useri de net ce nu o stiu!

w`t`f`
08-24-2005, 13:14
ce e mai interesant de stiut cine e acea persoana si cu ce se ocupa acum?
Tot acelasi Cristi ...... :) De ce pui intrebari la care le stii raspunsul ?

AIWA
08-24-2005, 13:16
Recunosc ca am auzit si eu ispravile persoanei in cauza ....baiat destept ...castiga din 2 locuri si era cat pe ce sa castige din 3... :rulz:

ce e mai interesant de stiut cine e acea persoana si cu ce se ocupa acum? :B


PENIBILA FAZA:(
Nu cred totusi ca nu se stie ... asta...dar in fine ..Hotul cu un pacat..pagubasul cu mai multe!

Cristi
08-24-2005, 13:20
PENIBILA FAZA:(
Nu cred totusi ca nu se stie ... asta...dar in fine ..Hotul cu un pacat..pagubasul cu mai multe!

Cati o stiu ? majoritatea nu ....

djlyon
08-24-2005, 13:31
Deci acea persoana care flooda spectralul era una si aceasi persoana care flooda si rex. Ce rezulta de aici va las pe voi sa intelegeti.
Am citit, am inteles, dar acuma vrei sa scriu un articol de presa pe tema asta, sau cum? :p

Bila alba, bila neagra

w`t`f`
08-24-2005, 13:39
Grrrrrrrr ... Dupa ce raspunzi ca si cum nu ai inteles ce am vrut sa spun, acum faci ce fac majoritatea userilor din barlad pe acest forum: in loc sa raspunda subiectiv la o intrebare sau sa isi exprime parerea ataca persoana care a avut acel tupeu inimaginabil sa se lege de integritatea lui. Uffff

djlyon
08-24-2005, 13:45
Intre umor fin si atac e cale lunga..

zarel
09-02-2005, 13:01
mai este si Astralu in Barlad....da merge naspa....adik mai bine nu era..:))
last edit: da se pare ca am gresit postu.. :headbang:

djlyon
09-02-2005, 13:17
Unde este Astral - UPC adica - in Barlad?

Cristi
09-03-2005, 04:34
Unde este Astral - UPC adica - in Barlad?

au foarte putini clienti in barlad...dar exista....unul dintre clienti este la blocul unic la parter(se vede antena deasupra) ... internetul il aduc la barlad prin Orange

djlyon
09-03-2005, 06:33
Aaa, da, Alvarionul in 3.5GHz, dar din partea mea aia nu se pune..
Sa vina Astral pana in Barlad prin reteaua proprie, si apoi sa distribuie in oras tot prin reteaua proprie - atunci putem zice ca "a venit" :)

Asa.. daca-mi fac si eu un VPN pana in state se cheama ca dau net acolo? :p :)

haker2001
09-17-2005, 05:16
Mda... iar mi-a trebuit 20 de min sa citesc... scrietzi fratzilor si voi mai putzin... uff. interesanta istorie djlyon... iar povestea cu flodurile nu o stiam... pt ca eu atunci aveam internet prin romtelecom sau prin xnet... iar jocurile in retea le jucam la euroclass... Asta ar fi tare... sa vina ASTRAL-ul in Barlad... am auzit ca au servicii decente...

POSTED by haker2001

farfui
09-17-2005, 07:57
ce tot atatea mistere si tabu-uri ?!?!?!

ala care flooda si rex si spectral din cunostintele mele il cheama Dan Albu si acum ajuta la pornirea unei afaceri similare cu tc-net in Focsani.

daca ma insel sa ma scuze persoana in cauza.....dar eu mi-am f****t juma din creditele de la telefon intreband de ce a picat netu.
iar despre flood, ce sa zic....am prins odata unu la vox cu 30 de ferestre de putty deschise si care radea de mama focului ca da flood. (i-am scos flood-ul atunci din cap ).

djlyon
09-17-2005, 07:58
Haker5632, tu te duci pe toate topic-urile de X pagini si le spui sa scrie mai putin ca iti ia prea mult sa citesti?

haker2001
09-17-2005, 17:27
Nu... era asa ca o paranteza... Si de obicei cand postez... este o ora tarzie... de 4-5 dimineatza.. pt ca atunci am timp... daca ma intelegi.. si nu aleg posturile lungi... ci topicurile interesante... si lasa ironiile din nikul meu... te rog... eu nu te-am insultat sau jignit in nici un fel... te rog sa ma respectzi... daca esti cu adevarat un operator decent...

POSTED by haker2001

AIWA
09-17-2005, 21:34
ce tot atatea mistere si tabu-uri ?!?!?!

ala care flooda si rex si spectral din cunostintele mele il cheama Dan Albu si acum ajuta la pornirea unei afaceri similare cu tc-net in Focsani.

daca ma insel sa ma scuze persoana in cauza.....dar eu mi-am f****t juma din creditele de la telefon intreband de ce a picat netu.
iar despre flood, ce sa zic....am prins odata unu la vox cu 30 de ferestre de putty deschise si care radea de mama focului ca da flood. (i-am scos flood-ul atunci din cap ).
Loooooooooooool
Pai parca era contra TcNet(sau cel putin asa spuneau legendele....) acum e in echipa cu ei!

farfui
09-17-2005, 22:14
mai lasati-ne cu scuzele astea penibile "era ora t cand am postat".

nu exista o ora anume pentru a putea vorbi romaneste....ori vorbesti bine, ori nu.
sa inteleg ca atunci cand vorbesti corect te controlezi...si atunci cand esti obosit lansezi numai tampenii ca ai lasat garda jos...sau cum ?

djlyon
09-17-2005, 22:28
Cred ca se mira si el.. "bai ce-am putut sa postez azi-noapte".. :p

haker2001
09-18-2005, 02:39
Funny....

Nu sunt impotriva la nimeni si nu tzin cu nimeni.... Tzin doar cu mine si atat...

Farfui de obicei cineva posteaza pe un forum cand are ceva de spus... iar asta ca era ora x cand postezi nu e scuza penibila... poate pt tine e pentru mine nu este... cand ai timp cu tzaraita.... si djlyon nu ma mir niciodata de ce postez... pentru ca incerc sa fiu la subiect... daca altzi percep altfel ceea ce posteaza un user e problema lor...

POSTED by haker2001

niga4lif3
08-30-2006, 19:12
Se inkiriaza de la romtelecom, se ofera un sistem de tip ADSL, dar sa va spun sincer NU SE MERITA

folosesc adsl de cca 7 luni si tin sa te contrazic... chiar se merita...daca facem o comparatie intre romtelecom si banda inchiriata de la rds....se va remarca o mare diferenta la pret....daca pentru o linie de 756 kbps plateam la rds cca 10 milioane lunar....pentru o linie de 2mbps negarantat (dar tot se face trafic pe o linie de aproape 1.6 mbps) platesc doar 50 de euro+tva...deci vorba katjiei ... o renastere din propria`i cenusa:naughty:

AIWA
09-26-2006, 19:06
www.spectral.ro nu merge ?????

wxdj
09-27-2006, 11:50
merge eee :)

AIWA
09-27-2006, 14:50
Incearca de pe TCnet sa intri pe spectral....ai sa ai o surpriza...sint FILTRE APLICATE!
Uite fa asa START ->RUN si acolo scrie asa: tracert www.spectral.ro ai sa vezi ca se opreste undeva in RDS :((

ticabd
09-27-2006, 15:05
a pus RDS-ul filtre la toata reteaua Tc-net:hmm:

ionut232
09-27-2006, 17:20
tcnet a pus filtre

Cristi
09-27-2006, 17:33
tcnet a pus filtre


daca cu traceroute se opreste in RDS INSEAMNA clar ca is puse filtre la nivel de RDS ... acum 2 zile au fost puse filtre si pentru barlad-online...deci clientii RDS din barlad nu aveau acces la site...vad ca problema cu barlad-online-ul s-a rezolvat intre timp a mai ramas cu spectral-ul si rexnet-ul...

AIWA
09-27-2006, 17:35
Ionut...ABEREZI:D
Uite aici dovada:)

Tracing route to ns.spectral.ro [82.79.59.130]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.xxx.xxx.xxx
2 1 ms <1 ms <1 ms 89-xx-xx-xxx.tc-net.ro [89.xx.xx.xxx]
3 1 ms 1 ms 1 ms 89-xx-xx-xx.tc-net.ro [89.xx.xx.xx]
4 2 ms <1 ms 2 ms 89-xx-xx-x.tc-net.ro [89.xx.xx.x]
5 27 ms 34 ms 34 ms 81.xx.xx.xxx
6 27 ms 25 ms 52 ms vl11-ge1-r0-iasi.ew.ro [81.180.201.206]
7 55 ms 47 ms 59 ms buc-bb-v64.ew.ro [193.230.183.82]
8 79 ms 79 ms 84 ms xr01.bucuresti.rdsnet.ro [81.196.1.29]
9 50 ms 55 ms 65 ms bb01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.99.9]
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * *



CINE a pus filtre?

Cristi
09-27-2006, 17:40
Din tc-net in rds din toata romania merge pe banda de national in afara de BARLAD..
exemplu:

UN CLIENT RDS BARLAD VREA SA JOACE PE games.tc-net.ro trebuie sa treaca prin Frankfurt sa poata sa ajunga la tc-net

Buna treaba ....

AIWA
09-27-2006, 17:49
Asta denota o "scapare" a celui ce se ocupa cu "drepturile de smecher" pe RDS Barlad!
Oare nu sint firme ce folosesc RDS...si acum daca se doreste vizitarea "home page" sa te trezesti cu un mesaj de genul:

Error! *** Could not connect to remote server

You tried to access the address http://www.spectral.ro/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
*Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
*Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing.
*If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator.
*Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.

cipD
09-27-2006, 18:04
Am net de la rds am intrat pe http://www.spectral.ro/ si merge . faza cea mai nasoala e ca am adresa de mail vierme@tc-net.ro unde majoritatea prietenilor imi trimiteau mailuri acolo ... imi venea foarte usor cu Outlook Express-u . Acu stau si dau din buze ca unde locuiesc eu numa Rds-u are net ... si caut servere pe net care sa ofere adresa de mail cu pop 3 si Smtp . Daca gasiti imi ziceti si mie ... va raman recunoscator :naughty:

dadosh
09-28-2006, 00:53
Am net de la rds am intrat pe http://www.spectral.ro/ si merge . faza cea mai nasoala e ca am adresa de mail vierme@tc-net.ro unde majoritatea prietenilor imi trimiteau mailuri acolo ... imi venea foarte usor cu Outlook Express-u . Acu stau si dau din buze ca unde locuiesc eu numa Rds-u are net ... si caut servere pe net care sa ofere adresa de mail cu pop 3 si Smtp . Daca gasiti imi ziceti si mie ... va raman recunoscator :naughty:

incearca pe gmail...

AIWA
09-28-2006, 01:12
tcnet a pus filtre
Deja vad ca a devenit subiect local foarte aprins:
Abuzuri la RDS Barlad
(http://forum.barlad-online.ro/showthread.php?t=1728)
Asa ca...nu vad pt ce ai facut un singur post si ala NEdocumentat!