PDA

View Full Version : Tzeapa numita RDS


bbw220
12-23-2006, 16:48
RDS este o mare tzeapa. Servicii de o calitate foarte proasta, suport tehnic la fel iar pretul serviciilor oferite este foarte mare. La cablu tv cand este un film interesant sau o emisiune mai speciala(mai ales seara) atunci pica reteaua. La telefon trebuie sa formezi un numar de mai multe ori pana sa poti suna.Internet la viteza melcului iar retea locala a fost odata acum se copie cu peste 1mb/s cine are pile ca altfel nu se explica cum eu copii de la unu cu 26kb/s iar acelasi individ trage de la mine cu 5mb/s. Au bagat limitare. Acum stau si ma gandesc cum sa scap de acesta firma care are si niste clauze ascunse prin contract.RDS e o mare TZEAPA

farfui
12-23-2006, 16:57
... neinteresant

andrei80
12-23-2006, 17:41
foarte...Eu sunt chiar multumit. Apropo de suport tehnic, nu stiu la ce firma mai suni pe fix la ora 22 si raspunde omu ca vin baietii in aceeasi seara. Cablul cade rar iar tel nu mi-a facut probleme, decat ca a picat cate vreo 5-10 de vreo 3 ori intr-un an. Si chiar e ok avand in vedere ca e GRATIS ;) + miniute la greu. Iar la TV ai HBO si jde programe cu 17,8 ron. Convenabil, zic eu...

bbw220
12-24-2006, 17:03
Au venit la ora 22?NU prea te cred. Eu am sunat la ora 10:00 si au venit a treia zi la ora 16:00 au vazut ce sistem de operare folosesc(au spus ca nu stiu cum sa faca conexiunea) au sunat au intrebat si au plecat. Am facut eu conexiunea dar pana nu au resetat un modem nu am putut avea net. Acum eu de pe HUB RDS copii cu 36kb/s iar altii copie de la mine cu 5mb?Suna a limitare.Serviciul TV e varza.Semnal slab,pica cand este ceva mai interesant iar telefonul formeaza numere cand vrea el. Incearca sa suni in alta localitate pe ROMTELECOM sa vezi ce se intampla. Pe data de 23.12.2006 la ora 10:30 a picat netu din zona centru pana la IRB. Tocmai a doua zi dimineata a venit si el(a fost la urat).:naughty:

dadosh
12-26-2006, 20:50
RDS este o mare tzeapa. Servicii de o calitate foarte proasta, suport tehnic la fel iar pretul serviciilor oferite este foarte mare. La cablu tv cand este un film interesant sau o emisiune mai speciala(mai ales seara) atunci pica reteaua. La telefon trebuie sa formezi un numar de mai multe ori pana sa poti suna.Internet la viteza melcului iar retea locala a fost odata acum se copie cu peste 1mb/s cine are pile ca altfel nu se explica cum eu copii de la unu cu 26kb/s iar acelasi individ trage de la mine cu 5mb/s. Au bagat limitare. Acum stau si ma gandesc cum sa scap de acesta firma care are si niste clauze ascunse prin contract.RDS e o mare TZEAPA

vezi de clauzele alea ascunse....din contract....sa nu fie si alea tepe

daca ai contract cu rds-ul ....si daca l-ai citit ...spune si tu unde scrie ca nu poti renunta la ei...

dar desigur...farfui are dreptate.....neinteresant :D

BlackIce
12-27-2006, 09:20
RDS este o mare tzeapa. Servicii de o calitate foarte proasta, suport tehnic la fel iar pretul serviciilor oferite este foarte mare. La cablu tv cand este un film interesant sau o emisiune mai speciala(mai ales seara) atunci pica reteaua. La telefon trebuie sa formezi un numar de mai multe ori pana sa poti suna.Internet la viteza melcului iar retea locala a fost odata acum se copie cu peste 1mb/s cine are pile ca altfel nu se explica cum eu copii de la unu cu 26kb/s iar acelasi individ trage de la mine cu 5mb/s. Au bagat limitare. Acum stau si ma gandesc cum sa scap de acesta firma care are si niste clauze ascunse prin contract.RDS e o mare TZEAPA

Banuiesc ca esti un ghinion in ceea ce priveste conexiunea ta la RDS , eu folosesc , cred ca printre primii din Barlad , si ceea ce spui tu mi se pare exagerat ,chiar aberant , nu ai specificat ce sistem de operare folosesti , ptr. ca windows XP este cel mai stabil pe RDS (fiind un protocol nou), sa nu spui ca vreun win. 98 sau milenium ca asa ....., deci pari sa fii unul din copacii uscati ai RDS-ului , dar nu dispera , poti sa te muti si poate nimeresti a fi un copac verde din multimea de uscaturi !!:D

bbw220
12-27-2006, 10:28
In seara de Craciun telefonul nu a functionat. Netu a picat repetat.Rog sa confirme si altcineva aceste fapte. Sa spui ca Windows XP este cel mai stabil pe RDS este o mare aberatie. Providerul trebuie sa ofere net pentru toate sistemele de operare exizistente. Sau RDS a incheiat o intelegere secreta cu Microsoft.:haha: Ca sistem de operare folosesc MADRIVA 2007, SUSE si LINDOWS. Mai am un MAC OS x86v10.4 care ruleaza pe platforma INTEL.Baietii de la RDS nu au reusit sa faca o conectare pe WIN98 :D dar sa mai faca pe MAC :haha: Iar faza cu HUB rds ma dispera. Unu copie de la mine cu 5mb/s si eu copii de la el cu 45kb/s. Asta in M.Windows XP. In Suse situatie se schimbe.Cred ca e vb. de limitare.Netu de la RDS este pentru cei care le platesc parintii acest serviciu.Eu o sa trec pe ROMTELECOM.Va recomanda merge fain.

BlackIce
12-27-2006, 11:19
Sa spui ca Windows XP este cel mai stabil pe RDS este o mare aberatie. .

Mda....este parerea ta , vad ca nu cunosti multe detalii , intereseaza-te si o sa-mi dai dreptate , si atunci o sa-ti dai seama care e aberant !!

Ptr. win 98 nici microsoftul nu mai ofera suport , de un provider ce sa mai zic.
Pentru Windows XP clientul PPPoE e inclus in sistemul de operare:P

bbw220
12-27-2006, 12:14
Lucrezi cumva la RDS? Numai unii angajati de acolo sustin ca pe Win98 si Millenium nu se poate face conectare prin PPPoE. Colegii de la Bucuresti mai destepti ofera chiar ei clientul PPPoE(www.linkmania.ro) si detalii de instalare pe s.o Win98 si Me. Ca Microsoft numai ofera suport pentru 98 este cu totul alta treaba. Idea este ca nu trebuie sa-ti impuna providerul ce s.o folosesti. Si culmea merge netu pe 98 si ME destul de bine.Conectarea prin client PPPoE este folosita de cei de la RDS pentru a avea mai mult control asupra utilizatorului.

AIWA
12-27-2006, 17:17
.................. Sa spui ca Windows XP este cel mai stabil pe RDS este o mare aberatie...................

Asa si e.. E O MARE ABERATIE!
Ce treaba are un sistem de operare cu o conexiune la net? Ce treaba are un prestator de servicii cu un sistem de operare! Hahaha Maine poate aud ca doar cine are portabil poate merge STABIL pe net sau etc!
Deci treaba lor este sa-ti dea net conform contractului incheiat si sa-ti asigure conectarea in permanenta 24 de ore din 24 la serviciul lor! Ca au ales un sistem de conectare ce foloseste un anumit protocol...nu e treaba clientului ci a celui ce presteaza servicii...el trebuie sa se "muleze" dupa client si nu invers!
......
Ptr. win 98 nici microsoftul nu mai ofera suport , de un provider ce sa mai zic.



Pentru Windows XP clientul PPPoE e inclus in sistemul de operare:P
Daca Micro nu mai ofera suport sau nu...asta NU CONTEAZA in discutie...citeste EULA cu mare atentie si ai sa vezi ce inseamna suport pt un OS! Iar faptul ca un anume protocol e inclus in un anume sistem de operare nu inseamna ca acel (doar acel) sistem de operare se poate folosi! Exista softuri ce pot permite legarea la RDS si a altor sisteme de operare!

Iar faptul ca "oamenii RDS" nu stiu cum se poate face o conexiune daca clientul nu are WinXP demonstreaza daca mai era necesar ca RDSul nu a stiut sa investeaza in scolarizarea lor! A adunat oamenii si a spus..gata stiti XP...la treaba...dar scolarizare..sa le explice..ce se poate face daca intilnesc in teren alte situatii decat XPO nu a facut cu ei!


Imi aduc aminte de zilele vechii cind nu era XP pe piatza..cati "specialisti" erau...in windoze...putini rau...acum ...toata lumea e "specialiasta " ...ufff ! Nu-mi aduc aminte cazul cim cineva cerea juma de milion sa intaleze un xp! Atentie sa instaleze si atata....era considerat mare specialist...in cercurile sale...asta pina cind a murit subit in fatza unui drand pe care trebuia bagat un 85 sau 98 nu mai tin minet si se chinuia sa mai si bage ram in el...ca de..toate SDRAMurile sint la fel! Si dai si apasa ..dar de ce nu intra si tot insista!:(

Heh..eu am invatata sa instalez 98 prin telefon...ore si ore de telefonie si din cind in cand stresindu-l si pe Lyon si tot nu m-as putea lauda ca stiu sa bag un windoze la perfectie! Dar...eu nu lucrez la RDS ...si daca as lucra as cere...sa-mi faca scolarizare...sa nu ajung pe teren si sa ma uit ca baba la polizor...si sa scot perle WinXP e cel mai stabil pe RDS! Pe Cony sat sau pe TCnet...ce e cel mai stabil? Win2K??

BlackIce
12-28-2006, 11:16
Am spus ca e mai stabil pe XP , nu ca nu ar merge si pe alte sisteme de operare !!!!!!!!!!!!!!!!!>Ce drak faci atata teorie si palavrageala ptr. o afirmatie !!!!!asta o spune orice director de la RDS si angajati, da !!!Hai sa ne intoarcem sa inst. 95-ul ca vrea muschii nostri , si vrem net de calitate !!!!! da ????. Caltabosii batai vina , ei sunt de vina , asai ??AIWAMAN ??

Apropo , siralexice , e cel de pe xtrempc ??? , ptr. ca ne cunoastem si e un baiat adevarat ...Curiozitate:D

BlackIce
12-28-2006, 11:41
pe Win98 si Millenium nu se poate face conectare prin PPPoE. .

sau invers...mai gandeste !!!!!

AIWA
12-28-2006, 14:57
Am spus ca e mai stabil pe XP , nu ca nu ar merge si pe alte sisteme de operare !!!!!!!!!!!!!!!!!>Ce drak faci atata teorie si palavrageala ptr. o afirmatie !!!!!asta o spune orice director de la RDS si angajati, da !!!Hai sa ne intoarcem sa inst. 95-ul ca vrea muschii nostri , si vrem net de calitate !!!!! da ????. Caltabosii batai vina , ei sunt de vina , asai ??AIWAMAN ??

Apropo , siralexice , e cel de pe xtrempc ??? , ptr. ca ne cunoastem si e un baiat adevarat ...Curiozitate:D

Nu e teorie e doar parerea mea poti fi sau nu de acord cu ea ! Atat si nimic mai mult! Catabosii sa-i papi tu..eu sint cu sunca si carnatii afumati in lemn de brad:D

Nu ma priveste ce spune orice DIRECTOR de RDS...
aia e o functie..nu neaparat demonstreaza ca esti si tehnic de 10 puncte! Referitor la punctul tau de vedere eu ti-l respect..insa privitor la problema..daca este undeva in contractul semnat cu prestatorul de servicii ca doar winXP este folosit/sau numai acel protocol trebuie folosit...in fine ca sa nu spui ca iar fac palavrageli...atita timp cat nu este PRECIZAT clar CONTRACTUAL ce si cum...Nu este normal ca afirmatia ta "copiata" de la director de RDS sau angajat...sa fie si credibila! Repet nu e un atac la persoana ci o combatere a "barfei" facuta de tine ca asa spun "specilaistii" de la RDS!
Traim in Romania si peste 3-4 zile vom fi in marea familie europeana! Contractul este contract...un avocat bun si un client cu dare de mana poate smulge bani frumosi daca in contract nu este stipulat acest lucru insa i se refuza conectarea pe motiv ca trebuie XP! Cei ce fac teren trebuie scolarizati sa stie sa faca conectari pe orice OS intilnesc....atita timp cat se poate "grefa" serviciul PPPoE!



PS
AIWAMAN e cel de pe Softnews asta de aici e AIWA si e cel de pe ComputerGames! Iar in semnatura e o vorba de duh a unui user de pe CG!

bbw220
12-28-2006, 23:39
BlackIce te contranzic ca pe XP este mai stabil. Virusii au si ei un pic de mandrie si numai ataca Win98 si ME.Sistemul de operare XP este acum tinta si cred ca o sa treaca ceva timp pana o sa fie luat in vizor noul VISTA. Lasa tu fara antivirus pe net un Win98 sau Me si un XP si vezi care moare primu. Netu de calitate nu are legatura cu ce s.o folosesc. Aiwa are dreptate acum toata lumea este experta in xp(chiar si femeia de serviciu de la RDS).

BlackIce
12-29-2006, 09:42
Catabosii sa-i papi tu..eu sint cu sunca si carnatii afumati in lemn de brad:D


Aoleu AIWA , dar nu sunt buni , asa zic eu sa ma consolez , ptr. ca tre sa ma abtin , nu sunt obez , dar 98 Kile cred ca-mi ajunge !!!!
Si sunca , carnatii nu se afuma in lemn de brad , sau daca iti place gustul de rasina....e treaba ta :D

Dar hai sa revenim la subiect , uite un link cu raspunsuri si intrebari
http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_support_intrebari.htm#10 sa vezi ce sisteme de operare poti folosi.

Si inca ceva , am instalat vista , ptr. o ora , chipurile cica era o versiune finala si avea ultimul explore si vreau sa specific doua lucruri , leg. ptr net am facut-o numai prin introducerea celor doua : username si parola , deci fara sa mai creez vreo noua conexiune , si al doilea viteza de navigare pe net superioara fata de win. XP.Pacat ca nu se poate folosi in totalitate din cauza lipsurilor de driveri si altele..Ce vreau sa spun cu asta....conteaza ce sistem de operare folosim , totusi..

Fiind la cumpana dintre ani , eu iti urez un calduros LA MULTI ANI !! si un an nou mai bun decat acesta , cu implinirea tuturor dorintelor !!

BlackIce
12-29-2006, 10:15
BlackIce te contranzic ca pe XP este mai stabil. Virusii au si ei un pic de mandrie si numai ataca Win98 si ME.Sistemul de operare XP este acum tinta si cred ca o sa treaca ceva timp pana o sa fie luat in vizor noul VISTA. Lasa tu fara antivirus pe net un Win98 sau Me si un XP si vezi care moare primu. Netu de calitate nu are legatura cu ce s.o folosesc. Aiwa are dreptate acum toata lumea este experta in xp(chiar si femeia de serviciu de la RDS).

Eu folosesc SP2 cu un antivirus bazat , nu am nici o problema cu virusii , dar nici una , ii gaseste chiar si in timpul downloadului , ii strerg 100% nu ca alti antivirusi ca nod 32 care ii pune in carantina , si te enerveaza la culme , sau kaspersky care ,,guitza" si la gasirea unui crack. Un win. XP cu SP1 nu rezista mai mult de 1/2 ora .Dar toate astea si cu setarile de rigoare inainte de intra in ,,lumea" internetului nu trebuie sa ai nici o problema.
Referitor la ,,si femeia de serviciu de la RDS " sa nu exageram , iti dau un exemplu ca nici un inginer tanar cu facultate , care se fac ...... cum se fac in ziua de azi , nu e mai breaz : ce am patit acum o saptamana...hazliu , dar o sa fiu off topic sper ca nu deranjeaza , 2 ingineri de la o firma din Barlad , care se ocupa de centrale termice si cunoscuta , vin la interventie la centrala si spun ca intre nulul de protectie si impamantare apare o tensiune de 180 V , Hmmm dubios ptr. mine ca parea imposibil , dar aparatul lor asa arata .Dupa ce au plecat , ca nu era treaba lor:hmm: eu nu am vazut asa ceva. Vine renelul , zice ca totul e ok (apropo , centrala nu pornea)iar ii chem , eu nu eram acasa , acelasi motiv al lor ..si pleaca.Strap intre nulul de protectie si impamintare era facut. A treia oara aceeasi lozinca , numai ca am intrebat pe un ton mai ridicat , cum e posibil intre 2 cabluri puse in scurt sa apara potential ???pana la urma era un scurt in centrala si asa cu inginerii de azi:what: Si totusi.....s-ar putea sa ai dreptate cu femeia de servici , nu e exclus:D

AIWA
12-29-2006, 13:03
SUPER linkul BlackIce;) 10x
Ce sistem de operare trebuie sa folosesc?
Pe calculatorul dvs. puteti avea instalat oricare dintre sistemele de operare Windows '9X, NT, 2000, XP, Linux, UNIX, etc.
Deci in cazul lui BBW220 trebuiau sa realizeze baietii conexiunea!

In rest mersi de urari si toate bune tuturor!

bbw220
12-29-2006, 14:13
BlackIce ce antivirus bazat folosesti?De curiozitate. Pentru mine exizista KASPERSKY pentru PC si KAV MOBILE ANTIVIRUS pentru Symbian. Bitdefender este a doua optiune dar la primirea unor ,,pachete" pe anumite porturi, firewall da niste BSOD de o iei razna. Asa rezulta din analiza minidumpurilor generate de nenea XP. Restu programelor antivirus sunt pentru incepatori.Parerea mea.

Fallen Angel
12-29-2006, 22:18
BBW220.....aberezi tare de tot....daca tot vrei sa "scapi" de RDS de ce nu reziliezi contractul?Iar in ceea ce priveste antivirusii sa inteleg ca cei care nu folosesc Kaspersky sunt incepatori toti?...Apropo tehnicul de la RDS imi pare a fi cel mai rapid vis-a-vis de ceilalti furnizori de utilitati din barlad!...Sincer ma indoiesc ,ca cei de "pe teren" nu au stiut sa iti faca acea conexiune si mai tare ma indoiesc ,ca au zis ca ei furnizeaza acest serviciu(internet)doar pentru XP!......Dar daca tu ai ceva impotriva celor de la RDS este ceva diferit de ceea ce afirmi sincer ...(apropo eu nu sunt client RDS:P)

Cristi
12-29-2006, 22:43
putem sa ii numim tehnici pe baietii de la defectiuni? eu spun ca tehnicul de la rds nu e chiar asa rapid in schimb cei de pe defectiuni sunt destul de rapizi ca si interventie.

Fallen Angel
12-30-2006, 09:24
"Au venit la ora 22?NU prea te cred. Eu am sunat la ora 10:00 si au venit a treia zi la ora 16:00 au vazut ce sistem de operare folosesc(au spus ca nu stiu cum sa faca conexiunea) au sunat au intrebat si au plecat."
Asta chiar ca nu o mai cred deloc!:)

bbw220
12-30-2006, 11:45
Fallen Angel te rog sa citesti inca odata ce am spus eu in legatura cu antivirusii ,,parerea mea".Cat despre tehnicul de la rds ......... Ei nu au stiut sa faca o conectare pe Win98 au bagat placa ca nu se poate dar sa mai faca pe MANDRIVA sau MAC OS. Nu pot sa dau nume din mai multe motive dar daca nu crezi o sa incerc sa fac un filmulet cu camera ascunsa...Si sa aduci oameni care vand la raft si sa-i pui sa se ocupe de retea.....Cat despre rezilierea contractului e simplu de spus si greu de facut. Acum Romtelecom cere taxa pentru cablare din nou, mega tv(sau cum se numesc ei) percep iarasi taxa, TC-netu la fel plus ca ai de umblat. Eu vream sa atrag atentia celor care doresc un serviciu Internet de calitate sa incerce alti provideri.Si daca cumva lucrezi la RDS si faci parte din ,,tehnicul de calitate" imi spui si mie te rog cum ma conectez pe net folosind SUSE 10.2?Multumesc.

Cristi
12-30-2006, 12:06
BUNA INTREBAREA:)) Asteptam cu nerabdare un raspuns

Fallen Angel
12-31-2006, 10:12
pppoe.conf
#
# Configuration file for rp-pppoe. Edit as appropriate and install in
# /etc/ppp/pppoe.conf
#
# NOTE: This file is used by the adsl-start, adsl-stop, adsl-connect and
# adsl-status shell scripts. It is *not* used in any way by the
# "pppoe" executable.
#
# Copyright (C) 2000 Roaring Penguin Software Inc.
#
# This file may be distributed under the terms of the GNU General
# Public License.
#
# LIC: GPL
# $Id: pppoe.conf,v 1.10 2002/04/09 17:28:38 dfs Exp $
#************************************************* **********************

# When you configure a variable, DO NOT leave spaces around the "=" sign.

# Ethernet card connected to ADSL modem
ETH='sk0'

# ADSL user name. You may have to supply "@provider.com" Sympatico
# users in Canada do need to include "@sympatico.ca"
# Sympatico uses PAP authentication. Make sure /etc/ppp/pap-secrets
# contains the right username/password combination.
# For Magma, use xxyyzz@magma.ca
USER='useru_de_rds'

# Bring link up on demand? Default is to leave link up all the time.
# If you want the link to come up on demand, set DEMAND to a number indicating
# the idle time after which the link is brought down.
DEMAND=no
#DEMAND=300

# DNS type: SERVER=obtain from server; SPECIFY=use DNS1 and DNS2;
# NOCHANGE=do not adjust.
DNSTYPE=SPECIFY

# Obtain DNS server addresses from the peer (recent versions of pppd only)
# In old config files, this used to be called USEPEERDNS. Changed to
# PEERDNS for better Red Hat compatibility
PEERDNS=no

DNS1=193.231.233.1
DNS2=193.231.233.8

# Make the PPPoE connection your default route. Set to
# DEFAULTROUTE=no if you don't want this.
DEFAULTROUTE=yes

### ONLY TOUCH THE FOLLOWING SETTINGS IF YOU'RE AN EXPERT

# How long adsl-start waits for a new PPP interface to appear before
# concluding something went wrong. If you use 0, then adsl-start
# exits immediately with a successful status and does not wait for the
# link to come up. Time is in seconds.
#
# WARNING WARNING WARNING:
#
# If you are using rp-pppoe on a physically-inaccessible host, set
# CONNECT_TIMEOUT to 0. This makes SURE that the machine keeps trying
# to connect forever after adsl-start is called. Otherwise, it will
# give out after CONNECT_TIMEOUT seconds and will not attempt to
# connect again, making it impossible to reach.
CONNECT_TIMEOUT=30

# How often in seconds adsl-start polls to check if link is up
CONNECT_POLL=2

# Specific desired AC Name
ACNAME=

# Specific desired service name
SERVICENAME=

# Character to echo at each poll. Use PING="" if you don't want
# anything echoed
PING="."

# File where the adsl-connect script writes its process-ID.
# Three files are actually used:
# $PIDFILE contains PID of adsl-connect script
# $PIDFILE.pppoe contains PID of pppoe process
# $PIDFILE.pppd contains PID of pppd process
CF_BASE=`basename $CONFIG`
PIDFILE="/var/run/$CF_BASE-pppoe.pid"

# Do you want to use synchronous PPP? "yes" or "no". "yes" is much
# easier on CPU usage, but may not work for you. It is safer to use
# "no", but you may want to experiment with "yes". "yes" is generally
# safe on Linux machines with the n_hdlc line discipline; unsafe on others.
SYNCHRONOUS=no

# Do you want to clamp the MSS? Here's how to decide:
# - If you have only a SINGLE computer connected to the ADSL modem, choose
# "no".
# - If you have a computer acting as a gateway for a LAN, choose "1412".
# The setting of 1412 is safe for either setup, but uses slightly more
# CPU power.
CLAMPMSS=1412
#CLAMPMSS=no

# LCP echo interval and failure count.
LCP_INTERVAL=20
LCP_FAILURE=3

# PPPOE_TIMEOUT should be about 4*LCP_INTERVAL
PPPOE_TIMEOUT=80

# Firewalling: One of NONE, STANDALONE or MASQUERADE
FIREWALL=NONE

# Linux kernel-mode plugin for pppd. If you want to try the kernel-mode
# plugin, use LINUX_PLUGIN=/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so
LINUX_PLUGIN=

# Any extra arguments to pass to pppoe. Normally, use a blank string
# like this:
PPPOE_EXTRA=""

# Rumour has it that "Citizen's Communications" with a 3Com
# HomeConnect ADSL Modem DualLink requires these extra options:
# PPPOE_EXTRA="-f 3c12:3c13 -S ISP"

# Any extra arguments to pass to pppd. Normally, use a blank string
# like this:
PPPD_EXTRA=""


########## DON'T CHANGE BELOW UNLESS YOU KNOW WHAT YOU ARE DOING
# If you wish to COMPLETELY overrride the pppd invocation:
# Example:
# OVERRIDE_PPPD_COMMAND="pppd call dsl"

# If you want adsl-connect to exit when connection drops:
# RETRY_ON_FAILURE=no


Sursa ..http://www.myl.ro/forum/index.php?showtopic=1733...:P!
Nu lucrez la RDS .....asa ca nu am cum sa fac parte din "tehnicul de calitate"!

bbw220
01-01-2007, 14:18
Asta este fisierul original generat de setup-pppoe. Conectarea prin pppoe pe cele mai cunoscute distributii de LINUX nu este suportat ,,standard".Trebuie aduse anumite modificari ca sa poata fi implementat acest tip de conexiune.

BlackIce
02-09-2007, 11:05
,,BlackIce revine" asa zicea nenea cristi intr-un post de parca as fi un serial de televiziune :D. Da , revin dintr-o vacanta binemeritata;)

bbv220 autentificarea prin PPPoE se face ca la serviciul (A)DSL (daca nu ai asa ceva iti recomand rpppoe) , intri in yast , la network devices selectezi dsl , Da add si-ti va aparea o caseta .Selecteaza mode ppp over Ethernet si placa de retea in care ai conectat RDS (asta daca ai cumva doua) , next , in fereastra urmatoare selecteaza custom providers si da new .Da un nume (RDS) intodu username si parola si cam atat.Pentru conectare foloseste kinternet.

Mai vb. dar ma grabesc catre alt post unde un TC-nist m-a atins la coarda sensibila a sistemului nervos si tre sa-i raspund ca atare (desi nu am avut nici o treaba cu el , il stiu ca OP pe hub TC-net , pardon , actual mini hub) cu riscul de ban permanent dar cum am mai spus , neinteresant ptr. mine :D

Jedi
02-09-2007, 14:31
mereu disctractiv, mereu distractie cand vine vorba de Tc-net Rds.......oricum fiecare va alege ce e mai bun ptr el, indiferent ce vb cei din jur

ticabd
02-10-2007, 07:21
Persisti BlackIce!!!!
Forumul asta nu e o lupta intre RDS-isti si TC-NET-isti.Polemicile invocate de tine sunt pe alt thread.Poate pleci iar intr-o vacanta!

@Jedi: mosu ai pus punctul pe "J" :D
Fiecare poate alege....

Alecu
03-04-2007, 05:15
foarte...Eu sunt chiar multumit. Apropo de suport tehnic, nu stiu la ce firma mai suni pe fix la ora 22 si raspunde omu ca vin baietii in aceeasi seara. Cablul cade rar iar tel nu mi-a facut probleme, decat ca a picat cate vreo 5-10 de vreo 3 ori intr-un an. Si chiar e ok avand in vedere ca e GRATIS ;) + miniute la greu. Iar la TV ai HBO si jde programe cu 17,8 ron. Convenabil, zic eu...

Eu am dat telefon la un prieten si mi-a raspuns vecina de vizavi (amandoi abonati Erdeesh).
Ca sa vina cineva la un pretin de-al meu (de la erdeesh) sa-i faca netu a trebuit sa se ameninte cu introducerea cablului in pirza(cablu de net). Ca sa TV-ul se vada cat de cat clar a trebuit chemat (sau cel putin amenintat cu chemarea) OPC-ului si distractia continua...
Cat priveste serviciul tehnic la alta firma... iau ca exemplu Hanline unde am avut om ce mi-a rezolvat problema ( de 2 ori chiar ) la ora 02:00 AM (adicā 2 noaptea) deci.. ora 22:00 e super matinala pentru echipa de la Hanline. SO..

Alecu.

matrix
04-23-2007, 01:00
nu ash zice ca este cu totul o tzeapa, sincer sa fiu mie ni mi-a cazut netul niciodata dar treaba este ca-mi merge foarte greu downloadul. De ex: cand vreu sa downloadez ceva de pe ronumitul sit de torente pe care cred ca-l stiti cu totii tre sa stau shi cate o zi, acea mai mare viteza pe care am avut-o descarcand de pe acel sit a fost de 150 kbs in rest dc++ tot la fel, numai du pa un sit de torente de la mn din orash am viteza de 5Mbs si as mai vrea sa precizez ca ce spune baiatul de mai sus este adevarat, uneori telul o ia razna shi apeleaza mumai le ce nr vrea el, dar nu numai la cele intrajudetene cat shi la cele de la mine din oras, nu stiu ce are da cateodata o ia razna. In ceea ce privind serviciile nu am nik de comentat, de ex am sesizat intr-o zi ca mi sa rupt un fir dinala subtzire de la net era cam pe la 8 seara, la 9 jumatate cand ma simtzeam shi io mai bn bate cineva la usha, erau cei de la rds care venisera sa-mi faca netu' si am uitat sa spun ca era o seara de vineri asa ca n-am nik de rproshat.

matrix
04-23-2007, 01:06
sa tot eu sunt am ceva noutati, exista o metoda de ati marii viteza de download dar nu prea stiu eczact etapele, mie mi-a facut chestia asta cineva care lucreaza la rds, a scris ceva prin run shi a aparut o fereasta cu setarile windowsului a inlocuti niste date shi de atinci i-mi merge de ori unde cu 5-6Mbs o sa revin cu mai multe informatii.


Viteza de download mare sa aveti.

hocus
04-23-2007, 10:45
sunt curios tare ... matrix , esti temelie frate ...zi-mi si mie ... imi fac si eu :)) ...mama mia ...deci windowsul e de vina :)) a scos din registrii limita la download ...iti dai seama ce temelie ... sunteti foarte tari frate...si inca ceva multumesc ca ne-ai urat viteza mare la download ...si inca ceva ...sa nu faci ca Olaroiu, nu semna cu RDS pe 3 ani :D ... numai bine (sa ne spui cati Mbs ti-a mai crescut "scula" [din run] ) run d'aici

andrei80
06-05-2007, 12:28
Apropo de marit viteza, am trecut la noul abonament de 15$ si s-au intamplat lucruri foarte bune cu viteza. 4mb/s dl si 2mb/s ul:naughty:
In plus, am mai auzit un zvon ca ar munci sa faca toti abonatii fiberlink din tara sa aiba legatura "metropolitana" intre ei

andrei80
06-28-2007, 20:15
RDS fiberlink 15$ in torente:
PS. am avut si 10MB/s total. Merg torentele de rup. Net,non-RDS ~500KB/s

WarLike
07-01-2007, 16:09
Nu numai pe torente si pe huburi de o saptamana .Prima data am zis ca am nimerit unul din Barlad unde intervine peeringul dar si a doua oara !Am avut o lista cu 14 filme care le-am luat pe toate de la 6:30 pana la 11 seara.Peste 10 G download.Pai daca o sa mearga asa pa pa torentele.
print screenul l-am facut azi dimineatza